- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.021
Gözün aydın canım, maaşallah bebişine çok iyi bakmışsınAz önce bu makat duruşuyla ilgili bi yazı okumuştum; 36-37 haftaya kadar bebişler doğum pozisyonunu alırlarmış, daha vaktin var yani sıkma canını, döner belki minik yaramaz..
bende doktordan geldim kızlar maşallah kızım 33+2 de kilosu 2400 gram boyuda 46 cm i geçmiş sanırım boylu olucak.1 hafta önde gidiyoruz ama buyuk ıhtımal sezeryan görünüyor çünkü bebeğimin kafası sağ kaburgamın altında poposuda doğum kanalındaymış yani makat kısmından duruyor.bundan sonra cok zor dönmesi ama acelemizz yok beklicez diyor doktor.allah büyük nabalım nasıl kısmetse artık.bende hala 68 kiloyum ödem de yok maşallahım varmış :))yarın 1 saatlik otobüs yolculuğu yapmam lazım sakıncası varmı dedim doktora sen bu halinle heryere gidersin dedi eşimde zaten gezmeye yer arıyo doktor bey diye dalga geçiyor benle6-7 haftamız kalmış doğum için sezeryan olursa bırazdaha erken belki.nisanın ilk haftası görünüyor ultrasonda normalde.ben özlemimi giderdim darısı görecek olanların başına kızlar
masallah canimkuzuna kocaman olmus insallah zaman yaklastikca dönerde dönmezsede saglikli olsunda gerisi mühim degil zaten..carsamba bende görücem insallah melegimi.
bende doktordan geldim kızlar maşallah kızım 33+2 de kilosu 2400 gram boyuda 46 cm i geçmiş sanırım boylu olucak.1 hafta önde gidiyoruz ama buyuk ıhtımal sezeryan görünüyor çünkü bebeğimin kafası sağ kaburgamın altında poposuda doğum kanalındaymış yani makat kısmından duruyor.bundan sonra cok zor dönmesi ama acelemizz yok beklicez diyor doktor.allah büyük nabalım nasıl kısmetse artık.bende hala 68 kiloyum ödem de yok maşallahım varmış :))yarın 1 saatlik otobüs yolculuğu yapmam lazım sakıncası varmı dedim doktora sen bu halinle heryere gidersin dedi eşimde zaten gezmeye yer arıyo doktor bey diye dalga geçiyor benle6-7 haftamız kalmış doğum için sezeryan olursa bırazdaha erken belki.nisanın ilk haftası görünüyor ultrasonda normalde.ben özlemimi giderdim darısı görecek olanların başına kızlar
herşeyin hayırlısı tatlım , sağlıklı sıhhatli olsun da oyle yada boyle doğum oluyor zaten son dakikaya kadar bu doğum işi hiç belli olmuyor..ayrıca kilonda çok yok hem sen,n hem bebişinin maşallahı var..kendine de bebişinede iyi bakmışsın ne gzlbende doktordan geldim kızlar maşallah kızım 33+2 de kilosu 2400 gram boyuda 46 cm i geçmiş sanırım boylu olucak.1 hafta önde gidiyoruz ama buyuk ıhtımal sezeryan görünüyor çünkü bebeğimin kafası sağ kaburgamın altında poposuda doğum kanalındaymış yani makat kısmından duruyor.bundan sonra cok zor dönmesi ama acelemizz yok beklicez diyor doktor.allah büyük nabalım nasıl kısmetse artık.bende hala 68 kiloyum ödem de yok maşallahım varmış :))yarın 1 saatlik otobüs yolculuğu yapmam lazım sakıncası varmı dedim doktora sen bu halinle heryere gidersin dedi eşimde zaten gezmeye yer arıyo doktor bey diye dalga geçiyor benle6-7 haftamız kalmış doğum için sezeryan olursa bırazdaha erken belki.nisanın ilk haftası görünüyor ultrasonda normalde.ben özlemimi giderdim darısı görecek olanların başına kızlar
mrb kızlar nasılsınz ben annmdeyım 20 gunu gectı yrn doncem eve gecmışı okuyamdım bayadır gıremıyorum.drum artık haftalık kontrollere gelceksın dedı benım cımcıme 10 gunde sadece 100gr almış okadr yememe ragmen dellendırıyo benı
şekerim ben de seni merak ediyordum geçmiş olsun peki doktor neden kaynaklandığını soyledi mi şu an ki kilosu kaç
sağol canım31+6 da 1600gr.
