2011 Nisan Anneleri

canım maşallah bebişineohh ne güzel 3 kiloyu aşmışş allah nazarlardan sakınsınnnnnn.

Maşallah canım, kocaman olmuş

ay maşallah ona..nasıl besliyorsunuz hakketen ya..benim bünyemmi bebeğe aldırmıyor acaba..herkesin yediği gibi yiyorum et süt yumurta meyve ama bebek büyüyeceğine ben büyüyorum

Kızlar teşekkür ederim... Walla süt ve süt ürünlerini çok tüketiyorum.. Et vs de yiyorum.. Ama her sabah sütle beraber mısır gevreği yiyorum... Proteinli ya direk bebeğe gidiyor bende kilo almamış oluyorum...

canım dualrımız seninle sağlıkla kavusacağız hepimiz yavrularımıza inşallah çok geçmiş olsun

maşallah güzel kzuucuğa bakalım benim kuzucuk nasıl gidiyor haftaya dr kontolum benimde

inşallah tatlışoğlumda sağlıkla alır yavrusunu kucağına dualarımızı esirgemeyelim hepimiz için

selam kızlar nst sonucum iyi çıktı çok şükür benim yaramaz yerinde duracak şimdilik, bebek kilosunu konuşmuşunuz benimkide normal gidiyor bu ay göbüşü iyi büyümüş maşaallah 2200 gr çıktı bende bu ay bol bol yeşillik yedim meyveyi hep tüketiyorum zaten birde ara öğünlerde bende mısır gevreği yedim kan yapsın diye içine keçiboynuzu pekmezide kattım bence işe yaramış on gün önde gelişimi maşaallah süphanallah oğluma etin hiçbir çeşidini yiyemiyorm maalesef çünkü tiksinmiştim onun dışında bu ay cevizde yedim bolca.

canım benim tabi ki dualarımız seninle. merak etme hiçç bişey olmayacak. herzaman konuştuğumuz gibi vaktinde saatinde inşş. sen de bu evrede hiç yorulma bol bol dinlenmeye çalış

hay maşallah annesii yeğenimene güzel bakmışsıngözünaydın tatlım çok sevindim.

masallah canım bebişe
nelerle besleniyorsun bizede söylesene görkemle bana özellikle bizde napcagımızı sasırdık ama yok

ahhh ahh ben beceremedim şu işi daha karnımdayken bide doğduktan sonra nasıl bakcam ben bu bebişe:18:

Maşaallah gerçekten uzunmuş:))

kızlar tatlişoğlumun doğumuna az kaldı çok heyecanlandım.benım küçük görümcemde benden 3 hafta önceydı bebeği dün doğum yaptı onuda duyunca çok heyecanlandım onun ıkıncı bebegı olmasına ragmen sancısı geldıgını anlamamıs bende hıssetmezsem dıye korkuyorum ne olacak bılmıyorum Allah bıldırır ınsallah.epidural normal dogum yaptı çok memnun maaşallah.3.750 dogdu bebeğimizde

günaydın kızlar nasılsınız çok bakmadan geçmişe gül ü gördüm canım çok geçmiş olsun bebeğin zamanında gelir inş. bol bol dinlen

Maşallah, gözünüz aydın.
Darısı başımıza ama tabii zamanı gelince...

tatlım mısır gevreği dediğin kelloğgs spesial k mı yoksa başka bi marka mı bide kahvaltı yerine mi yiyosun yoksa ara ögün olarak mı 12 martta benimde randevum var bebişim kilo alsın istiyorum bende deniycem mısır gevreğini önerilerini bekliyoruz bu arada maşşallah subanallah bebişine allahım hepimizinkini korusun inşallah

Bakıyorum da bebişler artık toparlanmaya başladı maşallah benimde randevum pazartesi çok merak ediyorum kilosunu

ayyy ne güzel maşallah canım inş. tatlişoğlumunda güzel geçer ikiside sağlıklı olur anlarsın canım heralde doğum başlasa

landsarc canım geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen bol bol...bebişin yeterince büyüdü doğsada sorun olmaz ama ne kadar içerde kalsalar o kadar iyidir. kasılmalar başladı hepimizde zorlu dönemlere girdik. ama az daha sabretsin bebişler...

maşallah hem annesine hem bebişe kocamn olmuş Allah nazarlardan saklasın desene uzun boylu manken gibi kız olacak cimcime

Benim yediğim değişik hep... Vitalisinkini yiyorum, k feleks de yiyorum. değiştiriyorum devamlı... Devamlı aynısı bıktırıyor... Çalıştığım için Hafta içi kahvaltı yerine yiyorum cnm.

günaydın güzel aneler sanki ben doğuracakmışım gibi gece uyku tutmadı beni tatlişoğlum ne yaptı acaba ne zaman haberini alırızki kimsede tel nosu yok dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…