- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.961
hoşbulduk canımmmara da mola veriyorummm, kızım hadi anne otur artık sinyali veriyoo
sağol canım, darısı başınaa
canım ben şimdilik 2 paket yenidoğan 2-5 kg almışım(50 adetlik paketlerden)
1 paket de mini 3-6 kg. almışım (60 adetlik paketten)
herhalde bunlar 40 ı olana kadar yeter :26: günde 4-5 kere filan mı değiştirilir ki :44:
Günaydın canım, hoş geldin.
hoşbulduk canım
İnşallah bebek geceleri uyur.
O da annesi gibi sabahlarsa yandınız.
Günaydın canımgözün aydın
saüol cnm cok tşk ler
Günaydın canımcımm
şekerler bebek bezi yeni doğan 3-6 kilo 2 tane 92 li aldık acaba bir tanesi normal 3-6 mı olsaydı .. Aralarında fark varmı sonra elimde kalmasın
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....
Canım idrar yollarını üşüttün büyük ihtimalle çünkü acı ve yanma o zaman olur...dr.git bence idrar tahlili yaptır..İlerlemeden önlemini alırsın berbat bişey o yanma bilirim
kızlar ben hiç 2-5 almadım.3-6 almıştım 90 lık paketten 2 tane.o bitince 4-7 ye geçtik..
o 90 küsürlük nerdeyse 1 ay yetti.2. de 2. ay kullandım.3 .aya geçtiğimizde 4-7 ye geçtik.çok çabuk büyüyorlar zaten çok stok yapmayın
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....
ya ben 2-5 den 2 paket almıştım ama dr.doğum kilosu 3.900 görünüyor dedi..herhalde bu bezleri kullanamam küçük gelir demi???
[ı]bugün benim sapıklığım üstümdeydi valla.saat 6 dan sonra hiç düzgün rüyalar görmedim:78::78::78::78::78:[/ı]
cnm başınız sağolsun öncelikle..ama kendini yormaman gerekiyodu.... Benim içn şuanda yok sancı falan ama... Arada baskı banada dinlen fazla yorarsan kendini erken getirirsin dedi... Sende dinlen cnm... Bu arada dönme olayında hiç belli olmaz cnm son anda bile döne bilir... O konuda rahat ol..nasilsiniz anneler bayadir giremiyordum enistem vefaat etmisti yeni yeni vakit bulabiliyorum dogrusu internete
ben ve bebisim iyi sayiliriz 32+2 gun olduk ilerliyoruz yavas yavas artik hamilelikten yoruldum diyebilirim ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum valla yaslilardan farkim kalmadi kizlar bu arada benim 2cantim aciklik varmis son konturolumde doktor yatak istirati verdi cenazenin yorgunlugundan olsa gerek bide kuzum hala donmemis korkuyorum doktor son 3 haftasi var eger bu ay donmezse sezeryan olur diyor korkmuyor degilim ama hayirlisi sizler neler yapiyorsunuz nasilsiniz yalanci sancilariniz basladimi ?
6 yattım...kocama kahvaltı masasını kurdum 10 da kalktım o 4 saat uykuda asla dalamadım....karnıma YÜK VERİYO BEBİŞİM.... Uykusuzum..beynim durduçok gerginim bugün... Uyuyan anneler kıymetini bilin rüya görmelerinizin... şükredin... Benim gibi olan da var Iğrenç bi duygu........... Allah yardımcımız olsun........
nasilsiniz anneler bayadir giremiyordum enistem vefaat etmisti yeni yeni vakit bulabiliyorum dogrusu internete
ben ve bebisim iyi sayiliriz 32+2 gun olduk ilerliyoruz yavas yavas artik hamilelikten yoruldum diyebilirim ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum valla yaslilardan farkim kalmadi kizlar bu arada benim 2cantim aciklik varmis son konturolumde doktor yatak istirati verdi cenazenin yorgunlugundan olsa gerek bide kuzum hala donmemis korkuyorum doktor son 3 haftasi var eger bu ay donmezse sezeryan olur diyor korkmuyor degilim ama hayirlisi sizler neler yapiyorsunuz nasilsiniz yalanci sancilariniz basladimi ?
Ayy hiç uyumamışsın nerdeyse canım yaa.6 yattım...kocama kahvaltı masasını kurdum 10 da kalktım o 4 saat uykuda asla dalamadım....karnıma YÜK VERİYO BEBİŞİM.... Uykusuzum..beynim durduçok gerginim bugün... Uyuyan anneler kıymetini bilin rüya görmelerinizin... şükredin... Benim gibi olan da var Iğrenç bi duygu........... Allah yardımcımız olsun........
bugün benim sapıklığım üstümdeydi valla.saat 6 dan sonra hiç düzgün rüyalar görmedim:78::78::78::78::78:
nasilsiniz anneler bayadir giremiyordum enistem vefaat etmisti yeni yeni vakit bulabiliyorum dogrusu internete
bilmezmiyim canm benm.saat kac olmus bende hala uyuyamdim.yatsam bile bu defada wc ye kalkmaktan bi hal oluyorum.
kızlar ben hiç 2-5 almadım.3-6 almıştım 90 lık paketten 2 tane.o bitince 4-7 ye geçtik..
o 90 küsürlük nerdeyse 1 ay yetti.2. de 2. ay kullandım.3 .aya geçtiğimizde 4-7 ye geçtik.çok çabuk büyüyorlar zaten çok stok yapmayın
allah razi olsun tatlim yormamak mumkun degildi gulum gelen gidenin haddi hesabi yoktu ben yapmasam yengem yeni dogmus daha bebeginin 40i cikmamis oda bebeginle ilgilenemedi yazik minik sey hasta oldu digerleri desen kendi alemindeydi mecbur her isi gordum . .. benim sancilarim basladi erkenmi yoksa ya kime sorduysam bu haftalarda sancilari yokmus bazen karnim oyle bi agriyorki kivrandiriyor biraz suruyor sonra geciyor ..Allah kolaylık versin cnm zor
cnm başınız sağolsun öncelikle..ama kendini yormaman gerekiyodu.... Benim içn şuanda yok sancı falan ama... Arada baskı banada dinlen fazla yorarsan kendini erken getirirsin dedi... Sende dinlen cnm... Bu arada dönme olayında hiç belli olmaz cnm son anda bile döne bilir... O konuda rahat ol..
Ayy hiç uyumamışsın nerdeyse canım yaa.
Ama sen biraz da bünyeni o şekilde alıştırdın sanırım.
Valla gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmuyor.
Hemen eşini uyandırsaydın
Başınız sağ olsun canım.
Aman dikkat et, dinlen.
Bebeğin de döner inşallah, daha zamanı var.
Doktorlar hemen sezaryen diyorlar zaten
bilmiyorum cnm alıştırmakmı yoksa böylemi sorunmu değilmi ama sabah 8 de kalksam ki bu haftanın 4-5 günü için geçerli gece yine bi uykusuzluk... hani geç kalktımda uyuyamadımdan ziyade...ulan 8 de kalktım yinemi uyuyamaz insan modundayımAyy hiç uyumamışsın nerdeyse canım yaa.
Ama sen biraz da bünyeni o şekilde alıştırdın sanırım.
Valla gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmuyor.
Hemen eşini uyandırsaydın
Başınız sağ olsun canım.
Aman dikkat et, dinlen.
Bebeğin de döner inşallah, daha zamanı var.
Doktorlar hemen sezaryen diyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?