- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.261
ilk defa duyuyorum ama doğruluk payı olabilir.10. ay dediğide 42 . haftadır zaten..
nasıl erken doğuma sebep olan şeyler varsa doğumu geciktiren şeylerde vardır
belki magnezyum oranı çok fazladır kasılmaları önlüyordur
olur o kadar canım, kemikler açılıyor
kızlar ben çok uyuşuğum bu aralar ya.canım hiç birşey yapmak istemiyor.
ne yemek ne temzilik..sadece miskin miskin oturmak geliyor içimden..hiç enerjim yok
Ben de bikaç gün önce NST girerken kadının biri 42 haftalık hala doğum belirtisi yok diye şikayet ediyordu, anneme bahsettim ''manda yoğurdu yemiş mi diye sorsaydın'' dedi, dalga geçiyor sandım.. şimdi de senden duyuyorum
Selam kızlar park beşiğimiz geldi annemler almıştı kargo teslim etti bugün kurdum hemen:)) ay oyuncak gibi bişey yalnız kapıdan geçmiyor bir daha sökmem lazım:)) birde hışır hışır ediyor bu inşaallah bebeğim rahatsız olmaz yoksa yandım ben illa park beşik olacak diye tutturmuştum:))
aynen cnm ya son 2 aydır sol kaşığım nasıl acıyor
hep öyleyiz cnm işim gücüm uyumak
aa ilk kez duydum bak iyi oldu öğrendiğimiz
peki sizler dogumu kolaylaştırmak için hurma yemeye ne zaman başlayacaksınız
ben 36. haftada da dr kontrolundan sonra başlayayım diyorum
Selam kızlar park beşiğimiz geldi annemler almıştı kargo teslim etti bugün kurdum hemen:)) ay oyuncak gibi bişey yalnız kapıdan geçmiyor bir daha sökmem lazım:)) birde hışır hışır ediyor bu inşaallah bebeğim rahatsız olmaz yoksa yandım ben illa park beşik olacak diye tutturmuştum:))
bende Esra gibi düşünüyorum aslında,usgye göre büyük de çıksa normal zamanı beklemek doğru değil mi? tabiki doktorun bizden daha iyi bilir ama 38-39.dan önce sezeryan doğru mu ki?
yada kilosu öyle mi çıkacak bebişin bakalım?
Sen daha izne ayrılmadın mı canım?iyisini yapıyorsunuz canım yahu nasıl olsa evdesın bıraz yat dınlen bıraz gez bıraz ortalıgı yerleştir ohh ne guzel maaşallah
cnm nerden aldın güle güle kullan
hurmayı da ben duymamıştım, bi araştırayımyiyecek olsun da
güle güle kullan canım, sağlıkla uyusun bebişin içinde.. internetten mi sipariş ettiniz, öyle ise ne kadar sürede geldi ?
peki sizler dogumu kolaylaştırmak için hurma yemeye ne zaman başlayacaksınız
ben 36. haftada da dr kontrolundan sonra başlayayım diyorum
ayy okuduğumu bile anlamayacak kadar yorgun dalgın olmuşum, pardon eflalim, annenler almış
taş çatlasa 12 ile bitirirsin 36. haftan bitmek üzere bile.
ben acaip acıkıyorum artık.
bir sürü form büskivi nesfit falan aldım
kuru meyveler aldım.
acıktıkça 2-3 büskivi yiyorum yada 3-4 kaşık nesfit yağsız süt falan ama kesmiyor inan doymuyorum yaaaaa:84::84::84::84:
Sen daha izne ayrılmadın mı canım?
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
cnm benimde öyle olmaya başladı çok sık acıkıyorum.bende meyve felan atıştırıyorum.
hayırlı olsun cnm güle güle kullanın.resim isteriz ama.
Sen daha izne ayrılmadın mı canım?
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Giriş Yap | Facebook face grubumuzda olmyan anneler eklesin... ve nicklerini msj olarak atsın
hulya85,laurelindorenan,Canikim,300110,landsarc,Sarissa,leegorkemm,berinal,cmleyrtsvr,blues13Selam kızlar...Nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?