- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.641
İyi geceler herkese..
Bugün 32. hafta kontrolümüze gittik, her şey normal dedi doktorFotoğraf alacaktım ama bizim kız pozisyon vermedi :) Bu arada ben de "kız olduğu kesin di mi, doğumda süpriz olanları duyuyorum" diyince güldü doktor "evet kesin" dedi Raporu da aldım, 37. haftaya kadar çalışacağım bi aksilik olmazsa. Bir yandan ayrılsam diyorum bir yandan da doğum sonrası bakacak kimsem olmadığından izni uzatmam lazım..
Bacak eklem ağrılarımı söyleyince Osteocare'i günde 2'ye çıkarmamı tasiye etti.
Burada yazılanlara bakınca gözüm korktu valla, karyola falan almak için izni bekleyecektim ama haftaya alacağım, iyice ağırlaşırsam uğraşamam gibi geliyor şimdi.
Kızlar kasılmanın tarifin verirmisiniz...mesela benim bebiş bi tarafta ama nefesim kesiliyo ozaman sert oluyo olduğu yer bu kasılma değil dimi 3 gündür çok oluyo...bu hareketi oluyo dimi...kasılma nasıl oluyo?
kasılma dediğin gibi bebek bir yerde toplanıyor ve karnın sertleşiyor..elini karnına koyduğunda anlarsın zaten..ama ağrısız bu şekilde kasılmalar normal,rahim kendini doğuma hazırlıyormuş..korkacak bir şey yok merak etme..
iyi akşamlaar kızlaar,
ne yazıkki bizden haberler biraz kötü..birkaç gündür süren ve dün baya artan bir kasık ağrım vardı,
ama dayanılmayacak gibi değildi..bugünde yoga dersi için kliniğe gitmişken dr.la görüşüp söyliyeyim dedim dünden beri de oğlum biraz sakindi..
neyse hemen usg ile baktık,çok büyük bir sıkıntı yok,oğlum yine kordon dolamış 1 kere boynuna
birde kafası baskı yapıyordur ve çatı kemikleri açılıyordur dedi dr.um ama nolur nolmaz nstye bakalım bir 10 dk. dedi..
girdim,10 dak oldu 20 dk ve sonra 30 dk,aralarda dr.a gidiyor sonuçlar..meğersem benim 3-4 dk.aralarla kasılmalarım çıkmış,ve düzenli,üstelik 50-60lar hatta birinde 100e vurmuş
tabi ben bunları hissediyorum ama ağrı yok..neyse bana hemen yatış verdiler ve 20 dk.ara ile nidilat verdiler dil altından..ve sonra saat bir serum yedim,tekrar nst ye girdim ve kasılmalarım azalmıştı..
şimdi 2 gün günder 3 kez nidilat kullanıcam ve cuma günü kontrole gidicem..en az 2-3 hafta daha durması lazım oğlumun oyuzden ne gerekiryorsa yapacaz..inş.oğlum acele etmez,çok kötü oldum yaa..
bizim için dua edin noolur,bebeğim daha küçük,bende dinlenicem artık,işe gitmicem..
iyi akşamlaar kızlaar,
ne yazıkki bizden haberler biraz kötü..birkaç gündür süren ve dün baya artan bir kasık ağrım vardı,
ama dayanılmayacak gibi değildi..bugünde yoga dersi için kliniğe gitmişken dr.la görüşüp söyliyeyim dedim dünden beri de oğlum biraz sakindi..
neyse hemen usg ile baktık,çok büyük bir sıkıntı yok,oğlum yine kordon dolamış 1 kere boynuna
birde kafası baskı yapıyordur ve çatı kemikleri açılıyordur dedi dr.um ama nolur nolmaz nstye bakalım bir 10 dk. dedi..
girdim,10 dak oldu 20 dk ve sonra 30 dk,aralarda dr.a gidiyor sonuçlar..meğersem benim 3-4 dk.aralarla kasılmalarım çıkmış,ve düzenli,üstelik 50-60lar hatta birinde 100e vurmuş
tabi ben bunları hissediyorum ama ağrı yok..neyse bana hemen yatış verdiler ve 20 dk.ara ile nidilat verdiler dil altından..ve sonra saat bir serum yedim,tekrar nst ye girdim ve kasılmalarım azalmıştı..
