- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.961
arkadaşına üzüldüm cnm benim de bi arkadasım oyle oldu bebeği şu an 2,5 aylık gece 12 de hastane ye gitti ertesiş gün 3 de sezeryan a aldılar allah kimseye göstermesin.. senin bebişin de maşallahı var bir de diyet listeni paylasır mısın kendimi tutamıyorum ama uymaya çalısırım sürekli cnm hamur işi istiyor
yeni haber bişey yok tatlım göbüşümüzü büyütüp oturuyoz
fl yi 7 ile çarp tatlım boyu öyle hesapladım
ben de işteyim ve kılımı kıpırdatmak istemiyorum
Ayy canım kıyamam sana ben.Yaaa ben de haftaiçi çok yoğun çalışıyorum haftasonunu iple çekiyorum.O yüsden öyle dedim kuzum.İnş bugün senin için bir an önce geçer de eve gidersingünaydın tatlımmmmmmmmm
valla bence hiç güzel değil çünkü ben çalışıyorummmmmmmmmmmm
Sağol canım çok güzel bi duygu 15 gün sonraki kontrole kadar sabırrEmpatik canım gözün aydın maş. bebeğine kocaman olmuş.Hadi bakalım darısı benim başıma ben de pazartesi gideceğim kontrole
Valla bi başka hafta sonları bu hafta 3 gün raporluydum bol bol dinlendim ama iki hafta daha çalışıcam 32. haftada almadım iznimiGünaydın kızlar
Ayyyy haftasonunun güzelliği de bi başka ama de mi
maşallah cnm.. çok güzel... aldığı kiloda çok iyi düzgün ilerliyo... beslenme şeklin nedir..kilo almaman çok hoş..ip ucları verirmisin...
Ayyy canım gerçekten menü böyle çok dolu geldi bana da.Aa ne güzel valla işe yaramış.Sen toplamda kaç kilo aldın şimdiye kadar???Ay tesadüfmü nedir anlayamadım doğuma yaklaştıkça bu haberlerle telaşlanıyorum, Valla büyük konuşmayayım ama benim düşüncem şu doğpum zamanı giderim hastaneye eğer zor olacak gibiyse normal olacak diye o kada zorlamanın anlamı yok sezeryan isteim o durumda ama kısmet tabi, listemi veriyorum canım
08:00 2 dilim kepek ekmeği sınırsız az yağlı peynir sınırsız zeytin ve sınırsız domates ,salatalık marul maydanoz,
10:00 1 bardak süt 1 galeta 1 porsiyon meyve
12:30-13:00 Bir tabak sebze yemeği(ama sulu olsa dahi sulu kısmınan yenilmiycek çünkü yemeğin yağı suya gidermiş), 3 adet köfte kadar ,köfte,et, yada tavuk,
1 bardak ayran, sınırsız salata iki dilim kepek ekmeği
15:00(bu öğünü ben ayarladım saat ondaki ara öğünde her zaman tam yemiyorum bazen süt çok gliyor bazende meyve kalıyor o zaman yemediğimi yada içmediğim sütü bu ara öğünde 1 galetayla tüketiyorum
17:00 iki dilim kepek ekmek arasına byaz beynir bol miktarda yeşillik
19:00-19-30 Öğlen menüsüyle aynı,
22:00 iki porsiyon meyve 1 kase yoğurt,
Not :Haftada iki gün kahvaltıda + haşlanmış yumurta,
Yine haftada iki gün yağı azaltılmış melemen,
Ayrıca ben haftada iki gün kurubakliyat yiyorum , ve inanın kızzlar öğünler çoğu zaman bana çok fazla geliyor iki dilim ekmeğin ikisinide bitiremiyorum sanırım sık sık yiyince ekmek pek aranılmıyo ve öğünlerde fazla kaçırmıyoruz bu diyeti uyguladıktan sonra mide yanmalarım yok oldu, sindirim sistemim düzene girdi kilo alamadığım gibi kilo vdim
günaydıın kızlaar,
bakıyorum daha doğurmadan bebişleri başgöz etmeye başlamışsınız..hayırlısı tabii...
bizim de dün kontrolümüz vardı,herşey normal ve yolunda..çok şüküüür..
oğlum 45 cm ve 2268 gr.olmuş 3 gün önde çıktı bu sefer,sanırım artık dengeleniyor..
doğum pozisyonuna dönmüş ve en önemlisi akıllı oğlum benim kordondan kurtulmuş..çok sevindiim..
