- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.601
slm güzel annişlerrrrr
doktora gittik kızımı gördük 43cm 2000 gr olmuş raporumuzda yazıldı artık rahatızzzz
burda yazılanlara bakınca ewt kilosu ii ama karın çevresi küçük dedi öğleden sonra tekrar gittim doppler ultrasona onda 1 hafta küçük çıktı karın çevresi. kan akımına falan baktı herşey normal annesi ama bu ara pek ii beslenmemişsin ondan dedi.canım merak etme hiçç bi sorun yoktur. bu bebişler bizi ara sıra heyecanlandırıyorlar. tatlım kilosu da ii gibi geldi bana. ac kiloyla ilgili diye biliyorum. benimkinin de kilosu düşük. sağlıklı olsunlar da
uzulme canım karın cevresı kçkse kılosu azdr başka sorun yoktur merak etme
burda yazılanlara bakınca ewt kilosu ii ama karın çevresi küçük dedi öğleden sonra tekrar gittim doppler ultrasona onda 1 hafta küçük çıktı karın çevresi. kan akımına falan baktı herşey normal annesi ama bu ara pek ii beslenmemişsin ondan dedi.
ewt cnm kilosu az dedi zaten 2120gr olmuş 2 haftada 220 gr almış sadece. anlaşılan bu ara yediklerim full bana yaramış.
karın çevresi küçük olunca yeteri kadar kilo almamış oluyomuş. doppler da kan akışını kalp atımını dinledi güzel dedi. bide sancım çıktı ona baktılar yat dinlen dedi işte öyle.MAŞALLAH CNM..
CNM BENİM GÖZÜN AYDIN..KOLAY İŞ DEĞİL EV TAŞIMAK... GÜZEL Bİ DİNLEN İNŞ YARDIM EDEN VARDIR YA ÇOK ZO YOKSA CNM... OF BEN GÜNLÜK EV İŞİNİ BİLE YAPARKEN İLLA YORULUYORUM:26:
CNM BENİM KİLOSU İYİ KARIN ÇEVRESİ GERİ OLUNCA NE OLUYO BİLMİYORUM AMA... DOKTORUM SORUN YOK DEDİYSE GÜVEN ONA... DOPPLER NE OLUYO BU KASILMALARAMI BAKIYO...
ÖYLEYSE DOKTORUM UGS DE BANA BAKTI İYİ DEDİ AMA BÖYLE KALP ATIŞI TAKİP EDER GİBİ Mİ
benımkıde gecen gttıgımde 100 gr almıştı 1ogunde bende 2 kılo.meya sut yumurta et tuket
Kızlar hepinize tşk ederim moral verdiniz bana hepiniz sağolun ama insan mı diyeyim annelik mi diyeyim bilmiyorum olumsuz bişeyde hemen çöküyorum...Umarım en kısa zamanda toparlar.
Zeynepcim bak benim de karın çevresi 3 hafta geri çıktı dünden beri mahfoldum
Yok cnm yaaa bak ben hergün sütüme yumurtama meyveme proteinime dikkat ediyorum ama benim de geri çıktı 3 hafta şok oldum 2kg.ı kesin geçer diyordum yani sen benim beslenmemi görsen şaşarsın...bundan sonra haftada 100 gr alıyomuş bebişler genelde nette hep öyle okudum ama bizim dr daha çok alsın istiyo galiba. kız söylemesi ayıptır benim eşim meyve sebze işiyle uğraşıyor neler neler getiriyor yani meyve sürekli tüketiyorum yumurta balıkta aynı öyle ama buara süt ve yoğurdu bırakmıştım sanırım yanlış yaptım.
çok üzülüyo insan cnm ii anlıyorum seni. senin bebişin kilosu ne kadar cnm, bide kaç haftalık?
selam kizlar benimde yarim 18.00 da randevum var..ama daha coook saatler var o saate kadar( bakalim benim rahimagizi boyunda bir kisalma oldu mu yoksa ayni mi.insallah kisalamistir da biraz daha iceride kalir kizim.en son 2 kiloyduk bakalim alabildimi 13 gündür sanki almadi gibime geliyo yeterince beslenemedim gece oturup gündüz uyumaktan. Anne olmak cok zor herseyi takiyo insan söz konusu yavrulari olunca helede..
Yok cnm yaaa bak ben hergün sütüme yumurtama meyveme proteinime dikkat ediyorum ama benim de geri çıktı 3 hafta şok oldum 2kg.ı kesin geçer diyordum yani sen benim beslenmemi görsen şaşarsın...
Yani bence bünyesel bişey yaaa
ewt cnm tabiki bünye ve genetik özelliklerlede alakalıymış. benim 32+2 de 1900 grdı 34+2 de 2120 gr olmuş32+1 de 1600gr.
ben sadece beslenmeyle alakalı olduğunu sanmıyorum .15 tatilde gayet iyi beslendim ama ben 3 kg alırken bebek 200gr almış .3 hafta geriden geliyoruz üstelik sadece kilosu değil boyuda küçük 31+5 de 1470 gr 38 cm topiğin en miniği ünvanı bizim yanii
bende öyle düşünüyorum aslında ama neden büyümüyo bi sıkıntı mı var diye düşünmekten de kendimi alamıyorum .yoksa sağlıklı olsunlar gerisi boş..
bende öyle düşünüyorum aslında ama neden büyümüyo bi sıkıntı mı var diye düşünmekten de kendimi alamıyorum .yoksa sağlıklı olsunlar gerisi boş..
Evt cnm yaaa insan üzülüyor yediklerim yaramıyor mu diyee...Rabbim sağlık versin kilo önemli değil ama işte benim şu ac (karın çevresi) değeri kafamı çok karıştırdı 3 hafta geri çıktı...
dr sağlık durumu ii diyoya o yetiyo cnm napalım hem bu ara bakıyorum topikte hemen hemen herkesin bebişi 100-200 gr arasında kilo almış demekki gayet normal diyorum yani bizde bii tuhaflık yok hadi beslenemedik desek herkes mi beslenemedi dimi ya?
İnş canım amininşallah bundan sonraki haftalarda herşey yolunda gider ve hepimiz sağlıcakla alırız kuzularımızı kucaklarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?