- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.281
Selam canımhafta sonu temizlikten çıktık savaş tan çıkmış gibiyiz...sen nasılsın canım??
Kızlarrr göğsümüz için lansinoh diye bir krem vardı,iyi diye konuşulmuştu.Ne zaman kullanmaya başlicaz? Var mı kullanan?
Bizde oğluşumla iyiyiz canım...Anneannemizdeyiz...Doğuma kadar burdayız...Bende cumartesi günü annemlerle gideceğim eve temizlik yapmaya...Temizlikte ben yapmıştım zaten dip köşe ama toz filan alacağız işte ve beşiğimiz gelecek kısmetse...Hazır olsun...
ben kullanmaya başladım. iki ay önceden kullanılmalı diye okumuştum.valla benim ilk doğumumda sezeryan acısından beter olmuştu göğüslerim.her gün sürüyorum,umarım işe yarar
hulya85,laurelindorenan,Canikim,300110,landsarc,Sarissa,leegorkemm,berinal,cmleyrtsvr,blues13
Selam kızlar...Nasılsınız...
Kızlarrr göğsümüz için lansinoh diye bir krem vardı,iyi diye konuşulmuştu.Ne zaman kullanmaya başlicaz? Var mı kullanan?
Ben hiç krem filan kullanmadım...Ne karnıma nede göğsüme...Karnım çatlamaya başladı yeni...Göğüslerimde bişey yok...9 Martta randevumuz var dr. da...Ozaman göğüs için krem isteyeceğim...
Kızlar birde benim göğüsler azıttı iyice...Çok süt geliyor...Akşam eşim sen hep süt kokuyorsun diyor...Sizlerdede var mı böyle süt gelmesi artan...
ben çatlaklar için pregnecare diye bir krem kullanıyorum.Henüz hiç çatlağım yok.Benden hiç süt gelmiyor.Ben hiç krem filan kullanmadım...Ne karnıma nede göğsüme...Karnım çatlamaya başladı yeni...Göğüslerimde bişey yok...9 Martta randevumuz var dr. da...Ozaman göğüs için krem isteyeceğim...
Kızlar birde benim göğüsler azıttı iyice...Çok süt geliyor...Akşam eşim sen hep süt kokuyorsun diyor...Sizlerdede var mı böyle süt gelmesi artan...
Ben hiç krem filan kullanmadım...Ne karnıma nede göğsüme...Karnım çatlamaya başladı yeni...Göğüslerimde bişey yok...9 Martta randevumuz var dr. da...Ozaman göğüs için krem isteyeceğim...
ben kullanmaya başladım. iki ay önceden kullanılmalı diye okumuştum.valla benim ilk doğumumda sezeryan acısından beter olmuştu göğüslerim.her gün sürüyorum,umarım işe yarar
selam arkadaslar ben ıkı gundur gıremedım.okadar halsızım okadar yorgunumkı anlatamam.cok garıp seyler oluyo bana.moralım bozuk.dogum stresı cogaldı.ınanın parmaklarımı oynatacak dermanım yok.sızded boyle seyler varmı
Evet bunu herkes söylüyor...Çatlayacaksa hiçbir krem işe yaramıyormuş...Bünyeye bağlı diyorlar dediğin gibi...Seviniyordum çatlağım yok diye ama başladı artık...Göğüs için krem kullanmak istiyorum ama...Acıya gelemiyorum...
Başlarda ziyan olmasın ben emerim diyordu...Şimdide boşa gitmesin depola diyor...
yok cnm bosver bebişine taze sut gelır verırsın sakın dıfrıze fılan atayım deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?