şuan normal doğum görünüyor herşey,bende öyle istiyorum,bakalım hayırlısı..
bu arada dr.um vajinal masajdan bahsetti,yap dedi,hiç dikiş yırtık olmaz dedi..nasıl yapılacağını gösterdi biraz zor ama deneyicem,birde normal doğum için risk olmadığından ilişki dedi bol boool
hatta son zamanlarda sıklaştırmanızı istiycem dedi..
tam da adamlarına söyledi ama artık,bakıcaz çaresine naaappalımm
kızlar bugün doktora gittim kilosu 2100 gr boyuda 45 cm olmuş oluşumdoktor iyi dedi usg ye göre 6 gün ilerde dedi duruşuda normale dönmüş.herşey yolunda çok şükür yüzünü göstermedi yine ayaklarını izledik aman sağlıklı olsunda geçmişi okuyayım bu arada birde
size bişey sormak istiyorum doktor dediki çalışıyorsan sana izin yazıcam dedi bende çalışmıyorum dedim iyide sigortan var deyince sonuçta sigortam ödeniyor doğum parasından bahsetti sigortadan alıcakmışım ne kadar alınıyor şartları ne bilen varsa yardım lütfen ben çok cahilim bu konularda
kızlar ben geldimmmm iyisinizdir inşallahhhben çok mutluyum,hastanemi ve dr mu ayarladım,dr raporlarımızı gördü ve 'bu bebeğe ameliyat mameliyat yapılmaz,hatta sen ilk bana gelmiş olsan ben sana bu bebekte kist bile var demezdim,bu kadarcıktan hiçbişi olmaz' dedi,ohhhh beee dedimmmm adam yaşlı bi dr ya yılların tecrübesiyle böyle konuştu yada benı basından saldı neysee yaaa bu hafta bi de özel muayenesine gidicem,çok mutluyum ama ben yaaaa adam ultrasonla bakıcam bekle dedi,sonra uzman baska bı dr daha cagırdı yanına ve bu kistler minik bişi hiç korkma dedi ama tek üzüldüğüm şey ben hep sezaryan der diye umuyodum ama normal yapıcaksın dedi :18::18: neyseee özeline gittiğimde epidural normal yapmak istiyorum dicem inşallah kabul eder :18::18: hepinizi çoookkkkk öptük kızlarrrrr
gunaydınnn kızlar....
biz dün dr.gittik kızımla maşallah kızım gayet iyi ve sağlıklı herşeyi normal gidiyor
ama benim tansiyonum yüksek çıkdı birde ayak bileklerim şişdi nst ye bağlandık oda iyi dedi dr.ş,imdilik 1 hafta boyunca tansiyonumu kontrol edicez sonra tekrar gidicez kontrole inş.normale döner tansiyonumuzda ben son 1 haftadır sabah kahvaltılarında köy ekmeği yedim acaba o mu ağır geldide böyle oldu diye düşünüyorum şimdi dün doktora sormayı akıl edemedim 1 hafta tam buğday ekmeği yiyelim bakalım ne olacak bizde gelişmeler bu kadar sizde durumlar nasıl inş.herşey yolundadır...
şu an 2 tane doksan aldım normalde desteksiz yetmiş beş takıyorum doksan olarak kalsa mı 85 le mi değiştirsem,,, yıkanınca çekti mi senin
Slm kısslar nasılsınız, biz bebeğimle çok iyiyiz dün dr kontrolümüz vardı herşey çok iyiyymiş çok şükür bebeğim doğum pozisyonuna girmiş gayet iyi keyfi yerinde çok hareketli dedi dr, ayrıca 23 günce 800 gr almış bebeğim ve ben hiç kilo almadım 31+6da 2110 gr olmuş bebeğim ultrasonda 32+6 görünüyor, iki haftadır güzel bir diyet uyguluyordum hemen etkisini gösterdi diyet bu iki haftada yediğim herşey bebeğime yaramış isteyenler için diyet listemi verebilirim, şimdiye kadar bu kadar kiloyu boşu boşuna almışım , neyse umarım bu iki ayda dikkat eder daha fazla kilo almam, drdan iki hafta daha çalışabilir raporu aldım 34. haftada bırakıyorum çalışmayı,.......
