2011 Nisan Anneleri

Kızlar sabahtan beri kasılmalarım oluyor,karnım çok sert ve ağrıyor.Bunlar normal mi

canım yalancı sancıların baslamıs olabilir.. bendede oldu ama korkulcak bişi ok norm doktoruna danıs bir istersen..

canım bazen erken döllenme olabilirmiş regl sonrası hatta ve hatta bir önceki regliden 1 gün önce bile hamile kalınabilinirmiş. bu sebeplede ugs de de bebek baslangıc itibariyle ilk haftadan önden gidermiş ama bu önden gitme b,z,mkilerdeki gibi iriliğe baglı önden gitme diilde orantılı bir sekilde oldugundan dolayı doktor zamanla bunu anlarmıs. benim doktorum bu yorumu yamıstı ve baska bir şehirde de eniştem kadın dogumcu ona da sordum oda doğrulayarak aynı yorumu yaptı. belki life-city nde öle bi durumu olabilir eger doktoruna güveniyorsa hiç panikletmeyelim bence.. bu sekilde de olabiliyormus sanırım..

Selam kızlar.
Sabahtan beri dinlene dinlene iş yapıyorum.
Çok komik biraz bir şeylerle uğraşıyorum yarım saat dinleniyorum
Aslında çok yorulmak değil de bir şey olur korkusuyla hareket ediyorum daha çok.

Siz nasılsınız?

canım çok haklısın sana katılıyorum erkenden bitirmek lazım bende 34+2 yim gerçekten oturduğum yerden kalkmak istemiyorum neyseki bana yardım edicek kişiler var onlar olmasaydı nasıl yapardım bilmemm.

Evet canım çok haklısın..insan kolunu kıpırdatmak istemiyor..penguene döndük zaten

kızalr bana fit hamile falan diyorlar ama inanın paytak yürüyorum dediğiniz gibi aynı penguen

hoşgeldin cnm.
bol bol dinlen arada yap işini.bende dün yaptım baya bi iş yoruldum bugün dinleniyoruz.

hoşgeldin cnm.
bol bol dinlen arada yap işini.bende dün yaptım baya bi iş yoruldum bugün dinleniyoruz.

slm cnm sen diyet yapıyordun değilmi şekerden dolayı nasıl gidiyor..sen kaç aldın bebiş kaç oldu.bide nasıl besleniyorsun yürüyüş yapıyormusun..hiç kaçamak yapmadan listeye göremi besleniyorsun.
ben bu haftalarda çok acıkıyorum delircem artık ta

Olabildiğince dinlen canım..çünkü gece çıkıyor acısı

kızlar ben çok uyuşuğum bu aralar ya.canım hiç birşey yapmak istemiyor.
ne yemek ne temzilik..sadece miskin miskin oturmak geliyor içimden..hiç enerjim yok

evet cnm diyet yapıyorum ben ama bu aralar şaştı biraz diyetim.ayın başında rahatsızlandım ateşim felan çıktı boğazdan kapmıştım şifayı hiç bişi yiyemedim 1 hafta o zaman gerilemişti bebeğim ondan sonra bol bol meyve felan yedim 1 kilo almışım bu ay.toplamda 10 kg oldu.yürüyüşede önceden düzenli çıkıyodum şimdi eskisi gibi çıkamıyorum işler oluyo evde yoruluyorum.tatlı kaçamağı yapmıyorum ama.

Kızlar manda yoğurdunun doğumu geciktirdiği gibi bir şey duydunuz mu hiç.
Bir arkadaşım annesinin manda yoğurdu yediği için 10. ay bitince doğum yaptığını iddia ediyor.
Bana pek inandırıcı gelmedi ama doktor raporları var diye yeminler ediyor :44:

taş çatlasa 12 ile bitirirsin 36. haftan bitmek üzere bile.
ben acaip acıkıyorum artık.
bir sürü form büskivi nesfit falan aldım
kuru meyveler aldım.
acıktıkça 2-3 büskivi yiyorum yada 3-4 kaşık nesfit yağsız süt falan ama kesmiyor inan doymuyorum yaaaaa:84::84::84::84:

ilk defa duyuyorum ama doğruluk payı olabilir.10. ay dediğide 42 . haftadır zaten..
nasıl erken doğuma sebep olan şeyler varsa doğumu geciktiren şeylerde vardır
belki magnezyum oranı çok fazladır kasılmaları önlüyordur

bende Esra gibi düşünüyorum aslında,usgye göre büyük de çıksa normal zamanı beklemek doğru değil mi? tabiki doktorun bizden daha iyi bilir ama 38-39.dan önce sezeryan doğru mu ki?
yada kilosu öyle mi çıkacak bebişin bakalım?

Ben de bikaç gün önce NST girerken kadının biri 42 haftalık hala doğum belirtisi yok diye şikayet ediyordu, anneme bahsettim ''manda yoğurdu yemiş mi diye sorsaydın'' dedi, dalga geçiyor sandım.. şimdi de senden duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…