2011 Nisan Anneleri

çatı muayenesı yapıldımı sızlere bana 34 36 hafta arası yapcm dedı ama nasıl oluyor merak edıyorum.bırde hangı hastanelrde dogum yapcaksınız bılmıyoruz bunu belkı aynı hast denk gelırz

canım ben sezeryan olacağım için yapılmadı yapılcağınıda sanmıyorum ben çamlıca hospitalıum hastanesinde doğum yapacağım inşş.

kızlar ben bugün uyandıgımdan beri vajinamdaki kemikler agrıyo sizdede oluyo mu böle şeyler sebep ne acaba

aaaa ben onu dün bütüngün yaşadım çok korktum baya rahatsızlık verdi bana ama bügün daha iyi bugunde hiç olmadığım kadar tuvalete gidiyorum 15dakikada bir gidiyorum diyebilirim çok sinir bozucuu.

34 den sonra 2 haftada bir çağıracak sanırım.O zaman kesin bağlanırsın bence.Bakalım ben de son 2 kontrolümde muayenehanesine gidicem.Doğum detaylarını konuşmamız lazım sonuçta.

kızlar kontrolden geldık çok şükür güzel haberlerle geldim kızım 1813 gr boyuda 38 cm doktor diğer bütün ölçümleride normal çok şükür biraz doğumla ilgili konuştuk 20-22 nisan tarihi yaklaşık tarih bakalım kuzuma o zamanlarda kavuşacağım inşallah.bu arada tatlişoğlumdan haber geldimi?

Valla doğru söylüyorsun..bundan sonra da doğum stresi yaşıcaz..neyse sonu güzel olack inşallah bebişleri kucağımıza alıp koklayınca herşey bitecek...

Ben biraz ayakta kalsam böyle bıçak saplanıyormuş gibi oluyor,resmen zıplatıyor.

aynen benımde druma sordum magnzyum calısyum hapını gunde ıkı ye çıkar dedı

canım ben sezeryan olacağım için yapılmadı yapılcağınıda sanmıyorum ben çamlıca hospitalıum hastanesinde doğum yapacağım inşş.

ozamn yapılmaz bılıyorum o hast.bende ıncırlı ethıcada olacak
Topiğimizin ilk bebişi doğmuş kızlar,gözümüz aydın.

ayy ne guzell ılk bebışımız geldı dunyaya

maşş kızına

Gözün aydın canım,maşallah bıdığabenim de 13 nisan ama ultrasona göe 1 Nisan doğum tarihi görünüyor...1 nisan şakası olur belki bizim için

canım maşallah bebbişine sağlıkla gelsin inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…