bebeğin boyu çok uzun dedi ama kaç olduğunu söylemedi ultrason kağıdında fl 6,30 cm yazıyor ben hesaplayamadım boyundan babasına benzeyeceğinin sinyalini verdi bebeğim,
Hepinizi öpüyorum kısslar, siz benim yazdıklaırımı okuyana kadar bende sizin yazdıklarınızı okuyayım, bu arada yakın bir arkadaşım dün doğum yapmış ama çok zor olmuş doğumu önce suyu gelmiş ama sancı yokmuş suni sancı vermişler saatlerce sancı çekmiş bebek hala gelmeyince dr szeryana almamız geekiyo yoksa hem anne hem bebek tehlikeye girer demiş ve sezeryanla doğmuş, yazık ya madem sezeryan olacaktı niye o kadar sancı çekmiş, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun doğumlarım çok kolay geçsin inşalllah
Slm kızlar...nasılsınız....Arkı büyüyo diemi sabahları ufak sızılarla kalkıyorum..yada gece uyanmak için doğrulduğumda haliyle zorlanıyorum... Hafif karnımı eziyomuyum ki diyorum...
Ayyy canım gerçekten menü böyle çok dolu geldi bana da.Aa ne güzel valla işe yaramış.Sen toplamda kaç kilo aldın şimdiye kadar???
kızlar biz geldik
dün doktor kontrolümüz vardı.kontrolden sonra gezdik biraz onun için giremedim topiğe.
oğluşum iyi çok şükür.2600 gram olmuş.aradaki 5 günlük gerilik kapanmış şuan sadece 1 gün geri gözüküyo ama oda çok önemli değil dedi doktor.10 gün sonra tekrar çağırdı.sonrada haftada bir görücem dedi.şuan için normal doğum gözüküyo pozisyonunu almış.hayırlısı olsun ama ben zaman yaklaştıkça tırsmaya başladım nedense.
bu arada doktora sordum normal doğumda burdan önlükmü giydiriyosunuz diye oda yok geceliğinle oluyosun dedi gecelik daha rahat oluyo çünkü sürekli muayne ediliyo doğum öncesi dedi.ama doğum anındada geceliklemi olunuyo orayı çözemedim sormadımda.aldığım geceliklerim cicili bicili onları giymem asla.evde vardı geceliklerim onlarda cicili bicili ama yeni olmayanlarından birini giyerim lekede olsa içim yanmaz en azından diye düşündüm.yoksa bi tane ucuz gecelikmi alsam diyorum.önden düğmeli olmasada olur nasılsa doğumdan sonra yeni aldıklarımdan birini giyerim.
cnm doğurlup pozisyon değiştirmen lazım...yattığın yerde dönmek değilde... Ozaman için rahat olsun..mrb canım yaa ben de geceleri sürekli hareket halindeyim.bi pozisyon bulamıyorum kendime bi sağa bi sola dönüyorum ama sürekli yani.bebeğim kesin içerde takla atıyordur.ben de acaba bu hareketliliğim bebeğe zarar verir mi diye düşünüyorum
maşallah cnm ya...kızlar biz geldik
dün doktor kontrolümüz vardı.kontrolden sonra gezdik biraz onun için giremedim topiğe.
Oğluşum iyi çok şükür.2600 gram olmuş.aradaki 5 günlük gerilik kapanmış şuan sadece 1 gün geri gözüküyo ama oda çok önemli değil dedi doktor.10 gün sonra tekrar çağırdı.sonrada haftada bir görücem dedi.şuan için normal doğum gözüküyo pozisyonunu almış.hayırlısı olsun ama ben zaman yaklaştıkça tırsmaya başladım nedense.
Bu arada doktora sordum normal doğumda burdan önlükmü giydiriyosunuz diye oda yok geceliğinle oluyosun dedi gecelik daha rahat oluyo çünkü sürekli muayne ediliyo doğum öncesi dedi.ama doğum anındada geceliklemi olunuyo orayı çözemedim sormadımda.aldığım geceliklerim cicili bicili onları giymem asla.evde vardı geceliklerim onlarda cicili bicili ama yeni olmayanlarından birini giyerim lekede olsa içim yanmaz en azından diye düşündüm.yoksa bi tane ucuz gecelikmi alsam diyorum.önden düğmeli olmasada olur nasılsa doğumdan sonra yeni aldıklarımdan birini giyerim.
günaydın bütün güzel annişlereeee aslında tünaydın demem lazım ama biraz geç kalktık bugün oğluşumlaa.
Hayırlı olsun canım bebişin kocaman olmuş aradaki fark da kapanmış ne güzel
cnm doğurlup pozisyon değiştirmen lazım...yattığın yerde dönmek değilde... Ozaman için rahat olsun..
maşallah cnm ya...Kocaman olmuş yawwwww hadi gözün aydın... Cnm leventte paardan al birtne gecelik evde yoksa çok kullandığın falan...
