2011 Nisan Anneleri

bebeğimiz hayırlı olsun tatlım bizi habersiz bırakmadın çok sağol inan senin kadar heyecanlandık ..darısı bizlerin başına sabırsızlığımız giderek artıyor:2:

Günaydın herkese.
Bu sabah ilk defa geç saate kadar uyuyacak durumdaydım saat çaldı
Tatil moduna yeni giriyorum galiba.

gunaydin kizlar.tatlisoglum bebeginin resmini koymus face.ay aman allahim cok tatali bi bebek.rabbim bizede nasip etsin insallah.saglikli bir bebek.

Günaydın canımmyerim ben onu ya benim face yok ben de çok görmek isterdim...Allah bağışlasınn ve tabi allah bize de nasip etsin

Günaydın herkese.
Bu sabah ilk defa geç saate kadar uyuyacak durumdaydım saat çaldı
Tatil moduna yeni giriyorum galiba.

Günaydın canımm

günaydın annecikler

Günaydın şekerimm

Günaydın canımmyerim ben onu ya benim face yok ben de çok görmek isterdim...Allah bağışlasınn ve tabi allah bize de nasip etsin

Günaydın canımm

Günaydın şekerimm

canm sen izne ayrilmadinmi hala.tam gaz calismaya devammi.gerci evde olsan kk ya giremezsin rahatlikla.malum senn koca ile benm kocanin huylari ayni.benm hafiza karti kayboldu evde ariyorum bulamiyorum ne zamandir.sonradan aklima geldi.kesin kocam resim eklemiyim diye saklamistir.

Kız valla yarama tuz bastınHala tam gaz nikah kıymaya devam koca göbekle çok da zor oluyor artık nikah konuşmasını yaparken nefesim tıkanıyor sorma vallaAyın 23 ünde doğum iznime ayrılcam yani BDT.den 21 gün önce....çok çok haklısın canım evden hayatta giremem cehennem zebanisi evde iznin vermiyorAl benim kocamı vur senin kocana

akşam arkadaşlarımızın da yardımı ile kızımın odasını bitirdik bir tek avizesi kaldı bulamadım henüz içime sinen ..benim kociş de resmini çek de sitenize koy dedi şaşırdım doğrusu :2:

Aaa sen nikah memuru musun?
ne güzel bir iş, keyiflidir değil mi?

ne kiskanclar dimi ya.benm koca uyuyor simdi.gece saat 3.15 burda.bi uyansa kiyamet kopar evde.sanirim uyanmaz horlayip duruyor.gece evin icinde gezinmeme alisti artik.garibim tek basina yatakta daha rahat ediyor.ben yatinca kendisi yatagin bi ucunda dusecek cunku.

Ne güzel canım hazırlamışsın odayı..içine sinen avizeyi de bulursun en kısa zamanda inşallah..evet resmini çek bakalım biz de canım...

gunaydnnnnn hanımlarrr herkes nasıl bakalım biz gundelik aynı sornmzla uyandkk midemz yanyr sut içtk geldikk

Aaa sen nikah memuru musun?
ne güzel bir iş, keyiflidir değil mi?

Evet canım zevkli ama gece ve hafta sonlarım hep dolu yıllık izne bile ayrılamıyorum çünkü yazın oluyor nikahlar kaçyıldır doğru düzgün tatil yaptığım yok...bu yıl oğluşum sayesinde dinlencem inşallah

gunaydnnnnn hanımlarrr herkes nasıl bakalım biz gundelik aynı sornmzla uyandkk midemz yanyr sut içtk geldikk
Hoş geldin.
Cimcimenaz senin avatarı görünce kendi göbeğim aklıma geliyor.
O kadar süslü olmasa da o büyüklükte çatlaklar oluştu
ne guzel iste bak.esin destek veriyo kk konusunda hemde resim eklediyor.benm kocada hafiza kartini saklamis.artik resim eklemiyim diye.

Ben de foto ekleyemiyorum
Ne gerek varmış, güvenilir değilmiş falan filan.
Gerçi dinlemeyip eklesem haberi olmaz da o öyle söylenince benim de içime sinmiyor.
Sanırım biraz da üşeniyorum :78:

hoşbldk canımm ay aman daha fazla olmasın da katlanacaz ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…