- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #43.981
kızlar biz geldik
dün doktor kontrolümüz vardı.kontrolden sonra gezdik biraz onun için giremedim topiğe.
oğluşum iyi çok şükür.2600 gram olmuş.aradaki 5 günlük gerilik kapanmış şuan sadece 1 gün geri gözüküyo ama oda çok önemli değil dedi doktor.10 gün sonra tekrar çağırdı.sonrada haftada bir görücem dedi.şuan için normal doğum gözüküyo pozisyonunu almış.hayırlısı olsun ama ben zaman yaklaştıkça tırsmaya başladım nedense.
bu arada doktora sordum normal doğumda burdan önlükmü giydiriyosunuz diye oda yok geceliğinle oluyosun dedi gecelik daha rahat oluyo çünkü sürekli muayne ediliyo doğum öncesi dedi.ama doğum anındada geceliklemi olunuyo orayı çözemedim sormadımda.aldığım geceliklerim cicili bicili onları giymem asla.evde vardı geceliklerim onlarda cicili bicili ama yeni olmayanlarından birini giyerim lekede olsa içim yanmaz en azından diye düşündüm.yoksa bi tane ucuz gecelikmi alsam diyorum.önden düğmeli olmasada olur nasılsa doğumdan sonra yeni aldıklarımdan birini giyerim.
herkese merhaba
bütün anneler ve bebekleri iyidir inşallah.bizim biraz morale ve duaya ihtiyacımız var arkadaşlar.dün dr daydık benim minnoş tam minnoş çıktı.3 haftada ben 3 kg almışım bebeşim 250 gr.10 gün geriliğimiz vardı fark iyice açılmış .şu an 38 cm 1470 gr 0lmuş .doktor 2500 ancak olur dedi.kan değerlerim çok düşük çıktı doktorum büyümemesini ona bağladı 1 aylık bir tedavi verdi 3 günde bir kan serumu takılacak inşallah arayı kapatırız.hepinizin dualarını bekliyorum.....
Canım ya bende öyle derdim kısırı, dolmayı, pilavı ekmekle yerdim göz önünde olunca yeniliyo, ben eşimede gaz verdim göbeklerimiz birlikte büyüyo falan dedim dışardanda baya tepki gelmiş eşime çok kilo almışsın diye şimdi beyaz ekmek hiç almıyoruz göz görmeyince de gönül katlanıyo, bide kepekli ekmeğin tadı pek güzel değil hemen doygunluk veriyo Allah nasip ederse ben doğumdan sonra da bu diyete sporla birlikte devam edicemcanım maşallah bebişine demekki diyet işe yaramış valla bende ekmeği biraz fazla kaçırıyorum ama napimm doymuyorum ekmek yemiyince toplam 15 kilo aldım ben
Merhaba canım çok üzüldüm ama bebeğin kilosunu dert etme benim 5 yaşında bir yeğenim var 2 buçuk kilodan az doğdu ama annem ve ablam ona öyle güzel baktılarki ilk birkaç aydan sonra yaşıtlarıyla aradaki fark kapandı şimdi yaşıtlarından daha uzun boylu daha yapılı ve sağlıklı tedavine dikkat et iyi olur inşallahherkese merhaba
bütün anneler ve bebekleri iyidir inşallah.bizim biraz morale ve duaya ihtiyacımız var arkadaşlar.dün dr daydık benim minnoş tam minnoş çıktı.3 haftada ben 3 kg almışım bebeşim 250 gr.10 gün geriliğimiz vardı fark iyice açılmış .şu an 38 cm 1470 gr 0lmuş .doktor 2500 ancak olur dedi.kan değerlerim çok düşük çıktı doktorum büyümemesini ona bağladı 1 aylık bir tedavi verdi 3 günde bir kan serumu takılacak inşallah arayı kapatırız.hepinizin dualarını bekliyorum.....
:26: Cnm benim ya... Bol bol dua edicem senin için... ınş tedavin güzel sonuç verirde minnoşun büyür.. Annesine naz yapıyo demek... Ama kansızlıkla alakalı olduğunu buldularsa iyi bişey cnm.. En azından nerden başlanacağı belli... Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz...
canım dualarımız seninle hemen ümitsizliğe kapılma inş kan serumları işe yara bebişinde aradaki farkı kapatır allah yardımcınız olsun.
canım tabiki dua ederiz ama moralini bozma doktorunun tedavisi sonuncunda bebeğin bıral geriliği öne bile geçer annesi.sen canını üzme yeter ki
canım inş. Kapatırsınnız açığı kansızlık için pekmez tahin yee cnm ben zorla yiyorum bnm değerşerde düşüktü hem zaten daha önce vermesi gerekirdi demir hapını dikkat et beslenmene canım
merhaba canım çok üzüldüm ama bebeğin kilosunu dert etme benim 5 yaşında bir yeğenim var 2 buçuk kilodan az doğdu ama annem ve ablam ona öyle güzel baktılarki ilk birkaç aydan sonra yaşıtlarıyla aradaki fark kapandı şimdi yaşıtlarından daha uzun boylu daha yapılı ve sağlıklı tedavine dikkat et iyi olur inşallah
herkese merhaba
oh oh git güzel muhappet et... Değişiklik olur..kızlar ben çıkıyorum komşum çağırdı kahveye.biraz ona gideyim.grş bol muhabbetler:13:
slm kızlar hemen arkadaşlara yazdık nasılsınız nasıl gidiyor ayy çok kötü hava var dışarda olanların allah yard. Olsun bakalım biz nasıl gidicez eve akşam
slm cnm.... Nezaman bitiyo ya.. Izne ne zaman çıkcan..
