- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.861
gecen ay dev.hastaensıne gtmıştım tahlıl ıçın ordakı dr kadını muayene ettı ılkı sezeryan oldugu ıçın buda boyle olcak dedı.cesaretın yoksa sezeryan olsun
yookkk canm ilk bebegim 23 yasındayımm espri yaptmm yaslandm di,ye
esınden dolayımı ordasınız.bence sen bolca bebek malzemesı al.sonra sıkıntı olmasın.ıkıser üçer al tulumları badılerı.dogum bu ne zaman olacagı bellı olmuyo.allah yardımcın olsun
hayır yanls bılgı edınmıssın canım.ben ıstesem normal yaparım.yanı yapabılıyorum.çunku benımkı mecburı sezeryan degıldı.mesela yengemın catısı darmıs.kesınlıkle normal yapamaz dedıler.yanı normal dogurmana sakıncalı bır durumun olmayınca ıkıncıyı normal yapabılıyosun.aslında cesaret edebılsem bende normal yapmak ıstıyorum ama ben bıraz korkagım cesaretım yok:18:
SELAM KIZLAR BiZDE SiMDi DOKTORDAN GELDiK PRENSESiMiZ 34+3 TE 2,300 KG. OLMUS(MA$ALLAH)GELi$iMi FALAN COK iYi DEDi DOKTOR TEYZESi,AYRICA BENiDE TEBRiK ETTi GECEN Ki ÖLCÜMLE AYNI CIKTI RAHiM AGZI BOYUMUZ..ACILMA YOK!! 2 HAFTA SONRA TEKRAR RANDEVUMUZ ZATEN SONRASINDA 37 Yi GÖRECEGi iCiN SORUN YOKMU$:)) mutluyuz....
SELAM KIZLAR BiZDE SiMDi DOKTORDAN GELDiK PRENSESiMiZ 34+3 TE 2,300 KG. OLMUS(MA$ALLAH)GELi$iMi FALAN COK iYi DEDi DOKTOR TEYZESi,AYRICA BENiDE TEBRiK ETTi GECEN Ki ÖLCÜMLE AYNI CIKTI RAHiM AGZI BOYUMUZ..ACILMA YOK!! 2 HAFTA SONRA TEKRAR RANDEVUMUZ ZATEN SONRASINDA 37 Yi GÖRECEGi iCiN SORUN YOKMU$:)) mutluyuz....
gözün aydın canım. biz de yarın göreceğiz kısmetse oğluşumu çok heyecanlıyım yine..inş biz de güzel haberler alırız.[/ bizde 34+5.bizimde randevumuz ayin 8ine bakalim bizimkisi nasil olacak isallah hayirlisiyla hepimiz kurtuluruz
selam nasılsınız hanımlar...
bugun bizde dr a gittik normalde 31 haftalık felan ama bugun bakıldıında 33 hftalık çıktı bebiş
geçen ay gittimde 25 haftalıktı hesaplıyorum 31 hafta oluyo.. önde neden olur haftası anlayamadım aslında 2, bebeğim ama ilkinde böyle bişiy olmamıştı
aftası ile uyumluydu bunda bugun gittik 33 haftalık dedi...
şaştım ama sormayı akıl edemedim şaşkınlıktan sorun mu var acaba da normalinden fazla çıktı haftamı...
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....
tatlişoglum allah analı babalı büyütmek nasip etsn cnm.
darısı bizlere inş.
ne güzel sağlıkla kavuşmuşsundur bebeğine.
ayyy artık bende istiyorumm ço ksıkıldım
kızlar sürekli bi ağlama halindeymmm napıcam böylee bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?