- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.081
hoşgeldin cnm.... geç farketmen kötü olmuş dicem ama yinede iyidir...forumu ihmal etmezsen keyfini çıkartırsın..bana göre çok nezih bi grup... SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞİN İNŞ... BACAK AĞRISI BEL AĞRISI....HEPSİ NORMAL CNM.. AMA KRAPLARA DİKKAT ET...Merhaba kızlar,
Buralarda yeniyim :) Yani Nisan anneleri'ni kastediyorum, forumu fazla kurcalamadığımdan aylara göre hamilelik başlıklarını yeni yeni görüyor ve okuyorum. Yılın bana göre en güzel ayında doğum yapacağımız için de şanslı hissediyorum
Benim de 32 hafta doldu sayılır. Nisan 25'te 40 hafta olacak ama şimdilik normal doğum beklediğimiz için bebiş ne zaman gelmeye karar verecek merak içindeyim. Sabırsızlanmaya başladım iyice..
Bu haftaya kadar çok şükür rahat-ağrısız geçti günlerimiz ama bu hafta bacak ağrısıyla uyanmaya başladım, kemikler ayrılmaya başladığından normaldir diye düşünüyorum. Salı günü hem kontrol hem de "çalışabilir" raporu için doktora gideceğim.
Hepinize
bu arada günaydın kızlar.
dün benimki çok hareketliydi..çoğu zaman sancıdan kalkamadım yerimden...korktum valla..
bugün çok işim var pöfff.hiç yerimden kalkasım yok..sarissa benimde ütüm dolu
hoşgeldin cnm.... geç farketmen kötü olmuş dicem ama yinede iyidir...forumu ihmal etmezsen keyfini çıkartırsın..bana göre çok nezih bi grup... SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞİN İNŞ... BACAK AĞRISI BEL AĞRISI....HEPSİ NORMAL CNM.. AMA KRAPLARA DİKKAT ET...
:26: GECE AĞLICAKTIM..İÇİMDE NASIL Bİ HAREKET POPOSUNU SAĞA DAYADI SOLA DOĞRU YATTTI...OFFFFFECİ BİŞEYDİ
bu arada günaydın kızlar.
dün benimki çok hareketliydi..çoğu zaman sancıdan kalkamadım yerimden...korktum valla..
bugün çok işim var pöfff.hiç yerimden kalkasım yok..sarissa benimde ütüm dolu
Merhaba kızlar,
Buralarda yeniyim :) Yani Nisan anneleri'ni kastediyorum, forumu fazla kurcalamadığımdan aylara göre hamilelik başlıklarını yeni yeni görüyor ve okuyorum. Yılın bana göre en güzel ayında doğum yapacağımız için de şanslı hissediyorum
Benim de 32 hafta doldu sayılır. Nisan 25'te 40 hafta olacak ama şimdilik normal doğum beklediğimiz için bebiş ne zaman gelmeye karar verecek merak içindeyim. Sabırsızlanmaya başladım iyice..
Bu haftaya kadar çok şükür rahat-ağrısız geçti günlerimiz ama bu hafta bacak ağrısıyla uyanmaya başladım, kemikler ayrılmaya başladığından normaldir diye düşünüyorum. Salı günü hem kontrol hem de "çalışabilir" raporu için doktora gideceğim.
Hepinize
Merhaba arkadaşlar
Benim gecen salı randevum vardı nst ye girdim ve 1 hafta sonra tekar çağırdı sanırım bundan sonra bu sıklıkta olacak randevularımız bende heycan yaptım bu kadar sıklasınca. USG ye göre 35+5 gözüküyoruz bugün itibari ile doktor 3 hafta daha en az dursun dei dikkat etmemi söyledi .
Benim bel fıtığım var ameliyat derecesinde değildi en son gecen mayıs ayında tomografi çekilmişti. Ama bu günlerde gittikçe ağrım artmaya başladı bebek daha çok baskı yapıyor . Benim gibi sorunu olan ve doktoru ile doğumu ne şekilde yapacağını konuşan varmı . ben sanırım sırf bu nedenle sezeryan olucam korkmaya başladım(
gülfurencanim kkyada geldim simdi:) iyi diyelim iyi olalim.benim hep ayni devam ediyo carsambaya kontrolüm var bakalim rahim agzinda kisalma devam etti mi merak ediyorum elimden geldigince yatmaya calisiyorum ama herzaman degil..sen nasilsin canim ben 2 hafta daha atlatsam baska ne isteyim ondan sonrasinda korkum yok zaten yeterki 2 hafta gecsinsancim falan yok benim belimde agrimiyo Allaha sükür..sadece basi asagiya denk geldi mi canim aciyo o kadar.
merhaba kızlar...
