2011 Nisan Anneleri

Ben de katılıyorum son zamanlara bırakmamak lazım insan çok ağırlaşıyor...bir de çantada sürekli eksik olduğunu farkedip hergün bir şey ekliyoruz..

benim bebeğin hurcu hazır ama çantamız tam hazır değil.yani sadece pijamaları pedleri gerekli şeyleri koyacağım hepsi hazır çantaya konulmayı bekliyorlar.34. haftaya kadar bekleyeyim diyorum.

cnm sen orkid mi koydun ped olarak ne koydun?

Çok zor gerçekten ben evde zor dayanıyorum,sen birde çalışıyorsun..
Eşlerinizede maşallah yani,ne olacak sanki ne güzel dertleşiyoruz..Sueylül ile senin eşini kınıyorum..

Hayırlı olsun canım..Herşeyini güle güle kullanın bebişinle..

Maşallah, ne güzel sağlıklı olması..Nazar değmesin..

Maşallah canım çok sevindim...ne güzel büyütmüşsün bıdıklığıBende hamilelik şekeri var aynen bu dediklerini yiyorum ve bu ay hiç kilo almadım sadece bebek aldı...istediğimiz de bu zaten

çok sevindim bir haftada 600 gr süper nazar değmesin..benimkide bana süpriz yapsada 2 kilonun üstüne çıksa keşke

BALKUPUM maşallah cnm. dinlenmek ve meyva protein işe yarıyor gerçektennn

Çok teşekkür ediyoruz. Oğluşumla size teyzeleri Allahıma şükürler olsun. Geçen hafta çok üzülmüştüm. Canım seninkide 2 kiloyu geçmiştir inşaallah. Kaç haftalıksın tatlım?

kızlae benım karnım acıktı bırseyler atıstırıyorum iş yerımdekı arkadaslarda alıstı benım bu atıştırmalarıma

mrb kızlarrr nasılsınız benım çok ışathım açıldı ıkı gundur agzım hıç boş kalmıyor şiştim iiyice

leegorkem canım yanlış hatrlamıyorsam bugun dr gtcektın

Selam kızlar
Yürüyüş yapıp geldim biraz.
Bir iki gün evde kalınca hamlamışım sanırım.
Geri dönüşüm zor oldu.

mrb kızlarrr nasılsınız benım çok ışathım açıldı ıkı gundur agzım hıç boş kalmıyor şiştim iiyice

leegorkem canım yanlış hatrlamıyorsam bugun dr gtcektın

Ben de öyleyim yaa.
İşin kötü yani aklımdan hep pastalr, börekler geçiyor.
Hep öye şeyler yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…