2011 Nisan Anneleri

mrb kızlarrrr
ben yaptrdım canım HBsag adı bunlunla bırlıkte 4 tane daha test yaptrdım hepsı 88 tuttu sormadım tek tekfıyatlarını

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Ayyy tv'de de hiçbişey yok canım çok sıkıldı.Siz neler yapıyorsunuz bakalım?
Ayy yarın randevumuz var kızlar çok özledim kuzumu 1 ay oldu tam yaaaa

ayy ne güzel az kalmıs ben dün gördüm kocaman olmuss 15 gün sonra bidaha görücem 20 marttan sonrada en kısa zamanda hep görücem sanırım ayy cok heyecanlı:)))

Gözün aydın diyelim şimdiden canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın

ayy ne güzel az kalmıs ben dün gördüm kocaman olmuss 15 gün sonra bidaha görücem 20 marttan sonrada en kısa zamanda hep görücem sanırım ayy cok heyecanlı:)))

maaşallah bebişine hayırlısıyla, sağlıkla kucaklamak nasip olsun hepimize.. günler çabuk geçmeye başladı artık di mi? daha dün fasülye kadarlardı, şimdi kg. larından bahsediyoruz yarın yaramazlıklarını konuşuruz inşallah

ne guzel kocamn olmuştur şımdı

evt cokk heycanlı çok az kaldı senn oğluşunun gelmesıne

evet canım artık 15 günde bir hatta 37 den sonra hafta da bir.
benımkı şimdıden haftada bır gelcen dıyor

herkese ii akşamlar bzde skntdan en yapalım ne yapalım dedik okey oynadık maaşllh kızlar ya ben daha yıkamadım bile salı gunu yıkayacam utuleyp sonra esyalrmzı hazrlayacaz bakalım

Kızlar yaaa çantanızı hazırladınız mı??Ben yıkadım bakalım bebişin eşyalarını ama daha ütülenecek hepiciği

benimde aklimda 35+1 deyim, hala hazirlamadim cantayi
kaburgalarim cok agriyo yerimden kalkamaz oldum yaa
bence agirlasmadan yavas yavas basla derim, hepsi ütülü temiz benimkiler bi yerlestirme isim var aslinda :97:

Son düzenleme:
Evt cnm yaaa şu hastane çantasını hazırlayıp bi kenara koysak çok iyi olur.Bugün Dr Kağan Kocatepe var yaa onun hikayesini okudum.Eşi de kadın-doğum uzmanıymış.Vee bebişleri 35.haftada gelmiş.Ortada çanta falan da yoktu diye sitesinde hikayelerini anlatmış oğlunun doğumuyla ilgili...
Niye sıkıyosun cnm kendini doktor bişey görse söylerdi ne güzel son zamanalr önemli olduğu için tedbiri elden bırakmak istemiyordur

herkese ii akşamlar bzde skntdan en yapalım ne yapalım dedik okey oynadık maaşllh kızlar ya ben daha yıkamadım bile salı gunu yıkayacam utuleyp sonra esyalrmzı hazrlayacaz bakalım

Ben o kadar ağırlaştım ki iyiki kız kardeşim geldi Ankaradan yardıma da yerleştirdik bu haftalarıma kalsam kesinlikle tek başıma yapamazmısım . Çoğu işi eşime yaptırıyorum ayakta fazla kalamaıyorum bel fıtığım çok zorluyor birde ödem çok bende ayaklarım davul gibi oluyor . İşte bi çantamızın bi kaç parça eksiği var onu tamamlıycaz .Bence çok geç kalmayınn arkadaşlar o kadar çok zamanımız yok ..zaten benim bebek 2 hafta önden koşuyor :)):81:

ay bende utuleri kendi başöma yapamayacm bu gdişle eşimle beraber yaparz herhalde maaşlhh bebişne de kuuzmm

Artık 15 günde bir mi çağırıyor doktor 32 den sonra cnm???

medipole mi gidiyordun iklim ya

Artık 15 günde bir mi çağırıyor doktor 32 den sonra cnm???

ewt cnmm artık daha sık gidicez:)

ayyy insallah canım yaaaa az kaldı az

ne guzel kocamn olmuştur şımdı

evt cokk heycanlı çok az kaldı senn oğluşunun gelmesıne

benımkı şimdıden haftada bır gelcen dıyor

ewt teyzesi ama dua edin bana erken gelmesinnnnn:)

Kızlar yaaa çantanızı hazırladınız mı??Ben yıkadım bakalım bebişin eşyalarını ama daha ütülenecek hepiciği

ayy ben hala hazırlamadım doktor erken gelebilir dedkçe ben hala hazırlamadım yaaa bu kadar rahatlık olmazzz:)

ay bende utuleri kendi başöma yapamayacm bu gdişle eşimle beraber yaparz herhalde maaşlhh bebişne de kuuzmm

ewt cnm öle yapp dikkat et kendine wallahi yormasakın...

yardımcı olanalr ne şanslı ya benim kaynanam dibimde de ütülerim bitrince eşimin yanında ütülerini yapalım diyor. yani belim tutula tutula yaptıgımı sağır sultan duydu eşimin yanındsa söylüyorki eşimde desin bak annem sana sordu diye bende bittiki ütüler ne ütüsü dedim . gıcık şey. ama dua ediyorum aynısını oda yaşasın. annem kardeşim hep uzakatalar ancak bu ay sonunda yanımda olacak annemger.i ben düğündede böyle şanssızdım gene tek baıa yaptım herşeyi ne anne ne karedeş ne kayınvalide
kayındalidem o zamanda eşimin herşeyini hurçalrın içinde eve getirmiş kaçmıs gitmişti ben tek başıma yıka ,ütüle yerleştir iyi becermişim gene
tek duam bana yaşattıgını onunda yaşaması amin

hep aynı canım bunlar yaa kocamaan evde bi taraftan temi<lik yaptım bi taraftan misafir agırladım bi taraftan yıkıyıp ütü yaptım bi taraftan eksikler için carsı pazar gezdim bu arada birde bi odada tadilat oldu dolaplar yapıldı bide dalga gecer gibi telefonda bana yuhhh hala halledemedin mi ütüleri dedi.. bnmde annemde kardeşimde sehirdısında maalesef sonra karnım birden asagı düşt doktor evden cıkma ıstırahat et erken gelebilir cok dikkatlı ol bişi yapma dedi eşim onu söleyince de ben bu gencleri annamıyorum şimdiden çürükler diyor telefonda yaa:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…