- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.321
hayırlı olsun masallah bebegıne canım.aman dıkkatlı ol.hayırlısıyla su zaamanları atlatalım
İyiyim canım..evet yaaa artık bebişlerle parklarda falan buluşuruzgönüllerimiz bir olsun demi ama
sen nasılsın moralın nasıl.ıyımısın canım.
Selam herkese ..Kızlarrr göğsümüz için lansinoh diye bir krem vardı,iyi diye konuşulmuştu.Ne zaman kullanmaya başlicaz? Var mı kullanan?
Kızlar 2 mart çarşamba epidural sezeryan oluyorum haberiniz olsun bana bol bol dua edin......
kızlar tansiyon sorunum vardı ilaç içtiğim halde bugünlerde hiç düşmüyordu birde enfeksiyon oldu oda antibiyotiklere rağmen geçmedi sonuç olarak bebişte 2900 falan olmuş doktor riske atmak istemedi çarşamba öğlen 12 1 arası alalım dedi....
Hayırlısı olsun bebeğin ve senin için ... Sağlıcakla kurtulun İnşallah .İlk bebeğimiz geliyor heyecan yaptım şimdi ben . Peki usg ye göre kaçıncı haftadasınız . ?????
Arkadaşlar hastanenizle fiyatları konuştunuz mu ???
Ben medipolde yapıcam inşallah doğumu ekstralar hariç 1250 normal ,1750 sezeryan ama işte bebeğin ilk aşısı , testi , doğumda yapılan bize testler vs eklenince 500 tl kadar daha artıyor .Ama ben pazarlık yapmayı düşünüyorum sadece fiyatı aldım suan .
Kızlar 2 mart çarşamba epidural sezeryan oluyorum haberiniz olsun bana bol bol dua edin......
Bugün doktora gittim.Oğlum 2.300 gr.olmuş..Her şeyi iyi şükür..Tam doğum kanalına yerleşmiş..Eş yani plesantada ameliyat olduğum bölgeye tamamen yapışmış..Ağrılarımın,kasılmalarımın sebebi eşin yapışmasıymış..Ağrılarım daha da artacakmış..Nidalatı da ikiye çıkardı..Kesinlikle ayağa kalkmam yasak..Az kaldı yapacak bir şey yok..
işte bittiiiiiiiiiiiiiii vizite kağıtlarım yazıldı yarın sabah raporum çıkıyor artık evdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118:
ay canım Allah kolay saglıklı doğumlar nasip etsin saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallahh. dualarımız seninle canım ama bizide bir şekilde haberdar etme imkanın varsa et nolur canım en kısa zamanda. merakla bekliyoruz güzel haberlerini...
maşallah cnm kocaman olmuş oğluşun
bol bol dinlen tatlım sezeryan tarihin bellimi?
didemcim senin adına çok sevindim artık rahatsın bol bol dinlen cnm.işlerinide dinlenerek yapyoksa acısı ertesi gün çıkıyo valla.
aaaa valla şok oldum cnm.
inşallah sağlıkla gelir kızın.allah kolay doğumlar nasib etsin.bizi habersiz bırakma buralarda.
Ayyy çok heyecanlandım yaa
İlk bebeğimiz 2 gün sonra geliyor.
Sağlıkla gelsin, hiçbir problem olmasın inşallah
Dualarımız seninle canım.
Rüyamda 27 martta doğum yapıyordum :26: bir ay önce yani. Allah korusun.
Niye bu kadar net bir tarih gördüm ki acaba :44:
hadi canım gözün aydın artık doğuma kadar evde yatar yuvarlanırsın darısı diğer çalışan annelereeee.
gözün aydın canım, artık bol bol bebişinle vakit geçirirsin evde ohh ne güzel
didemcimmm hallettim ben yarının tarihiyle aldım verdim yarına kalmasın diye darısı sana bitanemişte bittiiiiiiiiiiiiiii vizite kağıtlarım yazıldı yarın sabah raporum çıkıyor artık evdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118:
canım bnm Allah yardımcın olsun ikinizde sağlıcakla atlatın prensesinin resimlerinide paylaşırsın dualarımız seninle facde yazdım ben evdeyim gün boyu 2 martta aklımda duamdasınKızlar 2 mart çarşamba epidural sezeryan oluyorum haberiniz olsun bana bol bol dua edin......
aman Allah korusun canım Allah şifa versinay korkmaya başladım benimde 20 gündür geçmeyen bir soğuk algınlığım var antibiyotik kullandım geçer gibi oldu şimdi hala var inşallah bebişim :2:bu yüzden erken gelmeye kalkmaz
canım pazarlık yapsan da özel hastaneler o parayı insandan almak için her yolu deniyorlar pazarlık yapsan da boşa gidiyor sadece uyanık olun her harcamanın kalem kalem dökümünü isteyin
Ayyy çok heyecanlandım yaa
İlk bebeğimiz 2 gün sonra geliyor.
Sağlıkla gelsin, hiçbir problem olmasın inşallah
Dualarımız seninle canım.
Rüyamda 27 martta doğum yapıyordum :26: bir ay önce yani. Allah korusun.
Niye bu kadar net bir tarih gördüm ki acaba :44:
canım oğluş büyümüş maşallah.Kıyamam sana ya anne olmak ne zor değilmi?Biraz daha sabret canım herşey geçecek inşallah..
hayırlı olsun masallah bebegıne canım.aman dıkkatlı ol.hayırlısıyla su zaamanları atlatalım
kızlar benımde kalca legen kemıgı agrılarım acayıp yurutmeyecek neredeyse hele bıraz oturup kalkayım cok fena oluyorum sız de de oluyor mu?
Ben de kremı bu hafta gıttıgımde soracagım, doktoruma sormadan bısı yapmaya korkuyorum cunku bebe yagından mantar olmustu gobegım hemen bırakmamı soyledı sımdı gobegıme sabun bıle surmuyorum. Allahtan bı sıkıntı yok sımdılık.Kremide sorayım oyle baslıycagım
çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun
güle güle şekercim
işte bittiiiiiiiiiiiiiii vizite kağıtlarım yazıldı yarın sabah raporum çıkıyor artık evdeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :118: :118: :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?