Slm cnm hoşgeldiniz...........
Slm kısslar nasılsınız, biz bebeğimle çok iyiyiz dün dr kontrolümüz vardı herşey çok iyiyymiş çok şükür bebeğim doğum pozisyonuna girmiş gayet iyi keyfi yerinde çok hareketli dedi dr, ayrıca 23 günce 800 gr almış bebeğim ve ben hiç kilo almadım 31+6da 2110 gr olmuş bebeğim ultrasonda 32+6 görünüyor, iki haftadır güzel bir diyet uyguluyordum hemen etkisini gösterdi diyet bu iki haftada yediğim herşey bebeğime yaramış isteyenler için diyet listemi verebilirim, şimdiye kadar bu kadar kiloyu boşu boşuna almışım , neyse umarım bu iki ayda dikkat eder daha fazla kilo almam, drdan iki hafta daha çalışabilir raporu aldım 34. haftada bırakıyorum çalışmayı,.......
bebeğin boyu çok uzun dedi ama kaç olduğunu söylemedi ultrason kağıdında fl 6,30 cm yazıyor ben hesaplayamadım boyundan babasına benzeyeceğinin sinyalini verdi bebeğim,
Hepinizi öpüyorum kısslar, siz benim yazdıklaırımı okuyana kadar bende sizin yazdıklarınızı okuyayım, bu arada yakın bir arkadaşım dün doğum yapmış ama çok zor olmuş doğumu önce suyu gelmiş ama sancı yokmuş suni sancı vermişler saatlerce sancı çekmiş bebek hala gelmeyince dr szeryana almamız geekiyo yoksa hem anne hem bebek tehlikeye girer demiş ve sezeryanla doğmuş, yazık ya madem sezeryan olacaktı niye o kadar sancı çekmiş, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun doğumlarım çok kolay geçsin inşalllah
herkese merhaba
bütün anneler ve bebekleri iyidir inşallah.bizim biraz morale ve duaya ihtiyacımız var arkadaşlar.dün dr daydık benim minnoş tam minnoş çıktı.3 haftada ben 3 kg almışım bebeşim 250 gr.10 gün geriliğimiz vardı fark iyice açılmış .şu an 38 cm 1470 gr 0lmuş .doktor 2500 ancak olur dedi.kan değerlerim çok düşük çıktı doktorum büyümemesini ona bağladı 1 aylık bir tedavi verdi 3 günde bir kan serumu takılacak inşallah arayı kapatırız.hepinizin dualarını bekliyorum.....
herkese merhaba
bütün anneler ve bebekleri iyidir inşallah.bizim biraz morale ve duaya ihtiyacımız var arkadaşlar.dün dr daydık benim minnoş tam minnoş çıktı.3 haftada ben 3 kg almışım bebeşim 250 gr.10 gün geriliğimiz vardı fark iyice açılmış .şu an 38 cm 1470 gr 0lmuş .doktor 2500 ancak olur dedi.kan değerlerim çok düşük çıktı doktorum büyümemesini ona bağladı 1 aylık bir tedavi verdi 3 günde bir kan serumu takılacak inşallah arayı kapatırız.hepinizin dualarını bekliyorum.....
Anladım canım zaten biz bu kiloları düzensiz yemekten alıyoruz.Ne güzel bu ay bütün yediklerin bebişine yaramış annesiToplamda 12 kilo aldım diye drum diyetisyene yönlendridi ama inanır mısınız önceden çok yemediğimi düşünür yine de alırdım kilo bebek almazdı, ama bu iki hafta deli gibi yemek yiyorum sanki ve kilo verdim ben almadım bebek aldı, benim yemek düzenim çok kötüydü okula haftanın ik i günü 7-12 arası 3 günü de 12-17 arası giderdim ve ya sabahları kahvaltı etmez saat 12 de ekmağe yüklenirdim yada kahvaltıyı çok güçlü yapar akşam 17ye kada birşey yemezdim tabi akşam çok aç olur yine deli gibi yer ekmeğe yüklenirdim
Ayy dikkat edeyim bari bundan sonra.Ben paldur küldür bi otafa bi buratafa dönüp duruyorumcnm doğurlup pozisyon değiştirmen lazım...yattığın yerde dönmek değilde... Ozaman için rahat olsun..
Canım tabiki dua ederiz ama moralini bozma doktorunun tedavisi sonuncunda bebeğin bıral geriliği öne bile geçer annesi.Sen canını üzme yeter kiherkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?