- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.741
kızalrft heyecanlanmayınm bebeklerimizin hareketlerini azalması cok doğal büyüyorlar yerleri daralıyor 2 saatte 10 kez hareket etmesi gerekiyor korkmayın yani
aynen bende öyle düşünmeye çalışıyorum bide doktorum kendini yorarsan bebekte yoruluyor bol bol dinlen demişti sanırım yorgunumda dün gün vardı herkes oooo çok iyi görünüyorsun hiç hamile değil gibisin sadece karnın çıkmış falan filan nazar mı değdi acaba çünkü ordan eve gelince acayip baş ağrısı çektim
ay canımm 2 saatte 10 kez hareket etse endişelenmem ki...bak şimdi daha da korktum ben :18:
benimki hep minik canım ya..hiç gününden öne geçmedi daha.bunada şükür sağlıklı olsunda
Aman gününde olsun canım...benimki bugüne kadar 2 hafta ilerideydi ben de dua ediyordum haftasına gelmesini çünkü bende hamilelik şekeri var o yüzden iri bebek olacak diye istemiyorum ama bugün sadece 1 hafta ilerde çıktı çok şükür sevindim yani gününde olması daha iyi bence...sağlıklı bebekler olurlar inşallah zayıf toplu önemli değil....
canım,sen hiç nst ye bağlandın mı?
arkadaslar merhaba bebeklerınızı alma zamanınız yaklasmıs allahım kucagınıza almayı nasıp etsın hayırlısıyla
aranızda als dıye bır arkadas varmı onu arıyorum nısan topıgındeyım dedı ama goremedım onu bana bılgı verırmısnız cıcı anneler
İnsan korkuyor gerçekten cnm ya.İnşallah birşey yoktur. Uyuduğunu yada yeri daraldığı için böyle olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum.Ama yarın da böyle devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum.Hayırlısı inşallah...
korkma canım benım drum dedıgı genelde uyur bebkler buyurler dedı yuzde genelde uyurarak gecırırlermış gunlerını.
evet var cnm arkadasımısın
ay canımm 2 saatte 10 kez hareket etse endişelenmem ki...bak şimdi daha da korktum ben :18:
Kızlar ben 5 6 kez nts ye bağlanmısımdır birinde karnın açmı dediler nerden bildilerse karnınız tok yada şekerli birşey yiyerek nts ye girin haberiniz olsun
Sağol canım. Güzel düşünmek lazım aslında ama işte insan sonlara yaklaştıkça daha da endişeli oluyor.
evet canım gecenlerde ozelden yazıstık ben onunla aynı zmanda tedavı olmustum
benım nasıp degılmıs sımdı yıne tedavıdeyım anneler bana dua edermısınız
als cım bana nısan annelerınde oldugu soylemıstı onun ıcın geldım ama sanırım suan burda degl
kızlar bızlerıde dualarınızda unutmazsanız sevınırım
aeo
çatı muayenesı yapıldımı sızlere bana 34 36 hafta arası yapcm dedı ama nasıl oluyor merak edıyorum.bırde hangı hastanelrde dogum yapcaksınız bılmıyoruz bunu belkı aynı hast denk gelırz
kızlar ben bugün uyandıgımdan beri vajinamdaki kemikler agrıyo sizdede oluyo mu böle şeyler sebep ne acaba
Hayır henüz bağlanmadım. Haftaya 11 inde kontrolümüz var, sanırım o zaman bağlanıcam, 34. hafta olmuş oluyorum. Sen bağlandın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?