2011 Nisan Anneleri

maşallah canım bebişe gözün aydın eski giymek geceliği yada ucuz bişi daha mantıklı canım cicilileride doğumdan sonra gyersin

canım inş. kapatırsınnız açığı kansızlık için pekmez tahin yee cnm beslenmene dikkat et canım herşey yoluna girer Allah yard. olsun

Son düzenleme:
canım maşallah bebişine demekki diyet işe yaramış valla bende ekmeği biraz fazla kaçırıyorum ama napimm doymuyorum ekmek yemiyince toplam 15 kilo aldım ben
Canım ya bende öyle derdim kısırı, dolmayı, pilavı ekmekle yerdim göz önünde olunca yeniliyo, ben eşimede gaz verdim göbeklerimiz birlikte büyüyo falan dedim dışardanda baya tepki gelmiş eşime çok kilo almışsın diye şimdi beyaz ekmek hiç almıyoruz göz görmeyince de gönül katlanıyo, bide kepekli ekmeğin tadı pek güzel değil hemen doygunluk veriyo Allah nasip ederse ben doğumdan sonra da bu diyete sporla birlikte devam edicem
Merhaba canım çok üzüldüm ama bebeğin kilosunu dert etme benim 5 yaşında bir yeğenim var 2 buçuk kilodan az doğdu ama annem ve ablam ona öyle güzel baktılarki ilk birkaç aydan sonra yaşıtlarıyla aradaki fark kapandı şimdi yaşıtlarından daha uzun boylu daha yapılı ve sağlıklı tedavine dikkat et iyi olur inşallah

slm kızlar hemen arkadaşlara yazdık nasılsınız nasıl gidiyor ayy çok kötü hava var dışarda olanların Allah yard. olsun bakalım biz nasıl gidicez eve akşam

canım dualarımız seninle hemen ümitsizliğe kapılma inş kan serumları işe yara bebişinde aradaki farkı kapatır allah yardımcınız olsun.

canım tabiki dua ederiz ama moralini bozma doktorunun tedavisi sonuncunda bebeğin bıral geriliği öne bile geçer annesi.sen canını üzme yeter ki

cnlarım saolun inş. Hepimize rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eder

tatlım sakın üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış insallah toparlar doğuma kadar hem sağlıklı olsun da kilo önemli değil

kızlar ben çıkıyorum komşum çağırdı kahveye.biraz ona gideyim.grş bol muhabbetler:13:
oh oh git güzel muhappet et... Değişiklik olur..
slm kızlar hemen arkadaşlara yazdık nasılsınız nasıl gidiyor ayy çok kötü hava var dışarda olanların allah yard. Olsun bakalım biz nasıl gidicez eve akşam

slm cnm.... Nezaman bitiyo ya.. Izne ne zaman çıkcan..

tatlım sakın üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış insallah toparlar doğuma kadar hem sağlıklı olsun da kilo önemli değil

sağol canım .ben zaten küçük olmasından ziyade sağlık problemi olma ihtimalinden endişeleniyorum.benim ilk aylarım biraz sorunlu geçmişti 2 kere besin zehirlenmesi yaşadım idrar yollarım sürekli problemliydi stres falan ne biliim bebeğim de etkilenmemiştir inş.yoksa zayıf olsun önemli değil yeterki sağlıklı hayırlı olsun...

cnm dualarımız seninle.tedavin en kısa sürede işe yarar inşallah.

maşallah canım bebişe gözün aydın eski giymek geceliği yada ucuz bişi daha mantıklı canım cicilileride doğumdan sonra gyersin

çok saol cnm.öyle yapıcam artık napalım.

kızlar ben çıkıyorum kociş gelir birazdan bugün biraz dolaşıcaz almamız gerekenler bitmedi henüz.
öpüyorum hepinizi:80:

slm kızlar sabah sabah kötü bii haberle başladık güne, eşimin arkadaşının hanımı hamileydi 5,5 aylık bebeğinin bacakları kırılmış karnında nasıl olmuş anlayamadım ama dün almışlar çocuğu. bundan önceki bebğinide 5,5 aylıkken kaybetmiş yazık çok üzüldüm yaa. rabbim küçük meleklerimizi bize bağışlasın inş sağ salim doğarlar.:18:

ayy kıyamam cnm allah yardımcısı olsun şimdi korktum biraz demek anne karnında da böyle şeyler oluyormuş

ayy canım yaa nasıl üzüldüm ama neden olmuşki yani bebeğin bacakları nasıl kırılmış anne karnında ayy içim bi tuhaf olduu allah sabırlar versin annesine.

ayy kıyamam cnm allah yardımcısı olsun şimdi korktum biraz demek anne karnında da böyle şeyler oluyormuş

ayy canım yaa nasıl üzüldüm ama neden olmuşki yani bebeğin bacakları nasıl kırılmış anne karnında ayy içim bi tuhaf olduu allah sabırlar versin annesine.

bende çok üzüldüm ve bii anlamda veremedim açıkcası acaba bebeğin kemik yapısından kaynaklanan bişey mi ki? eşime sor bii dedim bakalım nedenmiş.

Gözün aydın canım, maşallah ikinize de
Liste güzel ama domates ve salatalığa takıldım ben..
Bu mevsimde tüketmke ne kadar doğru, üstelik hamileyken.
Ben eve yaz sebzelerinin hiç birini almıyorum.
Maşallah canım, açığın kapanmasına çok sevindim.
Dualarımız seninle canım.
İnşallah tedavi hemen etkisini gösterir.

Ay çok şaşırdım yaa, nasıl olmuş ki acaba :26:
Bebek sakat kalır diye mi almışlar canım?

Yandım ben akşam a misafir geliyor ve evim korkunç durumda aksam gidince artık acilen ne yetiştirebilirsek kocişimle 19,30 da evde oluyoruz insallah geç gelirler ... Gelenler eşimin arkadası ve o da hamile aramıza 3 hafta var gittiğim hastaneyi tavsiye etmiştik bakalım ne yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…