2011 Nisan Anneleri

Kızlar Burç fm de Çocuk Deyip Geçmmeyin diye bir program var.
Pedagog Adem Güneş'in programı.
Radyonun internet sitesindeki arşivinden dinliyorum.
45 dakikalık programlar şeklinde.
Güzel bir program, tavsiye ederim.

canım merak etme hiçç bi sorun yoktur. bu bebişler bizi ara sıra heyecanlandırıyorlar. tatlım kilosu da ii gibi geldi bana. ac kiloyla ilgili diye biliyorum. benimkinin de kilosu düşük. sağlıklı olsunlar da
burda yazılanlara bakınca ewt kilosu ii ama karın çevresi küçük dedi öğleden sonra tekrar gittim doppler ultrasona onda 1 hafta küçük çıktı karın çevresi. kan akımına falan baktı herşey normal annesi ama bu ara pek ii beslenmemişsin ondan dedi.
uzulme canım karın cevresı kçkse kılosu azdr başka sorun yoktur merak etme

ewt cnm kilosu az dedi zaten 2120gr olmuş 2 haftada 220 gr almış sadece. anlaşılan bu ara yediklerim full bana yaramış.

benımkıde gecen gttıgımde 100 gr almıştı 1ogunde bende 2 kılo.meya sut yumurta et tuket

Kızlar hepinize tşk ederim moral verdiniz bana hepiniz sağolun ama insan mı diyeyim annelik mi diyeyim bilmiyorum olumsuz bişeyde hemen çöküyorum...Umarım en kısa zamanda toparlar.
Zeynepcim bak benim de karın çevresi 3 hafta geri çıktı dünden beri mahfoldum

karın çevresi küçük olunca yeteri kadar kilo almamış oluyomuş. doppler da kan akışını kalp atımını dinledi güzel dedi. bide sancım çıktı ona baktılar yat dinlen dedi işte öyle.
benımkıde gecen gttıgımde 100 gr almıştı 1ogunde bende 2 kılo.meya sut yumurta et tuket

bundan sonra haftada 100 gr alıyomuş bebişler genelde nette hep öyle okudum ama bizim dr daha çok alsın istiyo galiba. kız söylemesi ayıptır benim eşim meyve sebze işiyle uğraşıyor neler neler getiriyor yani meyve sürekli tüketiyorum yumurta balıkta aynı öyle ama buara süt ve yoğurdu bırakmıştım sanırım yanlış yaptım.

çok üzülüyo insan cnm ii anlıyorum seni. senin bebişin kilosu ne kadar cnm, bide kaç haftalık?

Yok cnm yaaa bak ben hergün sütüme yumurtama meyveme proteinime dikkat ediyorum ama benim de geri çıktı 3 hafta şok oldum 2kg.ı kesin geçer diyordum yani sen benim beslenmemi görsen şaşarsın...
Yani bence bünyesel bişey yaaa

cnm benim :) geçer az kalmış..günler geçmiş saatlermi geçmicek hiiihhi

ben sadece beslenmeyle alakalı olduğunu sanmıyorum .15 tatilde gayet iyi beslendim ama ben 3 kg alırken bebek 200gr almış .3 hafta geriden geliyoruz üstelik sadece kilosu değil boyuda küçük 31+5 de 1470 gr 38 cm topiğin en miniği ünvanı bizim yanii

selam herkese doktordan geldik oğlum iyi maşaallah başı aşağı dönmüş 2200 gr 42 cm kilosu bou iyi on gün önde gidiyor başı çok büyük benimkinin yarın nst yle bakalım dedi hastane işimiz var idrar tahlilide var batmalar kasılalar bebeğin hareketinden dedi ben açılma var diye korkuyordum çok şükür yokmuş:))

ewt cnm tabiki bünye ve genetik özelliklerlede alakalıymış. benim 32+2 de 1900 grdı 34+2 de 2120 gr olmuş

sağlıklı olsunlarda napalım bizimkilerde ufak tefek olsun doğunca büyür kuzularımız.

bende öyle düşünüyorum aslında ama neden büyümüyo bi sıkıntı mı var diye düşünmekten de kendimi alamıyorum .yoksa sağlıklı olsunlar gerisi boş..

bende öyle düşünüyorum aslında ama neden büyümüyo bi sıkıntı mı var diye düşünmekten de kendimi alamıyorum .yoksa sağlıklı olsunlar gerisi boş..

Evt cnm yaaa insan üzülüyor yediklerim yaramıyor mu diyee...Rabbim sağlık versin kilo önemli değil ama işte benim şu ac (karın çevresi) değeri kafamı çok karıştırdı 3 hafta geri çıktı...

dr sağlık durumu ii diyoya o yetiyo cnm napalım hem bu ara bakıyorum topikte hemen hemen herkesin bebişi 100-200 gr arasında kilo almış demekki gayet normal diyorum yani bizde bii tuhaflık yok hadi beslenemedik desek herkes mi beslenemedi dimi ya?

inşallah bundan sonraki haftalarda herşey yolunda gider ve hepimiz sağlıcakla alırız kuzularımızı kucaklarımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…