2011 Nisan Anneleri

hadi bakalım hayırlısıı:) bnmde dündü tekrar 12 sinde cagırdı kısmetse. kilosu nasıl cnm seninkisinin

ben en son ultrasona girmistim 5subatta ondada 1kiloyu asti demisti tam olarak dememisti artik bunda belli olur galiba kac kilo oldugu ama normal kontrolde mi belli oluyo kilosu yoksa sadece ultrasondami belli oluyo kilosu ben fransadayim tr de degil

anladım cnm ultrasonda belli oluyorr ama yurtdısında bizim kadar sık girmiyorsunuz ultrasona bende 7 sene ingilterede yasadım ordan biliyorum bizim daha sık doktor randevuları...

aşı değil cnm,kan tahlili vererek bakılıyormuş,bende sarılık olup olmadıgına bakılacakmış ama pek aklıma yatmadı..burdada kimse hiç bahsetmedi,ondan sorayım dedim..

canim sen daha once hepatit b tahlili yaptirmadinmi.normalde her insanin yaptirmasi gereken bi tahlil bu.gunumuzde cok yayginlasti artik hepatit b hastaligi.eger asin yoksa bu tahlili yaptiriyosun.sonucunda negatif cikarsa 3 doz asi yapiliyo.3 ay araliklarla.5 senede bir de rapeli yapiliyor.eger tahlil sonucunda bagisiklik bagisiklik kazanmis derse vucudun dogal olarak koruyo anlamindadir yani asi yaptirmana gerek yok.aslinda gebeligin ilk ayinda bunlarin hepsinin diger tah;lillerinle beraber yapilmasi gerekiyodu.cok onemli bi tahlil cunku.sonucta anne hepatit b tasiyici ise bebege gecebiliyor.ben asili oldugum icin 5 yilda bir sadece tek doz yaptiriyorum.

bu doktorunun istedigi 3 test sanirim sunlar.hepatit-b,hepatit-c.ve hiv(aids)testleri.bunlar tahlil kagidinda antihbs,antihcv.ve hiv testi olarak gecer.bunlarin gebe kalmadan once mutlaka yapilamsi gerekliydi.

günaydın kılzar annişler,güzellikler,yeni bir haftaya başladık yenıden.burada havalarda bayagı guzelleşti sabah yataktan huzurla kalkıyorum bıde yavruma artık her gecen gun daha da yakınlastıgımı hıssedıyorum kurban olsun annesı ona.yarın kontrolumuz var doktorum çlışabılır raporu yazacak işe devam edeyım 37. haftaya kadar dıye dusunuyorum bakalım planlarımızda bı aksılık olmazsa.

ben elisa tahlili altında hepsini yaptırdım içinde hepatit kızamıkçık hıv tokoplazma vardı doktor ben den istedi

kızlar sabahtan beri kasılmalarım oluyor,karnım çok sert ve ağrıyor.bunlar normal mi

yalancıların başladı galiba cnm geçmiş olsun

günaydın güzel annişler iyi haftalar
evettttt bugün kutlama günü çünkü işyerinde son günümmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

günaydın kızlar

belki hatırlarsınız daha önce bahsetmiştim sağlık sigortamız değişti şirket olarak şu an gittiğim hastane yeni sigorta ile anlaşmaya çalışıyor diye yeni rakamlarımız çok uçuktu maalesef bu sabah anlaşamadıklarına dair bilgi geldi Şimdi yeni bir hastaneye başlamam gerekecek iiki hastane arasında kararsız kaldım :26: aranızda Yeditepe Gazi Bey' e ve Kadıköy Şifa Tanju bey' e giden varmı , Memnunmusunuz
Bu dönemde doktor ve hastane değiştirmek çok sıkıcıııı :2:

yardımcı olursanız sevinirim

Günaydın kızlar.
Ben yine bugün yine erkenden kalktım.
Resmen yatak batıyor yaa
Sürekli sola yatmaya çalışmak da sıkıcı.
Sağa da yatıyorum elbette ama uzun süre sağ tarafa yatınca da içim rahat etmiyor.
İki ay daha böyle idare edicez sanırım.

Ben de bu ay doktor değiştirmek zorunda kaldım canım.
Gerçekten çok sıkıcı ama hayırlısı buymuş diyip geçiyoruz işte.

Ben de bu ay doktor değiştirmek zorunda kaldım canım.
Gerçekten çok sıkıcı ama hayırlısı buymuş diyip geçiyoruz işte.

bende öyle diyorum ama canımda sıkılıyor eski gittiği hastane evime çok yakındı kızım gün içinde sık sık gelip gidebilirdi ama şimdi mesafe olacak biraz canım sıkılıyor .

Hayırlısı bakalım, tavsiyelerinizi bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…