öncelikle doktora gidip bebişlerini görenlerin şimdiden gözü aydın.. sanırım tüm bebişlerimizin saglıkları iyi maaşallah.. bgn bizde doktordaydık 2583 gram olmus boyunu rahat durmdıgından ölçtürmedi sıpam:) kıpır kıpırdı ama:) bu arada 3 4 gündür sancılarım oluyordu onlar yalancı doğum sancılarımmıs bebiş sonunda dönmüş ama halen kanala girmemiş. 8 nisana pek kalmayacak gibi dedi martın 12 sinde cagırdı o zaman alttan muayene edip normal doğuma herhangi bir engel olup olmadıgına bakacakmıs 15inden sonra her an gelebilir ama bu arada dikktli ol istirahat et sakın iş yapmaki 36 hafaya kadar gelmesin dedi..
bizde haberler böle işte..:)
merhabalar arkadaşlar, sinirlerim acayip bozuk. doktor bebeğin biraz zayıf olucak heralde dedi bende eşşeklik edip sağa sola söyleyiverdim. yeni bebek görmekten geldik. milletin demediği laf kalmadı bana ya. yok sen yemek yemiyorsun senin bebeğin ondan zayıf boş boş yiyorsun baak ne güzel beslenmiş bebeğini büyütmüş. bebeğinde sorun olursa sorumlusu sensin. ohaa yani. ben bu bebeği ne zahmetlerle elde ettim. hem bebeğim tüp bebek hem daha önce tüp bebek kayıbım var. bu bebeğ bi şey olucak diye içim gidiyor zaten. sabah 8 akşam 7 mesaisi yapıyorum. sırf bebeğime biraz daha bakayım diye bu haftada dahi çalışıyorum. kayınvalidesi ile aynı evde oturan elini hiç bir işe atmayan ev hanımını benle bir tutuyorlar. ya ben yemek yiyecek vakit bulamıyorum. bırakın yemek yapmayı. bebeğim 2,5 kilo olsa ne olcak 5 kilo olsa ne olacak. çocuğun tüm gelişimi sanki doğum kilosuna bağlı. bu ne kilolu çocuk merakı. ne boşş insanlar var ya. bu insanlarla muhattap olan bende kabahat aslında
iyi akşamlar arkadaşlar.
bizim bugün oda takımımız geldi. en kısa zamanda yerleştirip fotosunu hazır olduğunda koyucam.
dün doktor teyzemizdeydik.(37+1 dik)
ilk önce nst ye girdik oğlumla. herşey normaldi. ama nst sıkıcı bişey.
snra doktora gittik sonucu göstermeye. oğluma baktı doktorumuz ve 3850 doğar. nerdeyse 3.5 olmak üzere diyor. iri bebek diyor. bakalım ultrason doğru çıkıcakmı.merak ediyorum.
4 martta tekrar gidicem ve nst ye giricem. yine bakıcak ultrasondan oğluşuma.
ondan snrada 8 martta sezaryenle bebeğimize kavuşuyoruz.(38+5 te)
bende doktordan geldim kızlar maşallah kızım 33+2 de kilosu 2400 gram boyuda 46 cm i geçmiş sanırım boylu olucak.1 hafta önde gidiyoruz ama buyuk ıhtımal sezeryan görünüyor çünkü bebeğimin kafası sağ kaburgamın altında poposuda doğum kanalındaymış yani makat kısmından duruyor.bundan sonra cok zor dönmesi ama acelemizz yok beklicez diyor doktor.allah büyük nabalım nasıl kısmetse artık.bende hala 68 kiloyum ödem de yok maşallahım varmış :))yarın 1 saatlik otobüs yolculuğu yapmam lazım sakıncası varmı dedim doktora sen bu halinle heryere gidersin dedi eşimde zaten gezmeye yer arıyo doktor bey diye dalga geçiyor benle6-7 haftamız kalmış doğum için sezeryan olursa bırazdaha erken belki.nisanın ilk haftası görünüyor ultrasonda normalde.ben özlemimi giderdim darısı görecek olanların başına kızlar
slm kızlar, yine pek gelen giden olmamış..tabi bgün pazar herkes kocişiyle demimillet bizim gibi tek takılmıyorki anacığım
kızlar sormayı unuttm ya,doktor son gidişimde benden sarılık testi istedi..eskiden yoktu bu test ,yeni moda olanlardan sanırsam..
B testi doktoru isteyen yada yaptıran var mı? birde gittiğim yerde sordm 70lira.3test ama tam hatırlayamıyorum ismini HPV givi bişeyler sanırım..
Eğer hepatit b aşısıysa canım sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyolar ama gebelikte yaparlar mı nasıl olur bilmiyorum.
aşı değil cnm,kan tahlili vererek bakılıyormuş,bende sarılık olup olmadıgına bakılacakmış ama pek aklıma yatmadı..burdada kimse hiç bahsetmedi,ondan sorayım dedim..
kızlarrr merhaba nasılsınız ayy hakikaten ne kadar sakın bugün burası.. sbahtan beri oglumla girip bakıyoruz ama hiç tık yok en son sıkıldık uyuduk bizde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?