- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.141
günaydın güzel annişler iyi haftalar
evettttt bugün kutlama günü çünkü işyerinde son günümmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
günaydın kılzar annişler,güzellikler,yeni bir haftaya başladık yenıden.burada havalarda bayagı guzelleşti sabah yataktan huzurla kalkıyorum bıde yavruma artık her gecen gun daha da yakınlastıgımı hıssedıyorum kurban olsun annesı ona.yarın kontrolumuz var doktorum çlışabılır raporu yazacak işe devam edeyım 37. haftaya kadar dıye dusunuyorum bakalım planlarımızda bı aksılık olmazsa.
Kızlar sabahtan beri kasılmalarım oluyor,karnım çok sert ve ağrıyor.Bunlar normal mi
Günaydın iyi haftalar şekerler
günaydın güzel annişler iyi haftalar
evettttt bugün kutlama günü çünkü işyerinde son günümmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın kızlar.
Ben yine bugün yine erkenden kalktım.
Resmen yatak batıyor yaa
Sürekli sola yatmaya çalışmak da sıkıcı.
Sağa da yatıyorum elbette ama uzun süre sağ tarafa yatınca da içim rahat etmiyor.
İki ay daha böyle idare edicez sanırım.
Günaydın şekerimçok zor valla ben bütün gece bel ağrısından sağa sola sa dönemedim belim kütük gibiydi...dün temizliğe fazla kaptırmışım kendimi
heyyyyy:2:
ohh ne güzellll darısı başımaaabenimde çarşamba 32 haftam doluyor ama ben 1 nisan' a kadar gelmek istiyorum doğum sonrasında eklemek için .
İnşaallah gelebilirim artık iyice ağırlaşıyoruz
günaydın canımhayırlı haftalat inşallah.....raporun şimdiden hayırlı olsun...
Günaydın canım..dün bizim de temizlik günümüzdü belim bacaklarım acayip ağrıyor...sanırım bu zamanlarda normal bu ağrılar..
Günaydın şekerim iyi haftalar
Günaydııınnnn...bu habere kadeh kaldırılır
günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın şekerimçok zor valla ben bütün gece bel ağrısından sağa sola sa dönemedim belim kütük gibiydi...dün temizliğe fazla kaptırmışım kendimi
günaydın canım benim hoşgeldinnnnnn
günaydınnnn güzel annelerrr,
herkese iyi haftalarrr..
Bugün çooookkk güzel bir gün, akşam 18.30 da mesai bitecek & iznim başlayacakkkkkk
:129::119::122::118:
ohh be sonunda kızımın eşyalarını yıkama hazırlama olayına giricemmm
günaydınnnnlarrr...
bende gece 2 de yattım ama 9 da ayaktaydımm
uyuyamıyorumm
benim son 8 günüm kaldıı çok heycanlıyım:)
günaydınnnnlarrr...
uyuyamıyorumm
bende bende bendeeeeeeeeeeeeeee hadi kutlayalım ayçaaaa kezbanda bugün izne çıkıyo
günaydınnnnlarrr...
uyuyamıyorumm
günaydınnnn güzel annelerrr,
herkese iyi haftalarrr..
Bugün çooookkk güzel bir gün, akşam 18.30 da mesai bitecek & iznim başlayacakkkkkk
:129::119::122::118:
ohh be sonunda kızımın eşyalarını yıkama hazırlama olayına giricemmm
bende bende bendeeeeeeeeeeeeeee hadi kutlayalım ayçaaaa kezbanda bugün izne çıkıyo
gözümüzzz aydın şekerlerrrrr
kutlayalım tabiiii , sonunda bu günleri gördük, darısı doğumlarımızaaa :109::112:
yıllardır çalışıyorum en mutlu ofis günüm bugün sanırım
günaydınnnnlarrr...
uyuyamıyorumm
aman çok kaldırma bacıGünaydın canımyaşasınnnn sana da bir kadeh kaldırıyorum didoşa da kaldırmıştım sarhoş olcam bu gidşle
özendim valla kızlar sizeee maşallah
Darısı başına canımmmmözendim valla kızlar sizeee maşallah
Günaydın canımyaşasınnnn sana da bir kadeh kaldırıyorum didoşa da kaldırmıştım sarhoş olcam bu gidşle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?