şimdi 2 gün günder 3 kez nidilat kullanıcam ve cuma günü kontrole gidicem..en az 2-3 hafta daha durması lazım oğlumun oyuzden ne gerekiryorsa yapacaz..inş.oğlum acele etmez,çok kötü oldum yaa..
bizim için dua edin noolur,bebeğim daha küçük,bende dinlenicem artık,işe gitmicem..
günaydın kızlar geçmişi okudum geldım allah hastalara şifa versin hasta olmayanlara da maaşallah nazar değmesin bizde kızımla iyiyiz çok şükür bugun 2 de kontrolumuz var bakalım nasılmış Beray Hanım ımız.kaç kg oldu çok merak edıyorum kuzumu
Günaydın herkese kızlarrrrrrr
Gül canım geçmiş olsun,güzel haberlerini bekliyorduk ama bizi üzdün birazcık,bebişte sağ salim dursun yerinde,erken gelmesin sakın,vaktinde gelsin sağlıklı gelsin inşallah.Dinlen bol bol,üzülme herkesin yaşadığı ve bundan sonra yaşayacağı şeyler sanırım.Hazırlıklı olmak gerek.
iyi akşamlaar kızlaar,
inş. biraz daha dişini sıkar bebeğin cnm.
işte nst bunun için çok iyi oluyor.
bnde cuma gidicem gene nst ye.
canim cok gecmis olsun yat hic kalma..iyi ki doktora gitmissin,en azindan önlemi alinmis..dualarim seninle.sende bana dua et benimkide erken gelmesin yat dedilerde bir yatabilsem([/B]
çok geçmiş olsun canım,dualarımız seninle...sen kasık ağrın dışında kasılmaları hissetmiyormuydun,sertleşme falan.
cok gecmıs olsun canım.allah yardımcın olsun
Korkma nidilat kasılmaları engelliyor..Kader arkadaşı olduk..Ama özellikle dinlen..Ayakta gezinmek kasılmaları tetikliyor..Strese girme sakın ben aylardır aynı durumdayım canım..Bol bol uzan dinlen..Geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun bende birazdan nst ye gidicektim korktum işmdi çünkü iki haftadır kaslmalarımv ar doktor kontrolüm dündü başı aşağı dönmüş birde başı büyük koca kafalı olacak diyor iki hafta ilerde başı şüphesi var sanırım bugün anlıycaz hayırlsı artık
Günaydın herkese kızlarrrrrrr
Gül canım geçmiş olsun,güzel haberlerini bekliyorduk ama bizi üzdün birazcık,bebişte sağ salim dursun yerinde,erken gelmesin sakın,vaktinde gelsin sağlıklı gelsin inşallah.Dinlen bol bol,üzülme herkesin yaşadığı ve bundan sonra yaşayacağı şeyler sanırım.Hazırlıklı olmak gerek.
Canım çok geçmiş olsun. Güzelce dinlen. Hiç yorma kendini. Bebişinde bekler annesi sen hiç merak etme
hepinize çok teşekkür ederim kızlaar,inş.başka kimse yaşamaz bunları,bebişlerimiz sağlıkla zamanında gelsinler,acele etmesinler..
Bende dinlenicem ama hala hazırlıklarımız var daha bitmedi,onların stresi bastı şimdi bugnden itibaren yavaş yavaş yapıp tamamlamam lazım..kayınvalidem yardım edecek saolsun..
Sizde dikkat edin,normal durumlarda olsa gözetim altında olmak önemli..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
hepinize çok teşekkür ederim kızlaar,inş.başka kimse yaşamaz bunları,bebişlerimiz sağlıkla zamanında gelsinler,acele etmesinler..
bende dinlenicem ama hala hazırlıklarımız var daha bitmedi,onların stresi bastı şimdi bugnden itibaren yavaş yavaş yapıp tamamlamam lazım..kayınvalidem yardım edecek saolsun..
sizde dikkat edin,normal durumlarda olsa gözetim altında olmak önemli..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Kızlar günaydın...
Dün kızımı görmeye gittik... Ve Kızım Kocaman olmuş...Kızım tam olarak 3115 gr. ve 51,38 cm olmuş teyzeleri... Kızım baya uzun boylu olacakmış doktor teyzesinin söylemesine göre...
Çok tatlıydı... Doktor artık kasılmalar olur normal dedi... Bundan sonra takip edeceksin dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?