- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.041
evet canım ilk daha:))) senin
evet bnmki ilk.
bende tamamen genel anestezi istiyorum. belden aşağısına dayanamam. cesaretli bi anne diilim maalesef.
ayy burayada koysanıza resmini kızlar yaa çok merak ettm:) face yok bnm
doktorum başlarda sat a göre alırız büyük ihtimal diyordu
ama son zamanlarda bebeğin gidişatına bakarak iri bebek bu beklemez falan diyor.
bi balonun patlayacağını nasıl anlıyorsak çocuğunda ne zaman doğacağını öyle anlarız dedi.
bende doktoruma güveniyorum.
bide ben sadece onun ultrasonuna güvenmedim daha önceleri, başka doktorada gittim oda fazla sölemişti.
ıkıncı olacak kısmetse.12 yaşında bır oglum var ablası
ayy maşallah ne güzeell:) biz biraz gec kaldık sanırım daha ilkini ancak yapabildik bu yasta:)
kac kıloymus senın bebegın canım.banada aynısını soylemıstı ama bebek okadar ırı degıl benım.bakalım pazartesı kontrolum var
3.850 3.900 doğar diyor
bnmde yarın nst ve kontrolum var
son kontrol artık. bakalım ne dicek.
sana kaç demişlerdi kaç doğdu?
3.850 3.900 doğar diyor
bnmde yarın nst ve kontrolum var
son kontrol artık. bakalım ne dicek.
sana kaç demişlerdi kaç doğdu?
:97: :97: :97: :97: :97:
öylee cnm uykusuz geceler beni bekliyor
ama bende bebeğimi sabırsızlıklaa bekliyorummm
çok sıkıldım hamileliktennn
son günler geçmiyorrr
Ben mi...Vallah ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum...Vajinal enfeksiyondan kurtulamıyorum...Delireceğim...Dün yine dr. gittim acile...Okadar ilaç kullandım sulu bırakmadım kuruladım hep çamaşırımı sık değiştirdim ama dahada kötüye gitti...600 mg ilaç verdi dr...Birini akşam vajinaya koydum diğerinide 3 akşam sonra koyacağım...Şimdide sıcak su torbasının üstüne oturuyorum pis akıntının daha çabuk gelmesi için yoksa kaşıntı oynatıyor beni...
Birde çok alıngan oldum ben...Herşeye ağlıyorum...Eşimin her dediği koyuyor resmen bana...Kendimi toparlamam gerek ama yapamıyorum...
hayırdır life-city,haftasonu doğum mu var.yoksa nisan annelerinin 2. bebişi mi geliyor?problem nedir,senin de tansiyon mu?
kac yasındasın canım.ben 34 yasındayım.aslında gec bıle kaldım ıkıncı ıcın.
:79::80::81:Mrb tatlı annelerDün kontrolümüz vardı oğluşumla. Geçen hafta yazmştım. Oğlumun kilosu azdı. Doktor çalışmama izin vermeyip ayırmıştı izne. Dinlenmek iyi gelmiş paşama. Geçen hafta 2 kilo olan oğluşum haftasını yakalamış 2640 gram olmuş kuzucum. Bir iki arkadaş daha yazmıştı karın çevresi 3 hafta kadar geri çıktı diye. Hiç üzülmeyin kızlar benimkide nerdeyse 4 hafta geri görünüyordu. Maşaallah 2 gün öne bile geçmiş. Bol bol dinlenin ve yediklerinize dikkat edin. Toparlıyor onlar kendilerini. Doktorum önerdiği besinler şunlar. Süt ve süt ürünleri, badem,ceviz, meyve(ben hergün 1 portakal, 1 elma, 1 muz yiyorum), yumurta, sebze,et,balık veya tavuk, Et sulu çorbalar, bakliyat ve bol sıvı, karbonhidratıda kısıtlamamı söyledi. Börek- çörek yeme dedi. Bende sabah kahvaltısı dışında ekmek bile pek yemedim. Böylece hem kendime kilo almamış oldum, hemde bebişim kilo almış oldu
bebekler sırayla doğmaya başladı heyecan bastı bana daha doğum çantamı bile hazırlamadım inş.bi süpriz yapmaz kızım banada yoksa vay halime:)))))
:79::80::81:Mrb tatlı annelerDün kontrolümüz vardı oğluşumla. Geçen hafta yazmştım. Oğlumun kilosu azdı. Doktor çalışmama izin vermeyip ayırmıştı izne. Dinlenmek iyi gelmiş paşama. Geçen hafta 2 kilo olan oğluşum haftasını yakalamış 2640 gram olmuş kuzucum. Bir iki arkadaş daha yazmıştı karın çevresi 3 hafta kadar geri çıktı diye. Hiç üzülmeyin kızlar benimkide nerdeyse 4 hafta geri görünüyordu. Maşaallah 2 gün öne bile geçmiş. Bol bol dinlenin ve yediklerinize dikkat edin. Toparlıyor onlar kendilerini. Doktorum önerdiği besinler şunlar. Süt ve süt ürünleri, badem,ceviz, meyve(ben hergün 1 portakal, 1 elma, 1 muz yiyorum), yumurta, sebze,et,balık veya tavuk, Et sulu çorbalar, bakliyat ve bol sıvı, karbonhidratıda kısıtlamamı söyledi. Börek- çörek yeme dedi. Bende sabah kahvaltısı dışında ekmek bile pek yemedim. Böylece hem kendime kilo almamış oldum, hemde bebişim kilo almış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?