- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.381
Günaydın canım,hakikaten sinir bozucu bir durum canımSenin yaptıüğın fedakarlığı kimse yapmıyor
seninde işin zormuş insanlar nasıl böyle anlayışsız oluyorlar ya eşin gene seni dinlemiş ben söylesem vay halime bir huy değiştiriyor bide görceksiniz olamaz yani... offf delirecem ben galibadüşünmezler canım. elinden bişey gelmiyorsa en iisi takmamak. yoksa arada sen strese girdiğinle kendini ve bebişi üzdüğünle kalırsın. bak bize de eşimin erkek kardeşi geldi. ev zaten 2 oda 1 salon. bizim yaşadığımız şehirde hayat kuracakmış. babamlar gelecek doğuma uzaktan, eşimin annesi gelecek uzaktan, evde bi erkek kardeş yer yokki. işten geliyorum inan kendi evimde şu halimle yayılamıyorum, dinlenemiyorum. eşimle konuştum. oda kardeşiyle konuştu ev bakıyolar ama ev tutup eşya döşemesi kolaymı. epey vakit alır. e şunun şurasında doğuma ne kaldı. onun yanı sıra evdeki iş yüküm de arttı. evde artı 1 erkekama napıyım sokağa koy diyecek halim yok. oda durumumum farkında. bişey demeye de gerek yok boşuna strese girmeyip durumu kabullenmek en iyisi. hem böylece kendine de daha az zarar vermiş olursun. çünkü sinirlensen de üzülsen de durum değişmeyecek tatlım. sen bebişine bak boşşşverrr gelen gelsin. sen de ilgi göstermezsin sonuçta orası senin evin
Canımm beklemicem o kadar bu hafta son yapıcam çünkü benim sancılar başladı yavaştan.
İnşallah canım ama doğum yapacakları duydukça heyecanlanıyor insan,sabaha kadar eksikler için üzüldüm rüyamda
İnşallah canım ama doğum yapacakları duydukça heyecanlanıyor insan,sabaha kadar eksikler için üzüldüm rüyamda
Evde olunca öyle oluyor.günaydın kızlar nasılsınız? ayy bugün uyuyacaktık ilk izin günümde akşama kadar erkenden uyandımuyku tutmadı bebişte sağlı sollu vuruyor:26: uyutmadı size bakalım sizler nasılsınız?
ben hala çalışıyorum kaldı 4 hafta çalışmak için tabi
bu aralar benim kafa gene bozuk eşime sinir oluyorum hiç bir şey yapmıyor adam ama ben çatacam ya aslında konu şu 29 martta ben doğum iznim başlamış oluyor 8 nisanda da sezaryan okadar çalışacam tam izne çıkacam dün telefonda konuştuk k.valide biz nisan başı geliriz 10 gün önceden epey kalırız dedi.
ben annemle aynı şehirdeyiz. babam rahmetli
gelecekler kpeder baş köşelerde küllük müftüsü yatacak keyif yapacak ben arka odaya tıkılıp buhranlar geçirecem eşim zaten onları görünce huy değiştiriyor sert erkek oluyor
offff off çalış çalış 1 gün bile evde durama gelip başına ekşisinler
annem var lohusanın evinde ne işin var a herif demiiiii
düşüncesiz bunlar eşime desem vay de bakalım....
İzne ayrıldığında sen de bizim gibi uyuyamazsın merak etme canım.offf ya benımde uykum var yaa evde oldugumda erkenden uyanıyorum hafta içide neredese yataga yapışmak ıstıyorum bu nasıl bı çelişki anlamadım
neden bu kadar erken canım yaa senınde mı bebek onden gıdıyor usg de
Tatlişoğlum yeni okudum,yarın ilk bebeğimiz geliyormuş.İnşallah hayırlı uğurlu,vatanına milletine,annesine,babasına hayırlı bir evlat olur.
günaydınn anneler ve bebişler
öncelikle doktora gidip bebişlerini gören annelere gözünüz aydın diyorum. herkese ayrı ayrı maşallahvee darısı başımızaa..
