2011 Nisan Anneleri

işte bittiiiiiiiiiiiiiii vizite kağıtlarım yazıldı yarın sabah raporum çıkıyor artık evdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118:

Son düzenleme:
Kızlarrr göğsümüz için lansinoh diye bir krem vardı,iyi diye konuşulmuştu.Ne zaman kullanmaya başlicaz? Var mı kullanan?
Selam herkese ..

Bende krem kullanmaya başladım . Doktorum bepentane verdi ama ucuyla oynama gögsünün erken doğuma sebep lursun hemen bi kerede heryerine sür öle kremi emsin diye uğrasma dedi . Çatlaklarım için lierac kullanıyorum . şükür henüz çatlamadım ama daha 1 ayımız var bakalım ne olacak .

Kızlar 2 mart çarşamba epidural sezeryan oluyorum haberiniz olsun bana bol bol dua edin......

Nasıl yani yanlış yazmadın dimi bu 2 gün sonra .. Nededen bu kadar erken ???? Allah yardımcın olsun dualarımız seninle ..

kızlar tansiyon sorunum vardı ilaç içtiğim halde bugünlerde hiç düşmüyordu birde enfeksiyon oldu oda antibiyotiklere rağmen geçmedi sonuç olarak bebişte 2900 falan olmuş doktor riske atmak istemedi çarşamba öğlen 12 1 arası alalım dedi....

Hayırlısı olsun bebeğin ve senin için ... Sağlıcakla kurtulun İnşallah .İlk bebeğimiz geliyor heyecan yaptım şimdi ben . Peki usg ye göre kaçıncı haftadasınız . ?????

ay korkmaya başladım benimde 20 gündür geçmeyen bir soğuk algınlığım var antibiyotik kullandım geçer gibi oldu şimdi hala var inşallah bebişim :2:bu yüzden erken gelmeye kalkmaz

Arkadaşlar hastanenizle fiyatları konuştunuz mu ???
Ben medipolde yapıcam inşallah doğumu ekstralar hariç 1250 normal ,1750 sezeryan ama işte bebeğin ilk aşısı , testi , doğumda yapılan bize testler vs eklenince 500 tl kadar daha artıyor .Ama ben pazarlık yapmayı düşünüyorum sadece fiyatı aldım suan .

canım pazarlık yapsan da özel hastaneler o parayı insandan almak için her yolu deniyorlar pazarlık yapsan da boşa gidiyor sadece uyanık olun her harcamanın kalem kalem dökümünü isteyin

Kızlar 2 mart çarşamba epidural sezeryan oluyorum haberiniz olsun bana bol bol dua edin......

ay canım Allah kolay saglıklı doğumlar nasip etsin saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallahh. dualarımız seninle canım ama bizide bir şekilde haberdar etme imkanın varsa et nolur canım en kısa zamanda. merakla bekliyoruz güzel haberlerini...

maşallah cnm kocaman olmuş oğluşun
bol bol dinlen tatlım sezeryan tarihin bellimi?

işte bittiiiiiiiiiiiiiii vizite kağıtlarım yazıldı yarın sabah raporum çıkıyor artık evdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118:

didemcim senin adına çok sevindim artık rahatsın bol bol dinlen cnm.işlerinide dinlenerek yapyoksa acısı ertesi gün çıkıyo valla.

aaaa valla şok oldum cnm.
inşallah sağlıkla gelir kızın.allah kolay doğumlar nasib etsin.bizi habersiz bırakma buralarda.

Ayyy çok heyecanlandım yaa
İlk bebeğimiz 2 gün sonra geliyor.
Sağlıkla gelsin, hiçbir problem olmasın inşallah
Dualarımız seninle canım.

