- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #44.981
Canım öncelikle başın sağolsun..Allah rahmet eylesin..hamileliğinde üzücü bir olay yaşamışsın..benim dr.bebek 37.haftaya kadar baş aşağı ya da yukarı dönebilir dedi ama 37.haftada hangi pozisyondaysa öyle kalırmış ona göre de doğum şekli belirlenirmiş benimki son bir aydır doğum pozisyonunda duruyor tabi 37.haftada bakılacak inşallah o zman da pozisyon değiştirmemiş olur çünkü ben de normal doğum istiyorum..hayırlısı tabiii...yalancı sancılar da başladı hafif hafif kasılmalrım oluyor karnım sertleşiyor
bilmezmiyim canm benm.saat kac olmus bende hala uyuyamdim.yatsam bile bu defada wc ye kalkmaktan bi hal oluyorum.
bilmiyorum cnm alıştırmakmı yoksa böylemi sorunmu değilmi ama sabah 8 de kalksam ki bu haftanın 4-5 günü için geçerli gece yine bi uykusuzluk... hani geç kalktımda uyuyamadımdan ziyade...ulan 8 de kalktım yinemi uyuyamaz insan modundayımsorun değil... olan bana oluyo.... ne eşin ne bebek etkleniyo bu durumdan ama kötü bi durum...
6 yattım...kocama kahvaltı masasını kurdum 10 da kalktım o 4 saat uykuda asla dalamadım....karnıma YÜK VERİYO BEBİŞİM.... Uykusuzum..beynim durduçok gerginim bugün... Uyuyan anneler kıymetini bilin rüya görmelerinizin... şükredin... Benim gibi olan da var Iğrenç bi duygu........... Allah yardımcımız olsun........
Ayy hiç uyumamışsın nerdeyse canım yaa.
Ama sen biraz da bünyeni o şekilde alıştırdın sanırım.
Valla gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmuyor.
:ewet canm gece uykusunun yerini hic bisiy tutmaz.ama bu konuda uzmanlar bile yorum yapmislardir.gebelikte bayanlarin buyuk cogunlugu gece uyku problemi yasarlar.dogumdan sonra bebek icin vucudu alistirma olarak yorumluyolar bunu,bende saglikciyim.bi cok kadin digumcuyla beraber calistim.bi cok gebenin uyuyamamsini normal karsiliyolardi.yani elimizde olsa bizde uyumak isteriz.keske senin gibi bizlerde uyusak.vucudumuzu biz uyumamak icin alistirmiyoruz.bu fuizyolojik bi deisim ve tipta normal karsilanan bi olay.
bi gelsin sıpan poposuna poposuna...heycandan da olabılır senınkı baya uykusuz kalıyorsun ozamn bebış gelınce zaten uyuyamıycaz şimdıden alıştrma yaptırıyor senın oğluşun
canım uykusuzluk çok zor allah yardımcın olsun benimde ağrılarım oluyor ama son 2haftadır uykularım daha iyi uyuyabiliyorum
valla kızlar eşimi uyandırırdım ama adamda yazık geç uyudu kız yüzünden
bu arada dediğim gibi bez stoğu çok yapmayın hemen büyüyorlar.hatta 1 tane almanız yeter yani..bittikçe alırsınız..ben daha almadım mesela
lancioh mu nedir..krem kızlar nezaman başladınız yada başlıck olan
valla kızlar eşimi uyandırırdım ama adamda yazık geç uyudu kız yüzünden
bu arada dediğim gibi bez stoğu çok yapmayın hemen büyüyorlar.hatta 1 tane almanız yeter yani..bittikçe alırsınız..ben daha almadım mesela
ben bu hafta basliycam.doguma bir yada iki ay kala baslayin diyo uzmanlar.erken baslamk istemedim.bu defada memucu cok yumusak oluyo bebekler tutamiyor.
ben ondan değilde başka bir krem kullanmıştım pembe bişeydi hala duruyor yine kalanını kullancam
zaten yeni bişey almadım hiç
dikişlerim için krem,göğüs için krem,pansuman için batikon hepsi duruyor daha...
susam yağı iyi geliyor bide kızlar
benim göğüs yaralarım 1 hafta sürmüştü
ay işkence gibiydi
neyseki az sürmüş millete bakıyorumda 40 ı çıkmış hala yara olan var
bakımını iyi yapın
sagol canim ..
37 haftami valla oyleyse daha vaktimiz bol doktorlar yokmu korkutmak icin yer ariyorlar valla sinir oldum kendi doktorum izne ayrilmis asistani bakiyor 2aydir hic birseyini begenmedim . insallah donr kuzucugum ... gulum desene yanliz degilim valla korkuyordum erken dogum olacak diye oyle sancim oldukca valla icime su serptin cokkkk sagollllll
:ewet canm gece uykusunun yerini hic bisiy tutmaz.ama bu konuda uzmanlar bile yorum yapmislardir.gebelikte bayanlarin buyuk cogunlugu gece uyku problemi yasarlar.dogumdan sonra bebek icin vucudu alistirma olarak yorumluyolar bunu,bende saglikciyim.bi cok kadin digumcuyla beraber calistim.bi cok gebenin uyuyamamsini normal karsiliyolardi.yani elimizde olsa bizde uyumak isteriz.keske senin gibi bizlerde uyusak.vucudumuzu biz uyumamak icin alistirmiyoruz.bu fuizyolojik bi deisim ve tipta normal karsilanan bi olay.
Bilimsel kısmını bilmiyorum canım.
Suçlama tarzında da yazmamıştım.
Elbette hiçbirimiz deliksiz uyumuyoruz.
Ama bilinen bir gerçek var ki vücut alıştığı saatte uyku ister.
Bu bilgiye dayanarak yazmıştım.
Of ya her halukarda yara olacak yani öyle mi? Bunu engellemenin bi yolu yok mu acaba? Kimi duysam doğumdan daha fazla acı çektim göğüslerimden diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?