2011 Nisan Anneleri

günaydınnnnlarrr...
bende gece 2 de yattım ama 9 da ayaktaydımm
uyuyamıyorumm
benim son 8 günüm kaldıı çok heycanlıyım:)

cnm 37+1 de bebeğin alınacak... doktordun ug ye göre hareket etmiş.. bence doğru değil benim fikrim..sonuçta hep diyoruz ya ugs bebeğin yapısını belirler doğum tarihini değiştirmez die... 37 ve öncesi hatta roporlarda premature die geçtiği oluyo... doktorun sana bu konuda ne dedi... 38-39 arasında alınır hep öyle duydu ve doktorların çoğuda öyle der ama... yanlışım varsa düzelt

cnmm çok güzelmiş güle güle kullanın.

cnm maşallah kocaman olmuş bebişin.doğum içinde hayırlısı neyse o olsun dert etme.

ayy maşallah cnm kocaman olmuş oğlun.
valla 8 gün olduğunu bilmek süper bi duygu olsa gerek.allah hayırlı kolay doğumlar nasib etsin cnm.

maşallah cnm kocaman olmuş kuzun

herkese gunaydn kızlaar bzde dr dan geldk bebşimz 2014 gr 43 cm olmşş agzmz kulakarmzda geldk yne dr dan ne kadr guzel heyecanlar bunlar yaaa ama ne kadr az kaldı aslnda deil mi zamn ne cabk gecyr yaaa

cnm kocaman olmuş bebişin maşallah

kızlar biz geldik
nasılsınız?
haftasonu evde baya iş vardı baya yorulduk bugünde dinleniyoruz oğluşumla.

selam kızlar
33+0 olduk bugün ya ben çok kilo aldım 5. aya kadar 5 aldım 5 den şu ana kadar 10 sizlerin nasıl dahada alırım doğana kadar 6 7 haftamız var ne yapmalıyım bi fikriniz varmı çok ağırlaştım rahat edemiyorum artık

kızlar biz geldik
nasılsınız?
haftasonu evde baya iş vardı baya yorulduk bugünde dinleniyoruz oğluşumla.

Aysucum hoşgeldin canım...valla pazar bende de temzilik vardı çok yoruldum gece sağa sola dönemedim belim kütük gibiydi şimdi de işteyim çok zor ya..benim oğluşun umrunda değil tekmelere devam...bir de ben vurayım bari diyor haylaz

hoşgeldin cnm.
ben şuana kadar 10 kg aldım.ama yediklerime dikkat ediyorum pilav ve ekmek tüketmiyorum tatlılardan uzak yaşıyorum.bebişin besin alabiliceği şeyler tüketiyorum.sende biraz dikkat edersen duru kilo alımın.

aman cnm o kadar iş yap bide ertesi günleneme.çok fena yaa.valla allah yardımcın olsun tatlım dikkat et kendine.

bende bugun yarın başlıycam temizliğe geçen haftaki kontrolumde doktorum 15mart ile 20 mart arası dedi sezeryan tarihime bende hagayret bitirmek istiyorum ama kaplumbağa hızıylada ne zaman biter allah bilirrr

Artık hemen yoruluyoruz dün benim de çok işim vardı,,bebişin bütün çamasırları yıkadım soba da kurutmaya çalıstım bu arada sevdiğim elbisem yandı göbek olunca deymiş soba ya,, çok şükür kızımın hiç birşeyine zarar gelmedi ..kız kardeşim geldi o da ütüsünü yaptı hala boya kokusu var diye yerleştirmedik çarşamba akşamı inşallah yerleştirecez

kızlar benden tavsiye ben önden gidenlerdenim malum 34+ 4 olduk daha geride olanlara tavsiyem 30 . haftadan itibaren başlayın hazırlıklara yada 34 olmadan bitirin 34 te bir ağırlık çöküyor üzerinize anlatamam

Son düzenleme:
canım hoşgeldinn iyi bari dinlenin oğluşunla valla iyi sen bu haftadabile halaa temizlik yapabiliyosun maşallaaaah sanaaaa

cnm eksikleri tamamlamaya çlışıyoruz işte napalım valla kaldık son zamana.eşim mobilyada gelsin sen kesin doğurursun diyo

ayy cnm dikkat et sana bişi olmasın.

kızlar benden tavsiye ben önden gidenlerdenim malum 34+ 4 olduk daha geride olanlara tavsiyem 30 . haftadan itibaren başlayın hazırlıklara yada 34 olmadan bitirin 34 te bir ağırlık çöküyor üzerinize anlatamam

canım çok haklısın sana katılıyorum erkenden bitirmek lazım bende 34+2 yim gerçekten oturduğum yerden kalkmak istemiyorum neyseki bana yardım edicek kişiler var onlar olmasaydı nasıl yapardım bilmemm.

Evet canım çok haklısın..insan kolunu kıpırdatmak istemiyor..penguene döndük zaten

cnm eksikleri tamamlamaya çlışıyoruz işte napalım valla kaldık son zamana.eşim mobilyada gelsin sen kesin doğurursun diyo

ayy cnm dikkat et sana bişi olmasın.

aysu cum sen sezeryanmı olucaksın normalmi sezeryansa doğum tarihin belli olmadımı senin malum 35i devirmşsin artık belli olması lazımm.

aysu cum sen sezeryanmı olucaksın normalmi sezeryansa doğum tarihin belli olmadımı senin malum 35i devirmşsin artık belli olması lazımm.

tatlım benim normal gözüküyo şuanda.son adet tarihime görede 2 nisan gözüküyo doğum.doktorum daha bişi demiyo tarih konusunda.pazartesi gene gidicem bakalım o zaman bişi dicekmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…