- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.341
Günaydın kısslar:84::84::84::84: Bugün iznim başlayacaktı ama ben iki hafta kadar çalışabilir raporu aldım 20 nisan gibi doğum olursa yaz tastiline kadar 10 günlü açığım kapansın diye ama çok pişmanım şimdi evde oturup dinlenmek istiyorum artık bebeğim doğum pozisyonuna girdiğinden beri kaburgalarıma baskı yapıyo sıpam baston gibi duruyorum bide müfettiş gelece okula offfffff offffffffffff hazırlan şimdi
Kızlar 2 mart çarşamba epidural sezeryan oluyorum haberiniz olsun bana bol bol dua edin......
Arkadaşlar hastanenizle fiyatları konuştunuz mu ???
Ben medipolde yapıcam inşallah doğumu ekstralar hariç 1250 normal ,1750 sezeryan ama işte bebeğin ilk aşısı , testi , doğumda yapılan bize testler vs eklenince 500 tl kadar daha artıyor .Ama ben pazarlık yapmayı düşünüyorum sadece fiyatı aldım suan .
maşallah cnm kocaman olmuş oğluşun
bol bol dinlen tatlım sezeryan tarihin bellimi?
Sağol canım,sezeryan tarihimi bir hafta sonra gideceğiz o zaman kesinleştireceğiz..
didemcim senin adına çok sevindim artık rahatsın bol bol dinlen cnm.işlerinide dinlenerek yapyoksa acısı ertesi gün çıkıyo valla.
aaaa valla şok oldum cnm.
inşallah sağlıkla gelir kızın.allah kolay doğumlar nasib etsin.bizi habersiz bırakma buralarda.
ay korkmaya başladım benimde 20 gündür geçmeyen bir soğuk algınlığım var antibiyotik kullandım geçer gibi oldu şimdi hala var inşallah bebişim :2:bu yüzden erken gelmeye kalkmaz
Kızlar 2 mart çarşamba epidural sezeryan oluyorum haberiniz olsun bana bol bol dua edin......
bu ac değeride neymiş hiç duymamıştım.Kızlar bugün kontrolümüz vardı gülerek, eğlenerek gelmek isterdim ama değil ne yazıkki moralim çok bozuk
Bebeğimin ac değeri 3 hafta geri çıktı doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.Diğer ölçümleri uyumlu ama bu ac değeri neyse işte o geri çıkınca ben yelkenleri suya indirdim çok fena oldum zaten gözyaşlarım hazırda bekliyor.Doktor üzülecek bişey yok takip edeceğiz dese de ben çok fena oldum
Bebeğimin kilosu da hiç öyle çok değil sizin yazdıklarınız gibi...Ne bileyim yaaa yediklerime, içtiklerime o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam.Çok moralim bozuldu yaaaa.Nasıl toparlayacağım bilmiyorum
Kızlar bugün kontrolümüz vardı gülerek, eğlenerek gelmek isterdim ama değil ne yazıkki moralim çok bozuk
Bebeğimin ac değeri 3 hafta geri çıktı doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.Diğer ölçümleri uyumlu ama bu ac değeri neyse işte o geri çıkınca ben yelkenleri suya indirdim çok fena oldum zaten gözyaşlarım hazırda bekliyor.Doktor üzülecek bişey yok takip edeceğiz dese de ben çok fena oldum
Bebeğimin kilosu da hiç öyle çok değil sizin yazdıklarınız gibi...Ne bileyim yaaa yediklerime, içtiklerime o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam.Çok moralim bozuldu yaaaa.Nasıl toparlayacağım bilmiyorum
kızlarrr dr a gittim bugün çok mutluyumdr kistler artık zor seçiliyo korkma ameliyatlık bişi söz konusu değil dedi veeee beni mutlu eden diğer gelişmeyseeeeee geçen hafta 1700 gr olan kızım bugün 2.368 gr çıktı hep kafama takıyodum kilosunu bursaya geldiğimden beri yediklerime hiç dikkat etmedim ama kızıma bursa havası yaradı sanırım dr bugün bana '4 hafta daha bekle sakın doğurma' dedi,inşallah dedim sanki elimde olan bişi alla alllaaaaaa neyse geçmişi okumadım ama face den takip ettiğim kadarıyla tatlişoğlum anne oluyomuş herkesten önce allah kurtarsın inşallah
Kızlar bugün kontrolümüz vardı gülerek, eğlenerek gelmek isterdim ama değil ne yazıkki moralim çok bozuk
listeye ekledim cnm adını...canım ben ekledim HÜLYA SEVİNÇ ÖZDEMİR
dualarımız seninle cnm benim... rabbimden hayırlısı...Kızlar 2 mart çarşamba epidural sezeryan oluyorum haberiniz olsun bana bol bol dua edin......
cnm moralini iyi tut dicem ama annelik başka bişey ufak bişeyi bile takan ben sana telkinlerde fazla bulunanmam... bebişin kilosu kaç ki... içini ferah tut güzelce beslen sende al kilo bebişinde alsın... iyi sonuçlarla gel diğer kontrole inş......Kızlar bugün kontrolümüz vardı gülerek, eğlenerek gelmek isterdim ama değil ne yazıkki moralim çok bozuk
çok sevindim cnm benim ya maşallahkızlarrr dr a gittim bugün çok mutluyumdr kistler artık zor seçiliyo korkma ameliyatlık bişi söz konusu değil dedi veeee beni mutlu eden diğer gelişmeyseeeeee geçen hafta 1700 gr olan kızım bugün 2.368 gr çıktı hep kafama takıyodum kilosunu bursaya geldiğimden beri yediklerime hiç dikkat etmedim ama kızıma bursa havası yaradı sanırım dr bugün bana '4 hafta daha bekle sakın doğurma' dedi,inşallah dedim sanki elimde olan bişi alla alllaaaaaa neyse geçmişi okumadım ama face den takip ettiğim kadarıyla tatlişoğlum anne oluyomuş herkesten önce allah kurtarsın inşallah
ooo tatlişoglum bni geçmiş bakınn:)
allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmak nasip etsn cnmm.
esracım ben doktoruma güveniyorum
doktorum başlarda evet sat a göre diyordu ama genede bakıcaz.
mesela bi balonun patlayacağını sen anlamazmısın. ona göre karar vericem diyordu.
bana eğer biraz daha durursam 8 marttan snra yani doğum sancılarımın gelebileceğini söyledi.
e bende sezaryen istediğim için gerek yok sancıları çekme bebeği 8 martta alalım dedi.
denizcim üzülme doktorun takip edicez demiş.
ac karın çevresi diyorlar yani kilosu.
zayıf bebekler daha sağlıklı falan der büyüklerimiz.
sağlıklı olsunlarda gerisi önemli diil bnce.
mrb kızlar. ben aranıza yeni aktıldım. siteye üye olalı bir kaç hafta oluyor. ben de 14 nisanda oğluşumu bekliyorum Allah nasip ederse.doğum öncesi izndeyim bir haftadır. sık sık burayı ziyaret edeceğim artık:)..
hoşgeldin aramıza cnm... sürekli aktif olucakmısın..allah bağışlasın sağlıkla almayı nasip etsin inş.. face grubumuz var orayada katıla bilirsin..
hoşbuldum. ewt sık sık burada olacapım.tamam hemen ekliyorum nasıl arama yapacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?