2011 Nisan Anneleri

çokk gecmış olsun canım dıkkat et kendıne

bize bişi olunca aynı anda oluyo kızlar ben de gribim nefes alamıyorum boğazım faranjit. ilaç da vermiyo tuzlu karbonatlı suyla gargara yap dedi dr. :26:

ayy ben ne gzl hasta olmuyorum dedım eşimden gectı onun kı 2 gunde gectı ben ılaçta ıçemıyorum

benımde ole oluyor bı yerde toplanıyor bılmıyordum kasılmaının boyle oldugunu

maşşş kızına

bende tam tahıllı nestle aldım yıyorum

maşş
merhaba kızlar bebişimi gördüm geldim muayene de 46 cm olmuş yavrum 2200gr kilosu da maşallah deyin teyzeleri

maşş

senden 3 hafta önde ise 35 in içinde olması lazım maşallah 3750 mi doğurdu

Son düzenleme:
iyi gunler annişler bişey sorcam bebişi hıçkırık tutup bunu anlayan varmıı benımki 5dkdır hafif hafif tıklatıp duruyo acaba hıckırıkmı tuttukii

kızlar sızı korkutmak ıstemem ama benım bı tanıdıgım hamıleydı dogumu benden 1 hafta once olacaktı sadece anne çok fazla kılo almıştı herşey yolunda gıderken 33.haftasında suyu gelmış ılk gun dr gtmemış ıkıncı gun gtmış ve hemen doguma almşlar sezeryanla dogum yapmış bebk kuvezdeymış şimdı 37 bıtırmesını beklıyorlarmış.eltıısyle konuştum hıç bışeyı hazr değildı bız goturduk evden gecelık felan dedı.çantanızı hazrlayın kızlar ne olur ne olmaz.

bende de tuaf duygular var ıkı gundur sankı anıden doguma gtcekmışım gıbı

Son düzenleme:
iyi gunler annişler bişey sorcam bebişi hıçkırık tutup bunu anlayan varmıı benımki 5dkdır hafif hafif tıklatıp duruyo acaba hıckırıkmı tuttukii

aynen bende de öyle belli aralıklarla tıklatıp duruyor bence hıçkırıyor. bi de ben son günlerde nefes alamıyorum kızlar sizde de varmı boğulacakmışım gibi oluyor bi oturuyorum bi yatıyorum hiç bir işe yaramıyor

kızlar selam keyfsizim bugünlerde gecen gün su gibi akıntım oldu dr neolur ne olmaz die turnusol kağıdı wermşti bna şüphelendiğinde koy diye yeşil olursa cocuğun suyudur diye allahım bi baktm yeşil oldu elim ayağım boşaldı hemen gttm dr a bn grip olmştum fena öksürmekten kesede catlak var sızma yapıo yatcksn kalkmadan dedi yatıom işte cuma yne gtcem çok korkuyırummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bende yok nefesi zor alma gibi problem benim bebiş baya aşşağıda ondan heralde nefesimi kesmiyo belki seninki yukarıda olduğu için nefesini kesiyor olabilirr.

canım aman dikkat et yat dinlenn bol bol kalkmaa allah yardımcın olsunn.

canım benim ki bütün gün hıçkırıyo.bayağıda uzun sürüyo
bende oturunca zor nefes alıyorum
aalhım şifa versin inşalah bebeğin zamanınsa gelir canım
canım bende yok nefesi zor alma gibi problem benim bebiş baya aşşağıda ondan heralde nefesimi kesmiyo belki seninki yukarıda olduğu için nefesini kesiyor olabilirr.

merhaba kızlar bebişimi gördüm geldim muayene de 46 cm olmuş yavrum 2200gr kilosu da maşallah deyin teyzeleri

maşaşlah canım kuzucuğa

ayyyyyy gecmışı okuycam dıye daldım kuşburnu koymuştum çaydanlıgım yanmış kokusuna gıttımm

ay şekerim aman dikkat eyt allah iyiliğini versin

cnm bende de var o garip duygular 2-3 gundur kendimi pek enerjik hissediyorum hayır olsun geceleride cok sık kalkmaya başladım

evet canım ben anlıyorum günde iki defa oluyo başladığı zaman 15dakikadan fazla sürüyo ben çok rahat anlıyorumm.

aman cnm ya nolur dikkat et bende de aıkıntı oldu ama su değildi terle karısık akıntıydı dr um fitil verdi akıntım oluyor dedim iyiki vermiş kesildi valla

Selam kızlarrr...oğlumu görüp geldimbüyümüş benim paşam 2.900 olmuşnst ya de ilk defa girdim o da normal çıktı dr.herşeyi çok iyi maşallah dedi..nefes alıp verme hareketleri yapıyordu bir de ağzını açıp kapatıyordu.Biz nst sırası beklerken sezeryanlı bir doğum oldu bebeği hemşire getirdi çok tatlıydı babası anneannesi falan ağladılar ben de dayanamadım sanki benim yakınımmış gibi nasıl ağladımm..çok duygulu ve mutlu bir an yaa..Allah bizlere de nasip etsin inşallah

senden 3 hafta önde ise 35 in içinde olması lazım maşallah 3750 mi doğurdu

Evet canım maaşallahı var ama ılk dogumunda da 4200 gr dogurmustu yanı yapı meselesı sanırım yoksa ne zor iş o kadar buyutmek demı yaa ne yese bebege yaramıs yanı anlayacagın öyle minyon tipli ufak tefek te birşey.bravo vallahı dedım

slm kızlar sanırım bu bebekler erkenden gelmek istiyorlar. aman acele etmeyin kuzucuklarımız bekleyin vaktinizi. daha çok küçüksünüz. benimde dün sancım çıktı ama şuanda iyiyim çok şükür. ya dr karnıma ultrason aleetini bastırınca ağrı oldu meğersem sancıymış acemilik işte nerden bilim ben. ama hemen geçti çok şükür bidahada olmadı inş vaktinde ve sağlıcakla gelir miniklerimiz.

canım maşallah bebişine ne güzel büyümüş herşeyde yolundaymış ohh deymeyin keyfine sen kaçıncı haftandasın canım çizelgen yok göremedim

çok gecmış olsun.benımde bazen çamaşırım ıslanıyor ama akıntıdır dıyordum druma sorum turnusol kagıdınıda ılk defa duydum ozamn ondan da bulundurmak lazm

maşş oğluşuna

çok zor zamanlar heycandan duramıyoruz yerımızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…