2011 Nisan Anneleri

Yok canım 4-5 ten fazla değiştirilir.
Yeni doğduklarında hep kaka yapıyorlar.
Görümcem yeni doğum yaptı ya onda gördüm.
Gün içinde 8-9 defa kaka yapıyor.

kızlar ben hiç 2-5 almadım.3-6 almıştım 90 lık paketten 2 tane.o bitince 4-7 ye geçtik..
o 90 küsürlük nerdeyse 1 ay yetti.2. de 2. ay kullandım.3 .aya geçtiğimizde 4-7 ye geçtik.çok çabuk büyüyorlar zaten çok stok yapmayın

Son düzenleme:
Günaydın canım, hoş geldin.

hoşbulduk canım

İnşallah bebek geceleri uyur.
O da annesi gibi sabahlarsa yandınız.

Günaydın canımgözün aydın

saüol cnm cok tşk ler
Günaydın canımcımm

şekerler bebek bezi yeni doğan 3-6 kilo 2 tane 92 li aldık acaba bir tanesi normal 3-6 mı olsaydı .. Aralarında fark varmı sonra elimde kalmasın

cnm bende huggies yeni doğan aldım 1 paket 2-5 kg benimde bana da hep yeni doğan al dediler

nekadar sevindim ya dogum haberlerini duyunca insanin ici bi hos oluyor darisi bizlerin basina rabbim kolay dogum nasib etsin hepimize

Canım idrar yollarını üşüttün büyük ihtimalle çünkü acı ve yanma o zaman olur...dr.git bence idrar tahlili yaptır..İlerlemeden önlemini alırsın berbat bişey o yanma bilirim

evet canım berbat bişiy oturduğum yerde bile yanıyoo yani hiç rahat değilim en iyisi geç olmadan doktora gitmek haklısın.

6 yattım...kocama kahvaltı masasını kurdum 10 da kalktım o 4 saat uykuda asla dalamadım....karnıma YÜK VERİYO BEBİŞİM.... Uykusuzum..beynim durdu çok gerginim bugün... Uyuyan anneler kıymetini bilin rüya görmelerinizin... şükredin... Benim gibi olan da var Iğrenç bi duygu........... Allah yardımcımız olsun........

Son düzenleme:
[canım ben şimdilik 2 paket yenidoğan 2-5 kg almışım(50 adetlik paketlerden)
1 paket de mini 3-6 kg. almışım (60 adetlik paketten)
herhalde bunlar 40 ı olana kadar yeter :26: günde 4-5 kere filan mı değiştirilir ki :44:[/QUOTE]

Ben de 2 paket yenidoğan 2-5(1 numara) 50 lik,2 paket de 3-6(2 numara)aldım bence de 40 çıkana kadar yeter.

nasilsiniz anneler bayadir giremiyordum enistem vefaat etmisti yeni yeni vakit bulabiliyorum dogrusu internete
ben ve bebisim iyi sayiliriz 32+2 gun olduk ilerliyoruz yavas yavas artik hamilelikten yoruldum diyebilirim ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum valla yaslilardan farkim kalmadi kizlar bu arada benim 2cantim aciklik varmis son konturolumde doktor yatak istirati verdi cenazenin yorgunlugundan olsa gerek bide kuzum hala donmemis korkuyorum doktor son 3 haftasi var eger bu ay donmezse sezeryan olur diyor korkmuyor degilim ama hayirlisi sizler neler yapiyorsunuz nasilsiniz yalanci sancilariniz basladimi ?

ya ben 2-5 den 2 paket almıştım ama dr.doğum kilosu 3.900 görünüyor dedi..herhalde bu bezleri kullanamam küçük gelir demi???

gozun aydın canım allah analı bablı buyutsun bebışını

ya ben 2-5 den 2 paket almıştım ama dr.doğum kilosu 3.900 görünüyor dedi..herhalde bu bezleri kullanamam küçük gelir demi???

benımde aklımdan gecıyordu bezı sızlere sormak bı baktım konuşuyorsunuz

[ı]bugün benim sapıklığım üstümdeydi valla.saat 6 dan sonra hiç düzgün rüyalar görmedim:78::78::78::78::78:[/ı]
Allah kolaylık versin cnm zor
cnm başınız sağolsun öncelikle..ama kendini yormaman gerekiyodu.... Benim içn şuanda yok sancı falan ama... Arada baskı banada dinlen fazla yorarsan kendini erken getirirsin dedi... Sende dinlen cnm... Bu arada dönme olayında hiç belli olmaz cnm son anda bile döne bilir... O konuda rahat ol..

bilmezmiyim canm benm.saat kac olmus bende hala uyuyamdim.yatsam bile bu defada wc ye kalkmaktan bi hal oluyorum.

Canım öncelikle başın sağolsun..Allah rahmet eylesin..hamileliğinde üzücü bir olay yaşamışsın..benim dr.bebek 37.haftaya kadar baş aşağı ya da yukarı dönebilir dedi ama 37.haftada hangi pozisyondaysa öyle kalırmış ona göre de doğum şekli belirlenirmiş benimki son bir aydır doğum pozisyonunda duruyor tabi 37.haftada bakılacak inşallah o zman da pozisyon değiştirmemiş olur çünkü ben de normal doğum istiyorum..hayırlısı tabiii...yalancı sancılar da başladı hafif hafif kasılmalrım oluyor karnım sertleşiyor

Ayy hiç uyumamışsın nerdeyse canım yaa.
Ama sen biraz da bünyeni o şekilde alıştırdın sanırım.
Valla gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmuyor.
bugün benim sapıklığım üstümdeydi valla.saat 6 dan sonra hiç düzgün rüyalar görmedim:78::78::78::78::78:
Hemen eşini uyandırsaydın

Başınız sağ olsun canım.
Aman dikkat et, dinlen.
Bebeğin de döner inşallah, daha zamanı var.
Doktorlar hemen sezaryen diyorlar zaten

canm bende bir paket newborn aldim.bir pakette 3-6 kilo aldim.lucuk paketlerden.duruma gore kilosuna uygun buyukboy paket dogumdan sonra aliriz diye dusundum.ama bolbol newborn islak mendil stogu yaptik.

allah razi olsun tatlim yormamak mumkun degildi gulum gelen gidenin haddi hesabi yoktu ben yapmasam yengem yeni dogmus daha bebeginin 40i cikmamis oda bebeginle ilgilenemedi yazik minik sey hasta oldu digerleri desen kendi alemindeydi mecbur her isi gordum . .. benim sancilarim basladi erkenmi yoksa ya kime sorduysam bu haftalarda sancilari yokmus bazen karnim oyle bi agriyorki kivrandiriyor biraz suruyor sonra geciyor ..

sagol gulum
insallah doner 4gozle bekliyorum

bilmiyorum cnm alıştırmakmı yoksa böylemi sorunmu değilmi ama sabah 8 de kalksam ki bu haftanın 4-5 günü için geçerli gece yine bi uykusuzluk... hani geç kalktımda uyuyamadımdan ziyade...ulan 8 de kalktım yinemi uyuyamaz insan modundayım sorun değil... olan bana oluyo.... ne eşin ne bebek etkleniyo bu durumdan ama kötü bi durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…