2011 Nisan Anneleri

maşallah paşana canım benimkocaman olmuşşş gözünaydın

merhaba kızlar!aranızda hamileliği boyunca tüy dökücü krem kullanan oldu mu?ben dr a sordum hiçbişey olmaz ama kullanma boşver ağda yap dedi bende "onu bende biliyom "dedim zaten sadece bacaklarım için kullanacam ama yine de aranızda kullanan oldu mu die merak ettim...

ya arkadaşlar benim bacaklarım ayaklarım çok şişiyor akşamları davul gibi oluyor yandaki kemik falan kayboluyor normalde 8 kilo aldım ama bu el ve bacak şişmesi beni mahvediyor şu an işteyim baktım gene şişmiş uzatıyorum masamın altına tabure falan koydum yok
benden başka bu şikayetide burda pek duymadım ağrıda yapıyor.....

kızlar ilk nst normalde ne zaman yapılıyo? yani bi şikayetimiz yoksa falan ilk ne zaman başlanıyo

canım benim nst ilk 33. haftada başladı her hafta gidiyorum bende yarın tam 35+0 oluyoruz

cnm bende ayakalrım üşümesin diye çizme içine 2 kat corap giydiğimde şişme oluyor artık asla tuzlu ve de tursu yemiyorum nolur nolmaz diye
ama gece hafif şime oluyor gecen tursu yedim nasık şişti ayakalrım hemen ayakalrımı dikip uzanıyorum rahatlıyor

Son düzenleme:
nst için ayrı ücret ödeniyor mu? benimde pzt. randevum var da merak ettim... belki bana da yapar, benimde bazen çok sertleşiyor karnım...birkaç gündür de sarımsı akıntım var, bakalım hayırlısı...

kızlar aranızda ateş ölçer olarak ne aldınız yada ne marka alacaksınız.
biizm babamız dün kızına aeg kulaktan ateş ölçer almış 9 hafızalı göstergeli branun kine benziyor kullanışlımıdır acaba ?

Canım bende şişlik olmadı ama arkadaşımın olmuştu ayakkabı giyemiyordu terlikle işe gidip geliyordu tuzu kesmesini istemişti dr.ondan bir de fırsat buldukça ayaklarını uzatıp oturuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…