- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.881
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....
Gözün aydın canım. Bişey sorcam bu arada, rahim ağzında açılma olup olmadığını usg ile mi anlıyor, yoksa alttan muayene ile mi?
ayy canım seninde baya yaklaşmış doğumun belki ondandır bu ruh halin bol bol dua et canım allah ferahlık versin
saol cnm 8 martta kucağıma alıyorum oğluşumu inş. bnde.
aa öylemii:) balık burcu olucak bnm bebeğimm:)
severm balık burçlarını duygusal oluyorlar, merhametli vs.
hemde bana kadınlar günü hediyesi olarak gelmiş olucakk:)
kadınlar günü ewt o yüzden beni kızdırmak için önce kadınlar günümü kutluyor insanlar. aynı soğuk esprilerle karşılaşmaz inş.
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....
gözün aydın canım. biz de yarın göreceğiz kısmetse oğluşumu çok heyecanlıyım yine..inş biz de güzel haberler alırız.
maşş. buyumuş kızın .sorun olmamasına sevındım
slm masallah size bizde 34+5.bizimde randevumuz ayin 8ine bakalim bizimkisi ne kadar olmus hayirlisiyla bizde kurtuluruz isallah
Gözün aydın canım. Bişey sorcam bu arada, rahim ağzında açılma olup olmadığını usg ile mi anlıyor, yoksa alttan muayene ile mi?
bende merak ettim ama kimse kalmamış
saol cnm 8 martta kucağıma alıyorum oğluşumu inş. bnde.
:84: :84: :84: :84: :84:
Nerde bu hatunlar...:26:Süülllüüüüman'ı mı seyrediyorlar yoksa...
tatlişoglum allah analı babalı büyütmek nasip etsn cnm.
darısı bizlere inş.
ne güzel sağlıkla kavuşmuşsundur bebeğine.
ayyy artık bende istiyorumm ço ksıkıldım
kızlar sürekli bi ağlama halindeymmm napıcam böylee bilmiyorummm
yookkk canm ilk bebegim 23 yasındayımm espri yaptmm yaslandm di,ye
SELAM KIZLAR BiZDE SiMDi DOKTORDAN GELDiK PRENSESiMiZ 34+3 TE 2,300 KG. OLMUS(MA$ALLAH)GELi$iMi FALAN COK iYi DEDi DOKTOR TEYZESi,AYRICA BENiDE TEBRiK ETTi GECEN Ki ÖLCÜMLE AYNI CIKTI RAHiM AGZI BOYUMUZ..ACILMA YOK!! 2 HAFTA SONRA TEKRAR RANDEVUMUZ ZATEN SONRASINDA 37 Yi GÖRECEGi iCiN SORUN YOKMU$:)) mutluyuz....
selam nasılsınız hanımlar...
bugun bizde dr a gittik normalde 31 haftalık felan ama bugun bakıldıında 33 hftalık çıktı bebiş
geçen ay gittimde 25 haftalıktı hesaplıyorum 31 hafta oluyo.. önde neden olur haftası anlayamadım aslında 2, bebeğim ama ilkinde böyle bişiy olmamıştı
aftası ile uyumluydu bunda bugun gittik 33 haftalık dedi...
şaştım ama sormayı akıl edemedim şaşkınlıktan sorun mu var acaba da normalinden fazla çıktı haftamı...
iyim canım... nasıl olsun... haberleri izliyorum... dün bebişi gördüm.. kocaman olmuş kızım teyzesi... 51,35 cm ve 3115 gr olmuş...
Sen nasılsın???
maş.cnm bebeğede sanada..ya maş.bu nisan bebeklerinin hepsi tombul olacak galiba..bakıyorum herkes 2 kilonun üstünde,doğana kadar hepsi 3ü aşacak gibi....
SELAM KIZLAR BiZDE SiMDi DOKTORDAN GELDiK PRENSESiMiZ 34+3 TE 2,300 KG. OLMUS(MA$ALLAH)GELi$iMi FALAN COK iYi DEDi DOKTOR TEYZESi,AYRICA BENiDE TEBRiK ETTi GECEN Ki ÖLCÜMLE AYNI CIKTI RAHiM AGZI BOYUMUZ..ACILMA YOK!! 2 HAFTA SONRA TEKRAR RANDEVUMUZ ZATEN SONRASINDA 37 Yi GÖRECEGi iCiN SORUN YOKMU$:)) mutluyuz....
tatlişoglum allah analı babalı büyütmek nasip etsn cnm.
darısı bizlere inş.
ne güzel sağlıkla kavuşmuşsundur bebeğine.
ayyy artık bende istiyorumm ço ksıkıldım
kızlar sürekli bi ağlama halindeymmm napıcam böylee bilmiyorummm
Maşallah,aman sonuna kadar sorunsuz gitmen dileğiyle canım :
Selam herkese
Benim kızım da öğlene kadar hiç kıpırdamadı.
Dün de temizlik yapmıştım, korktum bir şey mi oldu diye.
Bugün hiç iş yapmadım:))
Neyse ki başladı kıpırdanmaya.
Gözümüz aydın, darısı başımıza.
Canım gözün aydın.
Maşallah kızına.
Sen sezaryenle mi doğum yapacaksın canım?
Neden 22-23 nisan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?