2011 Nisan Anneleri

gecen ay dev.hastaensıne gtmıştım tahlıl ıçın ordakı dr kadını muayene ettı ılkı sezeryan oldugu ıçın buda boyle olcak dedı.cesaretın yoksa sezeryan olsun

evet ben normal yapamam.tansıyon problemımde var.allah hepımızın yardımcısı olsun canım.ınsallah bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız.sonrada bebeklerımızın gazından kaksından falan bahsederız burada

esınden dolayımı ordasınız.bence sen bolca bebek malzemesı al.sonra sıkıntı olmasın.ıkıser üçer al tulumları badılerı.dogum bu ne zaman olacagı bellı olmuyo.allah yardımcın olsun

öğretmenim ben ilk atama olarak geldik buraya.eşim benden dolayı burada yani. badileri falan aldım yıkadım ütüledim hazır.doğum çantasını hazırlayıp arabaya koydum bile ne olur ne olmaz diye.zaten burada kadın doğum doktoru da yok. sıra benim eksiklerime geldi.onları tamamlıcam artık yavaş yavaş.

SELAM KIZLAR BiZDE SiMDi DOKTORDAN GELDiK PRENSESiMiZ 34+3 TE 2,300 KG. OLMUS(MA$ALLAH) GELi$iMi FALAN COK iYi DEDi DOKTOR TEYZESi,AYRICA BENiDE TEBRiK ETTi GECEN Ki ÖLCÜMLE AYNI CIKTI RAHiM AGZI BOYUMUZ..ACILMA YOK!! 2 HAFTA SONRA TEKRAR RANDEVUMUZ ZATEN SONRASINDA 37 Yi GÖRECEGi iCiN SORUN YOKMU$:)) mutluyuz....

bende 2.yi narmal istedim ama doktorum risk alamayız dedi hatta karşı komşumda hamile 2.ye oda istedi sezeryandan sonra normal doğum yaptıracak bi doktor bulamadı sen normal istesen bile bunu yapacak doktor bulman zor

gözün aydın canım. biz de yarın göreceğiz kısmetse oğluşumu çok heyecanlıyım yine..inş biz de güzel haberler alırız.

maşş. buyumuş kızın .sorun olmamasına sevındım

selam nasılsınız hanımlar...
bugun bizde dr a gittik normalde 31 haftalık felan ama bugun bakıldıında 33 hftalık çıktı bebiş
geçen ay gittimde 25 haftalıktı hesaplıyorum 31 hafta oluyo.. önde neden olur haftası anlayamadım aslında 2, bebeğim ama ilkinde böyle bişiy olmamıştı
aftası ile uyumluydu bunda bugun gittik 33 haftalık dedi...
şaştım ama sormayı akıl edemedim şaşkınlıktan sorun mu var acaba da normalinden fazla çıktı haftamı...

Son düzenleme:
Slm kısslar nasılsınız
Tatlışoğlum doğum yapmuş çok mutlu oldum Darısı sağlıkla bizim bebişlere inşallah hayır lı olsun Allah analı babalı büyütsün

slm masallah size bizde 34+5.bizimde randevumuz ayin 8ine bakalim bizimkisi ne kadar olmus hayirlisiyla bizde kurtuluruz isallah

canım doktor kilosun ne kadar dedi?

hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....

Maşallah bebişine canım senin ve meleğinin iyi olmasına çok sevinindik sağlıkla büyüsn inşallah darısı bizlerin başına

canım çok sevindik

allah analı babalı buyutsun cok sevındım darısı bızım basımıza bebesıne maasallah...

Canım tekrar tekrar gözün aydın.
İkinizin de iyi olmasına çok sevindim.
Bebeğin yanında olduğunu düşünmek çok eyecan verici.

tatlişoglum allah analı babalı büyütmek nasip etsn cnm.
darısı bizlere inş.
ne güzel sağlıkla kavuşmuşsundur bebeğine.
ayyy artık bende istiyorumm ço ksıkıldım

kızlar sürekli bi ağlama halindeymmm napıcam böylee bilmiyorummm

ayy canım seninde baya yaklaşmış doğumun belki ondandır bu ruh halin bol bol dua et canım allah ferahlık versin

Gözün aydın canım. Bişey sorcam bu arada, rahim ağzında açılma olup olmadığını usg ile mi anlıyor, yoksa alttan muayene ile mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…