2011 Nisan Anneleri

canım benim bile son 4 günüm falan açık kalıyo senin tam kapatması gerekmiyo mu?kafam karıştı

Kızlar 2 mart çarşamba epidural sezeryan oluyorum haberiniz olsun bana bol bol dua edin......

Sağlıkla gelsin bebişin canım..

İzmirde Egepolde doğum yapacağım,1.200 dedi doktor,ben ameliyat da olacağım için kan gerekebilir dedi doktor 500 daha eklenir dedi..Doktora 1.600

ay korkmaya başladım benimde 20 gündür geçmeyen bir soğuk algınlığım var antibiyotik kullandım geçer gibi oldu şimdi hala var inşallah bebişim :2:bu yüzden erken gelmeye kalkmaz

Geçmiş olsun..

selam annişler bende duyunca çok şaşırdım tatlişoğlum allahın izniyle bebişine kavuşacakmış dualarımız onunla

Kızlar bugün kontrolümüz vardı gülerek, eğlenerek gelmek isterdim ama değil ne yazıkki moralim çok bozuk
Bebeğimin ac değeri 3 hafta geri çıktı doktor 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.Diğer ölçümleri uyumlu ama bu ac değeri neyse işte o geri çıkınca ben yelkenleri suya indirdim çok fena oldum zaten gözyaşlarım hazırda bekliyor.Doktor üzülecek bişey yok takip edeceğiz dese de ben çok fena oldum
Bebeğimin kilosu da hiç öyle çok değil sizin yazdıklarınız gibi...Ne bileyim yaaa yediklerime, içtiklerime o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam.Çok moralim bozuldu yaaaa.Nasıl toparlayacağım bilmiyorum

bu ac değeride neymiş hiç duymamıştım.
benim bebişimin kilosuda çok düşük kiloların hepsi bana geliyor.bozma lütfen moralini ki bebişin etkilenmesin.

kızlarrr dr a gittim bugün çok mutluyum dr kistler artık zor seçiliyo korkma ameliyatlık bişi söz konusu değil dedi veeee beni mutlu eden diğer gelişmeyseeeeee geçen hafta 1700 gr olan kızım bugün 2.368 gr çıktı hep kafama takıyodum kilosunu bursaya geldiğimden beri yediklerime hiç dikkat etmedim ama kızıma bursa havası yaradı sanırım dr bugün bana '4 hafta daha bekle sakın doğurma' dedi,inşallah dedim sanki elimde olan bişi alla alllaaaaaa neyse geçmişi okumadım ama face den takip ettiğim kadarıyla tatlişoğlum anne oluyomuş herkesten önce allah kurtarsın inşallah

canım ac karın çevresi oluyo kilosunu ordan hesaplıyolar üzülecek bişey yok diğer değerleri normalmiş bak az kilolu bebekler doğumdan sonra daha iyi kilo alıyo üzme kendini kilosu kaç çıktı bu arada

5:[/B][/QUOTE]

gözünaydın canım

ooo tatlişoglum bni geçmiş bakınn:)
allah hayırlısıyla bebeğine kavuşmak nasip etsn cnmm.

esracım ben doktoruma güveniyorum
doktorum başlarda evet sat a göre diyordu ama genede bakıcaz.
mesela bi balonun patlayacağını sen anlamazmısın. ona göre karar vericem diyordu.
bana eğer biraz daha durursam 8 marttan snra yani doğum sancılarımın gelebileceğini söyledi.
e bende sezaryen istediğim için gerek yok sancıları çekme bebeği 8 martta alalım dedi.

denizcim üzülme doktorun takip edicez demiş.
ac karın çevresi diyorlar yani kilosu.
zayıf bebekler daha sağlıklı falan der büyüklerimiz.
sağlıklı olsunlarda gerisi önemli diil bnce.

Son düzenleme:

canım bencede üzülme benim kızım çok küçük doğmuştu hatta kayınvalidem burun kıvırmıştı bu yaşamaz diye boyuda kücücüktü ama ne sarılık oldu ne de başka bir hastalık bence sağlıklı olsunda varsın fidan gibi narin olsun allahtan kötü bişey değil yani ince belli olur işte herkesin istediği bu değilmi hem doktorunda demiş üzülecek bişey yok diye

canım benim üzme kendini iznede ayrıldın bol bol istirahat eder dinlenrsn beslenmene dikkat edersin bebişin toparlar kendini doktorun takip edicez demiş

canım ben ekledim HÜLYA SEVİNÇ ÖZDEMİR
listeye ekledim cnm adını...
Kızlar 2 mart çarşamba epidural sezeryan oluyorum haberiniz olsun bana bol bol dua edin......
dualarımız seninle cnm benim... rabbimden hayırlısı...
cnm moralini iyi tut dicem ama annelik başka bişey ufak bişeyi bile takan ben sana telkinlerde fazla bulunanmam... bebişin kilosu kaç ki... içini ferah tut güzelce beslen sende al kilo bebişinde alsın... iyi sonuçlarla gel diğer kontrole inş......
çok sevindim cnm benim ya maşallah

cnm benim doktoruna güvenmen başta en doğrusu... en doğrusunuda o bilir bizim genel bilgimiz bu ama tabi dediği gibi olucaksa eğer en doğru zaman o dur demek....

mrb kızlar. ben aranıza yeni aktıldım. siteye üye olalı bir kaç hafta oluyor. ben de 14 nisanda oğluşumu bekliyorum Allah nasip ederse.doğum öncesi izndeyim bir haftadır. sık sık burayı ziyaret edeceğim artık:)..

hoşgeldin aramıza cnm... sürekli aktif olucakmısın..allah bağışlasın sağlıkla almayı nasip etsin inş.. face grubumuz var orayada katıla bilirsin..

Günaydınnn kızlarrr,Ceyda düvenci anne olmuş,bizim hamilelik günlermiz aynıydı onunla,o kurtuldu bizde zamanında sağsalim sıhhatli olarak doğum yaparız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…