- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.301
Ben hiç krem filan kullanmadım...Ne karnıma nede göğsüme...Karnım çatlamaya başladı yeni...Göğüslerimde bişey yok...9 Martta randevumuz var dr. da...Ozaman göğüs için krem isteyeceğim...
Kızlar birde benim göğüsler azıttı iyice...Çok süt geliyor...Akşam eşim sen hep süt kokuyorsun diyor...Sizlerdede var mı böyle süt gelmesi artan...
Bugün doktora gittim.Oğlum 2.300 gr.olmuş..Her şeyi iyi şükür..Tam doğum kanalına yerleşmiş..Eş yani plesantada ameliyat olduğum bölgeye tamamen yapışmış..Ağrılarımın,kasılmalarımın sebebi eşin yapışmasıymış..Ağrılarım daha da artacakmış..Nidalatı da ikiye çıkardı..Kesinlikle ayağa kalkmam yasak..Az kaldı yapacak bir şey yok..
cnm bende 36 dan sonra başlıycam kreme aman sakın sıkma sütleri dr na da sor bakalım bende de ara ara geliyor süt ama gelşnce süt bende cok sancı olmuştu rahim kasılmıstı yani
Canikim nasılsın?İzmirliler bir toplantı yapamadık..Artık başka bahara inşallah...
Bugün doktora gittim.Oğlum 2.300 gr.olmuş..Her şeyi iyi şükür..Tam doğum kanalına yerleşmiş..Eş yani plesantada ameliyat olduğum bölgeye tamamen yapışmış..Ağrılarımın,kasılmalarımın sebebi eşin yapışmasıymış..Ağrılarım daha da artacakmış..Nidalatı da ikiye çıkardı..Kesinlikle ayağa kalkmam yasak..Az kaldı yapacak bir şey yok..
Oğluna maşallah canım...Bu ağrılarla ne yapacağız bilemiyorum...Plesanta ameliyat bölgene yapıştı ise sezeryan mı gözüküyor canım sana...Peki ağrıların artacak ama ilaç filan verdi mi...
selam arkadaslar ben ıkı gundur gıremedım.okadar halsızım okadar yorgunumkı anlatamam.cok garıp seyler oluyo bana.moralım bozuk.dogum stresı cogaldı.ınanın parmaklarımı oynatacak dermanım yok.sızded boyle seyler varmı
2 haftadır kimi zaman 17 hatta 20 gün önden gidiyo bebeğim... bu 20. haftlrdan sonra düzenli çıkmaya başladı öyle bi durum olsa eminim doktorum bana bildirirdi... hiç duymadığım bi durum o yüzden ısrarcıyımcanım yalancı sancıların baslamıs olabilir.. bendede oldu ama korkulcak bişi ok norm doktoruna danıs bir istersen..
canım bazen erken döllenme olabilirmiş regl sonrası hatta ve hatta bir önceki regliden 1 gün önce bile hamile kalınabilinirmiş. bu sebeplede ugs de de bebek baslangıc itibariyle ilk haftadan önden gidermiş ama bu önden gitme b,z,mkilerdeki gibi iriliğe baglı önden gitme diilde orantılı bir sekilde oldugundan dolayı doktor zamanla bunu anlarmıs. benim doktorum bu yorumu yamıstı ve baska bir şehirde de eniştem kadın dogumcu ona da sordum oda doğrulayarak aynı yorumu yaptı. belki life-city nde öle bi durumu olabilir eger doktoruna güveniyorsa hiç panikletmeyelim bence.. bu sekilde de olabiliyormus sanırım..
ben ilk defa duyduğum içn bana garip geldi ü yüzden yoks 38-39 dur.. benimde bildiğimbende Esra gibi düşünüyorum aslında,usgye göre büyük de çıksa normal zamanı beklemek doğru değil mi? tabiki doktorun bizden daha iyi bilir ama 38-39.dan önce sezeryan doğru mu ki?
yada kilosu öyle mi çıkacak bebişin bakalım?
hayırlı olsun cnm.... zamanla kullandıkca atar o sesi... yeni diede olabilir cnm..Selam kızlar park beşiğimiz geldi annemler almıştı kargo teslim etti bugün kurdum hemen:)) ay oyuncak gibi bişey yalnız kapıdan geçmiyor bir daha sökmem lazım:)) birde hışır hışır ediyor bu inşaallah bebeğim rahatsız olmaz yoksa yandım ben illa park beşik olacak diye tutturmuştum:))
evet cnm bana hep bu söylenildi... haftasnın önce ve geride olması 2 haft olmak kaydı ile yapısını gösterirmiş..Kızlar bende size katılıyorum. Banada çok erken geldi.Usg deki ölçümler sadece bebğin iri olacağını gösteriyor. Normal zamanı beklemek bencede daha doğru. Ayrıca başka bir doktoroda danışmakta fayda var.
maşallah cnm.... az kalmış aman dinlan bol bol... maşallah 8. ayı bitireceksin..Bugün doktora gittim.Oğlum 2.300 gr.olmuş..Her şeyi iyi şükür..Tam doğum kanalına yerleşmiş..Eş yani plesantada ameliyat olduğum bölgeye tamamen yapışmış..Ağrılarımın,kasılmalarımın sebebi eşin yapışmasıymış..Ağrılarım daha da artacakmış..Nidalatı da ikiye çıkardı..Kesinlikle ayağa kalkmam yasak..Az kaldı yapacak bir şey yok..
İyiyim canım..evet yaaa artık bebişlerle parklarda falan buluşuruzgönüllerimiz bir olsun demi ama
hoşgeldin canım....hepimiz aynı durumdayız merak etme...hepsi geçecek inşallah güzel güzel doğumlar yapacağız
ben hiç krem filan kullanmadım...ne karnıma nede göğsüme...karnım çatlamaya başladı yeni...göğüslerimde bişey yok...9 martta randevumuz var dr. Da...ozaman göğüs için krem isteyeceğim...
Kızlar birde benim göğüsler azıttı iyice...çok süt geliyor...akşam eşim sen hep süt kokuyorsun diyor...sizlerdede var mı böyle süt gelmesi artan...
selam arkadaslar ben ıkı gundur gıremedım.okadar halsızım okadar yorgunumkı anlatamam.cok garıp seyler oluyo bana.moralım bozuk.dogum stresı cogaldı.ınanın parmaklarımı oynatacak dermanım yok.sızded boyle seyler varmı
Canlarım mesaim bitti çıkıyorum...hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...hoşçakalın..
oooo maşallah cnm demekki sen süt sıkıntısı çekmeyeceksin
olmaz mı cnm kendimi bıraksam depresyon a bile girerim:2:
çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun
güle güle şekercim
kızlar benımde kalca legen kemıgı agrılarım acayıp yurutmeyecek neredeyse hele bıraz oturup kalkayım cok fena oluyorum sız de de oluyor mu?
Ben de kremı bu hafta gıttıgımde soracagım, doktoruma sormadan bısı yapmaya korkuyorum cunku bebe yagından mantar olmustu gobegım hemen bırakmamı soyledı sımdı gobegıme sabun bıle surmuyorum. Allahtan bı sıkıntı yok sımdılık.Kremide sorayım oyle baslıycagım
Oğluna maşallah canım...Bu ağrılarla ne yapacağız bilemiyorum...Plesanta ameliyat bölgene yapıştı ise sezeryan mı gözüküyor canım sana...Peki ağrıların artacak ama ilaç filan verdi mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?