- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.681
merhaba kızlar bebişimi gördüm geldim muayene de 46 cm olmuş yavrum 2200gr kilosu da maşallah deyin teyzeleri
iyi akşamlaar kızlaar,
ne yazıkki bizden haberler biraz kötü..birkaç gündür süren ve dün baya artan bir kasık ağrım vardı,
ama dayanılmayacak gibi değildi..bugünde yoga dersi için kliniğe gitmişken dr.la görüşüp söyliyeyim dedim dünden beri de oğlum biraz sakindi..
neyse hemen usg ile baktık,çok büyük bir sıkıntı yok,oğlum yine kordon dolamış 1 kere boynuna
birde kafası baskı yapıyordur ve çatı kemikleri açılıyordur dedi dr.um ama nolur nolmaz nstye bakalım bir 10 dk. dedi..
girdim,10 dak oldu 20 dk ve sonra 30 dk,aralarda dr.a gidiyor sonuçlar..meğersem benim 3-4 dk.aralarla kasılmalarım çıkmış,ve düzenli,üstelik 50-60lar hatta birinde 100e vurmuş
tabi ben bunları hissediyorum ama ağrı yok..neyse bana hemen yatış verdiler ve 20 dk.ara ile nidilat verdiler dil altından..ve sonra saat bir serum yedim,tekrar nst ye girdim ve kasılmalarım azalmıştı..
şimdi 2 gün günder 3 kez nidilat kullanıcam ve cuma günü kontrole gidicem..en az 2-3 hafta daha durması lazım oğlumun oyuzden ne gerekiryorsa yapacaz..inş.oğlum acele etmez,çok kötü oldum yaa..
bizim için dua edin noolur,bebeğim daha küçük,bende dinlenicem artık,işe gitmicem..
bize bişi olunca aynı anda oluyo kızlar ben de gribim nefes alamıyorum boğazım faranjit. ilaç da vermiyo tuzlu karbonatlı suyla gargara yap dedi dr. :26:
Kasılma dediğin gibi bebek bir yerde toplanıyor ve karnın sertleşiyor..Elini karnına koyduğunda anlarsın zaten..Ama ağrısız bu şekilde kasılmalar normal,rahim kendini doğuma hazırlıyormuş..Korkacak bir şey yok merak etme..
Kızlar günaydın...
Dün kızımı görmeye gittik... Ve Kızım Kocaman olmuş...Kızım tam olarak 3115 gr. ve 51,38 cm olmuş teyzeleri... Kızım baya uzun boylu olacakmış doktor teyzesinin söylemesine göre...
Çok tatlıydı... Doktor artık kasılmalar olur normal dedi... Bundan sonra takip edeceksin dedi...
Kızlar teşekkür ederim... Walla süt ve süt ürünlerini çok tüketiyorum.. Et vs de yiyorum.. Ama her sabah sütle beraber mısır gevreği yiyorum... Proteinli ya direk bebeğe gidiyor bende kilo almamış oluyorum...
selam kızlar nst sonucum iyi çıktı çok şükür benim yaramaz yerinde duracak şimdilik, bebek kilosunu konuşmuşunuz benimkide normal gidiyor bu ay göbüşü iyi büyümüş maşaallah 2200 gr çıktı bende bu ay bol bol yeşillik yedim meyveyi hep tüketiyorum zaten birde ara öğünlerde bende mısır gevreği yedim kan yapsın diye içine keçiboynuzu pekmezide kattım bence işe yaramış on gün önde gelişimi maşaallah süphanallah oğluma etin hiçbir çeşidini yiyemiyorm maalesef çünkü tiksinmiştim onun dışında bu ay cevizde yedim bolca.
