2011 Nisan Anneleri

AYÇA EVDE BİLGİSAYAR VAR MI PEKİ NASIL GÖRÜŞECEZ BU ARADA BEN RAPORLU ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM BEBEĞE ODA YAPTIK MOBİLYASI HALISI PERDESİ BAYA TUTTU ANNESİ OLARAK FEDAKARLIK YAPIP ÇALISABİLDİĞİM KADAR CALISMAM LAZIM

ayyyy çok heyecanlı bı bekleyıs sezeryanmı olacaksın canım
evet cnm sezaryennn olucamm aminn dua edin bana bende sizlere tabi:)
günaydın canımmmm ay ya ne güzel az kalmış
evet çok heycanlıyım:)
valla ben okuyunca heyecanlandım canım yaaa...seni düşünemiyorummm
Maşallah, Allah sağlıkla,kolay doğum nasip etsin...
37+1 de mi doğum yapmış oluyorsun ???
alttaki çizelge yanlış. daha doğrusu adetime göre doğru ama usg ye göre bebek büyük gözüküyr. usg ye göre alıcak

aminnn canımmmmmmmmmmm valla bende çok mutluyum bugün ohhh yaaaaaaaaaa :119::119::119::119::119:

gözünaydıın cnmmm evinin tadını çıkaar hemen yatışa geçç

günaydıın kızlaar...nasısınız..giriyorum topiğe ama okuyup çıkıyorum pek yazamadım.herkes iyi sanıyorum.bebişiini görenlerin gözü aydın hepsine maşallah ben de geçen hafta 32+6 da gördüm bebişimi 2200 gr olmuş maşallahtam gününde gidiyo önceden 5 gün falan önde olurdu ama bu sefer gününde çıktı.hastalanmıştım galiba ondan...suyun azalabilir demişti doktor çok şükür azalmamış...gene de su şişesiyle yaşıyorum...ben de daha çantamı hazırlamadım yarın 34 bitiyo 35 e giricem.ama önümüzdeki haftasonu temizlik yaptırcam bitsin ondan sonra inşallah diyorum.acil olanları da aldım zaten pek bi eksik kalmadı şükür..bi gecelik alıcam kendime pijama aldım da.bu aralar çok duygusalım sizlerde de böyle bi durum var mı bilmiyorum...herşeye ağlıyorum kafaya takıyorum üzülüyorum...niye böyle oldum üzülmem normal mi yoksa hormonlardan mı bilmiyorum...bide bu aralar kendimi bi çirkin hissetmeye başladımiyice hormonlarım depreşti galiba...sadece ben mi böyleyim yahuu

Canım evde bilgisayar var, neyseki.. sizden haberler alamazsam çatlardım
ben fırsat buldukça evden takip ederim.. İnşallah kolay geçer senin için, inşallah zorlanmazsın işyerinde.. Anne fedakarlığı şimdiden başlamış

allah kolaylığını versin tatlım valla artık çalışmak zor oluyo inşallah güzelce atlatırsın şu son haftalarıda

aminnnnn bacım...3 hafta sonra inşallah ben de 37 hafta iznime çıkcam...
inşallah canımmmmm

ayyy ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaa

saol canım benimmm hoşgeldin sende
bebişinede maşallahhhhhh valla kuşum bende herşeye ağlıyorum hemde yeni bişey değil yani aylardır var bu bende

Günaydınnn canımkıyamam sana sadece sen olur mu bu aralr al birimizi vur öbürümüze hepimiz aynıyız

günaydın canlarım nasılsınız? ben günler geçtikçe heyecanlanıyorum sizde durumlar nasıl?sezeryan olcağım için daha erken olcak bebiş telaş oluyrm sanki şimdiden

İzinlerimize de USG ye göre çıkartsalar ya ne güzel olurdu ben USG ye göre 2 hafta önde görünüyorum..

Günaydın kızlarrr....

Life_city sen başımızı çekeceksin.. çok heycanlı... 8 günün kalmış arkadaşım... seninle beraber bizde heycanla geriye doğru sayacağız... Hayırlısı olsun şimdiden canım...

günaydın canlarım nasılsınız? ben günler geçtikçe heyecanlanıyorum sizde durumlar nasıl?sezeryan olcağım için daha erken olcak bebiş telaş oluyrm sanki şimdiden

Günaydın canımheyecan günden güne artıyor hele bugün şubat bitiyor mart geldi mi tamam artık ne kaldı ki...arkadaşlarımızın da sayılı günlerini duydukça daha bir heyecan basıyor insana.allah hepimizin yardımcısı olsunnn

ayy ewt canım ya sayılı günleri duydukça insan dahada heyecanlanıyor.life city kaç haftalık 8 günü kalmış?mart annişi mi olcak yanii?allah hepimizi kolay kurtarsın

Günaydınnn canımcımmmevet life city bizim halay başımız...nisan annnelerine heyecan bastı valla

Son düzenleme:

kızlar yokmu aranızda bu iki hastaneye giden :26:

saolun arkadaşlar.
ne güzel destek oluyorsunuz.
evet başı ben çekiyorum
38+5 te bebeğim gelmiş oluyorr.
neysehhh snra gene bakarımm.
dün çok yoruldum oğluşumun odasını dizdim.
ama halısını bi türlü daha alamadık. tamamlanınca çekerim fotosunu.
neyseki kıyafetlerini önceden yıkayıp ütülemiştim.
darısı sizlere....

Günaydın kısslar:84::84::84::84: Bugün iznim başlayacaktı ama ben iki hafta kadar çalışabilir raporu aldım 20 nisan gibi doğum olursa yaz tastiline kadar 10 günlü açığım kapansın diye ama çok pişmanım şimdi evde oturup dinlenmek istiyorum artık bebeğim doğum pozisyonuna girdiğinden beri kaburgalarıma baskı yapıyo sıpam baston gibi duruyorum bide müfettiş gelece okula offfffff offffffffffff hazırlan şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…