- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.081
Cnm sen tedirgin oluyorsun devamlı farkındayım da zaten 29 haftalıkken maş. iyiymiş kilosu bence...
Senin ilk bebeğin kaç kilo doğmuştu???
Balkupum cnmm çok sevindim inan.Maş bebeğineÇok teşekkür ediyoruz. Oğluşumla size teyzeleriAllahıma şükürler olsun. Geçen hafta çok üzülmüştüm. Canım seninkide 2 kiloyu geçmiştir inşaallah. Kaç haftalıksın tatlım?
Ben de öyleyim yaa.
İşin kötü yani aklımdan hep pastalr, börekler geçiyor.
Hep öye şeyler yemek istiyorum
Çok teşekkür ederim tatlım
Canım benimkide 28 haftalık iken 1200 gramdı. 32. haftada yaklaşık 2000 gramdı. Seninkide o kadar olmuştur.
Selam kızlar
Yürüyüş yapıp geldim biraz.
Bir iki gün evde kalınca hamlamışım sanırım.
Geri dönüşüm zor oldu.
mrb kızlarrr nasılsınızbenım çok ışathım açıldı ıkı gundur agzım hıç boş kalmıyor şiştim iiyice
Aynen yiyorum doymuyorum,snki hiçbir şey yememiş gibi oluyorum
bebışlere yarasa barı
Canım 3-3,5 arası olsa yeter işte, niye dert ediyorsun kievet ya korkuyorum minik olacak diye.ilkindede böyle bir sorun yaşadım 40 haftayı doldurduğunda 3100 gr doğdu.halbuki çoğu çocuk 38. haftasında 3500 u geçmiş oluyor
Sen çalışıyor musun canım?Balkupum cnmm çok sevindim inan.Maş bebeğine3 haftalık geriliği ben yazmıştım çok üzülüyorum ama bakalım inş bir sonraki kontrolümüzde ben de mutlu dönerim senin gibi
hoşgeldın bende yurudum geldım nefes nefese kaldım
Hoş bulduk canım.
Cnm ilk bebeğin sağlıklıydı de mi??Yani kilo bakımından bir problem oldu mu??evet ya korkuyorum minik olacak diye.ilkindede böyle bir sorun yaşadım 40 haftayı doldurduğunda 3100 gr doğdu.halbuki çoğu çocuk 38. haftasında 3500 u geçmiş oluyor
Hadi bakalım ben senden umutluyum buraya yaz mutlaka Erencim tmm mııı???Valla benim kontrole daha var.Sizlerden böyle duyunca ben de umutlanıyorum bakalımbenımde 31+5 te 1600 grdı çok uzlmuştum 100 gr almıştı 10 gunde cmt kontrolum var bakalım bu sefr ne olcak
yok cnm çalışmıyorum şu an.İzindeyimSen çalışıyor musun canım?
Cnm ilk bebeğin sağlıklıydı de mi??Yani kilo bakımından bir problem oldu mu??
Bi de herhalde bünyeye bağlı yaa bebeğin kilo alıp almaması.Ben de çok güzel yiyorum bebeğe yarasın diye ama işte
Hadi bakalım ben senden umutluyum buraya yaz mutlaka Erencim tmm mııı???Valla benim kontrole daha var.Sizlerden böyle duyunca ben de umutlanıyorum bakalım
Cnm ilk bebeğin sağlıklıydı de mi??Yani kilo bakımından bir problem oldu mu??