merhaba kızlar bebişimi gördüm geldim muayene de 46 cm olmuş yavrum 2200gr kilosu da maşallah deyin teyzeleri
kızlar tatlişoğlumun doğumuna az kaldı çok heyecanlandım.benım küçük görümcemde benden 3 hafta önceydı bebeği dün doğum yaptı onuda duyunca çok heyecanlandım onun ıkıncı bebegı olmasına ragmen sancısı geldıgını anlamamıs bende hıssetmezsem dıye korkuyorum ne olacak bılmıyorum Allah bıldırır ınsallah.epidural normal dogum yaptı çok memnun maaşallah.3.750 dogdu bebeğimizde
iyi gunler annişler bişey sorcam bebişi hıçkırık tutup bunu anlayan varmıı benımki 5dkdır hafif hafif tıklatıp duruyo acaba hıckırıkmı tuttukii
iyi gunler annişler bişey sorcam bebişi hıçkırık tutup bunu anlayan varmıı benımki 5dkdır hafif hafif tıklatıp duruyo acaba hıckırıkmı tuttukii
aynen bende de öyle belli aralıklarla tıklatıp duruyor bence hıçkırıyor. bi de ben son günlerde nefes alamıyorum kızlar sizde de varmı boğulacakmışım gibi oluyor bi oturuyorum bi yatıyorum hiç bir işe yaramıyor
kızlar selam keyfsizim bugünlerde gecen gün su gibi akıntım oldu dr neolur ne olmaz die turnusol kağıdı wermşti bna şüphelendiğinde koy diye yeşil olursa cocuğun suyudur diye allahım bi baktm yeşil oldu elim ayağım boşaldı hemen gttm dr a bn grip olmştum fena öksürmekten kesede catlak var sızma yapıo yatcksn kalkmadan dedi yatıom işte cuma yne gtcem çok korkuyırummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim ki bütün gün hıçkırıyo.bayağıda uzun sürüyoiyi gunler annişler bişey sorcam bebişi hıçkırık tutup bunu anlayan varmıı benımki 5dkdır hafif hafif tıklatıp duruyo acaba hıckırıkmı tuttukii
bende oturunca zor nefes alıyorumaynen bende de öyle belli aralıklarla tıklatıp duruyor bence hıçkırıyor. bi de ben son günlerde nefes alamıyorum kızlar sizde de varmı boğulacakmışım gibi oluyor bi oturuyorum bi yatıyorum hiç bir işe yaramıyor
aalhım şifa versin inşalah bebeğin zamanınsa gelir canımkızlar selam keyfsizim bugünlerde gecen gün su gibi akıntım oldu dr neolur ne olmaz die turnusol kağıdı wermşti bna şüphelendiğinde koy diye yeşil olursa cocuğun suyudur diye allahım bi baktm yeşil oldu elim ayağım boşaldı hemen gttm dr a bn grip olmştum fena öksürmekten kesede catlak var sızma yapıo yatcksn kalkmadan dedi yatıom işte cuma yne gtcem çok korkuyırummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bende yok nefesi zor alma gibi problem benim bebiş baya aşşağıda ondan heralde nefesimi kesmiyo belki seninki yukarıda olduğu için nefesini kesiyor olabilirr.
ayyyyyy gecmışı okuycam dıye daldım kuşburnu koymuştum çaydanlıgım yanmış kokusuna gıttımm
kızlar sızı korkutmak ıstemem ama benım bı tanıdıgım hamıleydı dogumu benden 1 hafta once olacaktı sadece anne çok fazla kılo almıştı herşey yolunda gıderken 33.haftasında suyu gelmış ılk gun dr gtmemış ıkıncı gun gtmış ve hemen doguma almşlar sezeryanla dogum yapmış bebk kuvezdeymış şimdı 37 bıtırmesını beklıyorlarmış.eltıısyle konuştum hıç bışeyı hazr değildı bız goturduk evden gecelık felan dedı.çantanızı hazrlayın kızlar ne olur ne olmaz.
bende de tuaf duygular var ıkı gundur sankı anıden doguma gtcekmışım gıbı
evet canım ben anlıyorum günde iki defa oluyo başladığı zaman 15dakikadan fazla sürüyo ben çok rahat anlıyorumm.
kızlar selam keyfsizim bugünlerde gecen gün su gibi akıntım oldu dr neolur ne olmaz die turnusol kağıdı wermşti bna şüphelendiğinde koy diye yeşil olursa cocuğun suyudur diye allahım bi baktm yeşil oldu elim ayağım boşaldı hemen gttm dr a bn grip olmştum fena öksürmekten kesede catlak var sızma yapıo yatcksn kalkmadan dedi yatıom işte cuma yne gtcem çok korkuyırummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
senden 3 hafta önde ise 35 in içinde olması lazım maşallah 3750 mi doğurdu
Selam kızlarrr...oğlumu görüp geldimbüyümüş benim paşam 2.900 olmuş nst ya de ilk defa girdim o da normal çıktı dr.herşeyi çok iyi maşallah dedi.. nefes alıp verme hareketleri yapıyordu bir de ağzını açıp kapatıyordu.Biz nst sırası beklerken sezeryanlı bir doğum oldu bebeği hemşire getirdi çok tatlıydı babası anneannesi falan ağladılar ben de dayanamadım sanki benim yakınımmış gibi nasıl ağladımm..çok duygulu ve mutlu bir an yaa..Allah bizlere de nasip etsin inşallah
canım maşallahbebişine ne güzel büyümüş herşeyde yolundaymış ohh deymeyin keyfine sen kaçıncı haftandasın canım çizelgen yok göremedim
Selam kızlarrr...oğlumu görüp geldimbüyümüş benim paşam 2.900 olmuş nst ya de ilk defa girdim o da normal çıktı dr.herşeyi çok iyi maşallah dedi.. nefes alıp verme hareketleri yapıyordu bir de ağzını açıp kapatıyordu.Biz nst sırası beklerken sezeryanlı bir doğum oldu bebeği hemşire getirdi çok tatlıydı babası anneannesi falan ağladılar ben de dayanamadım sanki benim yakınımmış gibi nasıl ağladımm..çok duygulu ve mutlu bir an yaa..Allah bizlere de nasip etsin inşallah
slm kızlar sanırım bu bebekler erkenden gelmek istiyorlar. aman acele etmeyin kuzucuklarımız bekleyin vaktinizi. daha çok küçüksünüz. benimde dün sancım çıktı ama şuanda iyiyim çok şükür. ya dr karnıma ultrason aleetini bastırınca ağrı oldu meğersem sancıymış acemilik işte nerden bilim ben. ama hemen geçti çok şükür bidahada olmadı inş vaktinde ve sağlıcakla gelir miniklerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?