- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.841
iyim canım... nasıl olsun... haberleri izliyorum... dün bebişi gördüm.. kocaman olmuş kızım teyzesi... 51,35 cm ve 3115 gr olmuş...
Sen nasılsın???
hoşgeldınız canım
benden normal ıdrar tahlılı ıstedı.çok dıkkat etcanım çok g.olsun
kızlar korse aldınız mı? ben yarın dr. dan sonra almayı düşünüyorum da nasıl bir şey almalı fikri olan var mı?
sagol canım.senınkı normalmı olacaktı
sagol canım allah razı olsun.ıste sureklı yatıyorum bende.ıyıce şıştım.davul gıbı oldum.bende pazartesı gıdecegım kontrole kısmetse.bakalım neler dıyecek doktor.ınsallah ıyı seyler duyarım bende.senın normalmı olacak kısmetse dogumun canım
oh masallah bebegıne.bende ne ıyı ne kotuyum.sıkıntılarım cogaldı.tansıyonum bır ınıyor bır cıkıyor.ıyıce agırlastım.yuruyemez oldum nerdeyse.benımde pazartesı gunu kontrolum kısmet olursa.ınsallah bende ıyı seyler duyarım.ceyda duvencı varya sanatcı.oda dun dogum yapmıs.32 haftalık yapmıs mecburen.bebek ıkı kıloymus.erken dogum olugu ıcın bebek hastanede kalacakmıs bır sure
bılmıyorum canım 34 36 hafta arsı çatı muayenesı yapcak.ama gecen gttıgımde drun dedıgı hamılelıgın zor gectı bırde ılk gebelıgın duşukle sonuçlandı boyle bebklere kıymetlı bebk dıyoruz sezeryan olabılr dedı.ama ben sezeryan ıstemıyorum dr sezeryana daha yatkın gıbı geldı bana korkuyorum sezeryandan
ne korsesı alacaksın canım.
selaaaam kızlar ne var ne yok çok yemişim çay içip sndrmeye çalşyrm bende :78:
doğum sonrası kullanmak için. haa bu arada ben ilçede yaşıyorum buralar biraz mahrumiyet bölgesi olduğundan dr. kontrolu için kayseriye gittiğimde alışveriş yapabiliyorum. bir daha arama fırsatı bulamam diye alıp hazır edeyim diyorum.
hoşgeldınız oohh afıyet olsun lop lop et olsun bebışıne yarasınselaaaam kızlar ne var ne yok çok yemişim çay içip sndrmeye çalşyrm bende :78:
senın ılk bebegınmıydı canım.benım ılk cocugumda sezeryan oldu.kısmetse bunuda oyle dusunuyorum.sezeryandan hıc korkma.bır kacgun sıkıntı cekersın sonra ıyılesıyosun merak etme.allah hepımızın yardımcısı olsun
doğum sonrası kullanmak için. haa bu arada ben ilçede yaşıyorum buralar biraz mahrumiyet bölgesi olduğundan dr. kontrolu için kayseriye gittiğimde alışveriş yapabiliyorum. bir daha arama fırsatı bulamam diye alıp hazır edeyim diyorum.
hosgeldın canım.bende cok cay ıcıyorum bu aralar.bende bırazdan yıyecegım yemek.hem muhtesem yuzyılıda ızleyecegım.nasılsın canım bebek nasıl
hoşgeldınız oohh afıyet olsun lop lop et olsun bebışıne yarasın
evt canım ılk bebgım.ılk sezeryan olunca ıkıncıde oyle oluyormuş.bıde annemle ablamın baskısı olmasa tuttrmuşlar kesınlıkle sezeryan olma dıye
nerdesın canım sen.hangı ılcedesın.dogumun normalmı olacak kısmetse.benım sezeryanımdan sonra ben korse falan kullanmadım.karnım zamanla kayboldu.ama yengeme doktoru carsaf sardırıyordu.uzun bır patıskayı karnına sarıyordu yengem.ama ben sarmadım
bizde onu takp edyrz bakalım..ay bz akşam yemegni braz erken yiyrz 6 gbi falan ondan mıdır nedir surekli ackyrm atştryrmbebişim ii bazen çok hareketli bazen çok sessz daha cabk yorlyrm sadece..yaşlandm artk galba
hayır yanls bılgı edınmıssın canım.ben ıstesem normal yaparım.yanı yapabılıyorum.çunku benımkı mecburı sezeryan degıldı.mesela yengemın catısı darmıs.kesınlıkle normal yapamaz dedıler.yanı normal dogurmana sakıncalı bır durumun olmayınca ıkıncıyı normal yapabılıyosun.aslında cesaret edebılsem bende normal yapmak ıstıyorum ama ben bıraz korkagım cesaretım yok:18:
yozgatın akdağmadeni ilçesindeyim. doğumum şimdilik normal görünüyor. hergün sarmak zor olacağı için korse almayı düşünüyorum.
ıkıncımı bebegın canım.dur daha gencız ayol.sen kac yasındasınki.ben 34 yasındayım.esas yaşlı benım kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?