2011 Nisan Anneleri

günaydın mıı desemmmm biz yeni kalktık.
ama sabah 5.5 tan 8.5 a kadar uyuyamadım.
snra bi yatmışım bu saate kadar. yeni kalktım sayılır.
kahvaltımızı ettikk bebeğimlee karnımızı doyurduk.

sizden ne var ne yok?

Canım ne güzel uyumuşsunuz...tabi ama senin dinlenmen lazım ne kaldı şunun şurasında..bu günleri dinlenerek,huzurlu bir şekilde geçirmeye bak..bizler de iyiyiz işte..

ohh ıyı yapmıssınz yanılmıyorsam haftasonuydu galıba dogumun çok heycanlı az kaldı

öylee cnm uykusuz geceler beni bekliyor
ama bende bebeğimi sabırsızlıklaa bekliyorummm
çok sıkıldım hamileliktennn
son günler geçmiyorrr

gerçekten dün doğum mu yapacaktı? neden acaba erken değil miydi? ben de dün kontrole gitttim.. bebek çok fazla kilolu değil.. biraz moralim bozuldu.. 2 gündür ne yesem ne içşem diye şaşırıyorum.. bi de acayip bel ağrım var.. sizde de var mı? geceleri uykular çok huzursuz olmaya başladı..

bu aralar sayfamız cok boş kaldı.pek sohbet muhabbet yok.onceden daha mı ıyıydı ne.kımsecıkler ugramıyor sankı.herkes facedemı yoksa.

canım bence dert etme.. önemli olan saglıklı olsunlar. haftasıyla uyumlu oldugu takdirde sorun yok bence. kaç kiloki bebişin?

merhaba canım.ben moral olarakda beden olarakda ıyı degılım sen nasılsın canım

ben iyiyim cok şükür canım saglığım falan iyi maaşallah mide yanması istifra dısında amannn neyse Allah büyük dert wermesin az kaldı zaten:) onun dışında evde oturmaktan daralmıs durumdayım cumartesiden beri ewdeyim bastılarrrr:))))) bu arada beden olarak derken?

yok cnm bi sorun yok çok şükür.
bnm aşağıki çizelge sat ıma göre
ama usg de büyük çıkıyor. bugün 38+0 ım. salı günü sezaryen olucam yani 38+5 te alıcam kucağıma inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…