- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.061
senin normal dimi cnm... sizleri takip ediyoruz mart anneleri
iyi akşamlar arkadaşlar.
bizim bugün oda takımımız geldi. en kısa zamanda yerleştirip fotosunu hazır olduğunda koyucam.
dün doktor teyzemizdeydik.(37+1 dik)
ilk önce nst ye girdik oğlumla. herşey normaldi. ama nst sıkıcı bişey.
snra doktora gittik sonucu göstermeye. oğluma baktı doktorumuz ve 3850 doğar. nerdeyse 3.5 olmak üzere diyor. iri bebek diyor. bakalım ultrason doğru çıkıcakmı.merak ediyorum.
4 martta tekrar gidicem ve nst ye giricem. yine bakıcak ultrasondan oğluşuma.
ondan snrada 8 martta sezaryenle bebeğimize kavuşuyoruz.(38+5 te)
cnm maşallah 28 den beri kafası aşşağıda hiç değişmedi kısmat normal görünüyo ama ne olur sonunda bilmiyorum.... hayırlısı olsun cnm senin içinde...yok canım normal değil dönmedi makat duruşu durduğu için sezeryan olucak martın 10-15i arasında bir günde zaten 24 mart son günümüzdü...senin normal gözküyormu
cnm yoruluğumda 2 gün o ağrı geçmiyo feci baskı yapıyo 30 dak iş yapsam hemen etkiliyo...Merhaba arkadaşlar
Benim gecen salı randevum vardı nst ye girdim ve 1 hafta sonra tekar çağırdı sanırım bundan sonra bu sıklıkta olacak randevularımız bende heycan yaptım bu kadar sıklasınca. USG ye göre 35+5 gözüküyoruz bugün itibari ile doktor 3 hafta daha en az dursun dei dikkat etmemi söyledi .
Benim bel fıtığım var ameliyat derecesinde değildi en son gecen mayıs ayında tomografi çekilmişti. Ama bu günlerde gittikçe ağrım artmaya başladı bebek daha çok baskı yapıyor . Benim gibi sorunu olan ve doktoru ile doğumu ne şekilde yapacağını konuşan varmı . ben sanırım sırf bu nedenle sezeryan olucam korkmaya başladım(
gülfurencanim kkyada geldim simdi:) iyi diyelim iyi olalim.benim hep ayni devam ediyo carsambaya kontrolüm var bakalim rahim agzinda kisalma devam etti mi merak ediyorum elimden geldigince yatmaya calisiyorum ama herzaman degil..sen nasilsin canim ben 2 hafta daha atlatsam baska ne isteyim ondan sonrasinda korkum yok zaten yeterki 2 hafta gecsinsancim falan yok benim belimde agrimiyo Allaha sükür..sadece basi asagiya denk geldi mi canim aciyo o kadar.
cnm maşallah 28 den beri kafası aşşağıda hiç değişmedi kısmat normal görünüyo ama ne olur sonunda bilmiyorum.... hayırlısı olsun cnm senin içinde...
cnm yoruluğumda 2 gün o ağrı geçmiyo feci baskı yapıyo 30 dak iş yapsam hemen etkiliyo...
36 gelse problem olmuyomu cnm...
Merhaba arkadaşlar
Benim gecen salı randevum vardı nst ye girdim ve 1 hafta sonra tekar çağırdı sanırım bundan sonra bu sıklıkta olacak randevularımız bende heycan yaptım bu kadar sıklasınca. USG ye göre 35+5 gözüküyoruz bugün itibari ile doktor 3 hafta daha en az dursun dei dikkat etmemi söyledi .
Benim bel fıtığım var ameliyat derecesinde değildi en son gecen mayıs ayında tomografi çekilmişti. Ama bu günlerde gittikçe ağrım artmaya başladı bebek daha çok baskı yapıyor . Benim gibi sorunu olan ve doktoru ile doğumu ne şekilde yapacağını konuşan varmı . ben sanırım sırf bu nedenle sezeryan olucam korkmaya başladım(
Ağrıların için doktoruna sor lütfen sarı kantaron ve ozon yağını beline sürmende sakınca var mı?Boynumdaki ağrılara bunlarla şifa buldum..Merhaba arkadaşlar
çok merak ettim canım neden bebişini haftasından erken alıyorlar yani usg.ye göre önde gittiği içinmi yoksa aksi bir durumdan ötürümü:78::78:
Hoş geldin canım. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...Merhaba kızlar,
Buralarda yeniyim :) Yani Nisan anneleri'ni kastediyorum, forumu fazla kurcalamadığımdan aylara göre hamilelik başlıklarını yeni yeni görüyor ve okuyorum. Yılın bana göre en güzel ayında doğum yapacağımız için de şanslı hissediyorum
Benim de 32 hafta doldu sayılır. Nisan 25'te 40 hafta olacak ama şimdilik normal doğum beklediğimiz için bebiş ne zaman gelmeye karar verecek merak içindeyim. Sabırsızlanmaya başladım iyice..
