2011 Nisan Anneleri

herkese gunaydn kızlaar bzde dr dan geldk bebşimz 2014 gr 43 cm olmşş agzmz kulakarmzda geldk yne dr dan ne kadr guzel heyecanlar bunlar yaaa ama ne kadr az kaldı aslnda deil mi zamn ne cabk gecyr yaaa

herkese gunaydn kızlaar bzde dr dan geldk bebşimz 2014 gr 43 cm olmşş agzmz kulakarmzda geldk yne dr dan ne kadr guzel heyecanlar bunlar yaaa ama ne kadr az kaldı aslnda deil mi zamn ne cabk gecyr yaaa

canım maşallah bebişine ne güzel yaa hepsi büyüdü heyecan hergeçen gün artmaya devam ediyor ama çok güzel heyecanlar bunlar allah herkese yaşatsın inş.

gunaaaaaydn canım beniim o 10 gunde rapor alsaydn izne ayrlsaydn keşkee artk braz daha zor oluyr ewt aykta kalmak bile yoryr insanı

Günaydın canım...sen de benim gibi çalışabilir raporu alıp da sonradan pişman olanlardansınçpk zor geliyor çlışmak valla...Allah kolaylık versin

günaydın bütün güzel annişlereeeeeeeeeeee

Günaydın canım
Maşallah bebişine canım gerçekten çok güzel heyecanlar ben de kontrolden geldiğimde aynı şeyleri etrafıma anlatıp duruyorum dr şöyle dedi böyle dedi filan kendi kendime bebeğimi düşünüp gülüyorum çok güzel hayırlısıyla sağlıkla bir doğsalar
gunaaaaaydn canım beniim o 10 gunde rapor alsaydn izne ayrlsaydn keşkee artk braz daha zor oluyr ewt aykta kalmak bile yoryr insanı
bilmiyorum canım işim rahat iki hafta beni yormaz dedim ama bi de müfettiş işi çıkınca tam yoruldum ben oturuyorum genelde ama o gerginlik bile yetiyo

Günaydın canım,gözün aydın....çarşamba sabah da biz görcez oğlumu hayırlısıyla...çok özledim bıdığımı

ay ewt mufettşin kelimesi bile yetyr ne korknçlar neyse canm allahtan çok ayakta klamyrsn sen 2 hafta ghecer insaallh skma canını

günaydın kızlar..
annemler bugün umreye gidiyorlar..çok heyecanlıyım.Allahım sağ salim kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin
3 hafta duracaklar sonra annem buraya gelcek.
dün kayınvalidem aradı doğum ne zaman dedi..son tarih 1 mayıs görünüyor normalde.ama dr 10 nisandan itibaren bekle demişti.
ilk hamileliğimde hata yaptım
dr şubat sonu mart başı doğar demişti.
annemin egelecğini bile bile kayınvalidem ben erken gidicem gelinime bakıcam dedi şubat sonu geldi
çok şükür ben doğuma kadar bütün işimi hallettim zaten hatta doğumdan sonra ertsei günü bile yaptım işimi gücümü...herşeye annem koştu bebek olsun bana yardım olsun o sadece oturdu hiçbirşey yapmadı.tv karşısında elini kolunu bağlayıp oturdu çay içti durdu.
bu sefer gelmesini istemiyorum.
bende mayıs ayında olacak doğum dedim
başımı sonumu dedi
orasını bilemem bebek bu geleceği gün belli olmaz dedim.
dr kesinleştirirse söyle dedi..çıkıp gelecek herhalde yine..ama söylemicem
eşimide tembihledim sakın nisan deme dedim.sorarsa ısrarla mayıs de dedim
e nisanın ortasında gelirse bu seferde erken doğum oldu derler dedi
hiçbişey diyemezler.normal doğumun süresi çok uzun 37-42 hafta arası olması normal dedim
5 hafta kadar uzun..nesi erkenmiş..eğer öyle bişey derlerse dr nisan ortasından mayıs ortasına kadar olabilir dedi deriz,neden söylemediniz dersede gerek duymadık deriz dedim..
istemiyorum yaaçok dua ediyorum annemlerin başına bişey gelmeden dönseler gelseler,kimseye muhtaç olmasam diye:2::2::2:

kızlar hala daha çalışan annelerin allah yardımcısı olsun diyorum ben artık evde bile zor hareket eder oldum genel işlerimi bile zor yapıyorum valla bu haftada çalışmaya devam eden anneler sizi tebrik ediyorummm.

ay ewt bu son dönemler yaklaştkça bide kaynnanlarn gelme muhabbeti gecyr canm..bnen kaynnma drek sen doğmdan sonra gel annecm benm annme gtsn sen öle gel dedimm braz drek ssöledm ama ne yapayım kakldramamm o kadr kalabalığı eşlere kalsa onlar bişey diyemeyr hersey bze kalyr

