2011 Nisan Anneleri

sağol canım bende öle düşünüyorum zaten acelemiz yok bekleriz tabiki yined..e hem bebeğim hem benim için hangi doğum şekli hayırlıysa o olsun diyorum..

masallah canim kuzuna kocaman olmusinsallah zaman yaklastikca dönerde dönmezsede saglikli olsunda gerisi mühim degil zaten..carsamba bende görücem insallah melegimi.

masallah canim kuzuna kocaman olmusinsallah zaman yaklastikca dönerde dönmezsede saglikli olsunda gerisi mühim degil zaten..carsamba bende görücem insallah melegimi.

evet canım inş dediğin gibi sağlıklı olsunda kuzularımız öneli değil zaten bende bıraz normalden korkmaya başlamıştım çokda üzülmedim hihi

maşallah tatlım büyümüş bebişin hayırlı yolculuklar bu arada

herşeyin hayırlısı tatlım , sağlıklı sıhhatli olsun da oyle yada boyle doğum oluyor zaten son dakikaya kadar bu doğum işi hiç belli olmuyor..ayrıca kilonda çok yok hem sen,n hem bebişinin maşallahı var..kendine de bebişinede iyi bakmışsın ne gzl

maşallah canıımmm yaaaa kıskanmamak mümkün değil valla bi benım kız tembel anacım gününde gidiyo 33. haftada daha 1700 gr dı,ne yionuz ne içionuz anlamadım gitti valla :)) sizinkilerin yanında benim kız minnacık kalcak kesin ayyy sağlıklı doğsunlarda zayıf olsunlar diye teselli ediyorum kendımı artık

sağolun kızlar allah sizinde miniklerinizi korusun kollasın inşallah.ben özel bişi yapmıyorum valla hatta et bile tüketemiyorum fiyatlardan dolayı hihi:))tabi arada yiyoruz ama hergün yumurta peynir kutlaka oluyor bakliyat yiyorum meyve falan ama her günde değil öle.bence çok fazla üstüne düşmücen bıraz rahat bırakıcan bence...

mrb kızlar nasılsınz ben annmdeyım 20 gunu gectı yrn doncem eve gecmışı okuyamdım bayadır gıremıyorum.drum artık haftalık kontrollere gelceksın dedı benım cımcıme 10 gunde sadece 100gr almış okadr yememe ragmen dellendırıyo benı

şekerim ben de seni merak ediyordum geçmiş olsun peki doktor neden kaynaklandığını soyledi mi şu an ki kilosu kaç

sağol canım 31+6 da 1600gr.

hemen hemen benim de aynı cnm bu haftalarda 1621 gr dı doktor çok kötü değil çok az karın çevresi zayıf dedi balık hapı verdi haftaya pazartesi kontrolümüz var inşallah normale dönmüştür sakın sağlığında birşey yoksa kafana takma doğuma kadar toparlar biraz daha

Son düzenleme:

sende de mı boyle canım bılmıyordum ben. bundan oncekı kontrolumde gttım 600 gr almıştı 2 haftada.bırde bır haftalık ara kapanmıştı.busefr 10gunde 100gr dıyınce sasrdım.nst ye grıyorum her gttıgımde eşinde kordonbagına renklı dopler bakıyor hep sorun yok allha şukur 25oo 28oo dogar dedı.ben balık hapı elevıt magnezyum calaıyum bastan berı kullanıyorum canım

benim üzüntüden oldu biraz da annem le aram açık doğumda umreye gidiyor bunu kaldıramadım hem ben kötü konuştum hem o sürekli ağladım 2 hafta once doğum sancım başlamıs diye 1 gün hastane de kaldım ciğer geliştirici iğne vurdular bir de doğum geciktirici hap verdiler neyse baktım bebeğim zarar görüyor topladım kendimi hamilelik duygusallıgı işte fazla kafama taktım

çokk gecmış olsun canım ya haberım yoktu.takma hıçbır şşeyı kafana haklısın annen senın en yakının ame kendını uzme bebgını duşunmelsıın.

Canım maş. bebişine kilosu çok iyi.Bakalım darısı benim başıma pazartesi randevumuz var.
Bu aralar benim de gezesim var sürekli bakalım pazartesi ben de soracağı doktora şehir dışına gitme konusunda

Cnm sıkma canını bebeklerin kilo almaması bi de annenin yorgun olup olmadığına da bağlıymış.Anne dinlengin olursa bebek daha güzel besleniyormuş haberin olsun

Bak gördün mü kendini üzmen hem bebeğe zarar hem de kendine.Cnm bak benim arkadaşımın da açılması ve doğum sancısı erken başlamıştı 34 haftalıkken.Doktor geciktirici hap ve iğneler verdi ve 39 haftasını doldurduktan sonra normal doğumla kızını kucağına aldı.Hiç korkam bol bol dua et

maşallah cnm çok iyi kilosu.... Sanada maşallah kilo almamışsın ne güzel....

cnm benim sıpada 2 haftada 210 gr almış arada yapıyo yaramaz bebişlerimiz....

Off dilim dışarda eve girdik valla kızlar bugün çok yoruldum ama değdi...Bebişimin arabasını aldık bugün.Annem de süslü beşiğini aldı,gelin yatağı gibi valla çok güzelll Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

Maşallah cnm oğluşuna

Cnm sıkma canını sakın.2500 de az bir kilo değil.Ben 600 gr doğup da sağlıkla hayat tutunanı biliyorum.Allah yardımcın olsun ttalım.Dualarımız seninle vebebişinle...

Ayyy canım ya inanmıyorum ((( Çok üzüldüm, böyle haberler beni çok etkiliyo ama herşey Allahtan tabi elden ne gelir.İlk kez böyle birşey duyuyorum bi de.Nedenmiş acaba

Cnm maşallah bebişine.Sağlıkla gelsin inşallah....

benim de 30+4 te 1510gr kilosu boyuda 38 cm di. doktorum normal dedi.balık hpını banada vermişti ama ben kullanamadım çok midemi bulandırıyor.

canım ben hıç iş yapmıyorum kı evde kaynanmda yıyıp ıçıyoruz 2ogundur de annemdeyım drumda ıstırahat dedı hep uzanıyorum oturmuyorum bıle şaşrdım artık napıcagımı:26:

maşallah cnm çok iyi kilosu.... Sanada maşallah kilo almamışsın ne güzel....

cnm benim sıpada 2 haftada 210 gr almış arada yapıyo yaramaz bebişlerimiz....

bı dogsunlar ısırırız popolarını

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Sezeryan yada normal doğum diye kafanıza takmayın..Hangisi hayırlı ise o olsun..Önamli olan bebeğin ve bizim sağlıkla evimize dönmemiz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…