- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.721
32 mi demek istedin canım, sen daha 36.da görünüyosun?
:79: :79::79: :79:
Selam hatunlar...Nasılsınız...
nst için ayrı ücret ödeniyor mu? benimde pzt. randevum var da merak ettim... belki bana da yapar, benimde bazen çok sertleşiyor karnım...birkaç gündür de sarımsı akıntım var, bakalım hayırlısı...
ben çanta aldığınız site varya civciv comdan emzik şeklinde ateş ölçer göstergeli aldım çantayla beraber kulllanışlı olduğunu düşünüyorum... çünkü bebişlerin ateşini ölçmek çok zor olyorkızlar aranızda ateş ölçer olarak ne aldınız yada ne marka alacaksınız.
biizm babamız dün kızına aeg kulaktan ateş ölçer almış 9 hafızalı göstergeli branun kine benziyor kullanışlımıdır acaba ?
canım benim nst ilk 33. haftada başladı her hafta gidiyorum bende yarın tam 35+0 oluyoruz
cnm bende ayakalrım üşümesin diye çizme içine 2 kat corap giydiğimde şişme oluyor artık asla tuzlu ve de tursu yemiyorum nolur nolmaz diye
ama gece hafif şime oluyor gecen tursu yedim nasık şişti ayakalrım hemen ayakalrımı dikip uzanıyorum rahatlıyor
ben gün içinde çok ayakta durursam falan şişiyor. yada çok yürürsem yani kendimi yorarsam.
bide tuzu az tüket cnm
Canım bende şişlik olmadı ama arkadaşımın olmuştu ayakkabı giyemiyordu terlikle işe gidip geliyordu tuzu kesmesini istemişti dr.ondan bir de fırsat buldukça ayaklarını uzatıp oturuyordu.
canım geçmiş olsun..yat bol bol inşallah bişey olmazkızlar selam keyfsizim bugünlerde gecen gün su gibi akıntım oldu dr neolur ne olmaz die turnusol kağıdı wermşti bna şüphelendiğinde koy diye yeşil olursa cocuğun suyudur diye allahım bi baktm yeşil oldu elim ayağım boşaldı hemen gttm dr a bn grip olmştum fena öksürmekten kesede catlak var sızma yapıo yatcksn kalkmadan dedi yatıom işte cuma yne gtcem çok korkuyırummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah tosuncuğa yaaa..ay ne güzel bunlar tombiş tombişler..korkuyorum valla benimki az çıkacakSelam kızlarrr...oğlumu görüp geldimbüyümüş benim paşam 2.900 olmuş nst ya de ilk defa girdim o da normal çıktı dr.herşeyi çok iyi maşallah dedi.. nefes alıp verme hareketleri yapıyordu bir de ağzını açıp kapatıyordu.Biz nst sırası beklerken sezeryanlı bir doğum oldu bebeği hemşire getirdi çok tatlıydı babası anneannesi falan ağladılar ben de dayanamadım sanki benim yakınımmış gibi nasıl ağladımm..çok duygulu ve mutlu bir an yaa..Allah bizlere de nasip etsin inşallah
offff fazla değilmi yaa:44:ben 30 ytl ödedim.
maşallah tosuncuğa yaaa..ay ne güzel bunlar tombiş tombişler..korkuyorum valla benimki az çıkacak
Sağol canım yaa ben de ona Tosun Paşam diyorummKorkma canım Allahın izniyle seninki de büyümüştür...kontrole gitmeden önce hep öyle tedirginlikler oluyor
ben çanta aldığınız site varya civciv comdan emzik şeklinde ateş ölçer göstergeli aldım çantayla beraber kulllanışlı olduğunu düşünüyorum... çünkü bebişlerin ateşini ölçmek çok zor olyor
evet arkadaaşlar tuzlu yemeklede alakalı galiba akşam tuzlu ılık su içinde beklettim biraz faydası oldu içime tayt giyiyorum sıcak tutsun diye onun ayak bitiş yeri çok fena oluyor
rezene çayı da içiyorum faydalı diye inşallah geçer
nst için ayrı ücret ödeniyor mu? benimde pzt. randevum var da merak ettim... belki bana da yapar, benimde bazen çok sertleşiyor karnım...birkaç gündür de sarımsı akıntım var, bakalım hayırlısı...
maşallah tosuncuğa yaaa..ay ne güzel bunlar tombiş tombişler..korkuyorum valla benimki az çıkacak
Sağol canım yaa ben de ona Tosun Paşam diyorummKorkma canım Allahın izniyle seninki de büyümüştür...kontrole gitmeden önce hep öyle tedirginlikler oluyor
benimki hep minik canım ya..hiç gününden öne geçmedi daha.bunada şükür sağlıklı olsunda
Mrb kızlar...Tatlişoğlumdan haber yok henüz değil mi? Güzel haberlerini duysak da rahatlasak.
Bu arada benim bebişim dünden beri pek bi hareketsiz( Huzursuz oluyorum...
canım ya benim kide hareketsiz dünden beri ağrı kesici minoset almıştım acayip başım ağrıyordu acaba ondan mıki dedim ama hala hareketlensin diye bekliyorum bi elimde ç,kolata bi elimde meyva suyu offf çok korkuyorum ya :18:
canım ya benim kide hareketsiz dünden beri ağrı kesici minoset almıştım acayip başım ağrıyordu acaba ondan mıki dedim ama hala hareketlensin diye bekliyorum bi elimde ç,kolata bi elimde meyva suyu offf çok korkuyorum ya :18:
İnsan korkuyor gerçekten cnm ya.İnşallah birşey yoktur. Uyuduğunu yada yeri daraldığı için böyle olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.Ama yarın da böyle devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum.Hayırlısı inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?