Bu haftaya kadar çok şükür rahat-ağrısız geçti günlerimiz ama bu hafta bacak ağrısıyla uyanmaya başladım, kemikler ayrılmaya başladığından normaldir diye düşünüyorum. Salı günü hem kontrol hem de "çalışabilir" raporu için doktora gideceğim.
Hepinize
günaydın hanımlar...güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın.maaşallah bebişlere
bizimde sözde dün kontrolümüz vardı ama maalesef doktorun sezeryanı çıktığı için son anda iptal edildi. pazartesi gitcez bakalım. bir terslik çıkmaz umarım.
kızım acayip dayanıyor ya sırtını poposunu öyle bir itiyorki çıkacak ordan sanırsınız. tekmeler azaldı ve tabiki sertleşti ama şu dayanmaları beni mahvediyor ya...
Hoşgeldin canım iyiki de keşfetmişsin burayı çünkü gerçekten çok güzel şeyler paylaşıyoruz burda.Sık sık aramıza katıl sen de...Canım bu kas ağrıları çok normalmiş bu haftalarda artık.Doktorlar genelde magnezyum desteği veriyor ama sen yine de doktoruna bi danışMerhaba kızlar,
Buralarda yeniyim :) Yani Nisan anneleri'ni kastediyorum, forumu fazla kurcalamadığımdan aylara göre hamilelik başlıklarını yeni yeni görüyor ve okuyorum. Yılın bana göre en güzel ayında doğum yapacağımız için de şanslı hissediyorum
Benim de 32 hafta doldu sayılır. Nisan 25'te 40 hafta olacak ama şimdilik normal doğum beklediğimiz için bebiş ne zaman gelmeye karar verecek merak içindeyim. Sabırsızlanmaya başladım iyice..
Bu haftaya kadar çok şükür rahat-ağrısız geçti günlerimiz ama bu hafta bacak ağrısıyla uyanmaya başladım, kemikler ayrılmaya başladığından normaldir diye düşünüyorum. Salı günü hem kontrol hem de "çalışabilir" raporu için doktora gideceğim.
Hepinize
Canım zaten bebek büyüdükçe alan daraldığı için hareketler artık son zamanlara doğru azalırmış.Paniklemememiz lazım ama işte elimizde olmuyor bazen de migünaydın hanımlar...güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın.maaşallah bebişlere
bizimde sözde dün kontrolümüz vardı ama maalesef doktorun sezeryanı çıktığı için son anda iptal edildi. pazartesi gitcez bakalım. bir terslik çıkmaz umarım.
kızım acayip dayanıyor ya sırtını poposunu öyle bir itiyorki çıkacak ordan sanırsınız. tekmeler azaldı ve tabiki sertleşti ama şu dayanmaları beni mahvediyor ya...
Günaydın tatlım.Biz de evdeyiz bugün ama içimden hiçbişey yapmak gelmiyor.Bebişin kıyafetlerini yıkadım ama ütüsü var bi de .Herhalde bugün yapmam.Tembellik yapasım var bugünGünaydın kızlar
Güzel pazarlar diliyorum herkese.
Biz bugün evdeyiz.
Evde vakit geçirmeye çalışıcaz artık ve benim yine birikmiş ütüm var(
merhabalar arkadaşlar, sinirlerim acayip bozuk. doktor bebeğin biraz zayıf olucak heralde dedi bende eşşeklik edip sağa sola söyleyiverdim. yeni bebek görmekten geldik. milletin demediği laf kalmadı bana ya. yok sen yemek yemiyorsun senin bebeğin ondan zayıf boş boş yiyorsun baak ne güzel beslenmiş bebeğini büyütmüş. bebeğinde sorun olursa sorumlusu sensin. ohaa yani. ben bu bebeği ne zahmetlerle elde ettim. hem bebeğim tüp bebek hem daha önce tüp bebek kayıbım var. bu bebeğ bi şey olucak diye içim gidiyor zaten. sabah 8 akşam 7 mesaisi yapıyorum. sırf bebeğime biraz daha bakayım diye bu haftada dahi çalışıyorum. kayınvalidesi ile aynı evde oturan elini hiç bir işe atmayan ev hanımını benle bir tutuyorlar. ya ben yemek yiyecek vakit bulamıyorum. bırakın yemek yapmayı. bebeğim 2,5 kilo olsa ne olcak 5 kilo olsa ne olacak. çocuğun tüm gelişimi sanki doğum kilosuna bağlı. bu ne kilolu çocuk merakı. ne boşş insanlar var ya. bu insanlarla muhattap olan bende kabahat aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?