2011 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaşlar
Benim gecen salı randevum vardı nst ye girdim ve 1 hafta sonra tekar çağırdı sanırım bundan sonra bu sıklıkta olacak randevularımız bende heycan yaptım bu kadar sıklasınca. USG ye göre 35+5 gözüküyoruz bugün itibari ile doktor 3 hafta daha en az dursun dei dikkat etmemi söyledi .
Benim bel fıtığım var ameliyat derecesinde değildi en son gecen mayıs ayında tomografi çekilmişti. Ama bu günlerde gittikçe ağrım artmaya başladı bebek daha çok baskı yapıyor . Benim gibi sorunu olan ve doktoru ile doğumu ne şekilde yapacağını konuşan varmı . ben sanırım sırf bu nedenle sezeryan olucam korkmaya başladım (

Maşallah ilk annemiz sen olacaksın demek..Sağlıkla gelsin..Baya heyecan yapmışsındır,az kaldı:18:

gülfurencanim kkyada geldim simdi:) iyi diyelim iyi olalim.benim hep ayni devam ediyo carsambaya kontrolüm var bakalim rahim agzinda kisalma devam etti mi merak ediyorum elimden geldigince yatmaya calisiyorum ama herzaman degil..sen nasilsin canim ben 2 hafta daha atlatsam baska ne isteyim ondan sonrasinda korkum yok zaten yeterki 2 hafta gecsin sancim falan yok benim belimde agrimiyo Allaha sükür..sadece basi asagiya denk geldi mi canim aciyo o kadar.

yok canım normal değil dönmedi makat duruşu durduğu için sezeryan olucak martın 10-15i arasında bir günde zaten 24 mart son günümüzdü...senin normal gözküyormu
cnm maşallah 28 den beri kafası aşşağıda hiç değişmedi kısmat normal görünüyo ama ne olur sonunda bilmiyorum.... hayırlısı olsun cnm senin içinde...
cnm yoruluğumda 2 gün o ağrı geçmiyo feci baskı yapıyo 30 dak iş yapsam hemen etkiliyo...

36 gelse problem olmuyomu cnm...

ne güzel aman değiştirmesin pozisyonunu gene amin esracım

merhaba hosgelmissin..belin icinde gecmis olsun cnm.

Ağrıların için doktoruna sor lütfen sarı kantaron ve ozon yağını beline sürmende sakınca var mı?Boynumdaki ağrılara bunlarla şifa buldum..

Merhaba kızlar,
Buralarda yeniyim :) Yani Nisan anneleri'ni kastediyorum, forumu fazla kurcalamadığımdan aylara göre hamilelik başlıklarını yeni yeni görüyor ve okuyorum. Yılın bana göre en güzel ayında doğum yapacağımız için de şanslı hissediyorum
Benim de 32 hafta doldu sayılır. Nisan 25'te 40 hafta olacak ama şimdilik normal doğum beklediğimiz için bebiş ne zaman gelmeye karar verecek merak içindeyim. Sabırsızlanmaya başladım iyice..
Bu haftaya kadar çok şükür rahat-ağrısız geçti günlerimiz ama bu hafta bacak ağrısıyla uyanmaya başladım, kemikler ayrılmaya başladığından normaldir diye düşünüyorum. Salı günü hem kontrol hem de "çalışabilir" raporu için doktora gideceğim.
Hepinize

günaydın hanımlar...güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın.maaşallah bebişlere
bizimde sözde dün kontrolümüz vardı ama maalesef doktorun sezeryanı çıktığı için son anda iptal edildi. pazartesi gitcez bakalım. bir terslik çıkmaz umarım.
kızım acayip dayanıyor ya sırtını poposunu öyle bir itiyorki çıkacak ordan sanırsınız. tekmeler azaldı ve tabiki sertleşti ama şu dayanmaları beni mahvediyor ya...

Günaydın kızlar

Güzel pazarlar diliyorum herkese.
Biz bugün evdeyiz.
Evde vakit geçirmeye çalışıcaz artık ve benim yine birikmiş ütüm var(

Hoş geldin canım. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

Benimki de itekleyip duruyor.
Artık sığmıyorlar sanırım, kendilerine yer açmaya çalışıyorlar.
Bakalım çıkışı ne zaman bulacaklar

Hoşgeldin canım iyiki de keşfetmişsin burayı çünkü gerçekten çok güzel şeyler paylaşıyoruz burda.Sık sık aramıza katıl sen de...Canım bu kas ağrıları çok normalmiş bu haftalarda artık.Doktorlar genelde magnezyum desteği veriyor ama sen yine de doktoruna bi danış
Canım zaten bebek büyüdükçe alan daraldığı için hareketler artık son zamanlara doğru azalırmış.Paniklemememiz lazım ama işte elimizde olmuyor bazen de mi
Günaydın kızlar

Güzel pazarlar diliyorum herkese.
Biz bugün evdeyiz.
Evde vakit geçirmeye çalışıcaz artık ve benim yine birikmiş ütüm var(
Günaydın tatlım.Biz de evdeyiz bugün ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor.Bebişin kıyafetlerini yıkadım ama ütüsü var bi de .Herhalde bugün yapmam.Tembellik yapasım var bugün

insanlar böyle acımasızca yorum yapmaya bilmişlik taslamaya bayılırlar
gözünüz açık olsun kızlar..sakın milletin ağzına laf vermeyin..
benim bebeğimde zayıf doğabilir..3 ün altında doğsa bile çevreye 3 doğdu demeyi düşünüyorum..
yoksa ayyy yazık hiçmi bakmadın derler,yok yere üzerler sütümü keserler..
ben doğumdan sonra yememe çok dikkat etmiştim.abur cuburlar ikramlar falan hiç yemedim..3 ana 3 ara öğün şeklinde ve sağlıklı beslendim..ama millette yersen sütün olur düşüncesi var..bide kilo almandan hoşlanan tipler var onlar ayrı..bebek görmeye gelenlere ikramlık verdiğimde kendime almıyordum..hemen başlıyorlardı sen yemezsen sütün olmaz,bak çocuk aç zaten belli aranıp duruyor eline eline saldırıyor..saçma sapan bir sürü laf..bebeklerde emme refleksi olur zaten bu kadar cahilmi bunlar..her ağzını açtığında aç demek değilki..
bende diyordumki siz gelmeden dayanamadım yedim böreklerden pastalardan,acaip iştahım açık(halbuki değildi olsa bile yemezdim)ne bulursam yiyorum..yicek yerim kalmadı diyordum..kilo alırsam mutlu olacağından şüphe etmediğim insanların yüzünde hafif bir tebessüm,mutluluk edası...saflar yaa sizeneyse
yani dediğim gibi milletin nasıl hoşuna gidecekse,en az elşetiri alabileceğiniz şekilde konuşun

bu arada günaydın kızlar.
dün benimki çok hareketliydi..çoğu zaman sancıdan kalkamadım yerimden...korktum valla..
bugün çok işim var pöfff.hiç yerimden kalkasım yok..sarissa benimde ütüm dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…