EMPATİ izin almış olabilirsin istediğin zaman iznini kesebilir evde zaman geçirebilirsin.ben aktardım ama son 1 hafta kala kesecem iznimi 37 haftamı doldurmayacam yaniii.36 haftada kesecem

ay evet yaa eşim bişey demiyor..aslında ilk doğumumdada gelmesini istemedi..annen gitsin sonra gelsin dedi,hatta direk söylemedi ama anne sen sonra gel havalr güzelleşince falan dedi bahaneler üretti
o ise yoooooook ben doğumdan önce gidip gelinime bakıcam dedi..çok baktı yaaman zaten bişey yapmasın sinir ediyor hele lohusa halimle uyuz olmuştum ben yaaa
gitsin diye gözünün içine baktım.15 gün asır gibi geldi.
bu sefer babama da dedim nolur annemle sende geldedim.amacım belki kayınvalide gelmez,utanır dünür var diye..
ama gelcem falan derse bende söylücem bu sefer alınırsa alınsın.eşim söyleyemem nasıl söylerim gelme diye dedi..
çok basit onlar gitsin,hilal kendini biraz toplasın yeni hayatına uyum sağlasın sonra gel diyeceksin dedim.ama yapamaz

Günaydın tatlişkolar herkese...Ben bugün bizim yatakta uyumadım, yan odada eşimin bekarlık yatağı var onda yattım.Ayy bi rahat geldi sormayın.Her sabah ağrılarla uyanan ben, nasıl deliksiz uyumuşum.Artık yatakları ayırmaya karar verdim

günaydın güzel annişler iyi haftalar
evettttt bugün kutlama günü çünkü işyerinde son günümmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

Ay canım hadi gözün aydın.Harika bir haber.İnan evde olmak çok güzel.Bol bol dinlenirsin artık ohh

kızlar nasılsınız bana ara ara öyle bi ateş basıyorkı yanyorum şuan gene öyleyım yarım kollu bady ıle bilgisayar başında çizim yapıyorum

Sorma canım normalde hep çok üşüyen biriydim, ellerim falan hiç ısınmazdı.Şimdi ev de sıcak, ben de yanıyorum, yazlık pijamalarlayım, şortla, kısa kollularla oturuyorum aylardır.Dışarı çıkarken de boğazlı falan giyemiyorum artık, ince şeyler, terliyorum çok fena.

Ohh hadi bakalım güle güle kullanın yeni cicilerinizi.Oğluş da sağlıkla gelsin inşallah...

günaydınnnnlarrr...
bende gece 2 de yattım ama 9 da ayaktaydımm
uyuyamıyorumm
benim son 8 günüm kaldıı çok heycanlıyım:)

Çok heyecanlı cnm yaa.Hepimiz seninle beraber çok heyecanlanıyoruz.Bize örnek olacaksın, tecrübe olacaksın.İnşallah doğumdan sonra biz doğurana kadar girmeye fırsatın olur da bize tecrübelerini aktarırsın canım ya.Ben çok merak ediyorum.:18::18:

Ohh şıkıdım şıkıdım Tadını çıkarın, evde olmak harikaaaa....Gözün aydın cnm şimdiden...

Maşallah bebişine tatlım, az kaldı gerçekten

Güle güle kavuş canım.Sağ salim hayırlısıyla dönsünler inşallah.Sen de onlar dönene kadar çok stres yapmamaya çalış, bebeğin etkilenmesin.

kesnlkle eşler söleyemez canm onn sölemensde bekleme benmkide ben kmseye su zamn gel bu zman gel dyemem dedi bende aldm sopayı elme kendm söledm son zman yne gelcem derse sölerm yne ne yapalım rahat olması gereken kişi biziz sonçta eşler deil.oğllar söleynce zahmet etme anne dedgni zannedyr kaynnalar bnce ondan gelcem dyrlar

valla ayıp oldu ama ben ilkinde rahatsızlığımı çok belli ettim..depresyona o varken girdim resmen..deli etti her davranışı..sadece oturması bile battı..bide ağzını açıp bişey demeye kalkışsa boğardım herhalde kadını yada kriz geçirirdim..çok surat astım hiç yanına girmedim..konuşmadım yüzüne bakmadım..bunları elimde olmadan yaptım..tutamadım kendimi..istenmeyen yapılan davranışlardır..ama aptal değilse anlamıştır huzursuzluğumu..bu sefer daha gelcem demedi bakalım.dersede sen 40 ım çıkmaya yakın gel dicem

# tiancu
# ayca22
# ..ERVA..
# hulya85
# ohcanimadeysin
# mesa
# KEJA
# jasenglish
# minenil
# guleysa
# leegorkemm
# eska

Tünaydın hepinize, iyi haftalar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…