2011 Nisan Anneleri

cnm bende 36 dan sonra başlıycam kreme aman sakın sıkma sütleri dr na da sor bakalım bende de ara ara geliyor süt ama gelşnce süt bende cok sancı olmuştu rahim kasılmıstı yani

Oğluna maşallah canım...Bu ağrılarla ne yapacağız bilemiyorum...Plesanta ameliyat bölgene yapıştı ise sezeryan mı gözüküyor canım sana...Peki ağrıların artacak ama ilaç filan verdi mi...

cnm bende 36 dan sonra başlıycam kreme aman sakın sıkma sütleri dr na da sor bakalım bende de ara ara geliyor süt ama gelşnce süt bende cok sancı olmuştu rahim kasılmıstı yani

Canım benden daha süt gelmeden dr. demişti gelir diye...Ebeyede söylemiştim normal dedi...Sıkmıyorum canım süt gelince...Kendi kendine akıveriyor anlamıyorum bile...Bende göğüs pedinin birini açtım kullanıyorum artık...

canım oğluş büyümüş maşallah.Kıyamam sana ya anne olmak ne zor değilmi?Biraz daha sabret canım herşey geçecek inşallah..

hayırlı olsun masallah bebegıne canım.aman dıkkatlı ol.hayırlısıyla su zaamanları atlatalım

hoşgeldin canım....hepimiz aynı durumdayız merak etme...hepsi geçecek inşallah güzel güzel doğumlar yapacağız

kızlar benımde kalca legen kemıgı agrılarım acayıp yurutmeyecek neredeyse hele bıraz oturup kalkayım cok fena oluyorum sız de de oluyor mu?

Ben de kremı bu hafta gıttıgımde soracagım, doktoruma sormadan bısı yapmaya korkuyorum cunku bebe yagından mantar olmustu gobegım hemen bırakmamı soyledı sımdı gobegıme sabun bıle surmuyorum. Allahtan bı sıkıntı yok sımdılık.Kremide sorayım oyle baslıycagım

2 haftadır kimi zaman 17 hatta 20 gün önden gidiyo bebeğim... bu 20. haftlrdan sonra düzenli çıkmaya başladı öyle bi durum olsa eminim doktorum bana bildirirdi... hiç duymadığım bi durum o yüzden ısrarcıyım
ben ilk defa duyduğum içn bana garip geldi ü yüzden yoks 38-39 dur.. benimde bildiğim
hayırlı olsun cnm.... zamanla kullandıkca atar o sesi... yeni diede olabilir cnm..
evet cnm bana hep bu söylenildi... haftasnın önce ve geride olması 2 haft olmak kaydı ile yapısını gösterirmiş..
maşallah cnm.... az kalmış aman dinlan bol bol... maşallah 8. ayı bitireceksin..

şöyle bi yazı okudum anne karnında günlük ort 26 gr alan bebek dış ortamda 45 gr kadar alabiliyomuş..o yüzden tam haftasını doldurmazlarmış..ama tabiki doktorlar en iyisini bilir... RABBİM EN İYİSİNİ BİLDİRSİN İNŞ........

oooo maşallah cnm demekki sen süt sıkıntısı çekmeyeceksin

olmaz mı cnm kendimi bıraksam depresyon a bile girerim :2:

çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun

Canlarım mesaim bitti çıkıyorum...hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...hoşçakalın..

güle güle şekercim

benımde belım bacaklarım sırtım cok fena agrıyor.ıyıce agırlastım

Oğluna maşallah canım...Bu ağrılarla ne yapacağız bilemiyorum...Plesanta ameliyat bölgene yapıştı ise sezeryan mı gözüküyor canım sana...Peki ağrıların artacak ama ilaç filan verdi mi...

Miyon ameliyatı olduğum bölgeye yapışmış..Sezeryan olacağı kesindi..Kasılmalar için nidalat kullanıyorum..İkiye çıkardı,yeterli gelmezse 3e çıkacak..Ağrı için ağrı kesici verdi..Yapacak bir şey yok diyor,ağrıların daha da artacak diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…