tatlişoğlum hadi bakalım hayırlısı. life city i beklerken ilk bebişimiz senden gelecek. sabah sabah nasıl heyecanlandım anlatamam. dualarımız seninle. sağ salim bebişine kavuş, kollarına al, öp kokla inşallah canım benim..çok duygulandım valla.ilk göz ağrımız geliyooooo
denizcim üzülme tatlım. benimde baş çevresi 10 gün küçüktü. sonra toparladı. bebişler hemen toparlıyor. hem doktorun da demiş tehlikeli bir durum yok ortada. bebişlerin kilosu da çok önemli değil. benimki de hiç bir zaman önden giden bi bebek olmadı. hep kilosu az. yapısal canım. sağlıklı olsunlar da varsın minnoş olsunlar
günaydın kızlar
tatlıoğluşum supriz oldu çok heyecanlandım şimdi allah yardımcısı olsun hayırlısı ile bebişini kucağına alsın
günaydın kızlar hepinize o güzel ve içten dilekleriniz için teşekkür ederim evet benim ve kızım için inş yarın büyük gün.yarın bu saatlarde büyük ihtimal hastanede olurum doktor 9-9:30 gibi burda ol dedi inş öğlende 12-1 arası beni ameliyata alacak..hepimizin hakkında hayırlısı olsun.bu sabaha karşı uyandım hiç uyuymadım birde bu gece uyuyamam artık...
erken doğum olmasının nedeni topikten bilenler bilir bana rahim ağzına dikiş atılmıştı o dikişler bende bir süre sonra enfeksiyone neden oldu ve o kadar antibiyotik içmeme rağmen geçmedi ve baştan beri olan tansiyon problemim vardı hamileliğin başından beri bunun içinde ilaç kullanıyordum ama oda son 1 haftadır hiç düşmemeye başladı bu da bebek ve benim için tehlikeliymiş..usg dede 1-1.5 hafta ilerde görünüyordu dünkü kontroldede kilosu 2900 civarında çıkınca doktor çok bekletmek istemedi neticede çarşambaya gün verdi. enfeksiyondan dolayı hasatnede kaldığı dönemdede bebğin ciğer gelişimi için iğne yapılmıştı ona güvenerekten ve doktora tabi doğuma karar verildi..işte netice bu kızlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberlerle döner ve kendimi toparlar toparlamaz sizlere bilgi veririrm...
televizyon gazetesi com da ceyda düvencinin bebeği ile resmi var
düşünsenize benim karnımdaki de tam okadar inanılmaz.... ya 2 ay erken doğmuş bebek
Günaydın herkese
Evde olunca öyle oluyor.
Ben de aynı durumdayım.
Okul varken kalkamazdım şimdi yatamıyorum.
ben hala çalışıyorum kaldı 4 hafta çalışmak için tabi
bu aralar benim kafa gene bozuk eşime sinir oluyorum hiç bir şey yapmıyor adam ama ben çatacam ya aslında konu şu 29 martta ben doğum iznim başlamış oluyor 8 nisanda da sezaryan okadar çalışacam tam izne çıkacam dün telefonda konuştuk k.valide biz nisan başı geliriz 10 gün önceden epey kalırız dedi.
ben annemle aynı şehirdeyiz. babam rahmetli
gelecekler kpeder baş köşelerde küllük müftüsü yatacak keyif yapacak ben arka odaya tıkılıp buhranlar geçirecem eşim zaten onları görünce huy değiştiriyor sert erkek oluyor
offff off çalış çalış 1 gün bile evde durama gelip başına ekşisinler
annem var lohusanın evinde ne işin var a herif demiiiii
düşüncesiz bunlar eşime desem vay de bakalım....
günaydın kzılar.
size bir sorum var sağlık ocağı takibine düzenli gidiyormusunuz
beni ebe kaç defa aradı,hiç gidesim yok valla..kilomu ölçüyor tansiyonuma bakıyor o kadar..ödem varmı varis varmı falan klasik sorular.
haftalardır erteliyorum çocukla gitmesi zor oluyor uzak bide.bu öğleden sonra şeytanın bacağını kırıp gideceğim inşallah kurtulayım bi.
