- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.101
slm kızlar, yine pek gelen giden olmamış..tabi bgün pazar herkes kocişiyle demimillet bizim gibi tek takılmıyorki anacığım
kızlar sormayı unuttm ya,doktor son gidişimde benden sarılık testi istedi..eskiden yoktu bu test ,yeni moda olanlardan sanırsam..
B testi doktoru isteyen yada yaptıran var mı? birde gittiğim yerde sordm 70lira.3test ama tam hatırlayamıyorum ismini HPV givi bişeyler sanırım..
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ayyy tv'de de hiçbişey yok canım çok sıkıldı.Siz neler yapıyorsunuz bakalım?
Ayy yarın randevumuz var kızlar çok özledim kuzumu 1 ay oldu tam yaaaa
ayy ne güzel az kalmıs ben dün gördüm kocaman olmuss 15 gün sonra bidaha görücem 20 marttan sonrada en kısa zamanda hep görücem sanırım ayy cok heyecanlı:)))
Artık 15 günde bir mi çağırıyor doktor 32 den sonra cnm???
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
ayy ne güzel az kalmıs ben dün gördüm kocaman olmuss 15 gün sonra bidaha görücem 20 marttan sonrada en kısa zamanda hep görücem sanırım ayy cok heyecanlı:)))
ne guzel kocamn olmuştur şımdıİyi akşamlar kızlar nasılsınız
benımkı şimdıden haftada bır gelcen dıyorevet canım artık 15 günde bir hatta 37 den sonra hafta da bir.
Kızlar yaaa çantanızı hazırladınız mı??Ben yıkadım bakalım bebişin eşyalarını ama daha ütülenecek hepiciği
selam herkese
pazar günleri sayfalar ilerlemiyor okuması kolay oluyor .Canım ben bebeğin odasını yaklasık 15 gün önce kardeşimle hazırladım dolabına herşeyi yıkayıp ütüledim koydum ama bi türlü su hastane çantamı tamamlayıp kapatamadım . bebek için alınacak kıyafetleri yıkadım ütüledim ama tam olarak ne alıcam kaç tane alıcam karar veremedim ve hala eksiklerim var. Haftaiçi artık bu olayıda sonlandırmak istiyorum. İnşallah .
Ben 1 ay aradan sonraki ilk kontrolüme gecen salı gittimm bana 1 hafta 10 gün sonra geri gel dedi ve muayeneye girmeden 30 dk önce gel nst ye gir dedi .. niye beni sık çağırmaya başladı bişeymi gördü acaba ???:18:
Kızlar yaaa çantanızı hazırladınız mı??Ben yıkadım bakalım bebişin eşyalarını ama daha ütülenecek hepiciği
Evt cnm yaaa şu hastane çantasını hazırlayıp bi kenara koysak çok iyi olur.Bugün Dr Kağan Kocatepe var yaa onun hikayesini okudum.Eşi de kadın-doğum uzmanıymış.Vee bebişleri 35.haftada gelmiş.Ortada çanta falan da yoktu diye sitesinde hikayelerini anlatmış oğlunun doğumuyla ilgili...selam herkese
pazar günleri sayfalar ilerlemiyor okuması kolay oluyor .Canım ben bebeğin odasını yaklasık 15 gün önce kardeşimle hazırladım dolabına herşeyi yıkayıp ütüledim koydum ama bi türlü su hastane çantamı tamamlayıp kapatamadım . bebek için alınacak kıyafetleri yıkadım ütüledim ama tam olarak ne alıcam kaç tane alıcam karar veremedim ve hala eksiklerim var. Haftaiçi artık bu olayıda sonlandırmak istiyorum. İnşallah .
Ben 1 ay aradan sonraki ilk kontrolüme gecen salı gittimm bana 1 hafta 10 gün sonra geri gel dedi ve muayeneye girmeden 30 dk önce gel nst ye gir dedi .. niye beni sık çağırmaya başladı bişeymi gördü acaba ???:18:
herkese ii akşamlar bzde skntdan en yapalım ne yapalım dedik okey oynadıkmaaşllh kızlar ya ben daha yıkamadım bile salı gunu yıkayacam utuleyp sonra esyalrmzı hazrlayacaz bakalım
Ben o kadar ağırlaştım ki iyiki kız kardeşim geldi Ankaradan yardıma da yerleştirdik bu haftalarıma kalsam kesinlikle tek başıma yapamazmısım . Çoğu işi eşime yaptırıyorum ayakta fazla kalamaıyorum bel fıtığım çok zorluyor birde ödem çok bende ayaklarım davul gibi oluyor . İşte bi çantamızın bi kaç parça eksiği var onu tamamlıycaz .Bence çok geç kalmayınn arkadaşlar o kadar çok zamanımız yok ..zaten benim bebek 2 hafta önden koşuyor :)):81:
Ben o kadar ağırlaştım ki iyiki kız kardeşim geldi Ankaradan yardıma da yerleştirdik bu haftalarıma kalsam kesinlikle tek başıma yapamazmısım . Çoğu işi eşime yaptırıyorum ayakta fazla kalamaıyorum bel fıtığım çok zorluyor birde ödem çok bende ayaklarım davul gibi oluyor . İşte bi çantamızın bi kaç parça eksiği var onu tamamlıycaz .Bence çok geç kalmayınn arkadaşlar o kadar çok zamanımız yok ..zaten benim bebek 2 hafta önden koşuyor :)):81:
[FONT="Century Gothic" .!.:maaşallah bebişinehayırlısıyla, sağlıkla kucaklamak nasip olsun hepimize.. günler çabuk geçmeye başladı artık di mi? daha dün fasülye kadarlardı, şimdi kg. larından bahsediyoruz yarın yaramazlıklarını konuşuruz inşallah [/FONT]
ne guzel kocamn olmuştur şımdı
evt cokk heycanlı çok az kaldı senn oğluşunun gelmesıne
benımkı şimdıden haftada bır gelcen dıyor
ay bende utuleri kendi başöma yapamayacm bu gdişle eşimle beraber yaparz herhalde maaşlhh bebişne de kuuzmm
medipole mi gidiyordun iklim ya
yardımcı olanalr ne şanslı ya benim kaynanam dibimde de ütülerim bitrince eşimin yanında ütülerini yapalım diyor. yani belim tutula tutula yaptıgımı sağır sultan duydu eşimin yanındsa söylüyorki eşimde desin bak annem sana sordu diye bende bittiki ütüler ne ütüsü dedim . gıcık şey. ama dua ediyorum aynısını oda yaşasın. annem kardeşim hep uzakatalar ancak bu ay sonunda yanımda olacak annemger.i ben düğündede böyle şanssızdım gene tek baıa yaptım herşeyi ne anne ne karedeş ne kayınvalide
kayındalidem o zamanda eşimin herşeyini hurçalrın içinde eve getirmiş kaçmıs gitmişti ben tek başıma yıka ,ütüle yerleştir iyi becermişim gene
tek duam bana yaşattıgını onunda yaşaması amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?