2011 Nisan Anneleri

Hadi yaa size de nöbetçi memur koysunlar o zaman
Sayıyı artırsınlar, alla alla
Kızdım bak şimdi

canm gobek resmi konusunda belki kendine gore esin hakli olabilir.ama bebek kiyafetlerinde bence bi sakinca olmazki.eklede senn cicilerede bakalim artik.

Günaydın kızlarrr
Ayyyy tatlişoğlumun kızı ne kadar tatlı yaaaaaa....Allahımmmm...Çok farklı bir duygu olsa gerek onu kucağına alabilmek.Rabbim bizlere de göstersin o günleri inş

canm bence kendi nikahini da kendi kiymistir.keske huyunu bilseydin de evden internete girbilme maddeside eklesydin bari.

Yok kız benim nikahımı belediye başkanımız kıydı...valla o maddesi ekletsek iyi olurya da ben eşlere sorarken nikah anında internet konusunda birbirinize karışmayın diyeyim de bari yeni nesil kurtulsun

Su Eylülllll!!!arkana bakkk kocan uyanmış yazdıklarımızı okuyor ve bize acyip kızıyorrrr

günaydın kızlar..ben yeni kalktım 10.15 te..kızım çok geç uyudu geç uyandı bende horul horul yatmışım..özlemişim böyle geç kalkmaları valla.
kahvaltı edelim bakalım küçükte çok acıkmıştır..yoksa ben bahanemi uyduruyorum yemek içinkızlarımla kahvaltıo edelim geliriz.
bu arada face de gördüm ilkeyi çok tatlı yaa maşallah

Günaydın kısslar

Günaydın kızlarrr
Ayyyy tatlişoğlumun kızı ne kadar tatlı yaaaaaa....Allahımmmm...Çok farklı bir duygu olsa gerek onu kucağına alabilmek.Rabbim bizlere de göstersin o günleri inş

canım şimdi gördüm facede maşallah kocaman bebiş çok tatlı ya şimdi bizimkiler de mi böyle olack

Günaydın kızlarrr
Hoş geldin canım.
Evet, maşallah çok tatlı
Yok kız benim nikahımı belediye başkanımız kıydı...valla o maddesi ekletsek iyi olurya da ben eşlere sorarken nikah anında internet konusunda birbirinize karışmayın diyeyim de bari yeni nesil kurtulsun

Aman aman, bırak karışsınlar.
Herkes bizim gibi kullanmıyor bu mereti.

günaydınnnnn hanımlarrrrr

dün dr.kontrolümüze gittik kızıma gayet sağlıklı kilosu kendi çok iyi çok şükür rabbime
haftasına göre 18 gün önde kuzum inş. hep böyle devam eder sağlıklı bi şekilde tam gününde doğar kuzum

Hadi yaa size de nöbetçi memur koysunlar o zaman
Sayıyı artırsınlar, alla alla
Kızdım bak şimdi

KIz ben 3 hafta sonra izne çıkcam hala daha birini ayarlamdılar ki ben 3 aylık hamileyken söylemiştim doğumum tam yaz sezonuna geliyor önleminizi alın diye...benden çıktı yani kendileri düşünsünler demi yaaa???

Günaydın canım...gözün aydın maşallah kuzuna...İnşallah hepimiz hep güzel haberler verelim böyle..

Günaydın kısslar

canım şimdi gördüm facede maşallah kocaman bebiş çok tatlı ya şimdi bizimkiler de mi böyle olack

Hoş geldiniz kızlar.
Hülya gözün aydın canım, maşallah bebişine.

Günaydın kızlarrr

Günaydın canımevet ya çok güzel bir duygu..dün bizim de kontrolümüz vardı nst sırası beklerken birileri de doğum bekliyordu ellerinde kameralar falan..sonra bebek geldi hemşirenin kucağında çok küçük çok tatlıydı bebeğin babası ,anneannesi falan hepsi ağladı ay ben de nasıl ağladım sanki yakınlarıymışım gibi...çok güzel bir duygu..eşime sen de böyle bekleyeceksin yakında dedim...o da çok etkilenmişti.

Su Eylülllll!!!arkana bakkk kocan uyanmış yazdıklarımızı okuyor ve bize acyip kızıyorrrr
basima geldi canm aynisi gecen gun.facete esra ve skorpionla konusuyodum.basti bizi.onlarada burda ne atiyosunuz esinizle ilgilenin demis.kizlar ne dediyse laf anlatamamislar.gebelikten konusyiz demisler.garibim bilmiyoki daha bunun sonunda cocukla ilg.konusacaz.bir ayimiz kaldi diye kendini teselli ediyor.

Bir de akıl vermiş yaa

bizi kabullensin artıkkkkkkk

Aman aman, bırak karışsınlar.
Herkes bizim gibi kullanmıyor bu mereti.[/QUOTE]

O da doğru ya..hklıın valla neler neler var...

akil vermekte ustune yoktur.sagolsun.birde kislara orda saat kac demis.tabi tr saati gece 3 felan orda.kocanizin yanina gidip yatsaniza demis.ne isiniz var internette,allahim bu adam beni oldurecek.yada erken dogurtacak bu gidisle.

Haklı adam ne işiniz var gece vakti nette.
Sen de git bakiim yat kocanın yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…