2011 Nisan Anneleri

günaydın güzel annişler iyi haftalar
evettttt bugün kutlama günü çünkü işyerinde son günümmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

ohh ne güzellll darısı başımaaa benimde çarşamba 32 haftam doluyor ama ben 1 nisan' a kadar gelmek istiyorum doğum sonrasında eklemek için .

İnşaallah gelebilirim artık iyice ağırlaşıyoruz

günaydın canımhayırlı haftalat inşallah.....raporun şimdiden hayırlı olsun...

Kızlar sabahtan beri kasılmalarım oluyor,karnım çok sert ve ağrıyor.Bunlar normal mi

Günaydın canım..dün bizim de temizlik günümüzdü belim bacaklarım acayip ağrıyor...sanırım bu zamanlarda normal bu ağrılar..

Günaydın iyi haftalar şekerler

Günaydın şekerim iyi haftalar

günaydın güzel annişler iyi haftalar
evettttt bugün kutlama günü çünkü işyerinde son günümmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

Günaydııınnnn...bu habere kadeh kaldırılır

ohh ne güzellll darısı başımaaa benimde çarşamba 32 haftam doluyor ama ben 1 nisan' a kadar gelmek istiyorum doğum sonrasında eklemek için .

İnşaallah gelebilirim artık iyice ağırlaşıyoruz

aminnnn canım benim ben tekrar dönmeyeceğim için sorun yok vaktinde ayrıldım izne hatta vaktinden 4 5 gün önce

kızlar nasılsınız bana ara ara öyle bi ateş basıyorkı yanyorum şuan gene öyleyım yarım kollu bady ıle bilgisayar başında çizim yapıyorum

günaydıın kızlaar,:92:

bizde h.sonu İzmirdeyik ve artık tüm alışverişimizi bitirdik..adan -z yee hepsi tamam..
oğluşumun beşiğini aldık ve diğer kalan tüm eksikleri,çantamı ve kangurumu da aldım..
bebek şekerlerimiz hariç bir eksiğimiz kalmadı çok şükür..

şimdi onları yerleştirmesi düzenlemesi var,çok yorulduk bakalım onları nasıl yapacaz..:26:

günaydınnnn güzel annelerrr,
herkese iyi haftalarrr..

Bugün çooookkk güzel bir gün, akşam 18.30 da mesai bitecek & iznim başlayacakkkkkk
:129::119::122::118:
ohh be sonunda kızımın eşyalarını yıkama hazırlama olayına giricemmm

bende bende bendeeeeeeeeeeeeeee hadi kutlayalım ayçaaaa kezbanda bugün izne çıkıyo

günaydınnnnlarrr...
bende gece 2 de yattım ama 9 da ayaktaydımm
uyuyamıyorumm
benim son 8 günüm kaldıı çok heycanlıyım:)

Günaydın canımmm...inan biz de seninle birlikte heyecanlanıyoruz Ne de olsa sen bizim halay başımızsınCanım ya inşallah doğum çok kolay güzel olur bebiş ve sen de sağlıklı bir şekilde eve dönersiniz ve bize bunu yazarsın da bizler de huzurlu huzurlu doğuma gideriz

Günaydın canımyaşasınnnn sana da bir kadeh kaldırıyorumdidoşa da kaldırmıştım sarhoş olcam bu gidşle

gözümüzzz aydın şekerlerrrrr

kutlayalım tabiiii , sonunda bu günleri gördük, darısı doğumlarımızaaa :109::112:
yıllardır çalışıyorum en mutlu ofis günüm bugün sanırım

aminnn canımmmmmmmmmmm valla bende çok mutluyum bugün ohhh yaaaaaaaaaa :119::119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…