2011 Nisan Anneleri

merhaba kızlar naber nasılsınız? umarım kötü haberler yoktur ve herkes turp gibidir..ben bu aralar biraz sıkıntılıyım ,bebek inatla dikiliyor beni kitliyor oldgum yere ama şükür bi sağlık problemimiz yok..birazda geçmişe bakayım eşim gelmek üzere..

benımde aynı kıloda aynı haftada

kızlar benımde sorunum aynı bakıyorumda bu ara bıçogumuzda aynı sorun var.benım drum dedıgı 25oo kg anca dogar mıyon bebk olur senın bunyenden kaynaklanıyor dedı tamam ıyı beslendın elınden gelenı yapıyosun ama bellı olmayabılır dedı ama onemlı olan dogduktan sonra ıyı bakman daha çabuk buyur merak etme dedı.onemlı olan saglıklı olmaları nst renklı dobler kordon bagı amınıyo sıvısı bunlar on planda bundan sonra stres yapmayın kızlar anlıyorum sızı ama stres çok etkılıyor.

ıyıyız canım .bu aralar bende de aynı bıde grıp oldum bugun ustune tam oldu

slm güzel annişlerrrrr
doktora gittik kızımı gördük 43cm 2000 gr olmuş raporumuzda yazıldı artık rahatızzzz

kızlar maş. bebeklerede sizede..inş.hakkınızda hayırlısı olur.

cnm aynı sıkıntı bendede var,nefes alamıyorum resmen,boynumdaki damarlar geriliyor sanki..bi thafım valla..zaten 3ten önce uyku yok,sonrasıda 4 kere wc ..

kankim.....gel cevahireeeeeeeeeee

İyi geceler herkese..
Bugün 32. hafta kontrolümüze gittik, her şey normal dedi doktor Fotoğraf alacaktım ama bizim kız pozisyon vermedi :) Bu arada ben de "kız olduğu kesin di mi, doğumda süpriz olanları duyuyorum" diyince güldü doktor "evet kesin" dedi Raporu da aldım, 37. haftaya kadar çalışacağım bi aksilik olmazsa. Bir yandan ayrılsam diyorum bir yandan da doğum sonrası bakacak kimsem olmadığından izni uzatmam lazım..
Bacak eklem ağrılarımı söyleyince Osteocare'i günde 2'ye çıkarmamı tasiye etti.
Burada yazılanlara bakınca gözüm korktu valla, karyola falan almak için izni bekleyecektim ama haftaya alacağım, iyice ağırlaşırsam uğraşamam gibi geliyor şimdi.

selam 2011 nisan anneleri hepinize guzel dogumlar diliyorum gecen yil bu vakitler de ki halimi hatirladim bir an uykusuz geceler mide yanmalari ayaklar eller sis sagdan sola donemiyosun filan :)Allah kolayliklar versin . bu arada bebeklerin ultrasondaki boy ve kilosuna aldanmayin derim yanilma payi cok oluyor hem - hem + yonde ... benim dr um 4 kiloyu gececek gibi bebek demisti ve beni korkutmustu 3410gr dogdu:) ablamada dr u bebegin gelisimi yavas 3 kiloyu bulmaz demisler 4035 gr dogurdu saka gibi degil mi??

iyi akşamlaar kızlaar,
ne yazıkki bizden haberler biraz kötü..birkaç gündür süren ve dün baya artan bir kasık ağrım vardı,
ama dayanılmayacak gibi değildi..bugünde yoga dersi için kliniğe gitmişken dr.la görüşüp söyliyeyim dedim dünden beri de oğlum biraz sakindi..

neyse hemen usg ile baktık,çok büyük bir sıkıntı yok,oğlum yine kordon dolamış 1 kere boynuna
birde kafası baskı yapıyordur ve çatı kemikleri açılıyordur dedi dr.um ama nolur nolmaz nstye bakalım bir 10 dk. dedi..
girdim,10 dak oldu 20 dk ve sonra 30 dk,aralarda dr.a gidiyor sonuçlar..meğersem benim 3-4 dk.aralarla kasılmalarım çıkmış,ve düzenli,üstelik 50-60lar hatta birinde 100e vurmuş

tabi ben bunları hissediyorum ama ağrı yok..neyse bana hemen yatış verdiler ve 20 dk.ara ile nidilat verdiler dil altından..ve sonra saat bir serum yedim,tekrar nst ye girdim ve kasılmalarım azalmıştı..

şimdi 2 gün günder 3 kez nidilat kullanıcam ve cuma günü kontrole gidicem..en az 2-3 hafta daha durması lazım oğlumun oyuzden ne gerekiryorsa yapacaz..inş.oğlum acele etmez,çok kötü oldum yaa..

bizim için dua edin noolur,bebeğim daha küçük,bende dinlenicem artık,işe gitmicem..

cnm arkadaşım çok geçmiş olsun öncelikle ama içini ferah tut..tabi erken gelmesi işimize gelmez ama allahın izniyle teşrif ederlersede sağlıklarında bi sorun olmaz unutma... Sadece sabırlı bekleyişler olur... Ama sen dinlen ne güzelki erken fark edilmiş... Bebişin seni üzmez akıllıdır nisan bebekleri içini ferah tut...

canımm korkma o ne zaman geleceğini bilir. inşallah en hayırlı zamandan en hayırlı en sağlıklı şekilde alırsın kucağına
benim de 2 gündür kasıklarımda ağrı var gözümü korkuttun şimdi pazartesi doğum iznimi almak için gitcem büyük ihtimalle nstye de bakacak aeninki gibi bi durum çıkar mı acaba??

kızlar teşekkür ederim..ben böyle konularda biraz güçlüyüm zaten ama üzüldüm yine de..
çok yordum kendimi,biraz benim yüzümden mi oldu diye kendime kızıyorum aslında..
birde bu nidilat ilacı beni mahvetti,başım felaket ağrıyor,minoset içtim halen çok ağrıyor..

sakın ihmal etmeyin böyle şikayetlerinizi,tedbirli olmak herzman daha iyidir..
nstye de mutlaka girmeli,benim bu 3. oldu,ama bundan sonra sıklaşacak gibi artık..
benim dr.sıkı takipçi Allahtan onaa çok güveniyorum

inş. biraz daha dişini sıkar bebeğin cnm.
işte nst bunun için çok iyi oluyor.
bnde cuma gidicem gene nst ye.

canim cok gecmis olsun yat hic kalma..iyi ki doktora gitmissin,en azindan önlemi alinmis..dualarim seninle.sende bana dua et benimkide erken gelmesin yat dedilerde bir yatabilsem([/B]

çok geçmiş olsun canım,dualarımız seninle...sen kasık ağrın dışında kasılmaları hissetmiyormuydun,sertleşme falan.

cok gecmıs olsun canım.allah yardımcın olsun

Korkma nidilat kasılmaları engelliyor..Kader arkadaşı olduk..Ama özellikle dinlen..Ayakta gezinmek kasılmaları tetikliyor..Strese girme sakın ben aylardır aynı durumdayım canım..Bol bol uzan dinlen..Geçmiş olsun..

Kızlar kasılmanın tarifin verirmisiniz...mesela benim bebiş bi tarafta ama nefesim kesiliyo ozaman sert oluyo olduğu yer bu kasılma değil dimi 3 gündür çok oluyo...bu hareketi oluyo dimi...kasılma nasıl oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…