- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.701
Selam kızlarrr...oğlumu görüp geldimbüyümüş benim paşam 2.900 olmuş nst ya de ilk defa girdim o da normal çıktı dr.herşeyi çok iyi maşallah dedi.. nefes alıp verme hareketleri yapıyordu bir de ağzını açıp kapatıyordu.Biz nst sırası beklerken sezeryanlı bir doğum oldu bebeği hemşire getirdi çok tatlıydı babası anneannesi falan ağladılar ben de dayanamadım sanki benim yakınımmış gibi nasıl ağladımm..çok duygulu ve mutlu bir an yaa..Allah bizlere de nasip etsin inşallah
kızlar ilk nst normalde ne zaman yapılıyo? yani bi şikayetimiz yoksa falan ilk ne zaman başlanıyo
evet canım ben anlıyorum günde iki defa oluyo başladığı zaman 15dakikadan fazla sürüyo ben çok rahat anlıyorumm.
maşallah paşana canım benimkocaman olmuşşş gözünaydın
kızlar ilk nst normalde ne zaman yapılıyo? yani bi şikayetimiz yoksa falan ilk ne zaman başlanıyo
ya arkadaşlar benim bacaklarım ayaklarım çok şişiyor akşamları davul gibi oluyor yandaki kemik falan kayboluyor normalde 8 kilo aldım ama bu el ve bacak şişmesi beni mahvediyor şu an işteyim baktım gene şişmiş uzatıyorum masamın altına tabure falan koydum yok
benden başka bu şikayetide burda pek duymadım ağrıda yapıyor.....
nst için ayrı ücret ödeniyor mu? benimde pzt. randevum var da merak ettim... belki bana da yapar, benimde bazen çok sertleşiyor karnım...birkaç gündür de sarımsı akıntım var, bakalım hayırlısı...
ben ilk kez 37+0 da girdim
nst için ayrı ücret ödeniyor mu? benimde pzt. randevum var da merak ettim... belki bana da yapar, benimde bazen çok sertleşiyor karnım...birkaç gündür de sarımsı akıntım var, bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?