2011 Nisan Anneleri

bizi kabullensin artıkkkkkkk

günaydın herkese bizde nst den geldik sabah önce uyuyordu kızım uyandırdı hemşireler onu sağa sola döndüm falan nst deki tüm bebekler uykucuydu bugun
dr a gösterdik tamam sorun yok gidebilrisiniz dedi haftaya kontrolumuz var

kızlarrrr selammm:92: :92:
izne ayrıldığımdan beri pek internete gelemiyorum, bir sürü yapılacak işi izin dönemine bırakmıştım, onlarla uğraşıyoruz..
Bugün çoooookkkk mutluyum çünkü Annemle babam gelecek İzmir e inşallah
inşallah herkes iyidir, tatlışoğlum kızını kollarına almış, zamanları gelsin de darısı başımıza olsunnn

sizler nasılsınız??

canım maşallah bebişine allah nazarlardan sakınsınnn.

Günaydın canım, hoş geldin.
canm uyuyamiyozki.gebeligin basindan beri bizim uyku sorunumuz var.fal tasi gibi acik.

İnşallah bebek geceleri uyur.
O da annesi gibi sabahlarsa yandınız.

Günaydın canımgözün aydın

günaydın kızlarrrrrrrrr

Günaydın canımcımm

canım hoşgeldin ne güzel annenle baban geliyomuşş hadi gözün aydın artık sırtın yere gelmez annen geliyoo işleride kafana takma yavaş yavaş yaparsın annende sana yardım eder

günaydın kızlarrrrrrrrr

Hoş geldiniz.
Gözün aydın Ayça.

kızlar dünden beri bende devamlı wc ye çıkma isteği oluyo her 15 dakikada bir diyebilirim ve yaparkende acı ve yanma oluyoo sizlerdede oldumu böyle bişiy acaba enfeksiyonmu oldu yoksa başka bişiymii

Günaydın canımmne güzel Allah hep mutlu etsin....bizler iyiyiz bildiğin gibi hala çalışıyoruz ve gün sayıyoruz

hoşgeldin tatlım :2: Aman yorma kendini yavaş yavaş yap

gözünaydın cnm..ayy benimkilerde bi gelseler..

şekerler bebek bezi yeni doğan 3-6 kilo 2 tane 92 li aldık acaba bir tanesi normal 3-6 mı olsaydı .. Aralarında fark varmı sonra elimde kalmasın

Günaydın canımmne güzel Allah hep mutlu etsin....bizler iyiyiz bildiğin gibi hala çalışıyoruz ve gün sayıyoruz

Hoş geldiniz.
Gözün aydın Ayça.

canım hoşgeldin ne güzel annenle baban geliyomuşş hadi gözün aydın artık sırtın yere gelmez annen geliyoo işleride kafana takma yavaş yavaş yaparsın annende sana yardım eder

çookkk Teşekkür ederimmm

kızlar dünden beri bende devamlı wc ye çıkma isteği oluyo her 15 dakikada bir diyebilirim ve yaparkende acı ve yanma oluyoo sizlerdede oldumu böyle bişiy acaba enfeksiyonmu oldu yoksa başka bişiymii

Canım idrar yollarını üşüttün büyük ihtimalle çünkü acı ve yanma o zaman olur...dr.git bence idrar tahlili yaptır..İlerlemeden önlemini alırsın berbat bişey o yanma bilirim

Canım idrar iltihaplanması gibi belirtiler sanki.
Bir test yaptır istersen.

hoşgeldin tatlım :2: Aman yorma kendini yavaş yavaş yap
hoşbulduk canımmm ara da mola veriyorummm, kızım hadi anne otur artık sinyali veriyoo
gözünaydın cnm..ayy benimkilerde bi gelseler..
sağol canım, darısı başınaa
şekerler bebek bezi yeni doğan 3-6 kilo 2 tane 92 li aldık acaba bir tanesi normal 3-6 mı olsaydı .. Aralarında fark varmı sonra elimde kalmasın

canım ben şimdilik 2 paket yenidoğan 2-5 kg almışım(50 adetlik paketlerden)
1 paket de mini 3-6 kg. almışım (60 adetlik paketten)
herhalde bunlar 40 ı olana kadar yeter :26: günde 4-5 kere filan mı değiştirilir ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…