- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.201
hoşgeldin canımmm... Annenler güle güle gidip gelsinler, sağlıcakla.. Allah kavuştursun..günaydın kızlar..
annemler bugün umreye gidiyorlar..çok heyecanlıyım.Allahım sağ salim kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin
3 hafta duracaklar sonra annem buraya gelcek.
:2::2::2:
hoşgeldin canımmmmGünaydın tatlişkolar herkese...Ben bugün bizim yatakta uyumadım, yan odada eşimin bekarlık yatağı var onda yattım.Ayy bi rahat geldi sormayın.Her sabah ağrılarla uyanan ben, nasıl deliksiz uyumuşum.Artık yatakları ayırmaya karar verdim
hoşgeldin canımmmgünaydın bütün güzel annişlereeeeeeeeeeee
herkese gunaydn kızlaar bzde dr dan geldk bebşimz 2014 gr 43 cm olmşş agzmz kulakarmzda geldk yne dr dan ne kadr guzel heyecanlar bunlar yaaa ama ne kadr az kaldı aslnda deil mi zamn ne cabk gecyr yaaa
# tiancu
# ayca22
# ..ERVA..
# hulya85
# ohcanimadeysin
# mesa
# KEJA
# jasenglish
# minenil
# guleysa
# leegorkemm
# eska
Tünaydın hepinize, iyi haftalar kızlar
hoşgeldin canımmm... Annenler güle güle gidip gelsinler, sağlıcakla.. Allah kavuştursun..
# tiancu
# ayca22
# ..ERVA..
# hulya85
# ohcanimadeysin
# mesa
# KEJA
# jasenglish
# minenil
# guleysa
# leegorkemm
# eska
Tünaydın hepinize, iyi haftalar kızlar
hoşgeldin canım sanada iyi haftalar.
hoşgeldin canımmmmiyi haftalarrr
tünaydın cnm hoşgeldin
mrb kızlarerenhava cım geçen aksam bir den çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma
günaydınnnn güzel annelerrr,
herkese iyi haftalarrr..
Bugün çooookkk güzel bir gün, akşam 18.30 da mesai bitecek & iznim başlayacakkkkkk
:129::119::122::118:
ohh be sonunda kızımın eşyalarını yıkama hazırlama olayına giricemmm
bende bende bendeeeeeeeeeeeeeee hadi kutlayalım ayçaaaa kezbanda bugün izne çıkıyo
slm annelerbugün 17:30 da dr randevum var,inşallah geçen gün söylediği sözlerin aynısını söyler ve bebeğe ameliyat gerekmez :18: özel muayene ücreti 200 tl miş,ohaaa içime oturdu ama napim durumum riskli mecbur bu dr la anlasmam lazım,inşallah epidural yaparız falan der,ve inşallah son dakika satmaz beni,valla satarsa da şaşırmam kaynanamın dr u sonucta,pek kaynanamla iş yapmak istemem ama denize düşen yılana sarılırmış,benimkide o hesap
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bizim son bugün işte 2de çıkıp doktora gidicem iznimi başlatıcam oğlumda kıpır kıpır oda mutlu sanırım
ayça didem tebrik ederim darısı tüm çalışan annelere
slm annelerbugün 17:30 da dr randevum var,inşallah geçen gün söylediği sözlerin aynısını söyler ve bebeğe ameliyat gerekmez :18: özel muayene ücreti 200 tl miş,ohaaa içime oturdu ama napim durumum riskli mecbur bu dr la anlasmam lazım,inşallah epidural yaparız falan der,ve inşallah son dakika satmaz beni,valla satarsa da şaşırmam kaynanamın dr u sonucta,pek kaynanamla iş yapmak istemem ama denize düşen yılana sarılırmış,benimkide o hesap
Merhaba annişler
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bizim son bugün işte 2de çıkıp doktora gidicem iznimi başlatıcam oğlumda kıpır kıpır oda mutlu sanırım
ayça didem tebrik ederim darısı tüm çalışan annelere
Merhaba annişler
mrb kızlar
onemlı değıl canım nasılsın
Merhaba annişler
iyiyim tatlım sen de iyisinb inşallah
hayırlı haberlerini bekliyoruz şekercim
selam cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?