2011 Nisan Anneleri

selam canım allah kolaylık versın senın ısınde zormus.nasılsın ıyımısın canım

kızlar ben iyiyce ağırlaştım ya sizlerde durumlar nasıl bide bebibişin hareketleri beni acayip yoruyor.33.haftadayım bide.

bende aynı.yuruyemıyorum bıle.bıraz yurudummu hemen karnım sertlesıyor.az once geldık dısardan.sankı dayak yemıs gıbıyım.dogru durust gezemedım bıle.hemen gozlerım kararıyo ve karnım sertlesıyo.yurumekte cok zorlanıyorum bende.

yok cnm bebek ölmüş zaten o yüzden almışlar.

slm kızlar komşumla beraber şerbet bardaklarımızı hzırladık çok cici oldular sizler ne yaptınız aldınız mı kendiniz mi yaptınız

Gerçekten kötü bi habermiş rabbim bizimkilerle birlikte tüm bebişleri korusun

Gözün aydın canım, maşallah ikinize de
Liste güzel ama domates ve salatalığa takıldım ben..
Bu mevsimde tüketmke ne kadar doğru, üstelik hamileyken.
Ben eve yaz sebzelerinin hiç birini almıyorum.

?
Haklsın canım hormonlu falan ama ben alıyorum

Çok güzel canım ellinize sağlık çok şirin görünüyorlar

ayy tuylerım dıken dıken oldu cnm yaa ayy cok kotu ya Allah sabırlık versın herkesın yavrusunu saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın inş.

ayy tuylerım dıken dıken oldu cnm yaa ayy cok kotu ya allah sabırlık versın herkesın yavrusunu saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın inş.

inş cnm benim ewt çok kötü bii durum rabbim sabırlar versin . Kuzucuklarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. (amiiinnn)

ayy ikinci defa bebişini kaybetmiş..arkadaşının hakkında hayırlısı neyse o olsun..Allah sabır versin onlara..çok fena b, durum..Allah cümlemize göstermesin

cnm gerçekten üzücü bi haber..şimdi bunu burdan söylemek kolay ama insanın ruhunu hafifletmesi garekiyo...KULDAN GELMEMİŞKİ BU HAKTAN GELMİŞ.. YAŞAMASI GEREKEYMUŞ DEMEKKİ AMA GERÇEKTEN ÜZÜCÜ BİŞEY...TESLİMİYETTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK..YOKSA BİZ NE YAPIYORUZ Kİ... BU BEBEKLERİN BİZİMLE OLMASI BİZİM ÇABAMIZDANMI..RABBİM VERDİ BİZE..SAĞLIKLADA GÖNDERSİN İNŞ..
kızlar ben iyiyce ağırlaştım ya sizlerde durumlar nasıl bide bebibişin hareketleri beni acayip yoruyor.33.haftadayım bide.
CNM HEREKETLERİ SIZI VEREBİLİR..YORAR AĞIRLIK VERİR...HEPSİ OLUR ÇOK NORMAL... ARTIK DİKKAT ETMELİ FAZLA YORMAMAK GEREKİR...

bende doktordan geldim kızlar maşallah kızım 33+2 de kilosu 2400 gram boyuda 46 cm i geçmiş sanırım boylu olucak.1 hafta önde gidiyoruz ama buyuk ıhtımal sezeryan görünüyor çünkü bebeğimin kafası sağ kaburgamın altında poposuda doğum kanalındaymış yani makat kısmından duruyor.bundan sonra cok zor dönmesi ama acelemizz yok beklicez diyor doktor.allah büyük nabalım nasıl kısmetse artık.bende hala 68 kiloyum ödem de yok maşallahım varmış :))yarın 1 saatlik otobüs yolculuğu yapmam lazım sakıncası varmı dedim doktora sen bu halinle heryere gidersin dedi eşimde zaten gezmeye yer arıyo doktor bey diye dalga geçiyor benle 6-7 haftamız kalmış doğum için sezeryan olursa bırazdaha erken belki.nisanın ilk haftası görünüyor ultrasonda normalde.ben özlemimi giderdim darısı görecek olanların başına kızlar

Gözün aydın canım, maaşallah bebişine çok iyi bakmışsın Az önce bu makat duruşuyla ilgili bi yazı okumuştum; 36-37 haftaya kadar bebişler doğum pozisyonunu alırlarmış, daha vaktin var yani sıkma canını, döner belki minik yaramaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…