2011 Nisan Anneleri

nst için ayrı ücret ödeniyor mu? benimde pzt. randevum var da merak ettim... belki bana da yapar, benimde bazen çok sertleşiyor karnım...birkaç gündür de sarımsı akıntım var, bakalım hayırlısı...

cnm bende ödemedim özel hast ye gidiyorum bende ödemedim ama bazen kalablık oluyor saöma bir şekilde bekleme oluyor geçen hafta baya sorun yarattılar

ben çanta aldığınız site varya civciv comdan emzik şeklinde ateş ölçer göstergeli aldım çantayla beraber kulllanışlı olduğunu düşünüyorum... çünkü bebişlerin ateşini ölçmek çok zor olyor

ben gün içinde çok ayakta durursam falan şişiyor. yada çok yürürsem yani kendimi yorarsam.
bide tuzu az tüket cnm

Canım bende şişlik olmadı ama arkadaşımın olmuştu ayakkabı giyemiyordu terlikle işe gidip geliyordu tuzu kesmesini istemişti dr.ondan bir de fırsat buldukça ayaklarını uzatıp oturuyordu.

evet arkadaaşlar tuzlu yemeklede alakalı galiba akşam tuzlu ılık su içinde beklettim biraz faydası oldu içime tayt giyiyorum sıcak tutsun diye onun ayak bitiş yeri çok fena oluyor
rezene çayı da içiyorum faydalı diye inşallah geçer

teşekkürler kızlar, bende özele gidiyorum, belki bakmazlar bile nst.ye, yazarım son durumumu...şimdilik gitmem lazım, çalışıyom, öpücüks

Hoşbulduk hatunlar...

Bebişlerini gören anneler inşallah herşey yolundadır...

TATLİŞOĞLUM da hayırlısıyla meleğini kucağına almıştır artık...

Kızlar eşimi bekliyorum da hastaneye gideceğim...Benimbu kaşıntı çok arttı...Oynattırıyor resmen...Okadar da ilaç kullandım çok dikkat ettim bol su içtim ama daha kötüye gitti...Ağrılarımda arttı...Acaba bu enfeksiyondan mı bilemiyorum...Solumda ağrım yok hep sağda şiddetli ağrım var...

ayın 15 inde beni çağırdı doktor nst ye bağlayacaklar ilk defa
merak ediyorum bende diğer bayanları görüyordum bebişin kalp sesleri geliyordu....

Mrb kızlar...Tatlişoğlumdan haber yok henüz değil mi? Güzel haberlerini duysak da rahatlasak.
Bu arada benim bebişim dünden beri pek bi hareketsiz ( Huzursuz oluyorum...

cnm karnına 2 farklı ölçüm yapan birşeyler bağlıyorlar yatıyorsun 20-30 dk öylece bebiş tepiniyor eğlenceli aslında

canım geçmiş olsun..yat bol bol inşallah bişey olmaz
maşallah tosuncuğa yaaa..ay ne güzel bunlar tombiş tombişler..korkuyorum valla benimki az çıkacak
ben 30 ytl ödedim.
offff fazla değilmi yaa:44:

canım ben ilk hamileliğimde sıfır tuzla beslendim ödem yapmasın diye..ama yinede oldu biraz.doğumdan sonra gitti..sonra dr la konuştum boşamı tuzsuz hayatı zehir ettim diye..tansiyon problemin yoksa normal yiyebilirsin abartmadan dedi..zaten çok tuzlu yiyemeyiz ailece.o ödem gebeliğin seyriyle alaklı dedi..illaki biraz toplar vücut dedi.bu sefer normal tuzla devam ediyorum yine aynı ilkinden bir farkı yok

nst için ayrı ücret ödeniyor mu? benimde pzt. randevum var da merak ettim... belki bana da yapar, benimde bazen çok sertleşiyor karnım...birkaç gündür de sarımsı akıntım var, bakalım hayırlısı...

canım benim gittiğim hastanede 20 tl nst ücreti ama ben daha girmedim 10matta kontrolüm var ozaman giricem niş.

Mrb kızlar...Tatlişoğlumdan haber yok henüz değil mi? Güzel haberlerini duysak da rahatlasak.
Bu arada benim bebişim dünden beri pek bi hareketsiz ( Huzursuz oluyorum...

canım ya benim kide hareketsiz dünden beri ağrı kesici minoset almıştım acayip başım ağrıyordu acaba ondan mıki dedim ama hala hareketlensin diye bekliyorum bi elimde ç,kolata bi elimde meyva suyu offf çok korkuyorum ya :18:

İnsan korkuyor gerçekten cnm ya.İnşallah birşey yoktur. Uyuduğunu yada yeri daraldığı için böyle olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.Ama yarın da böyle devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum.Hayırlısı inşallah...

kızlar heyecanlanmayınm bebeklerimizin hareketlerini azalması cok doğal büyüyorlar yerleri daralıyor 2 saatte 10 kez hareket etmesi gerekiyor korkmayın yani

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba bebeklerınızı alma zamanınız yaklasmıs allahım kucagınıza almayı nasıp etsın hayırlısıyla
aranızda als dıye bır arkadas varmı onu arıyorum nısan topıgındeyım dedı ama goremedım onu bana bılgı verırmısnız cıcı anneler

aynen bende öyle düşünmeye çalışıyorum bide doktorum kendini yorarsan bebekte yoruluyor bol bol dinlen demişti sanırım yorgunumda dün gün vardı herkes oooo çok iyi görünüyorsun hiç hamile değil gibisin sadece karnın çıkmış falan filan nazar mı değdi acaba çünkü ordan eve gelince acayip baş ağrısı çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…