2011 Nisan Anneleri

Allah yardımcın olsun,güç-kuvvet versin canım..

Kızlar kasılmanın tarifin verirmisiniz...mesela benim bebiş bi tarafta ama nefesim kesiliyo ozaman sert oluyo olduğu yer bu kasılma değil dimi 3 gündür çok oluyo...bu hareketi oluyo dimi...kasılma nasıl oluyo?

Kasılma dediğin gibi bebek bir yerde toplanıyor ve karnın sertleşiyor..Elini karnına koyduğunda anlarsın zaten..Ama ağrısız bu şekilde kasılmalar normal,rahim kendini doğuma hazırlıyormuş..Korkacak bir şey yok merak etme..

karnım yamuluyo.... şekli şemali kaydı... Budamı kasılma oluyo... Ah oğlum ah şimdiden kastın beni doğunca napcam senle

çok geçmiş olsun bende birazdan nst ye gidicektim korktum işmdi çünkü iki haftadır kaslmalarımv ar doktor kontrolüm dündü başı aşağı dönmüş birde başı büyük koca kafalı olacak diyor iki hafta ilerde başı şüphesi var sanırım bugün anlıycaz hayırlsı artık

günaydın kızlar geçmişi okudum geldım allah hastalara şifa versin hasta olmayanlara da maaşallah nazar değmesin bizde kızımla iyiyiz çok şükür bugun 2 de kontrolumuz var bakalım nasılmış Beray Hanım ımız.kaç kg oldu çok merak edıyorum kuzumu

Günaydın herkese kızlarrrrrrr
Gül canım geçmiş olsun,güzel haberlerini bekliyorduk ama bizi üzdün birazcık,bebişte sağ salim dursun yerinde,erken gelmesin sakın,vaktinde gelsin sağlıklı gelsin inşallah.Dinlen bol bol,üzülme herkesin yaşadığı ve bundan sonra yaşayacağı şeyler sanırım.Hazırlıklı olmak gerek.

Bugün tatlişoğlumdan güzel ve hayırlı haberler bekliyoruz,inşallah ilk bebeğimiz sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir

Canım çok geçmiş olsun. Güzelce dinlen. Hiç yorma kendini. Bebişinde bekler annesi sen hiç merak etme

Günaydın

bol bol dinlen canım..böyle problemler yaşayıp 39. haftasında doğuranlar biliyorum.inşallah bi aksilik çıkmaz kendii yorma fazla

inş. biraz daha dişini sıkar bebeğin cnm.
işte nst bunun için çok iyi oluyor.
bnde cuma gidicem gene nst ye.

canim cok gecmis olsun yat hic kalma..iyi ki doktora gitmissin,en azindan önlemi alinmis..dualarim seninle.sende bana dua et benimkide erken gelmesin yat dedilerde bir yatabilsem([/B]

çok geçmiş olsun canım,dualarımız seninle...sen kasık ağrın dışında kasılmaları hissetmiyormuydun,sertleşme falan.

cok gecmıs olsun canım.allah yardımcın olsun

Canım çok geçmiş olsun. Güzelce dinlen. Hiç yorma kendini. Bebişinde bekler annesi sen hiç merak etme

hepinize çok teşekkür ederim kızlaar,inş.başka kimse yaşamaz bunları,bebişlerimiz sağlıkla zamanında gelsinler,acele etmesinler..
bende dinlenicem ama hala hazırlıklarımız var daha bitmedi,onların stresi bastı şimdi bugnden itibaren yavaş yavaş yapıp tamamlamam lazım..kayınvalidem yardım edecek saolsun..

sizde dikkat edin,normal durumlarda olsa gözetim altında olmak önemli..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..

şekerim aman yorma kendini dikkatli ol bir de bu verdikleri ilaç kalp çarpıntısı yapabilir geçici bir durum endişe etme

Günaydın kızlar
Kahvaltı ettim ama bizim kızdan hala ses seda yok.
Normalde kıpırdanmaya başlamış olurdu.
Sabahtan beri hiç hareket hissetmedim.
Korkmama gerek yok sanırım değil mi
:26:

Canım dinlen bol bol, inşallah bekler bebiş.
Erken daha acele etmesin.

Kızlar günaydın...

Dün kızımı görmeye gittik... Ve Kızım Kocaman olmuş... Kızım tam olarak 3115 gr. ve 51,38 cm olmuş teyzeleri... Kızım baya uzun boylu olacakmış doktor teyzesinin söylemesine göre...

Çok tatlıydı... Doktor artık kasılmalar olur normal dedi... Bundan sonra takip edeceksin dedi...

masallah canım bebişe
nelerle besleniyorsun bizede söylesene görkemle bana özellikle bizde napcagımızı sasırdık ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…