2011 Nisan Anneleri

yaa kızlar tatlışoğlum 36 haftasında rahım agzı açıklıgından dolayı dogum yaptı ama 37 doldurmadı bu durumda nasıl oluyor ben mı anlamadım???????????? kafam kraıştı

canım rahim ağzına atılan dikişler enfeksiyon kapmıştı birde yüksek tansiyonu çıkmış tansiyon düşmeyince doktorda riske atmayalım demiş öyle yazmıştı en son hafta sonu ciğer geliştirici iğne falan açıklık olunca vurmuşlardı:26:

sağol canım bılmıyordum bunu.benımde tansıyonum dr gıdınce 14.9 oluyor her gttıgımde aynı.bu hafta takıp ıstedı olçturuyorum burda 11.7 çıkıyor.heycandan dr da yukselıyor

sağol canım bılmıyordum bunu.benımde tansıyonum dr gıdınce 14.9 oluyor her gttıgımde aynı.bu hafta takıp ıstedı olçturuyorum burda 11.7 çıkıyor.heycandan dr da yukselıyor

ayy cnm dikkat et kendine doktorda yükseliyormuş normalde yüksek olsa yediklerine dikkat et derdi heralde doktor en az nisan başına kadar beklesin bebişler içeride

selam kızlar nasılsınız.ben yıne tnsıyonla ugrasıyorum.ınsallah erken dogum olmaz benımkıde.ıyıce agırlastım yuruyemez oldum nerdeyse.kasıklarım cok agrıyor.sızler nasılsınız guzel anneler

hoşgeldın ıyyız canım.gecmış olsun

sagolcanım.faceceyemı toplandı herkes yıne.burası daha ıyı aslında.ben burayı daha cok sevıyorum.kızlar ceyda duvencı 32 haftalık dogum yapmıs.kızı olmus.bır sure bebek hastanede kalacakmıs.erken dogum oldugu ıcın.bebek ıkı kıloymus

benım face yok canım.erken dogumlar ne kadar çok sıklaştı yaa bu aralar

selam canım ii sayılır dikkat et stres etmemeye çalış stres biliyorsun tansiyonu direk arttırıyor inş. olmaz vaktinde gelir bebişin evde dinlenmeye iş yapmamaya çalış canmbnmm

ben dr ozel muay. gıdıyorum leventte ama ethıca ıncırlıde dogum yapcm avrupa yakasındayım canım annem anadolu yaksında belkı ondan bahşetmışımdır

evet cnm ordan aklımda kaldı kesinay herşeyi karıştırıyorum bu son günlerde sanırım erken bunama belirtileri

kızlar korse aldınız mı? ben yarın dr. dan sonra almayı düşünüyorum da nasıl bir şey almalı fikri olan var mı?

benım face yok canım.erken dogumlar ne kadar çok sıklaştı yaa bu aralar

ceyda duvencıde nısanda dogum yapacaktı sanırsam.zaten besıncı aydan berı hastande yatıyomus kadın.32 haftalık oluncada almıslar bebegını.dusuk tehlıkseı varmıs onun ama.zaten ılk bebegınıde dusurmus.allah korusun bebeklerımızı.bende cok korkuyorum benım tansıyon sorunum var.bıde kendımı hep bulutların ustunde gıbı hıssedıyorum.sankı ruhum yukarda bedenım burda.

sagol canım allah razı olsun.ıste sureklı yatıyorum bende.ıyıce şıştım.davul gıbı oldum.bende pazartesı gıdecegım kontrole kısmetse.bakalım neler dıyecek doktor.ınsallah ıyı seyler duyarım bende.senın normalmı olacak kısmetse dogumun canım

tansıyona dıkkat et bende takıp yaptıryorum bıde tansıyondan dolayı dr benden ıdrar tahlılı ıstemıştı.bende aynıyım yerımde duramıyorum bırde grıp oldum ustelık

tansıyona dıkkat et bende takıp yaptıryorum bıde tansıyondan dolayı dr benden ıdrar tahlılı ıstemıştı.bende aynıyım yerımde duramıyorum bırde grıp oldum ustelık

ben gecen ay tansıyondan dolayı ıkı gun hastanede yatmıstım.ıdrarı o bıdona topluyosunm.bendende 24 saat ıdrara aldılar.yani bır bıdon verıyolar sen onu 24 saat boyunca dolduruyosun.ıdrarada proteın eksıklıgı varmı yokmu onu arıyolar.bende eksık cıktı proteın

Son düzenleme:
Kızlarrr selammm ben geldim... Kociş de yok akşama geç gelcekmiş...

hoşgeldınız canım

benden normal ıdrar tahlılı ıstedı.çok dıkkat etcanım çok g.olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…