- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.801
selam kızlar kasılmalar ve batmalar bende de vardı dün kontrolde baktı doktor ulltrasonla açılma yokmuş çok şükür bebeğin hareketlerinden o zaman dedi baş aşağı dönmüş sanırım yeniy erin alışmaya çalışıyor:))alışırkende canıma okuyor:)) bugünde nst de bakıldı normal çok şükür normal çıktı sizinde doktorunuz ultrasonda açılma görmediyse endişelenmeyin ama nsty le bakması lazım bence.
Gözün aydın canım,maşallah bıdığabenim de 13 nisan ama ultrasona göe 1 Nisan doğum tarihi görünüyor...1 nisan şakası olur belki bizim için
kızlar kontrolden geldık çok şükür güzel haberlerle geldim kızım 1813 gr boyuda 38 cmdoktor diğer bütün ölçümleride normal çok şükür biraz doğumla ilgili konuştuk 20-22 nisan tarihi yaklaşık tarih bakalım kuzuma o zamanlarda kavuşacağım inşallah. bu arada tatlişoğlumdan haber geldimi?
Selam kızlarrr...oğlumu görüp geldimbüyümüş benim paşam 2.900 olmuş nst ya de ilk defa girdim o da normal çıktı dr.herşeyi çok iyi maşallah dedi.. nefes alıp verme hareketleri yapıyordu bir de ağzını açıp kapatıyordu.Biz nst sırası beklerken sezeryanlı bir doğum oldu bebeği hemşire getirdi çok tatlıydı babası anneannesi falan ağladılar ben de dayanamadım sanki benim yakınımmış gibi nasıl ağladımm..çok duygulu ve mutlu bir an yaa..Allah bizlere de nasip etsin inşallah
merhaba kızlar bebişimi gördüm geldim muayene de 46 cm olmuş yavrum 2200gr kilosu da maşallah deyin teyzeleri
Ben de bağlanmadım .En son kontrole gittiğimizde 30+4 haftalıktım,on beş günde bir çağırır diye düşünmüştüm ama yine bir ay sonra çağırdı.Benim de kontrolüm ayın 19 unda bakalım belki ozaman bağlanırım.Ben kasılmalarım oluyor falan dedim,ultrasonla bakıp yok kasılman dedi.Şaşırdım ben de nst yle bakmadan nasıl anladı bilmiyorum.
Arkadaslar merhaba bebeklerınızı alma zamanınız yaklasmıs allahım kucagınıza almayı nasıp etsın hayırlısıyla
aranızda als dıye bır arkadas varmı onu arıyorum nısan topıgındeyım dedı ama goremedım onu bana bılgı verırmısnız cıcı anneler
kızlar ben bugün uyandıgımdan beri vajinamdaki kemikler agrıyo sizdede oluyo mu böle şeyler sebep ne acaba
kızlar selam keyfsizim bugünlerde gecen gün su gibi akıntım oldu dr neolur ne olmaz die turnusol kağıdı wermşti bna şüphelendiğinde koy diye yeşil olursa cocuğun suyudur diye allahım bi baktm yeşil oldu elim ayağım boşaldı hemen gttm dr a bn grip olmştum fena öksürmekten kesede catlak var sızma yapıo yatcksn kalkmadan dedi yatıom işte cuma yne gtcem çok korkuyırummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet canım gecenlerde ozelden yazıstık ben onunla aynı zmanda tedavı olmustum
benım nasıp degılmıs sımdı yıne tedavıdeyım anneler bana dua edermısınız
als cım bana nısan annelerınde oldugu soylemıstı onun ıcın geldım ama sanırım suan burda degl
kızlar bızlerıde dualarınızda unutmazsanız sevınırım
aeo
kızlar sızı korkutmak ıstemem ama benım bı tanıdıgım hamıleydı dogumu benden 1 hafta once olacaktı sadece anne çok fazla kılo almıştı herşey yolunda gıderken 33.haftasında suyu gelmış ılk gun dr gtmemış ıkıncı gun gtmış ve hemen doguma almşlar sezeryanla dogum yapmış bebk kuvezdeymış şimdı 37 bıtırmesını beklıyorlarmış.eltıısyle konuştum hıç bışeyı hazr değildı bız goturduk evden gecelık felan dedı.çantanızı hazrlayın kızlar ne olur ne olmaz.
bende de tuaf duygular var ıkı gundur sankı anıden doguma gtcekmışım gıbı
Tatkıoğluşum tebrik ederim canımmm... Allah analı babalı büyütsün.. 3 kg doğmuş maşallah... Darısı artık bizlere...
Tekrar tebrik ederim...
selam kızlarherkes iyidir umarım bebişleriyle..ya ben bişey sorucam kafama takıldı bugun alışveriş yaptım da normal doğum yaparsak doğuma gecelikle mi giricez yoksa önlükle mi
selam kızlarherkes iyidir umarım bebişleriyle..ya ben bişey sorucam kafama takıldı bugun alışveriş yaptım da normal doğum yaparsak doğuma gecelikle mi giricez yoksa önlükle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?