hemen hemen benim de aynı cnm bu haftalarda 1621 gr dı doktor çok kötü değil çok az karın çevresi zayıf dedi balık hapı verdi haftaya pazartesi kontrolümüz var inşallah normale dönmüştür sakın sağlığında birşey yoksa kafana takma doğuma kadar toparlar biraz daha
sende de mı boyle canım bılmıyordum ben. bundan oncekı kontrolumde gttım 600 gr almıştı 2 haftada.bırde bır haftalık ara kapanmıştı.busefr 10gunde 100gr dıyınce sasrdım.nst ye grıyorum her gttıgımde eşinde kordonbagına renklı dopler bakıyor hep sorun yok allha şukur 25oo 28oo dogar dedı.ben balık hapı elevıt magnezyum calaıyum bastan berı kullanıyorum canım
benim üzüntüden oldu biraz da annem le aram açık doğumda umreye gidiyor bunu kaldıramadım hem ben kötü konuştum hem o sürekli ağladım 2 hafta once doğum sancım başlamıs diye 1 gün hastane de kaldım ciğer geliştirici iğne vurdular bir de doğum geciktirici hap verdiler neyse baktım bebeğim zarar görüyor topladım kendimi hamilelik duygusallıgı işte fazla kafama taktım
Canım maş. bebişine kilosu çok iyi.Bakalım darısı benim başıma pazartesi randevumuz var.bende doktordan geldim kızlar maşallah kızım 33+2 de kilosu 2400 gram boyuda 46 cm i geçmiş sanırım boylu olucak.1 hafta önde gidiyoruz ama buyuk ıhtımal sezeryan görünüyor çünkü bebeğimin kafası sağ kaburgamın altında poposuda doğum kanalındaymış yani makat kısmından duruyor.bundan sonra cok zor dönmesi ama acelemizz yok beklicez diyor doktor.allah büyük nabalım nasıl kısmetse artık.bende hala 68 kiloyum ödem de yok maşallahım varmış :))yarın 1 saatlik otobüs yolculuğu yapmam lazım sakıncası varmı dedim doktora sen bu halinle heryere gidersin dedi eşimde zaten gezmeye yer arıyo doktor bey diye dalga geçiyor benle6-7 haftamız kalmış doğum için sezeryan olursa bırazdaha erken belki.nisanın ilk haftası görünüyor ultrasonda normalde.ben özlemimi giderdim darısı görecek olanların başına kızlar
Cnm sıkma canını bebeklerin kilo almaması bi de annenin yorgun olup olmadığına da bağlıymış.Anne dinlengin olursa bebek daha güzel besleniyormuş haberin olsunmrb kızlar nasılsınz ben annmdeyım 20 gunu gectı yrn doncem eve gecmışı okuyamdım bayadır gıremıyorum.drum artık haftalık kontrollere gelceksın dedı benım cımcıme 10 gunde sadece 100gr almış okadr yememe ragmen dellendırıyo benı
benim üzüntüden oldu biraz da annem le aram açık doğumda umreye gidiyor bunu kaldıramadım hem ben kötü konuştum hem o sürekli ağladım 2 hafta once doğum sancım başlamıs diye 1 gün hastane de kaldım ciğer geliştirici iğne vurdular bir de doğum geciktirici hap verdiler neyse baktım bebeğim zarar görüyor topladım kendimi hamilelik duygusallıgı işte fazla kafama taktım
maşallah cnm çok iyi kilosu.... Sanada maşallah kilo almamışsın ne güzel....bende doktordan geldim kızlar maşallah kızım 33+2 de kilosu 2400 gram boyuda 46 cm i geçmiş sanırım boylu olucak.1 hafta önde gidiyoruz ama buyuk ıhtımal sezeryan görünüyor çünkü bebeğimin kafası sağ kaburgamın altında poposuda doğum kanalındaymış yani makat kısmından duruyor.bundan sonra cok zor dönmesi ama acelemizz yok beklicez diyor doktor.allah büyük nabalım nasıl kısmetse artık.bende hala 68 kiloyum ödem de yok maşallahım varmış :))yarın 1 saatlik otobüs yolculuğu yapmam lazım sakıncası varmı dedim doktora sen bu halinle heryere gidersin dedi eşimde zaten gezmeye yer arıyo doktor bey diye dalga geçiyor benle6-7 haftamız kalmış doğum için sezeryan olursa bırazdaha erken belki.nisanın ilk haftası görünüyor ultrasonda normalde.ben özlemimi giderdim darısı görecek olanların başına kızlar
mrb kızlar nasılsınz ben annmdeyım 20 gunu gectı yrn doncem eve gecmışı okuyamdım bayadır gıremıyorum.drum artık haftalık kontrollere gelceksın dedı benım cımcıme 10 gunde sadece 100gr almış okadr yememe ragmen dellendırıyo benı
kızlar biz geldik
dün doktor kontrolümüz vardı.kontrolden sonra gezdik biraz onun için giremedim topiğe.
