- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.781
Valla doğru söylüyorsun..bundan sonra da doğum stresi yaşıcaz..neyse sonu güzel olack inşallah bebişleri kucağımıza alıp koklayınca herşey bitecek...
tiancu
benimki şimdi hareketlendiyat güzelim 1 saattir uzanıyorum demek dinlenmem gerekiyormuş
İnşallah cnm benim...Az kaldı az daha sabredicez.
Canımm çok sevindim.Ben de meyve yedim şimdi, azıcık bi ittirdi, bi de sanırım hıçkırıyo şuanda hihihi.Biraz keyiflendim
ooohhh be şükür allahıma
Biz doğuma kadar kalpten gitmesek iyi hihihi
Benim kızım da öğlene kadar hiç kıpırdamadı.Sağolun kızlar.
Ay ne olacak bu hallerimiz bilmem.Hamilelik demek evham demekmiş ben bunu anladım.İlk 3 ay kalbi atıyo mu yaşıyo mu, şimdi de niye az hareket ediyo falan filan. En rahat dönemim şu geçtiğimiz 2 aydı sanırım.
Gözümüz aydın, darısı başımıza.Topiğimizin ilk bebişi doğmuş kızlar,gözümüz aydın.
Canım gözün aydın.kızlar kontrolden geldık çok şükür güzel haberlerle geldim kızım 1813 gr boyuda 38 cmdoktor diğer bütün ölçümleride normal çok şükür biraz doğumla ilgili konuştuk 20-22 nisan tarihi yaklaşık tarih bakalım kuzuma o zamanlarda kavuşacağım inşallah. bu arada tatlişoğlumdan haber geldimi?
Biz doğuma kadar kalpten gitmesek iyi hihihi
Selam herkese
Hoşgeldin canımmm
kızlar slm yanlış okumadıysam tatlişoğlum doğurmuş mu dediniz?
ayy ınşş gtmeyız her an dogurcakmıs gıbıyım
Alemsiniz vallabırakın çocukları rahat..bizim bir anımız bir anımıza uyuyor mu ki onların uysun???birgün çok hareketli oluyorlar birgün durgun...
Aman kız dur Allah korusun, azcık daha sabret
Sen de haklısın valla.Bindik çocukların tepesine kıpırda da kıpırda
TATLIOGLU$UM canim hayirli ugurlu olsun yavrunuz.anali,babali büyüsün..topigimizin ilk bebegi dünyaya gözlerini acti hayirlisiyla,darisi benim ve tüm arkadaslarimin basina
size akıl verirken benimki durdu iyi mi
kıpırdamıyor şu anda
size akıl verirken benimki durdu iyi mi
kıpırdamıyor şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?