2011 Nisan Anneleri

Canım gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. İkinizinde sağlıklı olmanıza çok sevindim. Darısı başımıza inşaallah.

aa öylemii:) balık burcu olucak bnm bebeğimm:)
severm balık burçlarını duygusal oluyorlar, merhametli vs.

hemde bana kadınlar günü hediyesi olarak gelmiş olucakk:)

aa öylemii:) balık burcu olucak bnm bebeğimm:)
severm balık burçlarını duygusal oluyorlar, merhametli vs.

hemde bana kadınlar günü hediyesi olarak gelmiş olucakk:)

kadınlar günü ewt o yüzden beni kızdırmak için önce kadınlar günümü kutluyor insanlar. aynı soğuk esprilerle karşılaşmaz inş.

kadınlar günü ewt o yüzden beni kızdırmak için önce kadınlar günümü kutluyor insanlar. aynı soğuk esprilerle karşılaşmaz inş.

heheheh bunu düşünmemiştim.

ahh kızlar hürrem sultan ikinciyi doğuracak biz hala hamileyizz:)
bi doğuramadık yaa.

neysehh ben çıkıyorumm iyi geceler sizlere...

Allah analı babalı büyütsün canım,hayırlı bir evlat olsun inşallah...

Slm kızlar
Valla heee şu Hürrem de bi bölümde hamile bakıyosun diğer bölümde doğurmuş.Aaaahh ahhh bu kadar kolay olsa keşke...

maşllah cnm benim..süt durumun ne alemde merak ettim...iyi olmanıza çok sevindim... ilkemizin resimlerini bekliyoruz inş.............

sagolasin canim insallah yarin sizde güzel haberlerle gelirsiniz..
gözün aydın canım. biz de yarın göreceğiz kısmetse oğluşumu çok heyecanlıyım yine..inş biz de güzel haberler alırız.

tesekkürler canim.
maşş. buyumuş kızın .sorun olmamasına sevındım

sagol canim.sizinde randevunuza az kalmis.
slm masallah size bizde 34+5.bizimde randevumuz ayin 8ine bakalim bizimkisi ne kadar olmus hayirlisiyla bizde kurtuluruz isallah

sagol canim.rahim agzinda acilma olup olmadigini alttan utrason sokarak uzun cubuk gibi olanla bakiyo sonucta oda usg. üstten görünmüyo..her gittigimde alttan bakiyo ona.ama bu sondu zaten 2 hafta sonra gidicem bir daha o zamanda 37 haftamda oluyorum artik o haftadan sonra acilsada problem degil dogum baslamis olur..
Gözün aydın canım. Bişey sorcam bu arada, rahim ağzında açılma olup olmadığını usg ile mi anlıyor, yoksa alttan muayene ile mi?

canim senin sorunuda tiancu ile birlikte cevaplamis oldum.ben bebegi cok asagida tasidigim icin kafasi rahimime cok baski yapiyo bu yüzdende erken gelme riski olabilir diye kontrol amacli ölcüm yapiyo sonucta acilma yok ama yatak istirahati verdigi icin elimden geldigincede yattigim icin acilma olmadi.ama yinede olup olamadigini kontrol amacli alttan bakmak zorunda.sükürler olsun ki gecen kontrolle ayni hic acilmamis
bende merak ettim ama kimse kalmamış

kzılar slm biraz geçmişe baktım cevapları yazim dedim

Gözün aydın canım. Bişey sorcam bu arada, rahim ağzında açılma olup olmadığını usg ile mi anlıyor, yoksa alttan muayene ile mi?

cnm rahim ağzına ultrasyonla bakıp anlıyor ama açılmayı alttan muayene ile anlıyor ancak..benim bi ara kasıklarımda sorun vardı dr. bakmıştı ordan biliyorum..

saol cnm 8 martta kucağıma alıyorum oğluşumu inş. bnde.

ay inanmıyorum yani 3 gününmü kaldı cnm..ne güzel ya çok az kalmış,biz beklemeye devam neyse hayırlısı hakkımızda..

:84: :84: :84: :84: :84:

Nerde bu hatunlar...:26:Süülllüüüüman'ı mı seyrediyorlar yoksa...

valla izledimde geldim doğru tahmin..hatun 2.ye hamile,birinci kocaman old biz hala doğurcaz

ay cnm çok şükür maş. kilosda iyi zaten ciğerlerdede sorun yokmuş..Rabbim hiç acı sıkıntı göstermesin inş..

aynı tuhaf değresiflik bendede var cnm,doğum stresi ve hormonlar

yookkk canm ilk bebegim 23 yasındayımm espri yaptmm yaslandm di,ye

ay bende ilkini 23ümde doğrmştm,şimdide 25imde 2.yi doğrcam inş..

maş.cnm bebeğede sanada..ya maş.bu nisan bebeklerinin hepsi tombul olacak galiba..bakıyorum herkes 2 kilonun üstünde,doğana kadar hepsi 3ü aşacak gibi..

maş.bebeğine..büyük çıkması sorn değil iyi bakmışsın cnm

iyim canım... nasıl olsun... haberleri izliyorum... dün bebişi gördüm.. kocaman olmuş kızım teyzesi... 51,35 cm ve 3115 gr olmuş...

Sen nasılsın???

maş.cnm valla merak ediyorum kaç kilo doğcak bu tombişler..

slm herkese
ilk bebegimiz hayirli olsun, bizde yavas yavas yaklasiyoruz bebislerimize ne güzel
gecmisi okudum biraz, ayaklarinda sismeler olan annisler icin yazayim dedim.
bendede sisme var, dün doktorum isirgan cayi icmemi tavsiye etti. günde 3 bardak ic dedi.

hepinizi öpüyorum

Maşallah,aman sonuna kadar sorunsuz gitmen dileğiyle canım

Halayın başı sensin arkandan geliyoruz canım..Sağlık,huzur,mutluluk ve bol bereket getirsin..

Normal bende öyleyim,bir de sinirliyim ama bastırmaya çalııyorum..Doğuma da az kaldı ,normal canım..

evet canım sezeryan olacağım

Allah analı babalı iyi günlere büyütsün inşallah sen kaygıyı attın darısı tüm hamişlerin başına.maaşallah kuzucuğuna mis kokusunu iyice çek içine.allahım ayırmasın.biz çok mutlu olduk senin ve kızının haberlerını aldıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…