2011 Nisan Anneleri

Ben mi...Vallah ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum...Vajinal enfeksiyondan kurtulamıyorum...Delireceğim...Dün yine dr. gittim acile...Okadar ilaç kullandım sulu bırakmadım kuruladım hep çamaşırımı sık değiştirdim ama dahada kötüye gitti...600 mg ilaç verdi dr...Birini akşam vajinaya koydum diğerinide 3 akşam sonra koyacağım...Şimdide sıcak su torbasının üstüne oturuyorum pis akıntının daha çabuk gelmesi için yoksa kaşıntı oynatıyor beni...

Birde çok alıngan oldum ben...Herşeye ağlıyorum...Eşimin her dediği koyuyor resmen bana...Kendimi toparlamam gerek ama yapamıyorum...

geçmiş olsun cnmmm
enfeksiyonda zor oluyor yaa..

bnde öylee herşeye hemen ağlıyorum
tv de bi haber görimmm üzüntülü tmm artıkkkk

amin cnmmm:)
son günler çok zor oluyor yaaa.
bayağı ağırlaştımmmm

tahmin edebiliyorum canım.. benimde resmen 3 gündür değişti nazar mı degdi bilmem annem kardeşim abla agırlasmadn herşeyini kendin yapıorsun diyordu. eşim desen hala 6 aylık gibisin yavas biraz dikkali in çık merdivenlerden eğilme diyordu ama 3 gündür penguen gibi oldum oturup kalkmam yürümem değişti ayaklarım ellerim yüzüm şişti:) ki senin tam son günleri kimbilir nasıl olmustur

evet bende senın gıbıyım.moralım cok bozuk.canım sıkılıyor.kendımı cok yanlız hısse3dıyorum.annemlerde benı bıraktı.ne arayan var ne soran

o agırlık bendede var.ozellıkle kasıklarım cok fena zorluyo benı.ıkı adım yuruyeyım hemen kasıklarım tutuluyor.sankı sopayla vurmussun gıbı.

evett cnm yavaş yavaş başlıyor işte.
zor yaa bi can dünyaya getiriyoruz. kaç kilo şey taşıyoruz içimizde.

allah saag salım kucagına almayı nasıp etsın.sezeryanmı olaacaksın sen

amin saol
evet sezaryen

o agırlık bendede var.ozellıkle kasıklarım cok fena zorluyo benı.ıkı adım yuruyeyım hemen kasıklarım tutuluyor.sankı sopayla vurmussun gıbı.

ayy aynenn canım ee artık bebek asagı düştü iyice birde ömrümde görmediğim kiloyu gördüm tasıyamıyr tabi vücut kolay mı offf offf eskisi gibi olabilecek miim acaba yaa:))

kızlar tatlişoğlumun bebeğini gördünüz mü facede ne kadar tatlı maşallah sübhanallah. ayy bizim de olacak inşallah böyle bebeğimiz onu görünce çok heyecanlandım

yok cnm bi sorun yok çok şükür.
bnm aşağıki çizelge sat ıma göre
ama usg de büyük çıkıyor. bugün 38+0 ım. salı günü sezaryen olucam yani 38+5 te alıcam kucağıma inş.

canım neden dr.un satına göre gitmiyo benim satım 33+3 bugün ama usg göre 35+4 üm drum sata göre doğum zamanımı söylüyor seninki neden erken alıyor ki acaba

ılkmıydı canım senınkı.ben tam narkoz alacagım.epıdural falan ıstemıyorum.sen ne dusunuyosun canım
evet bnmki ilk.
bende tamamen genel anestezi istiyorum. belden aşağısına dayanamam. cesaretli bi anne diilim maalesef.
kızlar tatlişoğlumun bebeğini gördünüz mü facede ne kadar tatlı maşallah sübhanallah. ayy bizim de olacak inşallah böyle bebeğimiz onu görünce çok heyecanlandım
ayy burayada koysanıza resmini kızlar yaa çok merak ettm:) face yok bnm
canım neden dr.un satına göre gitmiyo benim satım 33+3 bugün ama usg göre 35+4 üm drum sata göre doğum zamanımı söylüyor seninki neden erken alıyor ki acaba

doktorum başlarda sat a göre alırız büyük ihtimal diyordu
ama son zamanlarda bebeğin gidişatına bakarak iri bebek bu beklemez falan diyor.
bi balonun patlayacağını nasıl anlıyorsak çocuğunda ne zaman doğacağını öyle anlarız dedi.
bende doktoruma güveniyorum.
bide ben sadece onun ultrasonuna güvenmedim daha önceleri, başka doktorada gittim oda fazla sölemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…