2011 Nisan Anneleri

Tatlişoğlum yeni okudum,yarın ilk bebeğimiz geliyormuş.İnşallah hayırlı uğurlu,vatanına milletine,annesine,babasına hayırlı bir evlat olur.

günaydınn anneler ve bebişler

öncelikle doktora gidip bebişlerini gören annelere gözünüz aydın diyorum. herkese ayrı ayrı maşallahvee darısı başımızaa..

tatlişoğlum hadi bakalım hayırlısı. life city i beklerken ilk bebişimiz senden gelecek. sabah sabah nasıl heyecanlandım anlatamam. dualarımız seninle. sağ salim bebişine kavuş, kollarına al, öp kokla inşallah canım benim..çok duygulandım valla.ilk göz ağrımız geliyooooo

denizcim üzülme tatlım. benimde baş çevresi 10 gün küçüktü. sonra toparladı. bebişler hemen toparlıyor. hem doktorun da demiş tehlikeli bir durum yok ortada. bebişlerin kilosu da çok önemli değil. benimki de hiç bir zaman önden giden bi bebek olmadı. hep kilosu az. yapısal canım. sağlıklı olsunlar da varsın minnoş olsunlar

günaydın kızlar nasılsınız? ayy bugün uyuyacaktık ilk izin günümde akşama kadar erkenden uyandım uyku tutmadı bebişte sağlı sollu vuruyor:26: uyutmadı size bakalım sizler nasılsınız?

günaydın kızlar nasılsınız? ayy bugün uyuyacaktık ilk izin günümde akşama kadar erkenden uyandım uyku tutmadı bebişte sağlı sollu vuruyor:26: uyutmadı size bakalım sizler nasılsınız?

Canım izine ayrılmışsın,çok sevindim,darısı başımıza olsun bende artık ayrılıp evimde ayaklarımı uzatıp tv seyretmek istiyorum

ben hala çalışıyorum kaldı 4 hafta çalışmak için tabi
bu aralar benim kafa gene bozuk eşime sinir oluyorum hiç bir şey yapmıyor adam ama ben çatacam ya aslında konu şu 29 martta ben doğum iznim başlamış oluyor 8 nisanda da sezaryan okadar çalışacam tam izne çıkacam dün telefonda konuştuk k.valide biz nisan başı geliriz 10 gün önceden epey kalırız dedi.
ben annemle aynı şehirdeyiz. babam rahmetli
gelecekler kpeder baş köşelerde küllük müftüsü yatacak keyif yapacak ben arka odaya tıkılıp buhranlar geçirecem eşim zaten onları görünce huy değiştiriyor sert erkek oluyor
offff off çalış çalış 1 gün bile evde durama gelip başına ekşisinler
annem var lohusanın evinde ne işin var a herif demiiiii
düşüncesiz bunlar eşime desem vay de bakalım....

günaydın kızlar

tatlıoğluşum supriz oldu çok heyecanlandım şimdi allah yardımcısı olsun hayırlısı ile bebişini kucağına alsın

işin zor şekerim ama bebişimizi üzme sakın sonuçta sinir olsan da olanları değiştiremiyorsun..insallahişleri falan çıkar da gelmezler zaten insanın kendi annesi varsa yanında başkasına gerek yok ...

işin zor şekerim ama bebişimizi üzme sakın sonuçta sinir olsan da olanları değiştiremiyorsun..insallahişleri falan çıkar da gelmezler zaten insanın kendi annesi varsa yanında başkasına gerek yok ...

öyle torunları tabi gelecekler ama bunları düşünüp 40 ın çıktıktan sonra falan gelin demi nerdeeee
insanın lohusa piskolojisi de kötü oluyor zaten annemde onlar var diye gelmez yada anneme baktırırlar onlar 3 baba anne ve çocuk yani eşim grup olarak evde yaşarlar diye tahmin ediyorum....
ilk dooğumdada böyle yaptılar kayserideydik ozaman rahmetli babam zor kaçtıydı gitmediler bi türlü bizimkiler gitmek zorunda kalmıştı....
eşim halinden memnun tabi.....

Canım izine ayrılmışsın,çok sevindim,darısı başımıza olsun bende artık ayrılıp evimde ayaklarımı uzatıp tv seyretmek istiyorum

canımbenim darısı sana inş. tez zamanda çabucak geçer günler bende bir tuhafım hayal ettiğim gibi olmadı sabah sabah:26: sen 37de mi 35 te mi ayrılcan canım

canım gerçekten zor ama sen strese girmemeye çalış en güzel zamanlarını onların yüzünden sıkıntılı geçirme eşinle uygun dille konuş geç gelsinler biraz kafanı dinle yalnız evde

offf ya benımde uykum var yaa evde oldugumda erkenden uyanıyorum hafta içide neredese yataga yapışmak ıstıyorum bu nasıl bı çelişki anlamadım

eşim anlamaz canım anlasada anlamamazdan gelir onlarda babasının dediği kanun.....

Günaydın canım,hakikaten sinir bozucu bir durum canımSenin yaptıüğın fedakarlığı kimse yapmıyor

düşünmezler canım. elinden bişey gelmiyorsa en iisi takmamak. yoksa arada sen strese girdiğinle kendini ve bebişi üzdüğünle kalırsın. bak bize de eşimin erkek kardeşi geldi. ev zaten 2 oda 1 salon. bizim yaşadığımız şehirde hayat kuracakmış. babamlar gelecek doğuma uzaktan, eşimin annesi gelecek uzaktan, evde bi erkek kardeş yer yokki. işten geliyorum inan kendi evimde şu halimle yayılamıyorum, dinlenemiyorum. eşimle konuştum. oda kardeşiyle konuştu ev bakıyolar ama ev tutup eşya döşemesi kolaymı. epey vakit alır. e şunun şurasında doğuma ne kaldı. onun yanı sıra evdeki iş yüküm de arttı. evde artı 1 erkekama napıyım sokağa koy diyecek halim yok. oda durumumum farkında. bişey demeye de gerek yok boşuna strese girmeyip durumu kabullenmek en iyisi. hem böylece kendine de daha az zarar vermiş olursun. çünkü sinirlensen de üzülsen de durum değişmeyecek tatlım. sen bebişine bak boşşşverrr gelen gelsin. sen de ilgi göstermezsin sonuçta orası senin evin

Canımm beklemicem o kadar bu hafta son yapıcam çünkü benim sancılar başladı yavaştan.

offf ya benımde uykum var yaa evde oldugumda erkenden uyanıyorum hafta içide neredese yataga yapışmak ıstıyorum bu nasıl bı çelişki anlamadım

hep öyle olur ya canımmm

eşim anlamaz canım anlasada anlamamazdan gelir onlarda babasının dediği kanun.....

sıkma canım umarım işleri çıkar gelemezler yada erken dönerler annenle rahat rahat kalırsın hem annnen var erken gelmelerine çokta gerek yok düşünseler:26:

sonunda mart ayına girdik :2:

Canımm beklemicem o kadar bu hafta son yapıcam çünkü benim sancılar başladı yavaştan.

en iyisini yaparsın tatlım zorlama başladıysa sancıların aman dinlen evde bol bol ayy beklesin oğluşun içerde annesi izne çıkıp keyif yapsın biraz inş. çabucak geçer hafta

en iyisini yaparsın tatlım zorlama başladıysa sancıların aman dinlen evde bol bol ayy beklesin oğluşun içerde annesi izne çıkıp keyif yapsın biraz inş. çabucak geçer hafta

İnşallah canım ama doğum yapacakları duydukça heyecanlanıyor insan,sabaha kadar eksikler için üzüldüm rüyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…