- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.241
ne yapıyorsunuz bakalım 2011 süper anneleriiiii
hoşgeldin iyiyiz canım sen nasılsınn
Kızlar sabahtan beri kasılmalarım oluyor,karnım çok sert ve ağrıyor.Bunlar normal mi
cnm 37+1 de bebeğin alınacak... doktordun ug ye göre hareket etmiş.. bence doğru değil benim fikrim..sonuçta hep diyoruz ya ugs bebeğin yapısını belirler doğum tarihini değiştirmez die... 37 ve öncesi hatta roporlarda premature die geçtiği oluyo... doktorun sana bu konuda ne dedi... 38-39 arasında alınır hep öyle duydu ve doktorların çoğuda öyle der ama... yanlışım varsa düzelt
canım çok haklısın sana katılıyorum erkenden bitirmek lazım bende 34+2 yim gerçekten oturduğum yerden kalkmak istemiyorum neyseki bana yardım edicek kişiler var onlar olmasaydı nasıl yapardım bilmemm.
Evet canım çok haklısın..insan kolunu kıpırdatmak istemiyor..penguene döndük zaten
Selam kızlar.
Sabahtan beri dinlene dinlene iş yapıyorum.
Çok komik biraz bir şeylerle uğraşıyorum yarım saat dinleniyorum
Aslında çok yorulmak değil de bir şey olur korkusuyla hareket ediyorum daha çok.
Siz nasılsınız?
hoşgeldin cnm.
bol bol dinlen arada yap işini.bende dün yaptım baya bi iş yoruldum bugün dinleniyoruz.
hoşgeldin cnm.
bol bol dinlen arada yap işini.bende dün yaptım baya bi iş yoruldum bugün dinleniyoruz.
kızalr bana fit hamile falan diyorlar ama inanın paytak yürüyorum dediğiniz gibi aynı penguen
Selam kızlar.
Sabahtan beri dinlene dinlene iş yapıyorum.
Çok komik biraz bir şeylerle uğraşıyorum yarım saat dinleniyorum
Aslında çok yorulmak değil de bir şey olur korkusuyla hareket ediyorum daha çok.
Siz nasılsınız?
Olabildiğince dinlen canım..çünkü gece çıkıyor acısı
slm cnm sen diyet yapıyordun değilmi şekerden dolayı nasıl gidiyor..sen kaç aldın bebiş kaç oldu.bide nasıl besleniyorsun yürüyüş yapıyormusun..hiç kaçamak yapmadan listeye göremi besleniyorsun.
ben bu haftalarda çok acıkıyorum delircem artık ta
evet cnm diyet yapıyorum ben ama bu aralar şaştı biraz diyetim.ayın başında rahatsızlandım ateşim felan çıktı boğazdan kapmıştım şifayı hiç bişi yiyemedim 1 hafta o zaman gerilemişti bebeğim ondan sonra bol bol meyve felan yedim 1 kilo almışım bu ay.toplamda 10 kg oldu.yürüyüşede önceden düzenli çıkıyodum şimdi eskisi gibi çıkamıyorum işler oluyo evde yoruluyorum.tatlı kaçamağı yapmıyorum ama.
Kızlar manda yoğurdunun doğumu geciktirdiği gibi bir şey duydunuz mu hiç.
Bir arkadaşım annesinin manda yoğurdu yediği için 10. ay bitince doğum yaptığını iddia ediyor.
Bana pek inandırıcı gelmedi ama doktor raporları var diye yeminler ediyor :44:
cnm 37+1 de bebeğin alınacak... doktordun ug ye göre hareket etmiş.. bence doğru değil benim fikrim..sonuçta hep diyoruz ya ugs bebeğin yapısını belirler doğum tarihini değiştirmez die... 37 ve öncesi hatta roporlarda premature die geçtiği oluyo... doktorun sana bu konuda ne dedi... 38-39 arasında alınır hep öyle duydu ve doktorların çoğuda öyle der ama... yanlışım varsa düzelt
Kızlar manda yoğurdunun doğumu geciktirdiği gibi bir şey duydunuz mu hiç.
Bir arkadaşım annesinin manda yoğurdu yediği için 10. ay bitince doğum yaptığını iddia ediyor.
Bana pek inandırıcı gelmedi ama doktor raporları var diye yeminler ediyor :44:
Sağ ol canım.
Nasılsa artık evdeyim.
Yaydım işleri iyice ağır ağır yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?