- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.061
cnm hemen başla valla sonra birden ağırlaşıyor insan hiçbirşey yapası gelmiyor ben 34 te birden agırlaştım penguen gibi yürüyorum
ben 30 .haftada başladım yıka ütüle odasını hazırla derken 2-3 haftayı buldu çantasını kaçkez açtık koydum yeni şeyler
cnm hemen başla valla sonra birden ağırlaşıyor insan hiçbirşey yapası gelmiyor ben 34 te birden agırlaştım penguen gibi yürüyorum
ben 30 .haftada başladım yıka ütüle odasını hazırla derken 2-3 haftayı buldu çantasını kaçkez açtık koydum yeni şeyler
Kız valla yarama tuz bastınHala tam gaz nikah kıymaya devam koca göbekle çok da zor oluyor artık nikah konuşmasını yaparken nefesim tıkanıyor sorma valla Ayın 23 ünde doğum iznime ayrılcam yani BDT.den 21 gün önce....çok çok haklısın canım evden hayatta giremem cehennem zebanisi evde iznin vermiyor Al benim kocamı vur senin kocana
akşam arkadaşlarımızın da yardımı ile kızımın odasını bitirdik bir tek avizesi kaldı bulamadım henüz içime sinen ..benim kociş de resmini çek de sitenize koy dedi şaşırdım doğrusu:2:
günaydınnnnn hanımlarrrrr
dün dr.kontrolümüze gittikkızıma gayet sağlıklı kilosu kendi çok iyi çok şükür rabbime
haftasına göre 18 gün önde kuzum inş. hep böyle devam eder sağlıklı bi şekilde tam gününde doğar kuzum
GÜLFUREN cimmmm nerelerdesin???
Maşallah canım çok sevindim...ne güzel büyütmüşsün bıdıklığıBende hamilelik şekeri var aynen bu dediklerini yiyorum ve bu ay hiç kilo almadım sadece bebek aldı...istediğimiz de bu zaten
çok sevindim bir haftada 600 gr süper nazar değmesin..benimkide bana süpriz yapsada 2 kilonun üstüne çıksa keşke
BALKUPUM maşallah cnm. dinlenmek ve meyva protein işe yarıyor gerçektennn
Çok teşekkür ediyoruz. Oğluşumla size teyzeleriAllahıma şükürler olsun. Geçen hafta çok üzülmüştüm. Canım seninkide 2 kiloyu geçmiştir inşaallah. Kaç haftalıksın tatlım?
Çok zor gerçekten ben evde zor dayanıyorum,sen birde çalışıyorsun..
Eşlerinizede maşallah yani,ne olacak sanki ne güzel dertleşiyoruz..Sueylül ile senin eşini kınıyorum..
Canım çok zor gerçekten çalışınca...ama benim eşim su eylülünki gibi değil o çok karışıyor benimki sadece evde bilgisayarın başında vakit geçirmemi istemiyor..Bir de yazdıklarıma falan bakmaz onun eşi gibi..daha iyicesi yani
Geçmiş sayfaları okuyorum canım..Nasılsın?
Çok teşekkür ediyoruz. Oğluşumla size teyzeleriAllahıma şükürler olsun. Geçen hafta çok üzülmüştüm. Canım seninkide 2 kiloyu geçmiştir inşaallah. Kaç haftalıksın tatlım?
cnm bana sorduysan eğer 29 haftalıkken 1200 dü.33 haftalıkken gideceğim
cnm sen orkid mi koydun ped olarak ne koydun?
gözünaydın cnm maaşallah bebişineee çok sevindim gerçekten:))
cnm bana sorduysan eğer 29 haftalıkken 1200 dü.33 haftalıkken gideceğim
mrb kızlarrr nasılsınızbenım çok ışathım açıldı ıkı gundur agzım hıç boş kalmıyor şiştim iiyice
Aynen yiyorum doymuyorum,snki hiçbir şey yememiş gibi oluyorum
mrb kızlarrr nasılsınızbenım çok ışathım açıldı ıkı gundur agzım hıç boş kalmıyor şiştim iiyice
leegorkem canım yanlış hatrlamıyorsam bugun dr gtcektın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?