2011 Nisan Anneleri

Canım bak olabilir ben nazara da çok inanıyorum.Allahım hepimizin bebişlerini korusun.Bu saatten sonra aklıma kötü birşey getirmek istemiyorum Allah korusun...

evet var cnm arkadasımısın

korkma canım benım drum dedıgı genelde uyur bebkler buyurler dedı yuzde genelde uyurarak gecırırlermış gunlerını.

Kızlar ben 5 6 kez nts ye bağlanmısımdır birinde karnın açmı dediler nerden bildilerse karnınız tok yada şekerli birşey yiyerek nts ye girin haberiniz olsun

evet var cnm arkadasımısın

evet canım gecenlerde ozelden yazıstık ben onunla aynı zmanda tedavı olmustum
benım nasıp degılmıs sımdı yıne tedavıdeyım anneler bana dua edermısınız
als cım bana nısan annelerınde oldugu soylemıstı onun ıcın geldım ama sanırım suan burda degl
kızlar bızlerıde dualarınızda unutmazsanız sevınırım
aeo

çatı muayenesı yapıldımı sızlere bana 34 36 hafta arası yapcm dedı ama nasıl oluyor merak edıyorum.bırde hangı hastanelrde dogum yapcaksınız bılmıyoruz bunu belkı aynı hast denk gelırz

Kızlar ben 5 6 kez nts ye bağlanmısımdır birinde karnın açmı dediler nerden bildilerse karnınız tok yada şekerli birşey yiyerek nts ye girin haberiniz olsun

bende aynı baglıyorlar sonra eşim bı yandan tatlı bışeler yedırıyor bebk hareket etsın uyumasın dıyeymış bbek oynadıkçada dugme basıyorsun

Sağol canım. Güzel düşünmek lazım aslında ama işte insan sonlara yaklaştıkça daha da endişeli oluyor.

tatlı ye uzan bıraz

Cnm en kısa zamanda sen de hamiş kalırsın ve bizim gibi bu hareket ediyo etmiyo endişelerini yaşarsın inşallah :)

çatı muayenesı yapıldımı sızlere bana 34 36 hafta arası yapcm dedı ama nasıl oluyor merak edıyorum.bırde hangı hastanelrde dogum yapcaksınız bılmıyoruz bunu belkı aynı hast denk gelırz

Ben sezeryan olucam, çatı muayenesi olmam galiba.

ay canımm 2 saatte 10 kez hareket etse endişelenmem ki...bak şimdi daha da korktum ben :18:

cnm sakın kokrma sakince uzan ve olumlu dusun evdeysen tabii

yada sağlık ocağına gidip kalp atışını dinlet bebeğinin

kızlar ben bugün uyandıgımdan beri vajinamdaki kemikler agrıyo sizdede oluyo mu böle şeyler sebep ne acaba

cnm olmaz mı 30 . haftadan beri var bende

Hayır henüz bağlanmadım. Haftaya 11 inde kontrolümüz var, sanırım o zaman bağlanıcam, 34. hafta olmuş oluyorum. Sen bağlandın mı?

Ben de bağlanmadım .En son kontrole gittiğimizde 30+4 haftalıktım,on beş günde bir çağırır diye düşünmüştüm ama yine bir ay sonra çağırdı.Benim de kontrolüm ayın 19 unda bakalım belki ozaman bağlanırım.Ben kasılmalarım oluyor falan dedim,ultrasonla bakıp yok kasılman dedi.Şaşırdım ben de nst yle bakmadan nasıl anladı bilmiyorum.

Sağolun kızlar.
Ay ne olacak bu hallerimiz bilmem.Hamilelik demek evham demekmiş ben bunu anladım.İlk 3 ay kalbi atıyo mu yaşıyo mu, şimdi de niye az hareket ediyo falan filan. En rahat dönemim şu geçtiğimiz 2 aydı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…