Rüyamda 27 martta doğum yapıyordum :26: bir ay önce yani. Allah korusun.
Niye bu kadar net bir tarih gördüm ki acaba :44:

teşekkürler kızlar..inş güzel haberler veririm size....

selam kızlar nasılsınız hızlı hızlı geçmişe baktık rapor yazdırmak için gittiğimizde hem bebişimizi hemde doğum odalarını gördük hastanenin. Bebişim şuan 2 küsur kilobende 1 kilo almışım 3 haftada oda 700 gr almış yaklaşık kızlar kesinlikle tahin pekmeze bağlıyorum çok yedim canım çok çekmişti faydalı gelmiş haricinde yeterli bile beslenemedim iş yüzünden diye üzülüyordum oğluşum bana benziyor kızlar yuvarlak yüz tam ısırmalık tombik yanaklar anneye benziyor diye doktor diyince eşimin yüzü görülmeye değerdi 3 hafta sonra gelin dedi tabi bizim yaramazın kafası yine aşağıda ve gelişimi öndeydi ama baş büyüklüğü 2 hafta öndeydi doktor umarım fazla büyümez dedi normal doğumu zorlamasın diye
Eska Blues13 çok sağolun ama asıl iş evde bekliyor bizineyse bikaç gün dinlenip hepsini yaparız sonra bebişi bekleriz artık

hadi canım gözün aydın artık doğuma kadar evde yatar yuvarlanırsın darısı diğer çalışan annelereeee.

gözün aydın canım, artık bol bol bebişinle vakit geçirirsin evde ohh ne güzel

BEN BUGÜN 2 TANE YEDİM BAŞLADIM ARTIK KIZLAR YAVAŞ YAVAŞ OKUN MUŞ SULARINIZI DA AYARLAMAYA BAŞLAYIN MERYEM SURESİNİ 7 SEFER SUYA OKUTUP SAKLAYIN VE DOĞUMA GİDERKEN İÇİN[/QUOTE]

canım duyduğum iyi oldu valla aklımdaydı ama yazmayınca kenara unutuluyor ben hazırlayayım yavaş yavaş paylaşım için sağol

didemcimmm hallettim ben yarının tarihiyle aldım verdim yarına kalmasın diye darısı sana bitanem

canım bnm Allah yardımcın olsun ikinizde sağlıcakla atlatın prensesinin resimlerinide paylaşırsın dualarımız seninle facde yazdım ben evdeyim gün boyu 2 martta aklımda duamdasın

ay korkmaya başladım benimde 20 gündür geçmeyen bir soğuk algınlığım var antibiyotik kullandım geçer gibi oldu şimdi hala var inşallah bebişim :2:bu yüzden erken gelmeye kalkmaz
aman Allah korusun canım Allah şifa versin

canım pazarlık yapsan da özel hastaneler o parayı insandan almak için her yolu deniyorlar pazarlık yapsan da boşa gidiyor sadece uyanık olun her harcamanın kalem kalem dökümünü isteyin

Canım işte bu nedenle bende pazarlık yapmayı düşünüyorum . Herkes aynı şeyi söylüyor üstüne çok ekleme yapıyorlarmış bende diyorum ne kadar pazarlık yaparsam anca şimdi ki verdikleri rakama yaklasır . Ben verdikleri fiyatları kabul ettim zatende o üstüne geleceklere karsı önlem almam gerekiyor ..

hayırolsun cnm.rüya işte düşünme bence bu kadar hayırlısıyla zamanında gelsin bebişin inşallah.

canım oğluş büyümüş maşallah.Kıyamam sana ya anne olmak ne zor değilmi?Biraz daha sabret canım herşey geçecek inşallah..

Sağol canikim,az kaldı şükür ...

hayırlı olsun masallah bebegıne canım.aman dıkkatlı ol.hayırlısıyla su zaamanları atlatalım

Sağol canım..

Ağrıları hiç sorma :84:

çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun

güle güle şekercim

Sağol mesa..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Gözün aydın...Çalışan annelerin işi bize göre daha zor..Bol bol dinlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…