2011 Nisan Anneleri

Günaydın canım,hakikaten sinir bozucu bir durum canımSenin yaptıüğın fedakarlığı kimse yapmıyor

seninde işin zormuş insanlar nasıl böyle anlayışsız oluyorlar ya eşin gene seni dinlemiş ben söylesem vay halime bir huy değiştiriyor bide görceksiniz olamaz yani... offf delirecem ben galiba
babamıda çok özlüyorum zaten babam ölünce annem de benim çocuğum gibi oldu bide onu merak ediyorum bu durumda oda üzülür diye düşünüyorum....
Canımm beklemicem o kadar bu hafta son yapıcam çünkü benim sancılar başladı yavaştan.

İnşallah canım ama doğum yapacakları duydukça heyecanlanıyor insan,sabaha kadar eksikler için üzüldüm rüyamda

canım akşamları benimde bacaklarım bir şişiyor ayak parmaklarım dolma gibi oluyor
havaya dikiyorum falan fayda etmiyor ve çok ağrıyor tuzu daha az yemem lazım heralde
ceyda düvenciyi okudum 32. haftada doğurmuş 2 kilo kız bebek iyiymş
ya bu işin şakası yok heran herşey olabilir dikkat etmekte fayda var
senin adına sevindim bol bol dinlenirsin inşallah darısı da biz çalışanları başına

İnşallah canım ama doğum yapacakları duydukça heyecanlanıyor insan,sabaha kadar eksikler için üzüldüm rüyamda

cnm bnm izne çıkınca yavaş yavaş halledersin önümüzdeki hafta hiç stres yapma inş. bizim bebişler en az 4 hafta dururlar içeride

bende de kıyafet dışında şuan bişi yok birde kendi geceliklerim daha yatağı almadık giysiler yıka ütüle yerleştir çıkıp alınacak bir sürü şey var ev temizlenecek halılar yıkanacak valla izne çıkmasamıydım dyorum eşime

televizyon gazetesi com da ceyda düvencinin bebeği ile resmi var
düşünsenize benim karnımdaki de tam okadar inanılmaz.... ya 2 ay erken doğmuş bebek

Günaydın herkese

günaydın kızlar nasılsınız? ayy bugün uyuyacaktık ilk izin günümde akşama kadar erkenden uyandım uyku tutmadı bebişte sağlı sollu vuruyor:26: uyutmadı size bakalım sizler nasılsınız?
Evde olunca öyle oluyor.
Ben de aynı durumdayım.
Okul varken kalkamazdım şimdi yatamıyorum.

Gerçekten düşüncesizlik etmişler.
Onlara gelmenize gerek yok, sonra gelin diyecek biri lazım ama onu da sen diyemezsin sanırım.

offf ya benımde uykum var yaa evde oldugumda erkenden uyanıyorum hafta içide neredese yataga yapışmak ıstıyorum bu nasıl bı çelişki anlamadım
İzne ayrıldığında sen de bizim gibi uyuyamazsın merak etme canım.
Bir de o saat çalma sesi var ya insanı psikolojik olarak etkiliyor.
Erkenden uyanıyorum ama eşim bugün saati 8 e kurmuş.
Saat çaldığı için yataktan çıkmak istemedim

neden bu kadar erken canım yaa senınde mı bebek onden gıdıyor usg de

Tatlişoğlum yeni okudum,yarın ilk bebeğimiz geliyormuş.İnşallah hayırlı uğurlu,vatanına milletine,annesine,babasına hayırlı bir evlat olur.

günaydın kızlar

tatlıoğluşum supriz oldu çok heyecanlandım şimdi allah yardımcısı olsun hayırlısı ile bebişini kucağına alsın

günaydın kızlar hepinize o güzel ve içten dilekleriniz için teşekkür ederim evet benim ve kızım için inş yarın büyük gün.yarın bu saatlarde büyük ihtimal hastanede olurum doktor 9-9:30 gibi burda ol dedi inş öğlende 12-1 arası beni ameliyata alacak..hepimizin hakkında hayırlısı olsun.bu sabaha karşı uyandım hiç uyuymadım birde bu gece uyuyamam artık...
erken doğum olmasının nedeni topikten bilenler bilir bana rahim ağzına dikiş atılmıştı o dikişler bende bir süre sonra enfeksiyone neden oldu ve o kadar antibiyotik içmeme rağmen geçmedi ve baştan beri olan tansiyon problemim vardı hamileliğin başından beri bunun içinde ilaç kullanıyordum ama oda son 1 haftadır hiç düşmemeye başladı bu da bebek ve benim için tehlikeliymiş..usg dede 1-1.5 hafta ilerde görünüyordu dünkü kontroldede kilosu 2900 civarında çıkınca doktor çok bekletmek istemedi neticede çarşambaya gün verdi. enfeksiyondan dolayı hasatnede kaldığı dönemdede bebğin ciğer gelişimi için iğne yapılmıştı ona güvenerekten ve doktora tabi doğuma karar verildi..işte netice bu kızlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberlerle döner ve kendimi toparlar toparlamaz sizlere bilgi veririrm...

günaydın hakkında hayırlısı
inşallah sağ salim kucağına alırsın haberlerini ve resimlerini bekliyoruz. erken doğanlar daha çok kilo alıyorlarmış komşu kızını 8 aylık doğurmuş hemen akranlarını yakalamış ....

