2011 Nisan Anneleri

Kızlar ben doğum çantama 1 paket gece pedi koydum annem o olmaz hasta bezi alalım diyor...Ne diyorsunuz...

canım kesinlikle hasta pedi al.. ben sandım ki gece pedi daha iyi olur ama rezil oldum.. hasta pedi mutlaka al.. bana 1 paket yetmişti.. normal doğum yaptım bu arada.. hasta pedi daha çok iyi

sezaryense hele hasta bezi şart olmazsa olmaz tabiri maruz görün lap lap kan geliyor doğum sonrası hasta bezleri doluyor ve etraf kanlanmamış oluyor gece pedi belki 40 çıkana doğru işe yarar canım...

canım ben ilk kızımı sezeryanla doğurdum öyle abartılı bir kanamam hiç olmadı. hastanede kaldığım iki gün boyunca gazlı beze sarılı pamuk koymuşlardı eve gelince de ben normal pet le devam ettim.

mrb kızlar grıp olcam galıba eşimden gectı hapşurup duruyorum.bu arada kaynanm geldı dıp koşe temızledı sabahtan berı yenı gıttı ne rahatlıkmış

güle güle kullan.bende graco mosaic completo puset+oto koltuğu aldım.

sağol canım sızde gule gule kullanın

erenhava

güle güle kullan canım. çok güzel aldığınız marka. bebiş güzel güzel gezsin içinde

nasılsın cnm görüşemedik uzun zamandır

sağol canım.ıyıyım evt goruşemedık.cmt kontrolumuz var yıne surprızle karşılaşmamk ıçın hıç agzımı boş bırakmıyorum habıre yıyorum sen ne yaptın canm bebış nasl ne zman kontrole gtcen 31+5 te 1600gr benım cımcıme

merhaba anneler
umarım herkesin sağlığı ve keyfi yerindedir...geceleri ne durumdasınız kızlar uyuyabiliyor musunuz bana yatmak işkence oldu artık sürekli yan yattığım için sanki karın kaslarım sarktılar gibi geliyo sizler nasılsınız rahat pozisyon öneriniz var mı???

mrbb
bende uyku yok tuv.deyım sureklı zaten uyuyuncada bı uyanıyorum gosumun altına bıcak saplanmış gıbı agrıyor

slm güzel annişlerrrrr
doktora gittik kızımı gördük 43cm 2000 gr olmuş raporumuzda yazıldı artık rahatızzzz

mrbb
bende uyku yok tuv.deyım sureklı zaten uyuyuncada bı uyanıyorum gosumun altına bıcak saplanmış gıbı agrıyor

kesinlikle aynen bıçak saplanmış gibi bi o tarafa bi bu tarafa dönmekten helak oldum.hatta hem sağ hem sol tarafım çürümüş gibi oldu resmen artık uyku haram galiba...
neyse Rabbim sağlıkla versin meleklerimizi de hepsi unutulur gidilir hatta hiç yaşanmamış gibi olur......

canım benim de cumartesiydi dayanamadım perşembeye aldırdım randevuyubenimki de 31+2 1548 gram, 42 cm di. evet ya bizimkiler minnoşşben de beslenmeye dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor demekki. inşallah 2000 i geçmiştir:18:34+0 da gitmiş olucam şimdi. bakalım ne yaptı kerata

kızlar merhaba bugun doktor kontrolümüz vardı 33+2 haftalık olmuşuz ama bebişimin popo aşagıda kafası yukardaymış şimdilik sezeryan gibi görünüyor dedi doktorumuz inşallah doğuma kadar bebişim döner

kaç kilo cnm boyu falan...son ana kadar dönebilir bizimkisi döndü bidaha pozisyon değiştirmez die bi güvencemiz yok..hayırlısı ve sağlıklı olsunlarda..

slm güzel annişlerrrrr
doktora gittik kızımı gördük 43cm 2000 gr olmuş raporumuzda yazıldı artık rahatızzzz
maşş ohh dınlenın artık

bende dıyorum bır hafta daha ertelesemmı ozamna kadar bıraz daha buyur dıye ama eşim ıstemıyor gıdelım dıyor.aynı gıdıyor bızımkılerın kılosu.dr dedı senn bunyenden kaynaklanıyor.inşş gecmıştır canım

ınşş doner canım

slm güzel annişlerrrrr
Maşallah bebişine ..hadi hayırlı olsun hayırtlı doğumlar ..

Dert etme canım benim kuzenin eşide hamile onun 37. haftası bebek yeni dönmüş dün öğrenmiş diyor 1 hafta önce dönmemeişti bu sefer dönmüş kanala girmeye başlamış bence sende bekle sorun yapma kendine. Hoş benimki nerdeyse 2 aydır bu şekilde ama sezeryan olma ihtimalimiz var bel fıtığım yüzünden ((

seninkinin boyu uzunmuş gene,benimki 30+4 te 1510gr 38 cm de boyuydu

kaç kilo cnm boyu falan...son ana kadar dönebilir bizimkisi döndü bidaha pozisyon değiştirmez die bi güvencemiz yok..hayırlısı ve sağlıklı olsunlarda..
canım doktor söylemedi sağlıgı iyi dedi devlet hastanesi olduğu için çok bi bilgi alamıyoruz ayrıca özele gidiyorum geçen ay 29 haftalıkken 1.050 kg dı şimdi ne oldu bilmiyorum

Son düzenleme:
selam kizlar benimde yarim 18.00 da randevum var..ama daha coook saatler var o saate kadar( bakalim benim rahimagizi boyunda bir kisalma oldu mu yoksa ayni mi.insallah kisalamistir da biraz daha iceride kalir kizim.en son 2 kiloyduk bakalim alabildimi 13 gündür sanki almadi gibime geliyoyeterince beslenemedim gece oturup gündüz uyumaktan. anne olmak cok zor herseyi takiyo insan söz konusu yavrulari olunca helede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…