- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.041
cnm kim diyo bunları..eşşeklik etmiş afedersin...nasıl bi konuşmaktır ya..allahım hiçmi akıl yok insanlarda aman boşver takma kafana cnm ama cevabını verseydin...merhabalar arkadaşlar, sinirlerim acayip bozuk. Doktor bebeğin biraz zayıf olucak heralde dedi bende eşşeklik edip sağa sola söyleyiverdim. Yeni bebek görmekten geldik. Milletin demediği laf kalmadı bana ya. Yok sen yemek yemiyorsun senin bebeğin ondan zayıf boş boş yiyorsun baak ne güzel beslenmiş bebeğini büyütmüş. Bebeğinde sorun olursa sorumlusu sensin. Ohaa yani. Ben bu bebeği ne zahmetlerle elde ettim. Hem bebeğim tüp bebek hem daha önce tüp bebek kayıbım var. Bu bebeğ bi şey olucak diye içim gidiyor zaten. Sabah 8 akşam 7 mesaisi yapıyorum. Sırf bebeğime biraz daha bakayım diye bu haftada dahi çalışıyorum. Kayınvalidesi ile aynı evde oturan elini hiç bir işe atmayan ev hanımını benle bir tutuyorlar. Ya ben yemek yiyecek vakit bulamıyorum. Bırakın yemek yapmayı. Bebeğim 2,5 kilo olsa ne olcak 5 kilo olsa ne olacak. çocuğun tüm gelişimi sanki doğum kilosuna bağlı. Bu ne kilolu çocuk merakı. Ne boşş insanlar var ya. Bu insanlarla muhattap olan bende kabahat aslında
iyi akşamlar arkadaşlar.
Bizim bugün oda takımımız geldi. En kısa zamanda yerleştirip fotosunu hazır olduğunda koyucam.
Dün doktor teyzemizdeydik.(37+1 dik)
ilk önce nst ye girdik oğlumla. Herşey normaldi. Ama nst sıkıcı bişey.
Snra doktora gittik sonucu göstermeye. Oğluma baktı doktorumuz ve 3850 doğar. Nerdeyse 3.5 olmak üzere diyor. Iri bebek diyor. Bakalım ultrason doğru çıkıcakmı.merak ediyorum.
4 martta tekrar gidicem ve nst ye giricem. Yine bakıcak ultrasondan oğluşuma.
Ondan snrada 8 martta sezaryenle bebeğimize kavuşuyoruz.(38+5 te)
iyi akşamlar arkadaşlar.
bizim bugün oda takımımız geldi. en kısa zamanda yerleştirip fotosunu hazır olduğunda koyucam.
dün doktor teyzemizdeydik.(37+1 dik)
ilk önce nst ye girdik oğlumla. herşey normaldi. ama nst sıkıcı bişey.
snra doktora gittik sonucu göstermeye. oğluma baktı doktorumuz ve 3850 doğar. nerdeyse 3.5 olmak üzere diyor. iri bebek diyor. bakalım ultrason doğru çıkıcakmı.merak ediyorum.
4 martta tekrar gidicem ve nst ye giricem. yine bakıcak ultrasondan oğluşuma.
ondan snrada 8 martta sezaryenle bebeğimize kavuşuyoruz.(38+5 te)
iyi akşamlar arkadaşlar.
bizim bugün oda takımımız geldi. en kısa zamanda yerleştirip fotosunu hazır olduğunda koyucam.
snra doktora gittik sonucu göstermeye. oğluma baktı doktorumuz ve 3850 doğar. nerdeyse 3.5 olmak üzere diyor. iri bebek diyor. bakalım ultrason doğru çıkıcakmı.merak ediyorum.