televizyon gazetesi com da ceyda düvencinin bebeği ile resmi var
düşünsenize benim karnımdaki de tam okadar inanılmaz.... ya 2 ay erken doğmuş bebek

canm senin karnındaki aman beklesin bebeğin sağlık durumu iyiymiş

Günaydın herkese

Evde olunca öyle oluyor.
Ben de aynı durumdayım.
Okul varken kalkamazdım şimdi yatamıyorum.

günaydın cnm ayy valla öyleymiş hayatta inanmazdım dün dyrdum daha akşama dek uyuyacğm dye

ya hakketen neden düşüncesiz bu kaynanalar..hu huuuuuu size sesleniyoruzzz..eğer kızın annesi yanına gelecekse nolur bi rahat verin siz gelmeyin..ortamı germekten başka hiç bir işe yaramıyorsunuz...

iş eşte biter canım..anlayışlıysa konuşabilirsin.
benim arkadaşın annesi gelmiş,kayınvalide,kayınpeder,görümce ve kızı bizde geleceğiz demişler..yuh yani..sizin ne işiniz var yahuuu...evde 5 tane misafirzaten lohusayken aşırı kalablığa gelemiyor insan rahat olmak istiyor.eşine demiş annem varken gelmesinler sonra gelsinler bne gerek var demiş.oda söylemiş kendini toparlasın hele ben sizi sonra çağırırım,şimdi sizin yanınızda rahat davranamaz çekinir dahada sıkıntıya girer demiş te öyle kurtulmuş

günaydın kzılar.
size bir sorum var sağlık ocağı takibine düzenli gidiyormusunuz
beni ebe kaç defa aradı,hiç gidesim yok valla..kilomu ölçüyor tansiyonuma bakıyor o kadar..ödem varmı varis varmı falan klasik sorular.
haftalardır erteliyorum çocukla gitmesi zor oluyor uzak bide.bu öğleden sonra şeytanın bacağını kırıp gideceğim inşallah kurtulayım bi.

valla ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim canım

Muhtemelen benim de hem annem hem kayınvalidem burada olacaklar.
Ama ben sıkıntı yapmıyorum.
Kayınvalidem öyle oturup hizmet bekleyecek biri değildir zaten doğum olacağı zaman gelir en fazla bir hafta kalır.
Kızı, oğlu öğrenci, uzun süre kalamaz.
Annem önceden gelir, ne kadar kalabilir bilemiyorum.
İki dünür anlaşsınlar kendi aralarında, karışmıyorum

evet ya keşke gitmesek iş yerinden izin alacam diye aklım çıkıyor gereksiz yere çağırıyorlar kendi doktorumuz var sonuçta

valla en güzeli canım. akışına bırakacaksın. o durumda kimseyi değil bebeği ve kendini düşüneceksin

Ben sadece aşılar için gittim.
Her gidişimde ebe seni şu tarihte arayıp çağırıcam, şu bilgiyi alıcam falan diyor.
Hiç de aramadı.
Ben de eve çok yakın olmasına rağmen gitmiyorum.
Madem araması gerekiyor arasın bir zahmet.

valla ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim canım

evet ya keşke gitmesek iş yerinden izin alacam diye aklım çıkıyor gereksiz yere çağırıyorlar kendi doktorumuz var sonuçta

valla ebeyle kanka olcaz artık telefondakaç kere aradı kadın..onlarda bağlı oldukları kişilerden sorumlu..soru soruyorlar geldimi baktınızmı diye.kara kaşımız kara gözümüzün hatrına değil yani:86:ama magnezyum kalsiyumum bitti onları yazdırmam laızm yoksa gitmicem

benimki kayınvalideme yardım etcem dedi 5 gün önce geldi..ama hiç bir iş yapmadı herşeye annem yardım etti..bende zaten yemek temzilik yaptım durdum.
geliyor mutfağa benim yapabileceğim bişey varmı diyor...ben ona tutupta evet var salatayı yap hadi çorbayıda sen yapmı dicem..girersin ve yaparsın
nitekim 15 gün boyunca sadece oturdu..ellerini göbeğinin üstünde bağladı çay içti yattı kalktı..
aman faydası yok zaten ben geriliyorum boş yere gelmesin hiç..

canım benım hayırlısıyla yavrunu bağrına basarsın inşallah.ne guzel hersey kontrol altında olduktan sonra allahında ıznıyle hıcbıseycık olmaz mıs kokuluna kavusursun

Günaydın biz geldik nasılsınız? kayınvalde mevzusumu yine:))bende dertliyim malum bundan üç hafta kadar önce acı gerçeği öğrendim kayınvaldemgilde doğumdan önce gelecekmiş kendi kendilerine karar vermişler sanki onları çağırdım annem doğumdan on gün önce falan gelicekti doğudansonrada on gün anca kalıcak çünkü babam yalnız kalamaz neyse ben çok strese girmiştim ağlamıştım eşimle iki gün konuşmadım baktım kimsenin umrunda değil eşimde tınmıyor kaynanma desen çocğuma bir çöp almadı daha ama koşa kaoşa geliyor yeter dedim ben üzüleceğime onlar üzülsün şimdi bekliyorum Allah nasip ederse nisan ayına girince kaynanama ben diyecem anne siz doğumdan önce gelmeyin annem gelicek zaten doğumdan sonra çok kalamıycak o zaman gelirsinizi bende yalnız kalmamış olurum diycem yapacak başka bişey yok kimse beni düşünmüyor ben kendimi düşündürtücem artık birde kayınpederimin kalıp kalmıyacağı hiç belli değil düşünün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…