[ı]günaydın kzılar.
Size bir sorum var sağlık ocağı takibine düzenli gidiyormusunuz
beni ebe kaç defa aradı,hiç gidesim yok valla..kilomu ölçüyor tansiyonuma bakıyor o kadar..ödem varmı varis varmı falan klasik sorular.
Haftalardır erteliyorum çocukla gitmesi zor oluyor uzak bide.bu öğleden sonra şeytanın bacağını kırıp gideceğim inşallah kurtulayım bi.[/ı]
Muhtemelen benim de hem annem hem kayınvalidem burada olacaklar.
Ama ben sıkıntı yapmıyorum.
Kayınvalidem öyle oturup hizmet bekleyecek biri değildir zaten doğum olacağı zaman gelir en fazla bir hafta kalır.
Kızı, oğlu öğrenci, uzun süre kalamaz.
Annem önceden gelir, ne kadar kalabilir bilemiyorum.
İki dünür anlaşsınlar kendi aralarında, karışmıyorum
günaydın kzılar.
size bir sorum var sağlık ocağı takibine düzenli gidiyormusunuz
haftalardır erteliyorum çocukla gitmesi zor oluyor uzak bide.bu öğleden sonra şeytanın bacağını kırıp gideceğim inşallah kurtulayım bi.
valla ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim canım
evet ya keşke gitmesek iş yerinden izin alacam diye aklım çıkıyor gereksiz yere çağırıyorlar kendi doktorumuz var sonuçta
Ben sadece aşılar için gittim.
Her gidişimde ebe seni şu tarihte arayıp çağırıcam, şu bilgiyi alıcam falan diyor.
Hiç de aramadı.
Ben de eve çok yakın olmasına rağmen gitmiyorum.
Madem araması gerekiyor arasın bir zahmet.
Muhtemelen benim de hem annem hem kayınvalidem burada olacaklar.
Ama ben sıkıntı yapmıyorum.
Kayınvalidem öyle oturup hizmet bekleyecek biri değildir zaten doğum olacağı zaman gelir en fazla bir hafta kalır.
Kızı, oğlu öğrenci, uzun süre kalamaz.
Annem önceden gelir, ne kadar kalabilir bilemiyorum.
İki dünür anlaşsınlar kendi aralarında, karışmıyorum
günaydın kızlar hepinize o güzel ve içten dilekleriniz için teşekkür ederim evet benim ve kızım için inş yarın büyük gün.yarın bu saatlarde büyük ihtimal hastanede olurum doktor 9-9:30 gibi burda ol dedi inş öğlende 12-1 arası beni ameliyata alacak..hepimizin hakkında hayırlısı olsun.bu sabaha karşı uyandım hiç uyuymadım birde bu gece uyuyamam artık...
erken doğum olmasının nedeni topikten bilenler bilir bana rahim ağzına dikiş atılmıştı o dikişler bende bir süre sonra enfeksiyone neden oldu ve o kadar antibiyotik içmeme rağmen geçmedi ve baştan beri olan tansiyon problemim vardı hamileliğin başından beri bunun içinde ilaç kullanıyordum ama oda son 1 haftadır hiç düşmemeye başladı bu da bebek ve benim için tehlikeliymiş..usg dede 1-1.5 hafta ilerde görünüyordu dünkü kontroldede kilosu 2900 civarında çıkınca doktor çok bekletmek istemedi neticede çarşambaya gün verdi. enfeksiyondan dolayı hasatnede kaldığı dönemdede bebğin ciğer gelişimi için iğne yapılmıştı ona güvenerekten ve doktora tabi doğuma karar verildi..işte netice bu kızlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberlerle döner ve kendimi toparlar toparlamaz sizlere bilgi veririrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?