- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.941
basima geldi canm aynisi gecen gun.facete esra ve skorpionla konusuyodum.basti bizi.onlarada burda ne atiyosunuz esinizle ilgilenin demis.kizlar ne dediyse laf anlatamamislar.gebelikten konusyiz demisler.garibim bilmiyoki daha bunun sonunda cocukla ilg.konusacaz.bir ayimiz kaldi diye kendini teselli ediyor.
Haklı adam ne işiniz var gece vakti nette.
Sen de git bakiim yat kocanın yanına
günaydınnnnn hanımlarrrrr
dün dr.kontrolümüze gittikkızıma gayet sağlıklı kilosu kendi çok iyi çok şükür rabbime
haftasına göre 18 gün önde kuzum inş. hep böyle devam eder sağlıklı bi şekilde tam gününde doğar kuzum
Günaydın canım, hoş geldin.günaydın herkese bizde nst den geldik sabah önce uyuyordu kızım uyandırdı hemşireler onu sağa sola döndüm falan nst deki tüm bebekler uykucuydu bugun
dr a gösterdik tamam sorun yok gidebilrisiniz dedi haftaya kontrolumuz var
canm uyuyamiyozki.gebeligin basindan beri bizim uyku sorunumuz var.fal tasi gibi acik.
günaydın herkese bizde nst den geldik sabah önce uyuyordu kızım uyandırdı hemşireler onu sağa sola döndüm falan nst deki tüm bebekler uykucuydu bugun
dr a gösterdik tamam sorun yok gidebilrisiniz dedi haftaya kontrolumuz var
günaydın kızlarrrrrrrrr
kızlarrrr selammm:92: :92:
izne ayrıldığımdan beri pek internete gelemiyorum, bir sürü yapılacak işi izin dönemine bırakmıştım, onlarla uğraşıyoruz..
Bugün çoooookkkk mutluyum çünkü Annemle babam gelecek İzmir e inşallah
inşallah herkes iyidir, tatlışoğlum kızını kollarına almış, zamanları gelsin de darısı başımıza olsunnn
sizler nasılsınız??
günaydın kızlarrrrrrrrr
izne ayrıldığımdan beri pek internete gelemiyorum, bir sürü yapılacak işi izin dönemine bırakmıştım, onlarla uğraşıyoruz..
inşallah herkes iyidir, tatlışoğlum kızını kollarına almış, zamanları gelsin de darısı başımıza olsunnn
sizler nasılsınız??
sizler nasılsınız??
Izne ayrıldığımdan beri pek internete gelemiyorum, bir sürü yapılacak işi izin dönemine bırakmıştım, onlarla uğraşıyoruz..
Bugün çoooookkkk mutluyum çünkü annemle babam gelecek izmir e inşallah
Inşallah herkes iyidir, tatlışoğlum kızını kollarına almış, zamanları gelsin de darısı başımıza olsunnn
Sizler nasılsınız??
sizler nasılsınız??
Günaydın canımmne güzel Allah hep mutlu etsin....bizler iyiyiz bildiğin gibi hala çalışıyoruz ve gün sayıyoruz
Hoş geldiniz.
Gözün aydın Ayça.
canım hoşgeldin ne güzel annenle baban geliyomuşş hadi gözün aydın artık sırtın yere gelmez annen geliyoo işleride kafana takma yavaş yavaş yaparsın annende sana yardım eder
kızlar dünden beri bende devamlı wc ye çıkma isteği oluyo her 15 dakikada bir diyebilirim ve yaparkende acı ve yanma oluyoo sizlerdede oldumu böyle bişiy acaba enfeksiyonmu oldu yoksa başka bişiymii
kızlar dünden beri bende devamlı wc ye çıkma isteği oluyo her 15 dakikada bir diyebilirim ve yaparkende acı ve yanma oluyoo sizlerdede oldumu böyle bişiy acaba enfeksiyonmu oldu yoksa başka bişiymii
hoşbulduk canımmmhoşgeldin tatlım:2: Aman yorma kendini yavaş yavaş yap
sağol canım, darısı başınaagözünaydın cnm..ayy benimkilerde bi gelseler..
şekerler bebek bezi yeni doğan 3-6 kilo 2 tane 92 li aldık acaba bir tanesi normal 3-6 mı olsaydı .. Aralarında fark varmı sonra elimde kalmasın
Canım idrar iltihaplanması gibi belirtiler sanki.
Bir test yaptır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?