2011 Nisan Anneleri

kac kıloymus senın bebegın canım.banada aynısını soylemıstı ama bebek okadar ırı degıl benım.bakalım pazartesı kontrolum var

kac kıloymus senın bebegın canım.banada aynısını soylemıstı ama bebek okadar ırı degıl benım.bakalım pazartesı kontrolum var

3.850 3.900 doğar diyor
bnmde yarın nst ve kontrolum var
son kontrol artık. bakalım ne dicek.

sana kaç demişlerdi kaç doğdu?

Son düzenleme:

3.850 3.900 doğar diyor

benım doguma daha var kızyanı bana tahmınen soyledı.tabı bebegın gelısımıne baglı hersey.ılk bebegım zamanında dogdu.3 kılo 200 gram dogmustu oglum.bakalım bu fıstık kac kılo olacak.ama ben kendım daha cok kılo aldım.

3.850 3.900 doğar diyor

senın yerıne ben heyecanlandım.herseyın hazırmı.kım kalacak yanında.sezeryandan sonra bııraz sıkıntı oluyor tabı.dıkıslerın ıyılesmesı bıraz zaman alıyo.ama normal dogumdada sıkıntı oluyo.gecelıklerını falan aldınmı

herşeyim hazır
ilk gece hastanede eşim ve kendi annem kalıcak
snra annem evime 1 hafta gelicek kalıcak bakıcak bana saolsunn

kaynanamla karşılıklı oturuyoruz amaa ondan pek bişey beklemiiyorum açıkcası.

bebekler sırayla doğmaya başladı heyecan bastı bana daha doğum çantamı bile hazırlamadım inş.bi süpriz yapmaz kızım banada yoksa vay halime:)))))

merhabalar,
ne yazıkki bende böyle bir sorun yaşadım ne kadar zor olduğunu biliyorum aynı kremlerden pekbir fayda görmedim...sonunda forumda okuduğum sirkeli su ile yıkama çözümüne yöneldim...ve gerçekten geçti sanada öneririm cnm..bir litre suya 1 kaşık sirke koyuyorsun sabah akşam yıkıyorsun...kaşıntıyı kesiyor ...bazıları sirkenin ph dengesini bozacağı endişeli yazısı vardı ama bende cok işe yaradı..istersen bir dene...birde sıcaktan uzaklaşmanı tavsiye ederim mümkünse soğuk bişiler koy..sıcak kaşıntıyı arttırıyor bu nedenle en cok gece kaşıntıları oluyor...umarım işe yarar..cook geçmiş olsun...

kızlar tatlişoğlumun face adresi nedir? nasıl bakıcaz? ben de çok merak ettim.. benim bebiş 2.500 anca var yok.. dr. bişey demedi ama asabım çok bozuldu..3 kilo anca doğar dedi..

:79::80::81:Mrb tatlı anneler Dün kontrolümüz vardı oğluşumla. Geçen hafta yazmştım. Oğlumun kilosu azdı. Doktor çalışmama izin vermeyip ayırmıştı izne. Dinlenmek iyi gelmiş paşama. Geçen hafta 2 kilo olan oğluşum haftasını yakalamış 2640 gram olmuş kuzucum. Bir iki arkadaş daha yazmıştı karın çevresi 3 hafta kadar geri çıktı diye. Hiç üzülmeyin kızlar benimkide nerdeyse 4 hafta geri görünüyordu. Maşaallah 2 gün öne bile geçmiş. Bol bol dinlenin ve yediklerinize dikkat edin. Toparlıyor onlar kendilerini. Doktorum önerdiği besinler şunlar. Süt ve süt ürünleri, badem,ceviz, meyve(ben hergün 1 portakal, 1 elma, 1 muz yiyorum), yumurta, sebze,et,balık veya tavuk, Et sulu çorbalar, bakliyat ve bol sıvı, karbonhidratıda kısıtlamamı söyledi. Börek- çörek yeme dedi. Bende sabah kahvaltısı dışında ekmek bile pek yemedim. Böylece hem kendime kilo almamış oldum, hemde bebişim kilo almış oldu

Maşallah canım çok sevindim...ne güzel büyütmüşsün bıdıklığıBende hamilelik şekeri var aynen bu dediklerini yiyorum ve bu ay hiç kilo almadım sadece bebek aldı...istediğimiz de bu zaten

bebekler sırayla doğmaya başladı heyecan bastı bana daha doğum çantamı bile hazırlamadım inş.bi süpriz yapmaz kızım banada yoksa vay halime:)))))

cnm hemen başla valla sonra birden ağırlaşıyor insan hiçbirşey yapası gelmiyor ben 34 te birden agırlaştım penguen gibi yürüyorum
ben 30 .haftada başladım yıka ütüle odasını hazırla derken 2-3 haftayı buldu çantasını kaçkez açtık koydum yeni şeyler

çok sevindim bir haftada 600 gr süper nazar değmesin..benimkide bana süpriz yapsada 2 kilonun üstüne çıksa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…