- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.901
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....
gunaydin kizlar.tatlisoglum bebeginin resmini koymus face.ay aman allahim cok tatali bi bebek.rabbim bizede nasip etsin insallah.saglikli bir bebek.
Günaydın herkese.
Bu sabah ilk defa geç saate kadar uyuyacak durumdaydım saat çaldı
Tatil moduna yeni giriyorum galiba.
günaydın annecikler
Günaydın canımmyerim ben onu ya benim face yok ben de çok görmek isterdim...Allah bağışlasınn ve tabi allah bize de nasip etsin
Günaydın canımm
Günaydın şekerimm
canm sen izne ayrilmadinmi hala.tam gaz calismaya devammi.gerci evde olsan kk ya giremezsin rahatlikla.malum senn koca ile benm kocanin huylari ayni.benm hafiza karti kayboldu evde ariyorum bulamiyorum ne zamandir.sonradan aklima geldi.kesin kocam resim eklemiyim diye saklamistir.
Kız valla yarama tuz bastınHala tam gaz nikah kıymaya devam koca göbekle çok da zor oluyor artık nikah konuşmasını yaparken nefesim tıkanıyor sorma valla Ayın 23 ünde doğum iznime ayrılcam yani BDT.den 21 gün önce....çok çok haklısın canım evden hayatta giremem cehennem zebanisi evde iznin vermiyor Al benim kocamı vur senin kocana
Kız valla yarama tuz bastınHala tam gaz nikah kıymaya devam koca göbekle çok da zor oluyor artık nikah konuşmasını yaparken nefesim tıkanıyor sorma valla Ayın 23 ünde doğum iznime ayrılcam yani BDT.den 21 gün önce....çok çok haklısın canım evden hayatta giremem cehennem zebanisi evde iznin vermiyor Al benim kocamı vur senin kocana
Aaa sen nikah memuru musun?
ne güzel bir iş, keyiflidir değil mi?
akşam arkadaşlarımızın da yardımı ile kızımın odasını bitirdik bir tek avizesi kaldı bulamadım henüz içime sinen ..benim kociş de resmini çek de sitenize koy dedi şaşırdım doğrusu:2:
Ne güzel canım hazırlamışsın odayı..içine sinen avizeyi de bulursun en kısa zamanda inşallah..evet resmini çek bakalım biz de canım...
canm bence kendi nikahini da kendi kiymistir.keske huyunu bilseydin de evden internete girbilme maddeside eklesydin bari.
Aaa sen nikah memuru musun?
ne güzel bir iş, keyiflidir değil mi?
Hoş geldin.gunaydnnnnn hanımlarrr herkes nasıl bakalım biz gundelik aynı sornmzla uyandkk midemz yanyr sut içtk geldikk
ne guzel iste bak.esin destek veriyo kk konusunda hemde resim eklediyor.benm kocada hafiza kartini saklamis.artik resim eklemiyim diye.
hi hi çok orijinal olurdu sanırım
- x i eş olarak kabul ediyor muyum?
-evet, ediyorum
Hoş geldin.
Cimcimenaz senin avatarı görünce kendi göbeğim aklıma geliyor.
O kadar süslü olmasa da o büyüklükte çatlaklar oluştu
Ben de foto ekleyemiyorum
Ne gerek varmış, güvenilir değilmiş falan filan.
Gerçi dinlemeyip eklesem haberi olmaz da o öyle söylenince benim de içime sinmiyor.
Sanırım biraz da üşeniyorum :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?