tatlım sakın üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış insallah toparlar doğuma kadar hem sağlıklı olsun da kilo önemli değil
herkese merhaba
maşallah canım bebişe gözün aydıneski giymek geceliği yada ucuz bişi daha mantıklı canım cicilileride doğumdan sonra gyersin
cnm dualarımız seninle.tedavin en kısa sürede işe yarar inşallah.
sağol canım ...
slm kızlar sabah sabah kötü bii haberle başladık güne, eşimin arkadaşının hanımı hamileydi 5,5 aylık bebeğinin bacakları kırılmış karnında nasıl olmuş anlayamadım ama dün almışlar çocuğu. Bundan önceki bebğinide 5,5 aylıkken kaybetmiş yazık çok üzüldüm yaa. Rabbim küçük meleklerimizi bize bağışlasın inş sağ salim doğarlar.:18:
slm kızlar sabah sabah kötü bii haberle başladık güne, eşimin arkadaşının hanımı hamileydi 5,5 aylık bebeğinin bacakları kırılmış karnında nasıl olmuş anlayamadım ama dün almışlar çocuğu. bundan önceki bebğinide 5,5 aylıkken kaybetmiş yazık çok üzüldüm yaa. rabbim küçük meleklerimizi bize bağışlasın inş sağ salim doğarlar.:18:
ayy kıyamam cnm allah yardımcısı olsun şimdi korktum biraz demek anne karnında da böyle şeyler oluyormuş
ayy canım yaa nasıl üzüldüm ama neden olmuşki yani bebeğin bacakları nasıl kırılmış anne karnında ayy içim bi tuhaf olduu allah sabırlar versin annesine.
Gözün aydın canım, maşallah ikinize deAy tesadüfmü nedir anlayamadım doğuma yaklaştıkça bu haberlerle telaşlanıyorum, Valla büyük konuşmayayım ama benim düşüncem şu doğpum zamanı giderim hastaneye eğer zor olacak gibiyse normal olacak diye o kada zorlamanın anlamı yok sezeryan isteim o durumda ama kısmet tabi, listemi veriyorum canım
08:00 2 dilim kepek ekmeği sınırsız az yağlı peynir sınırsız zeytin ve sınırsız domates ,salatalık marul maydanoz,
10:00 1 bardak süt 1 galeta 1 porsiyon meyve
12:30-13:00 Bir tabak sebze yemeği(ama sulu olsa dahi sulu kısmınan yenilmiycek çünkü yemeğin yağı suya gidermiş), 3 adet köfte kadar ,köfte,et, yada tavuk,
1 bardak ayran, sınırsız salata iki dilim kepek ekmeği
15:00(bu öğünü ben ayarladım saat ondaki ara öğünde her zaman tam yemiyorum bazen süt çok gliyor bazende meyve kalıyor o zaman yemediğimi yada içmediğim sütü bu ara öğünde 1 galetayla tüketiyorum
17:00 iki dilim kepek ekmek arasına byaz beynir bol miktarda yeşillik
19:00-19-30 Öğlen menüsüyle aynı,
22:00 iki porsiyon meyve 1 kase yoğurt,
Not :Haftada iki gün kahvaltıda + haşlanmış yumurta,
Yine haftada iki gün yağı azaltılmış melemen,
Ayrıca ben haftada iki gün kurubakliyat yiyorum , ve inanın kızzlar öğünler çoğu zaman bana çok fazla geliyor iki dilim ekmeğin ikisinide bitiremiyorum sanırım sık sık yiyince ekmek pek aranılmıyo ve öğünlerde fazla kaçırmıyoruz bu diyeti uyguladıktan sonra mide yanmalarım yok oldu, sindirim sistemim düzene girdi kilo alamadığım gibi kilo vdim
saoll canım demek 45 cm olmuş böceğim
Maşallah canım, açığın kapanmasına çok sevindim.kızlar biz geldik
dün doktor kontrolümüz vardı.kontrolden sonra gezdik biraz onun için giremedim topiğe.
oğluşum iyi çok şükür.2600 gram olmuş.aradaki 5 günlük gerilik kapanmış şuan sadece 1 gün geri gözüküyo ama oda çok önemli değil dedi doktor.10 gün sonra tekrar çağırdı.sonrada haftada bir görücem dedi.şuan için normal doğum gözüküyo pozisyonunu almış.hayırlısı olsun ama ben zaman yaklaştıkça tırsmaya başladım nedense.
bu arada doktora sordum normal doğumda burdan önlükmü giydiriyosunuz diye oda yok geceliğinle oluyosun dedi gecelik daha rahat oluyo çünkü sürekli muayne ediliyo doğum öncesi dedi.ama doğum anındada geceliklemi olunuyo orayı çözemedim sormadımda.aldığım geceliklerim cicili bicili onları giymem asla.evde vardı geceliklerim onlarda cicili bicili ama yeni olmayanlarından birini giyerim lekede olsa içim yanmaz en azından diye düşündüm.yoksa bi tane ucuz gecelikmi alsam diyorum.önden düğmeli olmasada olur nasılsa doğumdan sonra yeni aldıklarımdan birini giyerim.
Dualarımız seninle canım.herkese merhaba
slm kızlar sabah sabah kötü bii haberle başladık güne, eşimin arkadaşının hanımı hamileydi 5,5 aylık bebeğinin bacakları kırılmış karnında nasıl olmuş anlayamadım ama dün almışlar çocuğu. bundan önceki bebğinide 5,5 aylıkken kaybetmiş yazık çok üzüldüm yaa. rabbim küçük meleklerimizi bize bağışlasın inş sağ salim doğarlar.:18:
Kızlar beşiklere visco yatak mı yaylı yatak mı aldınız.
Visco yataklar çok ince duruyor yaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?