- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.161
aman çok kaldırma bacı
darısı tüm bekleyenlere inşallahhhhhhhhhhhhhhh
evet cnm sezaryennn olucammayyyy çok heyecanlı bı bekleyıs sezeryanmı olacaksın canım
aminn dua edin bana bende sizlere tabi:)Günaydın canımmm...inan biz de seninle birlikte heyecanlanıyoruzNe de olsa sen bizim halay başımızsın Canım ya inşallah doğum çok kolay güzel olur bebiş ve sen de sağlıklı bir şekilde eve dönersiniz ve bize bunu yazarsın da bizler de huzurlu huzurlu doğuma gideriz
evet çok heycanlıyım:)günaydın canımmmm ay ya ne güzel az kalmış
alttaki çizelge yanlış. daha doğrusu adetime göre doğru ama usg ye göre bebek büyük gözüküyr. usg ye göre alıcakvalla ben okuyunca heyecanlandım canım yaaa...seni düşünemiyorummm
Maşallah, Allah sağlıkla,kolay doğum nasip etsin...
37+1 de mi doğum yapmış oluyorsun ???
aminnn canımmmmmmmmmmm valla bende çok mutluyum bugün ohhh yaaaaaaaaaa :119::119::119::119::119:
Darısı başına canımmmm
Sağol canımmmmm, darısı senin başına
AYÇA EVDE BİLGİSAYAR VAR MI PEKİ NASIL GÖRÜŞECEZ BU ARADA BEN RAPORLU ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM BEBEĞE ODA YAPTIK MOBİLYASI HALISI PERDESİ BAYA TUTTU ANNESİ OLARAK FEDAKARLIK YAPIP ÇALISABİLDİĞİM KADAR CALISMAM LAZIM
allah kolaylığını versin tatlım valla artık çalışmak zor oluyo inşallah güzelce atlatırsın şu son haftalarıdaAYÇA EVDE BİLGİSAYAR VAR MI PEKİ NASIL GÖRÜŞECEZ BU ARADA BEN RAPORLU ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUM BEBEĞE ODA YAPTIK MOBİLYASI HALISI PERDESİ BAYA TUTTU ANNESİ OLARAK FEDAKARLIK YAPIP ÇALISABİLDİĞİM KADAR CALISMAM LAZIM
inşallah canımmmmmaminnnnn bacım...3 hafta sonra inşallah ben de 37 hafta iznime çıkcam...
ayyy ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaevet cnm sezaryennn olucamm
aminn dua edin bana bende sizlere tabi:)
evet çok heycanlıyım:)
alttaki çizelge yanlış. daha doğrusu adetime göre doğru ama usg ye göre bebek büyük gözüküyr. usg ye göre alıcak
gözünaydıın cnmmm evinin tadını çıkaar hemen yatışa geçç
günaydıın kızlaar...nasısınız..giriyorum topiğe ama okuyup çıkıyorum pek yazamadım.herkes iyi sanıyorum.bebişiini görenlerin gözü aydın hepsine maşallahben de geçen hafta 32+6 da gördüm bebişimi 2200 gr olmuş maşallah tam gününde gidiyo önceden 5 gün falan önde olurdu ama bu sefer gününde çıktı.hastalanmıştım galiba ondan...suyun azalabilir demişti doktor çok şükür azalmamış...gene de su şişesiyle yaşıyorum...ben de daha çantamı hazırlamadım yarın 34 bitiyo 35 e giricem.ama önümüzdeki haftasonu temizlik yaptırcam bitsin ondan sonra inşallah diyorum.acil olanları da aldım zaten pek bi eksik kalmadı şükür..bi gecelik alıcam kendime pijama aldım da.bu aralar çok duygusalım sizlerde de böyle bi durum var mı bilmiyorum...herşeye ağlıyorum kafaya takıyorum üzülüyorum...niye böyle oldum üzülmem normal mi yoksa hormonlardan mı bilmiyorum...bide bu aralar kendimi bi çirkin hissetmeye başladım iyice hormonlarım depreşti galiba...sadece ben mi böyleyim yahuu
gözünaydıın cnmmm evinin tadını çıkaar hemen yatışa geçç
günaydıın kızlaar...nasısınız..giriyorum topiğe ama okuyup çıkıyorum pek yazamadım.herkes iyi sanıyorum.bebişiini görenlerin gözü aydın hepsine maşallahben de geçen hafta 32+6 da gördüm bebişimi 2200 gr olmuş maşallah tam gününde gidiyo önceden 5 gün falan önde olurdu ama bu sefer gününde çıktı.hastalanmıştım galiba ondan...suyun azalabilir demişti doktor çok şükür azalmamış...gene de su şişesiyle yaşıyorum...ben de daha çantamı hazırlamadım yarın 34 bitiyo 35 e giricem.ama önümüzdeki haftasonu temizlik yaptırcam bitsin ondan sonra inşallah diyorum.acil olanları da aldım zaten pek bi eksik kalmadı şükür..bi gecelik alıcam kendime pijama aldım da.bu aralar çok duygusalım sizlerde de böyle bi durum var mı bilmiyorum...herşeye ağlıyorum kafaya takıyorum üzülüyorum...niye böyle oldum üzülmem normal mi yoksa hormonlardan mı bilmiyorum...bide bu aralar kendimi bi çirkin hissetmeye başladım iyice hormonlarım depreşti galiba...sadece ben mi böyleyim yahuu
evet cnm sezaryennn olucamm
aminn dua edin bana bende sizlere tabi:)
Dualarım seninle canım ...
evet çok heycanlıyım:)
alttaki çizelge yanlış. daha doğrusu adetime göre doğru ama usg ye göre bebek büyük gözüküyr. usg ye göre alıcak
günaydın canlarım nasılsınız?ben günler geçtikçe heyecanlanıyorum sizde durumlar nasıl?sezeryan olcağım için daha erken olcak bebiş telaş oluyrm sanki şimdiden
Günaydın canımheyecan günden güne artıyor hele bugün şubat bitiyor mart geldi mi tamam artık ne kaldı ki...arkadaşlarımızın da sayılı günlerini duydukça daha bir heyecan basıyor insana.allah hepimizin yardımcısı olsunnn
Günaydın kızlarrr....
Life_city sen başımızı çekeceksin.. çok heycanlı... 8 günün kalmış arkadaşım... seninle beraber bizde heycanla geriye doğru sayacağız... Hayırlısı olsun şimdiden canım...
ayy ewt canım ya sayılı günleri duydukça insan dahada heyecanlanıyor.life city kaç haftalık 8 günü kalmış?mart annişi mi olcak yanii?allah hepimizi kolay kurtarsın
günaydın kızlar
belki hatırlarsınız daha önce bahsetmiştim sağlık sigortamız değişti şirket olarak şu an gittiğim hastane yeni sigorta ile anlaşmaya çalışıyor diye yeni rakamlarımız çok uçuktu maalesef bu sabah anlaşamadıklarına dair bilgi geldiŞimdi yeni bir hastaneye başlamam gerekecek iiki hastane arasında kararsız kaldım :26: aranızda Yeditepe Gazi Bey' e ve Kadıköy Şifa Tanju bey' e giden varmı , Memnunmusunuz
Bu dönemde doktor ve hastane değiştirmek çok sıkıcıııı :2:
yardımcı olursanız sevinirim
günaydınnnnlarrr...
bende gece 2 de yattım ama 9 da ayaktaydımm
uyuyamıyorumm
benim son 8 günüm kaldıı çok heycanlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?