- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.221
günaydınnnnlarrr...
bende gece 2 de yattım ama 9 da ayaktaydımm
uyuyamıyorumm
benim son 8 günüm kaldıı çok heycanlıyım:)
günaydın canlarım nasılsınız?ben günler geçtikçe heyecanlanıyorum sizde durumlar nasıl?sezeryan olcağım için daha erken olcak bebiş telaş oluyrm sanki şimdiden
işte bardaklarımız ve sürahimiz evdeki bardak takımından...
Eki Görüntüle 147518 Eki Görüntüle 147519
Eki Görüntüle 147516 Eki Görüntüle 147517
bende doktordan geldim kızlar maşallah kızım 33+2 de kilosu 2400 gram boyuda 46 cm i geçmiş sanırım boylu olucak.1 hafta önde gidiyoruz ama buyuk ıhtımal sezeryan görünüyor çünkü bebeğimin kafası sağ kaburgamın altında poposuda doğum kanalındaymış yani makat kısmından duruyor.bundan sonra cok zor dönmesi ama acelemizz yok beklicez diyor doktor.allah büyük nabalım nasıl kısmetse artık.bende hala 68 kiloyum ödem de yok maşallahım varmış :))yarın 1 saatlik otobüs yolculuğu yapmam lazım sakıncası varmı dedim doktora sen bu halinle heryere gidersin dedi eşimde zaten gezmeye yer arıyo doktor bey diye dalga geçiyor benle6-7 haftamız kalmış doğum için sezeryan olursa bırazdaha erken belki.nisanın ilk haftası görünüyor ultrasonda normalde.ben özlemimi giderdim darısı görecek olanların başına kızlar
iyi akşamlar arkadaşlar.
bizim bugün oda takımımız geldi. en kısa zamanda yerleştirip fotosunu hazır olduğunda koyucam.
dün doktor teyzemizdeydik.(37+1 dik)
ilk önce nst ye girdik oğlumla. herşey normaldi. ama nst sıkıcı bişey.
snra doktora gittik sonucu göstermeye. oğluma baktı doktorumuz ve 3850 doğar. nerdeyse 3.5 olmak üzere diyor. iri bebek diyor. bakalım ultrason doğru çıkıcakmı.merak ediyorum.
4 martta tekrar gidicem ve nst ye giricem. yine bakıcak ultrasondan oğluşuma.
ondan snrada 8 martta sezaryenle bebeğimize kavuşuyoruz.(38+5 te)
merhaba kızlar...
öncelikle doktora gidip bebişlerini görenlerin şimdiden gözü aydın.. sanırım tüm bebişlerimizin saglıkları iyi maaşallah.. bgn bizde doktordaydık 2583 gram olmus boyunu rahat durmdıgından ölçtürmedi sıpam:) kıpır kıpırdı ama:) bu arada 3 4 gündür sancılarım oluyordu onlar yalancı doğum sancılarımmıs bebiş sonunda dönmüş ama halen kanala girmemiş. 8 nisana pek kalmayacak gibi dedi martın 12 sinde cagırdı o zaman alttan muayene edip normal doğuma herhangi bir engel olup olmadıgına bakacakmıs 15inden sonra her an gelebilir ama bu arada dikktli ol istirahat et sakın iş yapmaki 36 hafaya kadar gelmesin dedi..
bizde haberler böle işte..:)
herkese gunaydn kızlaar bzde dr dan geldk bebşimz 2014 gr 43 cm olmşş agzmz kulakarmzda geldk yne dr dan ne kadr guzel heyecanlar bunlar yaaa ama ne kadr az kaldı aslnda deil mi zamn ne cabk gecyr yaaa
kızlar biz geldik
nasılsınız?
haftasonu evde baya iş vardı baya yorulduk bugünde dinleniyoruz oğluşumla.
hoşgeldiniz canımmm
dinlenin oğluşunlaaa.. baksana kaçıncı haftadasın maşallah yorma kendini çokk
kızlar biz geldik
nasılsınız?
canım bende sezaryen olacagım sankı herkesten once ben doğuruyor gibi hissediyorum
selam kızlar
33+0 olduk bugün ya ben çok kilo aldım 5. aya kadar 5 aldım 5 den şu ana kadar 10 sizlerin nasıl dahada alırım doğana kadar 6 7 haftamız var ne yapmalıyım bi fikriniz varmı çok ağırlaştım rahat edemiyorum artık
Aysucum hoşgeldin canım...valla pazar bende de temzilik vardı çok yoruldum gece sağa sola dönemedim belim kütük gibiydi şimdi de işteyim çok zor ya..benim oğluşun umrunda değil tekmelere devam...bir de ben vurayım bari diyor haylaz
kızlar biz geldik
nasılsınız?
canım hoşgeldinn iyi bari dinlenin oğluşunla valla iyi sen bu haftadabile halaa temizlik yapabiliyosun maşallaaaah sanaaaa
Artık hemen yoruluyoruz dün benim de çok işim vardı,,bebişin bütün çamasırları yıkadım soba da kurutmaya çalıstım bu arada sevdiğim elbisem yandı göbek olunca deymiş soba ya,, çok şükür kızımın hiç birşeyine zarar gelmedi ..kız kardeşim geldi o da ütüsünü yaptı hala boya kokusu var diye yerleştirmedik çarşamba akşamı inşallah yerleştirecez
kızlar benden tavsiye ben önden gidenlerdenim malum 34+ 4 olduk daha geride olanlara tavsiyem 30 . haftadan itibaren başlayın hazırlıklara yada 34 olmadan bitirin 34 te bir ağırlık çöküyor üzerinize anlatamam
kızlar benden tavsiye ben önden gidenlerdenim malum 34+ 4 olduk daha geride olanlara tavsiyem 30 . haftadan itibaren başlayın hazırlıklara yada 34 olmadan bitirin 34 te bir ağırlık çöküyor üzerinize anlatamam
cnm eksikleri tamamlamaya çlışıyoruz işte napalım valla kaldık son zamana.eşim mobilyada gelsin sen kesin doğurursun diyo
ayy cnm dikkat et sana bişi olmasın.
aysu cum sen sezeryanmı olucaksın normalmi sezeryansa doğum tarihin belli olmadımı senin malum 35i devirmşsin artık belli olması lazımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?