2011 Nisan Anneleri

Empatik canım gözün aydın maş. bebeğine kocaman olmuş.Hadi bakalım darısı benim başıma ben de pazartesi gideceğim kontrole

Ay tesadüfmü nedir anlayamadım doğuma yaklaştıkça bu haberlerle telaşlanıyorum, Valla büyük konuşmayayım ama benim düşüncem şu doğpum zamanı giderim hastaneye eğer zor olacak gibiyse normal olacak diye o kada zorlamanın anlamı yok sezeryan isteim o durumda ama kısmet tabi, listemi veriyorum canım

08:00 2 dilim kepek ekmeği sınırsız az yağlı peynir sınırsız zeytin ve sınırsız domates ,salatalık marul maydanoz,

10:00 1 bardak süt 1 galeta 1 porsiyon meyve

12:30-13:00 Bir tabak sebze yemeği(ama sulu olsa dahi sulu kısmınan yenilmiycek çünkü yemeğin yağı suya gidermiş), 3 adet köfte kadar ,köfte,et, yada tavuk,
1 bardak ayran, sınırsız salata iki dilim kepek ekmeği

15:00(bu öğünü ben ayarladım saat ondaki ara öğünde her zaman tam yemiyorum bazen süt çok gliyor bazende meyve kalıyor o zaman yemediğimi yada içmediğim sütü bu ara öğünde 1 galetayla tüketiyorum

17:00 iki dilim kepek ekmek arasına byaz beynir bol miktarda yeşillik

19:00-19-30 Öğlen menüsüyle aynı,

22:00 iki porsiyon meyve 1 kase yoğurt,

Not :Haftada iki gün kahvaltıda + haşlanmış yumurta,
Yine haftada iki gün yağı azaltılmış melemen,
Ayrıca ben haftada iki gün kurubakliyat yiyorum , ve inanın kızzlar öğünler çoğu zaman bana çok fazla geliyor iki dilim ekmeğin ikisinide bitiremiyorum sanırım sık sık yiyince ekmek pek aranılmıyo ve öğünlerde fazla kaçırmıyoruz bu diyeti uyguladıktan sonra mide yanmalarım yok oldu, sindirim sistemim düzene girdi kilo alamadığım gibi kilo vdim

yeni haber bişey yok tatlım göbüşümüzü büyütüp oturuyoz
fl yi 7 ile çarp tatlım boyu öyle hesapladım

saoll canım demek 45 cm olmuş böceğim

günaydın tatlımmmmmmmmm
valla bence hiç güzel değil çünkü ben çalışıyorummmmmmmmmmmm
Ayy canım kıyamam sana ben.Yaaa ben de haftaiçi çok yoğun çalışıyorum haftasonunu iple çekiyorum.O yüsden öyle dedim kuzum.İnş bugün senin için bir an önce geçer de eve gidersin

Empatik canım gözün aydın maş. bebeğine kocaman olmuş.Hadi bakalım darısı benim başıma ben de pazartesi gideceğim kontrole
Sağol canım çok güzel bi duygu 15 gün sonraki kontrole kadar sabırr

Günaydın kızlar
Ayyyy haftasonunun güzelliği de bi başka ama de mi
Valla bi başka hafta sonları bu hafta 3 gün raporluydum bol bol dinlendim ama iki hafta daha çalışıcam 32. haftada almadım iznimi

maşallah cnm.. çok güzel... aldığı kiloda çok iyi düzgün ilerliyo... beslenme şeklin nedir..kilo almaman çok hoş..ip ucları verirmisin...

Yazdım canım beslenmemi zararın neresinden dönülürse kardır ama aylarca boşuna deli gibi ekmekler börekler yiyip bebeğime kilo aldırmamışım il bebekte bilinçsiz oluyoruz

Ayyy canım gerçekten menü böyle çok dolu geldi bana da.Aa ne güzel valla işe yaramış.Sen toplamda kaç kilo aldın şimdiye kadar???

cnm maşallah kocaman olmuş bebişin

maşallah cnm kocaman olmuş oluşun

ayy cnm inanki çok sevindim hadi gözünaydın seninde.

maşallah cnm kızına
tansiyon içinde tuzlu yiyosan tuzu kes cnm.beyaz ekmek yeme bir hafta buğday ekmeği ye.bide kafana hiç bişi takma cnm senden değerli değil hiç bişi boşver.

şu an 2 tane doksan aldım normalde desteksiz yetmiş beş takıyorum doksan olarak kalsa mı 85 le mi değiştirsem,,, yıkanınca çekti mi senin

cnm ben normalde 75 takıyorum.85 aldım emzirme sütyenlerimi.aslında ben 80 alıcaktım kız olmaz dedi 2 beden büyüğünü veriyoruz dedi eve geldim denedim 85ler oldu.benim hamilelikte büyümedi pek göğüslerim hala aynı sütyenlerimi takıyorum ee doğumdan sonrada süt dolucak.85ler ii oldu yani bana.

maşallah cnm bebişine kocaman olmuş
arkadaşınında gözüaydın allah analı babalı büyütsün.

Slm kızlar...nasılsınız.... Arkı büyüyo diemi sabahları ufak sızılarla kalkıyorum..yada gece uyanmak için doğrulduğumda haliyle zorlanıyorum... Hafif karnımı eziyomuyum ki diyorum...

Slm kızlar...nasılsınız.... Arkı büyüyo diemi sabahları ufak sızılarla kalkıyorum..yada gece uyanmak için doğrulduğumda haliyle zorlanıyorum... Hafif karnımı eziyomuyum ki diyorum...