Bi de herhalde bünyeye bağlı yaa bebeğin kilo alıp almaması.Ben de çok güzel yiyorum bebeğe yarasın diye ama işte
Hadi bakalım ben senden umutluyum buraya yaz mutlaka Erencim tmm mııı???Valla benim kontrole daha var.Sizlerden böyle duyunca ben de umutlanıyorum bakalım
İyi bari bol bol dinlenme imkanın olur ve bebiş de büyür böylece.yok cnm çalışmıyorum şu an.İzindeyim
yazarım tabı canım cmt kadar ıyıce beslenmem lazm dr bızım kızın buyumesıne borsa gıbı dıyor bakalım bu hafta borsa ne durumda dıye guluyor bı ınıyor bı çıkıyor yaa
aynen bende portein sebze meyve ağırlıklı besleniyorum ama kendime alıyorum.ilkinde gelişim geriliği var demişti dr çok üzüldük ağladık valla neler yaşadığımızı bi Allah bi biz biliriz..proteinleri 3 katına falan çıkardım çok yedim de o hale geldi anca..olan bana oldu ben aldım kiloları
Kızlar ben 21 şubatta kontrole gitmiştim.
29. haftadaydım.
şimdi 32 ye girdim.
Yeni doktor, şu zaman gel filan demedi.
Sizce bir ayın dolmasını bekleyeyim mi yoksa daha mı önce gideyim.
Cnm peki doğduktan sonra bi problem olmadı de mi gelişim gerliği falan???Yani herşey normal miydi??aynen bende portein sebze meyve ağırlıklı besleniyorum ama kendime alıyorum.ilkinde gelişim geriliği var demişti dr çok üzüldük ağladık valla neler yaşadığımızı bi Allah bi biz biliriz..proteinleri 3 katına falan çıkardım çok yedim de o hale geldi anca..olan bana oldu ben aldım kiloları
Cnm genelde bi problem yoksa ayda bir çağırıyorlar...Ama sen bilirsin yine deKızlar ben 21 şubatta kontrole gitmiştim.
29. haftadaydım.
şimdi 32 ye girdim.
Yeni doktor, şu zaman gel filan demedi.
Sizce bir ayın dolmasını bekleyeyim mi yoksa daha mı önce gideyim.
Gerçekten yaaa anne olmak ne kadar zormuş.Herşeyi düşünmek zorundasın...Zaten neden oldu nasıl olacak derken kendimizi yiyip bitiriyoruzyazarım tabı canım cmt kadar ıyıce beslenmem lazm dr bızım kızın buyumesıne borsa gıbı dıyor bakalım bu hafta borsa ne durumda dıye guluyor bı ınıyor bı çıkıyor yaa
banada gelışım gerılıgı var dedıler dunyamı başıma yıktılar resmen uzuntuden mahfolduk.canım pekı kaçıncı haftanda dogum yapmıstın kaç kılo dogdu bbegın.bana 25oo anca dogar dıyor
Cnm peki doğduktan sonra bi problem olmadı de mi gelişim gerliği falan???Yani herşey normal miydi??
evet cm orkid koydum ama hastanede ilk gun hasta bezi vericeklermiş bugun nst de ebeyle görüştümde sonrasında 2 no bebek bezi yeter çok kanama olursa dedi ama olmazsa orkid 2.-3. gunden sonra yeter dedi
Balkupum cnmm çok sevindim inan.Maş bebeğine3 haftalık geriliği ben yazmıştım çok üzülüyorum ama bakalım inş bir sonraki kontrolümüzde ben de mutlu dönerim senin gibi
benımde 31+5 te 1600 grdı çok uzlmuştum 100 gr almıştı 10 gunde cmt kontrolum var bakalım bu sefr ne olcak
canım hatırladığım kadarıyla yazıyorum
24. haftada 800 küsürdü
30. haftada 1600 dü
34. haftanın içinde 1800 dü.dr bu zaman dedi gelişim geriliği var 4 haftada 200 gr almış dedi.
ağla ağla mahvoldum.eti hergün tükettim
yumurtayı hergün yerdim bazı günler 2 ye çıkardım
peynir yoğurt kaplarının içine düştüm
sütü litre litre içtim
muz çok yedim
38. haftanın içinde gittim 2700 olmuştu
40 dolunca doğum yaptım 3100 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?