oğluşum iyi çok şükür.2600 gram olmuş.aradaki 5 günlük gerilik kapanmış şuan sadece 1 gün geri gözüküyo ama oda çok önemli değil dedi doktor.10 gün sonra tekrar çağırdı.sonrada haftada bir görücem dedi.şuan için normal doğum gözüküyo pozisyonunu almış.hayırlısı olsun ama ben zaman yaklaştıkça tırsmaya başladım nedense.
bu arada doktora sordum normal doğumda burdan önlükmü giydiriyosunuz diye oda yok geceliğinle oluyosun dedi gecelik daha rahat oluyo çünkü sürekli muayne ediliyo doğum öncesi dedi.ama doğum anındada geceliklemi olunuyo orayı çözemedim sormadımda.aldığım geceliklerim cicili bicili onları giymem asla.evde vardı geceliklerim onlarda cicili bicili ama yeni olmayanlarından birini giyerim lekede olsa içim yanmaz en azından diye düşündüm.yoksa bi tane ucuz gecelikmi alsam diyorum.önden düğmeli olmasada olur nasılsa doğumdan sonra yeni aldıklarımdan birini giyerim.
herkese merhaba
bütün anneler ve bebekleri iyidir inşallah.bizim biraz morale ve duaya ihtiyacımız var arkadaşlar.dün dr daydık benim minnoş tam minnoş çıktı.3 haftada ben 3 kg almışım bebeşim 250 gr.10 gün geriliğimiz vardı fark iyice açılmış .şu an 38 cm 1470 gr 0lmuş .doktor 2500 ancak olur dedi.kan değerlerim çok düşük çıktı doktorum büyümemesini ona bağladı 1 aylık bir tedavi verdi 3 günde bir kan serumu takılacak inşallah arayı kapatırız.hepinizin dualarını bekliyorum.....
slm kızlar sabah sabah kötü bii haberle başladık güne, eşimin arkadaşının hanımı hamileydi 5,5 aylık bebeğinin bacakları kırılmış karnında nasıl olmuş anlayamadım ama dün almışlar çocuğu. bundan önceki bebğinide 5,5 aylıkken kaybetmiş yazık çok üzüldüm yaa. rabbim küçük meleklerimizi bize bağışlasın inş sağ salim doğarlar.:18:
hemen hemen benim de aynı cnm bu haftalarda 1621 gr dı doktor çok kötü değil çok az karın çevresi zayıf dedi balık hapı verdi haftaya pazartesi kontrolümüz var inşallah normale dönmüştür sakın sağlığında birşey yoksa kafana takma doğuma kadar toparlar biraz daha
Canım maş. bebişine kilosu çok iyi.Bakalım darısı benim başıma pazartesi randevumuz var.
Bu aralar benim de gezesim var sürekli bakalım pazartesi ben de soracağı doktora şehir dışına gitme konusunda
Cnm sıkma canını bebeklerin kilo almaması bi de annenin yorgun olup olmadığına da bağlıymış.Anne dinlengin olursa bebek daha güzel besleniyormuş haberin olsun
Bak gördün mü kendini üzmen hem bebeğe zarar hem de kendine.Cnm bak benim arkadaşımın da açılması ve doğum sancısı erken başlamıştı 34 haftalıkken.Doktor geciktirici hap ve iğneler verdi ve 39 haftasını doldurduktan sonra normal doğumla kızını kucağına aldı.Hiç korkam bol bol dua et
maşallah cnm çok iyi kilosu.... Sanada maşallah kilo almamışsın ne güzel....
cnm benim sıpada 2 haftada 210 gr almış arada yapıyo yaramaz bebişlerimiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?