- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.761
kızlar ben bugün uyandıgımdan beri vajinamdaki kemikler agrıyo sizdede oluyo mu böle şeyler sebep ne acaba
çatı muayenesı yapıldımı sızlere bana 34 36 hafta arası yapcm dedı ama nasıl oluyor merak edıyorum.bırde hangı hastanelrde dogum yapcaksınız bılmıyoruz bunu belkı aynı hast denk gelırz
bende aynı baglıyorlar sonra eşim bı yandan tatlı bışeler yedırıyor bebk hareket etsın uyumasın dıyeymış bbek oynadıkçada dugme basıyorsun
tatlı ye uzan bıraz
kızlar ben bugün uyandıgımdan beri vajinamdaki kemikler agrıyo sizdede oluyo mu böle şeyler sebep ne acaba
Ben de bağlanmadım .En son kontrole gittiğimizde 30+4 haftalıktım,on beş günde bir çağırır diye düşünmüştüm ama yine bir ay sonra çağırdı.Benim de kontrolüm ayın 19 unda bakalım belki ozaman bağlanırım.Ben kasılmalarım oluyor falan dedim,ultrasonla bakıp yok kasılman dedi.Şaşırdım ben de nst yle bakmadan nasıl anladı bilmiyorum.
Topiğimizin ilk bebişi doğmuş kızlar,gözümüz aydın.
Sağolun kızlar.
Ay ne olacak bu hallerimiz bilmem.Hamilelik demek evham demekmiş ben bunu anladım.İlk 3 ay kalbi atıyo mu yaşıyo mu, şimdi de niye az hareket ediyo falan filan. En rahat dönemim şu geçtiğimiz 2 aydı sanırım.
Ben biraz ayakta kalsam böyle bıçak saplanıyormuş gibi oluyor,resmen zıplatıyor.
canım ben sezeryan olacağım için yapılmadı yapılcağınıda sanmıyorum ben çamlıca hospitalıum hastanesinde doğum yapacağım inşş.
kızlar kontrolden geldık çok şükür güzel haberlerle geldim kızım 1813 gr boyuda 38 cmdoktor diğer bütün ölçümleride normal çok şükür biraz doğumla ilgili konuştuk 20-22 nisan tarihi yaklaşık tarih bakalım kuzuma o zamanlarda kavuşacağım inşallah. bu arada tatlişoğlumdan haber geldimi?
kızalr tatlışoğlum iyiymiş kızı doğmus face yazdı az önce
kızlar kontrolden geldık çok şükür güzel haberlerle geldim kızım 1813 gr boyuda 38 cmdoktor diğer bütün ölçümleride normal çok şükür biraz doğumla ilgili konuştuk 20-22 nisan tarihi yaklaşık tarih bakalım kuzuma o zamanlarda kavuşacağım inşallah. bu arada tatlişoğlumdan haber geldimi?
Ben biraz ayakta kalsam böyle bıçak saplanıyormuş gibi oluyor,resmen zıplatıyor.
kızalr tatlışoğlum iyiymiş kızı doğmus face yazdı az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?