Mrb canım yaa ben de geceleri sürekli hareket halindeyim.Bi pozisyon bulamıyorum kendime bi sağa bi sola dönüyorum ama sürekli yani.Bebeğim kesin içerde takla atıyordur.Ben de acaba bu hareketliliğim bebeğe zarar verir mi diye düşünüyorum

kızlar biz geldik
dün doktor kontrolümüz vardı.kontrolden sonra gezdik biraz onun için giremedim topiğe.
oğluşum iyi çok şükür.2600 gram olmuş.aradaki 5 günlük gerilik kapanmış şuan sadece 1 gün geri gözüküyo ama oda çok önemli değil dedi doktor.10 gün sonra tekrar çağırdı.sonrada haftada bir görücem dedi.şuan için normal doğum gözüküyo pozisyonunu almış.hayırlısı olsun ama ben zaman yaklaştıkça tırsmaya başladım nedense.
bu arada doktora sordum normal doğumda burdan önlükmü giydiriyosunuz diye oda yok geceliğinle oluyosun dedi gecelik daha rahat oluyo çünkü sürekli muayne ediliyo doğum öncesi dedi.ama doğum anındada geceliklemi olunuyo orayı çözemedim sormadımda.aldığım geceliklerim cicili bicili onları giymem asla.evde vardı geceliklerim onlarda cicili bicili ama yeni olmayanlarından birini giyerim lekede olsa içim yanmaz en azından diye düşündüm.yoksa bi tane ucuz gecelikmi alsam diyorum.önden düğmeli olmasada olur nasılsa doğumdan sonra yeni aldıklarımdan birini giyerim.

Ayyy canım gerçekten menü böyle çok dolu geldi bana da.Aa ne güzel valla işe yaramış.Sen toplamda kaç kilo aldın şimdiye kadar???

Toplamda 12 kilo aldım diye drum diyetisyene yönlendridi ama inanır mısınız önceden çok yemediğimi düşünür yine de alırdım kilo bebek almazdı, ama bu iki hafta deli gibi yemek yiyorum sanki ve kilo verdim ben almadım bebek aldı, benim yemek düzenim çok kötüydü okula haftanın ik i günü 7-12 arası 3 günü de 12-17 arası giderdim ve ya sabahları kahvaltı etmez saat 12 de ekmağe yüklenirdim yada kahvaltıyı çok güçlü yapar akşam 17ye kada birşey yemezdim tabi akşam çok aç olur yine deli gibi yer ekmeğe yüklenirdim

Hayırlı olsun canım bebişin kocaman olmuş aradaki fark da kapanmış ne güzel

cnm doğurlup pozisyon değiştirmen lazım...yattığın yerde dönmek değilde... Ozaman için rahat olsun..
maşallah cnm ya... Kocaman olmuş yawwwww hadi gözün aydın... Cnm leventte paardan al birtne gecelik evde yoksa çok kullandığın falan...
günaydın bütün güzel annişlereeee aslında tünaydın demem lazım ama biraz geç kalktık bugün oğluşumlaa.

Slm cnm hoşgeldiniz...........

Hayırlı olsun canım bebişin kocaman olmuş aradaki fark da kapanmış ne güzel

çok saol teyzesi

çok saol teyzesi.
bende ya pazardan bakıcam yada bugün bulursam alıcam bişiler olmazsa evden giyicem.ama doğumda hastaneden önlük gibi bişi giydirmeleri gerekmiyomu ya?

canım maşallah bebişine demekki diyet işe yaramış valla bende ekmeği biraz fazla kaçırıyorum ama napimm doymuyorum ekmek yemiyince toplam 15 kilo aldım ben

herkese merhaba
bütün anneler ve bebekleri iyidir inşallah.bizim biraz morale ve duaya ihtiyacımız var arkadaşlar.dün dr daydık benim minnoş tam minnoş çıktı.3 haftada ben 3 kg almışım bebeşim 250 gr.10 gün geriliğimiz vardı fark iyice açılmış .şu an 38 cm 1470 gr 0lmuş .doktor 2500 ancak olur dedi.kan değerlerim çok düşük çıktı doktorum büyümemesini ona bağladı 1 aylık bir tedavi verdi 3 günde bir kan serumu takılacak inşallah arayı kapatırız.hepinizin dualarını bekliyorum.....

:26: Cnm benim ya... Bol bol dua edicem senin için... Inş tedavin güzel sonuç verirde minnoşun büyür.. Annesine naz yapıyo demek... Ama kansızlıkla alakalı olduğunu buldularsa iyi bişey cnm.. En azından nerden başlanacağı belli... Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz...

canım dualarımız seninle hemen ümitsizliğe kapılma inş kan serumları işe yara bebişinde aradaki farkı kapatır allah yardımcınız olsun.

Anladım canım zaten biz bu kiloları düzensiz yemekten alıyoruz.Ne güzel bu ay bütün yediklerin bebişine yaramış annesi

cnm doğurlup pozisyon değiştirmen lazım...yattığın yerde dönmek değilde... Ozaman için rahat olsun..
Ayy dikkat edeyim bari bundan sonra.Ben paldur küldür bi otafa bi buratafa dönüp duruyorum

Canım tabiki dua ederiz ama moralini bozma doktorunun tedavisi sonuncunda bebeğin bıral geriliği öne bile geçer annesi.Sen canını üzme yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…