- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.121
bende 34+2 oldu bende bugun yikadim oglusumun elbiselerini ve utuledim ama daha dogum cantami hazirlamadim
aynıymıss günlerimiz cnmm... bu hafta hazırlarız artık:) senin bebek nasıl ne zamandı doktorun?
benim bebek iyi simdilik ayin 8inde var randevum artik ne olucaksa hayirlisi artik
hadi bakalım hayırlısıı:) bnmde dündü tekrar 12 sinde cagırdı kısmetse. kilosu nasıl cnm seninkisinin
ben en son ultrasona girmistim 5subatta ondada 1kiloyu asti demisti tam olarak dememisti artik bunda belli olur galiba kac kilo oldugu ama normal kontrolde mi belli oluyo kilosu yoksa sadece ultrasondami belli oluyo kilosu ben fransadayim tr de degil
hadi bakalım hayırlısıı:) bnmde dündü tekrar 12 sinde cagırdı kısmetse. kilosu nasıl cnm seninkisinin
anladım cnm ultrasonda belli oluyorr ama yurtdısında bizim kadar sık girmiyorsunuz ultrasona bende 7 sene ingilterede yasadım ordan biliyorum bizim daha sık doktor randevuları...
aşı değil cnm,kan tahlili vererek bakılıyormuş,bende sarılık olup olmadıgına bakılacakmış ama pek aklıma yatmadı..burdada kimse hiç bahsetmedi,ondan sorayım dedim..
slm kızlar, yine pek gelen giden olmamış..tabi bgün pazar herkes kocişiyle demimillet bizim gibi tek takılmıyorki anacığım
kızlar sormayı unuttm ya,doktor son gidişimde benden sarılık testi istedi..eskiden yoktu bu test ,yeni moda olanlardan sanırsam..
B testi doktoru isteyen yada yaptıran var mı? birde gittiğim yerde sordm 70lira.3test ama tam hatırlayamıyorum ismini HPV givi bişeyler sanırım..
slm kızlar, yine pek gelen giden olmamış..tabi bgün pazar herkes kocişiyle demiMillet bizim gibi tek takılmıyorki anacığım
Kızlar sormayı unuttm ya,doktor son gidişimde benden sarılık testi istedi..eskiden yoktu bu test ,yeni moda olanlardan sanırsam..
B testi doktoru isteyen yada yaptıran var mı? Birde gittiğim yerde sordm 70lira.3test ama tam hatırlayamıyorum ismini hpv givi bişeyler sanırım..
kızlar sabahtan beri kasılmalarım oluyor,karnım çok sert ve ağrıyor.bunlar normal mi
günaydın kızlar
belki hatırlarsınız daha önce bahsetmiştim sağlık sigortamız değişti şirket olarak şu an gittiğim hastane yeni sigorta ile anlaşmaya çalışıyor diye yeni rakamlarımız çok uçuktu maalesef bu sabah anlaşamadıklarına dair bilgi geldiŞimdi yeni bir hastaneye başlamam gerekecek iiki hastane arasında kararsız kaldım :26: aranızda Yeditepe Gazi Bey' e ve Kadıköy Şifa Tanju bey' e giden varmı , Memnunmusunuz
Bu dönemde doktor ve hastane değiştirmek çok sıkıcıııı :2:
yardımcı olursanız sevinirim
günaydın güzel annişler iyi haftalar
evettttt bugün kutlama günü çünkü işyerinde son günümmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
Ben de bu ay doktor değiştirmek zorunda kaldım canım.
Gerçekten çok sıkıcı ama hayırlısı buymuş diyip geçiyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?