ondan snrada 8 martta sezaryenle bebeğimiz
bu arada ultrasondaki haftayı mı dikkate aldı doktor
merhabalar arkadaşlar, sinirlerim acayip bozuk. doktor bebeğin biraz zayıf olucak heralde dedi bende eşşeklik edip sağa sola söyleyiverdim. yeni bebek görmekten geldik. milletin demediği laf kalmadı bana ya. yok sen yemek yemiyorsun senin bebeğin ondan zayıf boş boş yiyorsun baak ne güzel beslenmiş bebeğini büyütmüş. bebeğinde sorun olursa sorumlusu sensin. ohaa yani. ben bu bebeği ne zahmetlerle elde ettim. hem bebeğim tüp bebek hem daha önce tüp bebek kayıbım var. bu bebeğ bi şey olucak diye içim gidiyor zaten. sabah 8 akşam 7 mesaisi yapıyorum. sırf bebeğime biraz daha bakayım diye bu haftada dahi çalışıyorum. kayınvalidesi ile aynı evde oturan elini hiç bir işe atmayan ev hanımını benle bir tutuyorlar. ya ben yemek yiyecek vakit bulamıyorum. bırakın yemek yapmayı. bebeğim 2,5 kilo olsa ne olcak 5 kilo olsa ne olacak. çocuğun tüm gelişimi sanki doğum kilosuna bağlı. bu ne kilolu çocuk merakı. ne boşş insanlar var ya. bu insanlarla muhattap olan bende kabahat aslında
merhabalar arkadaşlar, sinirlerim acayip bozuk. doktor bebeğin biraz zayıf olucak heralde dedi bende eşşeklik edip sağa sola söyleyiverdim. yeni bebek görmekten geldik. milletin demediği laf kalmadı bana ya. yok sen yemek yemiyorsun senin bebeğin ondan zayıf boş boş yiyorsun baak ne güzel beslenmiş bebeğini büyütmüş. bebeğinde sorun olursa sorumlusu sensin. ohaa yani. ben bu bebeği ne zahmetlerle elde ettim. hem bebeğim tüp bebek hem daha önce tüp bebek kayıbım var. bu bebeğ bi şey olucak diye içim gidiyor zaten. sabah 8 akşam 7 mesaisi yapıyorum. sırf bebeğime biraz daha bakayım diye bu haftada dahi çalışıyorum. kayınvalidesi ile aynı evde oturan elini hiç bir işe atmayan ev hanımını benle bir tutuyorlar. ya ben yemek yiyecek vakit bulamıyorum. bırakın yemek yapmayı. bebeğim 2,5 kilo olsa ne olcak 5 kilo olsa ne olacak. çocuğun tüm gelişimi sanki doğum kilosuna bağlı. bu ne kilolu çocuk merakı. ne boşş insanlar var ya. bu insanlarla muhattap olan bende kabahat aslında
merhaba kızlar...
öncelikle doktora gidip bebişlerini görenlerin şimdiden gözü aydın.. sanırım tüm bebişlerimizin saglıkları iyi maaşallah.. bgn bizde doktordaydık 2583 gram olmus boyunu rahat durmdıgından ölçtürmedi sıpam:) kıpır kıpırdı ama:) bu arada 3 4 gündür sancılarım oluyordu onlar yalancı doğum sancılarımmıs bebiş sonunda dönmüş ama halen kanala girmemiş. 8 nisana pek kalmayacak gibi dedi martın 12 sinde cagırdı o zaman alttan muayene edip normal doğuma herhangi bir engel olup olmadıgına bakacakmıs 15inden sonra her an gelebilir ama bu arada dikktli ol istirahat et sakın iş yapmaki 36 hafaya kadar gelmesin dedi..
bizde haberler böle işte..:)
maşallah allah nazarlardan saklasın bende hafta içi randevu alıp gidecegim allah izin verirse çok merak ediyorum bebegim nasıl diye inş sorun yoktur benim dogumumada doktorlar 8 nisan diyolar ama bende 8nisana kalmam gibime geliyo martın sonuna yaparım gibi sanki :) hadi hayırlısımerhaba kızlar...
öncelikle doktora gidip bebişlerini görenlerin şimdiden gözü aydın.. sanırım tüm bebişlerimizin saglıkları iyi maaşallah.. bgn bizde doktordaydık 2583 gram olmus boyunu rahat durmdıgından ölçtürmedi sıpam:) kıpır kıpırdı ama:) bu arada 3 4 gündür sancılarım oluyordu onlar yalancı doğum sancılarımmıs bebiş sonunda dönmüş ama halen kanala girmemiş. 8 nisana pek kalmayacak gibi dedi martın 12 sinde cagırdı o zaman alttan muayene edip normal doğuma herhangi bir engel olup olmadıgına bakacakmıs 15inden sonra her an gelebilir ama bu arada dikktli ol istirahat et sakın iş yapmaki 36 hafaya kadar gelmesin dedi..
iyi akşamlar arkadaşlar.
merhaba kızlar...
NEYE GÖRE ERKEN GELİR DİYO DOKTORUN.... MAŞALLAH CNM KİLOSUNA..
maşallah allah nazarlardan saklasın bende hafta içi randevu alıp gidecegim allah izin verirse çok merak ediyorum bebegim nasıl diye inş sorun yoktur benim dogumumada doktorlar 8 nisan diyolar ama bende 8nisana kalmam gibime geliyo martın sonuna yaparım gibi sanki :) hadi hayırlısı
Amaaan bu millet çok biliyo...Canım üzme kendini, insanların ağzı torba değil ki büzesin.Herkes yorum yapmayı pek seviyor.En iyisi millete bişey dememek valla.
Gözün aydın canım.Oda takımınız da hayırlı olsun, en kısa zamanda fotoları bekliyoruz.
Gözün aydın canım.Sağlıkla gelsin bebişin inşallah...
çok merak ettim canım neden bebişini haftasından erken alıyorlar yani usg.ye göre önde gittiği içinmi yoksa aksi bir durumdan ötürümü:78::78:iyi akşamlar arkadaşlar.
çok merak ettim canım neden bebişini haftasından erken alıyorlar yani usg.ye göre önde gittiği içinmi yoksa aksi bir durumdan ötürümü:78::78:
cnm aksi bi durumu yok arkadaşımızın ama dediğin gibi 37 lerde alıncak bana erken geldi en azından 38 den sonra alınıyo değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?