2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin cnm.... geç farketmen kötü olmuş dicem ama yinede iyidir...forumu ihmal etmezsen keyfini çıkartırsın..bana göre çok nezih bi grup... SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞİN İNŞ... BACAK AĞRISI BEL AĞRISI....HEPSİ NORMAL CNM.. AMA KRAPLARA DİKKAT ET...
bu arada günaydın kızlar.
dün benimki çok hareketliydi..çoğu zaman sancıdan kalkamadım yerimden...korktum valla..
bugün çok işim var pöfff.hiç yerimden kalkasım yok..sarissa benimde ütüm dolu

:26: GECE AĞLICAKTIM..İÇİMDE NASIL Bİ HAREKET POPOSUNU SAĞA DAYADI SOLA DOĞRU YATTTI...OFFFF FECİ BİŞEYDİ

çok kötü rüyalar gördüm gece yaa..zaten korkularla yattım bişey olcak diye.
ay neyse anlatmayayım çok ağladım gece zaten

hoşgeldin aramıza..bebeğinede maş.

maş. kızlar bebişlerede size de..

cnm üzme kendini,milletin ağzı torba değikli büzesin..ay böyle insanlar aşırı çognlukta,ben ilk doğmda sırf bu laflardan dolayı 3ay depresyondan çıkamadım..hiç kimseyi takma valla ver cevabı otursunlar..sanki annenin elinde bebeğin kilosu,herkes en iyi şekilde hamilelik geçirmeye çalışıyor ama milletin umrundamı tabi ,yeterki laf çıksın onlara..

cnm hadi gözün aydın,desene az kalmış,hayırlısı bakalım,ben bile heyecanlandım şimdi okyunca..

maş. bebişinde çok iyi kilo almış,inş. hakkında ne hayırlısyla o olsun belki döner zaman var daha..

2 gündür sayfalar olduğu yerde sayıyor haayret doğrusu çok şaşırdım. umarım herkes idir ve her şey yolundadır

Bugün annemi yolcu ettik 1 ay sonra tekrar kavuşacağız kısmetse.
Ayrıca günüm vardı, gezmeye gittim geldim.Ama yine de pazar günü sıkıcılığıyla devam ediyor.İçim daralıyor, göğsüm sıkışıyor.Oğlum bazen hareketsiz ama bazen de tam aksi çok ittiriyor, çıkası var gibi :) Öyle geçen bir gün işte...

Bu hafta bizim için milat gibi oldu yaw... Bacak ağrısı, nefes daralması, kaburga ağrısı hepsi birden başladı. Az önce de bir haftadır sabahları beni neden gıcık tuttuğunu anladım, hamilelik reflüsü dedikleri şey bu olsa gerek; uzanmış yatarken durduk yerde midem ağzıma geldi yaaaa..
Ha gayret son iki ay... Bu kadar zaman bi sıkıntımız olmamıştı, son 2 aya kısmetmiş :) :2:

mide yanması bendede çok olmaya başladı ya. benimde heryerlerim ağrıyo. son aya kadar çok iiyiz dedik son aya nazar ettik kendimize. kızlar bide bişey sorcam annem logusa şekeri almışda miktarının nekadar olması lazım bileniniz var mı?

slm kızlar, yine pek gelen giden olmamış..tabi bgün pazar herkes kocişiyle demi millet bizim gibi tek takılmıyorki anacığım

kızlar sormayı unuttm ya,doktor son gidişimde benden sarılık testi istedi..eskiden yoktu bu test ,yeni moda olanlardan sanırsam..
B testi doktoru isteyen yada yaptıran var mı? birde gittiğim yerde sordm 70lira.3test ama tam hatırlayamıyorum ismini HPV givi bişeyler sanırım..

Eğer hepatit b aşısıysa canım sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyolar ama gebelikte yaparlar mı nasıl olur bilmiyorum.

Benim sıpa bugün dikilip beni hiç rahat bırakmama rekoruna koşuyor kızlar..delircem ya,zaten içim sıkıldı yalnızlıktan,kımıldatmıyor,yemeği bile dimdik yedim,eğilmek mümkün değil

Eğer hepatit b aşısıysa canım sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyolar ama gebelikte yaparlar mı nasıl olur bilmiyorum.

aşı değil cnm,kan tahlili vererek bakılıyormuş,bende sarılık olup olmadıgına bakılacakmış ama pek aklıma yatmadı..burdada kimse hiç bahsetmedi,ondan sorayım dedim..

kızlarrr merhaba nasılsınız ayy hakikaten ne kadar sakın bugün burası.. sbahtan beri oglumla girip bakıyoruz ama hiç tık yok en son sıkıldık uyuduk bizde:)

aşı değil cnm,kan tahlili vererek bakılıyormuş,bende sarılık olup olmadıgına bakılacakmış ama pek aklıma yatmadı..burdada kimse hiç bahsetmedi,ondan sorayım dedim..

Ben de hiç duymadım böyle bişey, hatta doktorum bana tetanoz aşısından bile bahsetmedi daha, bi sonraki randevuda sorayım hep unutuyorum..

kızlarrr merhaba nasılsınız ayy hakikaten ne kadar sakın bugün burası.. sbahtan beri oglumla girip bakıyoruz ama hiç tık yok en son sıkıldık uyuduk bizde:)

Pazar günleri sakin oluyo hep böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…