2011 Nisan Anneleri

sagol canim ..
37 haftami valla oyleyse daha vaktimiz bol doktorlar yokmu korkutmak icin yer ariyorlar valla sinir oldum kendi doktorum izne ayrilmis asistani bakiyor 2aydir hic birseyini begenmedim . insallah donr kuzucugum ... gulum desene yanliz degilim valla korkuyordum erken dogum olacak diye oyle sancim oldukca valla icime su serptin cokkkk sagollllll

bilmezmiyim canm benm.saat kac olmus bende hala uyuyamdim.yatsam bile bu defada wc ye kalkmaktan bi hal oluyorum.

wc ye.... karnın acıksın yimek atıştır.... kocişe kahvaltı hazırl... topla... yatmaya çalışsam ne yazar.. beyin uyanmış oluyo sadece gözler kapalı... ulan uşak bi gelsinde... gece uyuyamasamda sorun değil bünyem alıştı nede olsa...

heycandan da olabılır senınkı baya uykusuz kalıyorsun ozamn bebış gelınce zaten uyuyamıycaz şimdıden alıştrma yaptırıyor senın oğluşun

canım uykusuzluk çok zor allah yardımcın olsun benimde ağrılarım oluyor ama son 2haftadır uykularım daha iyi uyuyabiliyorum

heycandan da olabılır senınkı baya uykusuz kalıyorsun ozamn bebış gelınce zaten uyuyamıycaz şimdıden alıştrma yaptırıyor senın oğluşun
bi gelsin sıpan poposuna poposuna... gece pişpirikmi oynucaz ya olurmu bu kadar alıştırmak... allahtan kader arkadaşlarım varda...zaman zaman sueylül dünüş falan laflıyoruz yoksa zor.........:95:
canım uykusuzluk çok zor allah yardımcın olsun benimde ağrılarım oluyor ama son 2haftadır uykularım daha iyi uyuyabiliyorum

sağol cnm benim... gerçekten zor...yaşayan bilir... keyfi uyuyamdığım falan zannediliyo eşim dahil...allah kimsenin başına vermesin...

valla kızlar eşimi uyandırırdım ama adamda yazık geç uyudu kız yüzünden

bu arada dediğim gibi bez stoğu çok yapmayın hemen büyüyorlar.hatta 1 tane almanız yeter yani..bittikçe alırsınız..ben daha almadım mesela

evet ya diyolar ya alın koyun kenara ne gerek var kaçıyomu..mahrumiyet bölgesindemiyiz..bittikçe alırız... belki büyücek hemen duruma göre... almak daha iyi..

evet canım sana katılıyorum bez stoğu yapmamak lazım benim görümcem yapmıştı hep eline patladı bebeişler hemen büyüyo neyse onun eline patlayanlar bana kaldı

Günaydın kzılar...Günaydın mı ??? Pardon ya saat kaç olmuş :))

Lansinoh kremi ben aldım dün ama daha kullanmaya başlamadım,bugün başlarım sanırım.

lancioh mu nedir..krem kızlar nezaman başladınız yada başlıck olan

ben ondan değilde başka bir krem kullanmıştım pembe bişeydi hala duruyor yine kalanını kullancam
zaten yeni bişey almadım hiç
dikişlerim için krem,göğüs için krem,pansuman için batikon hepsi duruyor daha...
susam yağı iyi geliyor bide kızlar
benim göğüs yaralarım 1 hafta sürmüştü
ay işkence gibiydi
neyseki az sürmüş millete bakıyorumda 40 ı çıkmış hala yara olan var
bakımını iyi yapın

Of ya her halukarda yara olacak yani öyle mi? Bunu engellemenin bi yolu yok mu acaba? Kimi duysam doğumdan daha fazla acı çektim göğüslerimden diyor.

ya kızlar ben facebooktan 2011 nisan annelerine üye oldum 2-3 gün önce ama göremiyorum sayfayı.. sorun ne olabilir???? bir türlü çözemedim sorunu!

Sen de sağol tatlımmm hiç korkma içini ferah tut...Allahın izniyle herşey çok güzel olacak...bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla zamanında alacğız..

Of ya her halukarda yara olacak yani öyle mi? Bunu engellemenin bi yolu yok mu acaba? Kimi duysam doğumdan daha fazla acı çektim göğüslerimden diyor.

ya o kadar güçlü emiyorlarki anlatamam..göğüs öyle bir şeye alışık değil tabi.bide günde kaç saat oluyor toplamda
ama bakımını güzel yaparsanız çabuk geçer..
benim 3 gün falan kötüydü
benim normal doğumda 3 dikişim vardı onunda bakımını çok iyi yaptım 10 günde düşmüş ve düzelmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…