2011 Nisan Anneleri

Kızlarrr göğsümüz için lansinoh diye bir krem vardı,iyi diye konuşulmuştu.Ne zaman kullanmaya başlicaz? Var mı kullanan?

Selam canımhafta sonu temizlikten çıktık savaş tan çıkmış gibiyiz...sen nasılsın canım??

Bizde oğluşumla iyiyiz canım...Anneannemizdeyiz...Doğuma kadar burdayız...Bende cumartesi günü annemlerle gideceğim eve temizlik yapmaya...Temizlikte ben yapmıştım zaten dip köşe ama toz filan alacağız işte ve beşiğimiz gelecek kısmetse...Hazır olsun...

Kızlarrr göğsümüz için lansinoh diye bir krem vardı,iyi diye konuşulmuştu.Ne zaman kullanmaya başlicaz? Var mı kullanan?

ben kullanmaya başladım. iki ay önceden kullanılmalı diye okumuştum.valla benim ilk doğumumda sezeryan acısından beter olmuştu göğüslerim.her gün sürüyorum,umarım işe yarar

Ben hiç krem filan kullanmadım...Ne karnıma nede göğsüme...Karnım çatlamaya başladı yeni...Göğüslerimde bişey yok...9 Martta randevumuz var dr. da...Ozaman göğüs için krem isteyeceğim...

Kızlar birde benim göğüsler azıttı iyice...Çok süt geliyor...Akşam eşim sen hep süt kokuyorsun diyor...Sizlerdede var mı böyle süt gelmesi artan...

Canım çok dikkatli ol ve dinlene dinlene yap temizliği sakın kendini yorma

ben kullanmaya başladım. iki ay önceden kullanılmalı diye okumuştum.valla benim ilk doğumumda sezeryan acısından beter olmuştu göğüslerim.her gün sürüyorum,umarım işe yarar

O zaman ben de acilen başlayayım.Peki her tarafına sürüyosun değil mi yani uçlarına falan her yerine.Evet malesef çok oluyomuş göğüs acısı, ben de ondan korkuyorum.

hulya85,laurelindorenan,Canikim,300110,landsarc,Sarissa,leegorkemm,berinal,cmleyrtsvr,blues13

Selam kızlar...Nasılsınız...

iyiyz canım,sen nasılsın,bizde h.sonu alışverişte İzmirdeydik,çok yorulduk ama bitirdik çok şükür..
sen hoşgeldin annene,artık nazını çeken biri var ne güzeel..

canım aslında başlaman lazım bende 32den itibaren başladım,haftada 3-4 kez sürüyorum ama sürümü çok zor..

yok cnm bende ole bısey ama gelmesı ıyı sımdıden arada esıni emzır de bosa gotmesın barı
karnına da tatlı baden yagı surmenı tavsıye ederım ya da bebe yagı ..

ben çatlaklar için pregnecare diye bir krem kullanıyorum.Henüz hiç çatlağım yok.Benden hiç süt gelmiyor.

Ben de krem kullanmıyorum ve çok şükür göbeğimde ve göğüslerimde çatlama yok kızıma hamileyken de olmamıştı..bünyeye bağlı bence olacaksa krem kullansan da oluyor zaten..süt benden gelmiyor ama bu aralar göğüslerimde hafif hafif sızı başladı..

Evet bunu herkes söylüyor...Çatlayacaksa hiçbir krem işe yaramıyormuş...Bünyeye bağlı diyorlar dediğin gibi...Seviniyordum çatlağım yok diye ama başladı artık...Göğüs için krem kullanmak istiyorum ama...Acıya gelemiyorum...

Başlarda ziyan olmasın ben emerim diyordu...Şimdide boşa gitmesin depola diyor...

selam arkadaslar ben ıkı gundur gıremedım.okadar halsızım okadar yorgunumkı anlatamam.cok garıp seyler oluyo bana.moralım bozuk.dogum stresı cogaldı.ınanın parmaklarımı oynatacak dermanım yok.sızded boyle seyler varmı

selam arkadaslar ben ıkı gundur gıremedım.okadar halsızım okadar yorgunumkı anlatamam.cok garıp seyler oluyo bana.moralım bozuk.dogum stresı cogaldı.ınanın parmaklarımı oynatacak dermanım yok.sızded boyle seyler varmı

Bende de var,birde çok gerginim..Normal artık en zor ayımıza girdik...:2:

yok cnm bosver bebişine taze sut gelır verırsın sakın dıfrıze fılan atayım deme

Bugün doktora gittim.Oğlum 2.300 gr.olmuş..Her şeyi iyi şükür..Tam doğum kanalına yerleşmiş..Eş yani plesantada ameliyat olduğum bölgeye tamamen yapışmış..Ağrılarımın,kasılmalarımın sebebi eşin yapışmasıymış..Ağrılarım daha da artacakmış..Nidalatı da ikiye çıkardı..Kesinlikle ayağa kalkmam yasak..Az kaldı yapacak bir şey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…