- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.001
Yandım ben akşam a misafir geliyor ve evim korkunç durumda aksam gidince artık acilen ne yetiştirebilirsek kocişimle 19,30 da evde oluyoruz insallah geç gelirler ... Gelenler eşimin arkadası ve o da hamile aramıza 3 hafta var gittiğim hastaneyi tavsiye etmiştik bakalım ne yaptılar
kızlar ben iyiyce ağırlaştım ya sizlerde durumlar nasıl bide bebibişin hareketleri beni acayip yoruyor.33.haftadayım bide.
selam canım allah kolaylık versın senın ısınde zormus.nasılsın ıyımısın canım
Gözün aydın canım, maşallah ikinize de
Liste güzel ama domates ve salatalığa takıldım ben..
Bu mevsimde tüketmke ne kadar doğru, üstelik hamileyken.
Ben eve yaz sebzelerinin hiç birini almıyorum.
Maşallah canım, açığın kapanmasına çok sevindim.
Dualarımız seninle canım.
İnşallah tedavi hemen etkisini gösterir.
Ay çok şaşırdım yaa, nasıl olmuş ki acaba :26:
Bebek sakat kalır diye mi almışlar canım?
işte bardaklarımız ve sürahimiz evdeki bardak takımından...
Eki Görüntüle 147518 Eki Görüntüle 147519
Eki Görüntüle 147516 Eki Görüntüle 147517
slm kızlar sabah sabah kötü bii haberle başladık güne, eşimin arkadaşının hanımı hamileydi 5,5 aylık bebeğinin bacakları kırılmış karnında nasıl olmuş anlayamadım ama dün almışlar çocuğu. bundan önceki bebğinide 5,5 aylıkken kaybetmiş yazık çok üzüldüm yaa. rabbim küçük meleklerimizi bize bağışlasın inş sağ salim doğarlar.:18:
Haklsın canım hormonlu falan ama ben alıyorumGözün aydın canım, maşallah ikinize de
Liste güzel ama domates ve salatalığa takıldım ben..
Bu mevsimde tüketmke ne kadar doğru, üstelik hamileyken.
Ben eve yaz sebzelerinin hiç birini almıyorum.
?
Çok güzel canım ellinize sağlık çok şirin görünüyorlarişte bardaklarımız ve sürahimiz evdeki bardak takımından...
Eki Görüntüle 147518 Eki Görüntüle 147519
Eki Görüntüle 147516 Eki Görüntüle 147517
Gerçekten kötü bi haberm
iş rabbim bizimkilerle birlikte tüm bebişleri korusun
Haklsın canım hormonlu falan ama ben alıyorum
Çok güzel canım ellinize sağlık çok şirin görünüyorlar
çok şirinler tatlım.. ben de aldım Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inş.
çok şirin olmuş
slm kızlar sabah sabah kötü bii haberle başladık güne, eşimin arkadaşının hanımı hamileydi 5,5 aylık bebeğinin bacakları kırılmış karnında nasıl olmuş anlayamadım ama dün almışlar çocuğu. bundan önceki bebğinide 5,5 aylıkken kaybetmiş yazık çok üzüldüm yaa. rabbim küçük meleklerimizi bize bağışlasın inş sağ salim doğarlar.:18:
ayy tuylerım dıken dıken oldu cnm yaa ayy cok kotu ya allah sabırlık versın herkesın yavrusunu saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın inş.
ayy ikinci defa bebişini kaybetmiş..arkadaşının hakkında hayırlısı neyse o olsun..Allah sabır versin onlara..çok fena b, durum..Allah cümlemize göstermesinslm kızlar sabah sabah kötü bii haberle başladık güne, eşimin arkadaşının hanımı hamileydi 5,5 aylık bebeğinin bacakları kırılmış karnında nasıl olmuş anlayamadım ama dün almışlar çocuğu. bundan önceki bebğinide 5,5 aylıkken kaybetmiş yazık çok üzüldüm yaa. rabbim küçük meleklerimizi bize bağışlasın inş sağ salim doğarlar.:18:
cnm gerçekten üzücü bi haber..şimdi bunu burdan söylemek kolay ama insanın ruhunu hafifletmesi garekiyo...KULDAN GELMEMİŞKİ BU HAKTAN GELMİŞ.. YAŞAMASI GEREKEYMUŞ DEMEKKİ AMA GERÇEKTEN ÜZÜCÜ BİŞEY...TESLİMİYETTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK..YOKSA BİZ NE YAPIYORUZ Kİ... BU BEBEKLERİN BİZİMLE OLMASI BİZİM ÇABAMIZDANMI..RABBİM VERDİ BİZE..SAĞLIKLADA GÖNDERSİN İNŞ..slm kızlar sabah sabah kötü bii haberle başladık güne, eşimin arkadaşının hanımı hamileydi 5,5 aylık bebeğinin bacakları kırılmış karnında nasıl olmuş anlayamadım ama dün almışlar çocuğu. bundan önceki bebğinide 5,5 aylıkken kaybetmiş yazık çok üzüldüm yaa. rabbim küçük meleklerimizi bize bağışlasın inş sağ salim doğarlar.:18:
CNM HEREKETLERİ SIZI VEREBİLİR..YORAR AĞIRLIK VERİR...HEPSİ OLUR ÇOK NORMAL... ARTIK DİKKAT ETMELİ FAZLA YORMAMAK GEREKİR...kızlar ben iyiyce ağırlaştım ya sizlerde durumlar nasıl bide bebibişin hareketleri beni acayip yoruyor.33.haftadayım bide.
inş cnm benim ewt çok kötü bii durum rabbim sabırlar versin . Kuzucuklarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. (amiiinnn)
inş cnm benim ewt çok kötü bii durum rabbim sabırlar versin . Kuzucuklarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. (amiiinnn)
bende doktordan geldim kızlar maşallah kızım 33+2 de kilosu 2400 gram boyuda 46 cm i geçmiş sanırım boylu olucak.1 hafta önde gidiyoruz ama buyuk ıhtımal sezeryan görünüyor çünkü bebeğimin kafası sağ kaburgamın altında poposuda doğum kanalındaymış yani makat kısmından duruyor.bundan sonra cok zor dönmesi ama acelemizz yok beklicez diyor doktor.allah büyük nabalım nasıl kısmetse artık.bende hala 68 kiloyum ödem de yok maşallahım varmış :))yarın 1 saatlik otobüs yolculuğu yapmam lazım sakıncası varmı dedim doktora sen bu halinle heryere gidersin dedi eşimde zaten gezmeye yer arıyo doktor bey diye dalga geçiyor benle6-7 haftamız kalmış doğum için sezeryan olursa bırazdaha erken belki.nisanın ilk haftası görünüyor ultrasonda normalde.ben özlemimi giderdim darısı görecek olanların başına kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?