2011 Nisan Anneleri

Cnm sen tedirgin oluyorsun devamlı farkındayım da zaten 29 haftalıkken maş. iyiymiş kilosu bence...
Senin ilk bebeğin kaç kilo doğmuştu???

evet ya korkuyorum minik olacak diye.ilkindede böyle bir sorun yaşadım 40 haftayı doldurduğunda 3100 gr doğdu.halbuki çoğu çocuk 38. haftasında 3500 u geçmiş oluyor

Çok teşekkür ediyoruz. Oğluşumla size teyzeleri Allahıma şükürler olsun. Geçen hafta çok üzülmüştüm. Canım seninkide 2 kiloyu geçmiştir inşaallah. Kaç haftalıksın tatlım?
Balkupum cnmm çok sevindim inan.Maş bebeğine3 haftalık geriliği ben yazmıştım çok üzülüyorum ama bakalım inş bir sonraki kontrolümüzde ben de mutlu dönerim senin gibi

Çok teşekkür ederim tatlım

Canım benimkide 28 haftalık iken 1200 gramdı. 32. haftada yaklaşık 2000 gramdı. Seninkide o kadar olmuştur.

benımde 31+5 te 1600 grdı çok uzlmuştum 100 gr almıştı 10 gunde cmt kontrolum var bakalım bu sefr ne olcak
Selam kızlar
Yürüyüş yapıp geldim biraz.
Bir iki gün evde kalınca hamlamışım sanırım.
Geri dönüşüm zor oldu.

hoşgeldın bende yurudum geldım nefes nefese kaldım

Didem de izne cıktıgından beri yok bir kaç gündür de estem i göremiyorum baya yoğunlar anlaşılan

Son düzenleme:
evet ya korkuyorum minik olacak diye.ilkindede böyle bir sorun yaşadım 40 haftayı doldurduğunda 3100 gr doğdu.halbuki çoğu çocuk 38. haftasında 3500 u geçmiş oluyor
Canım 3-3,5 arası olsa yeter işte, niye dert ediyorsun ki
Zaten doğduktan sonra hemen toparlıyorlar.
Balkupum cnmm çok sevindim inan.Maş bebeğine3 haftalık geriliği ben yazmıştım çok üzülüyorum ama bakalım inş bir sonraki kontrolümüzde ben de mutlu dönerim senin gibi
Sen çalışıyor musun canım?
hoşgeldın bende yurudum geldım nefes nefese kaldım

Hoş bulduk canım.

Son düzenleme:
Cnm ilk bebeğin sağlıklıydı de mi??Yani kilo bakımından bir problem oldu mu??
Bi de herhalde bünyeye bağlı yaa bebeğin kilo alıp almaması.Ben de çok güzel yiyorum bebeğe yarasın diye ama işte

benımde 31+5 te 1600 grdı çok uzlmuştum 100 gr almıştı 10 gunde cmt kontrolum var bakalım bu sefr ne olcak
Hadi bakalım ben senden umutluyum buraya yaz mutlaka Erencim tmm mııı???Valla benim kontrole daha var.Sizlerden böyle duyunca ben de umutlanıyorum bakalım

aynen bende portein sebze meyve ağırlıklı besleniyorum ama kendime alıyorum.ilkinde gelişim geriliği var demişti dr çok üzüldük ağladık valla neler yaşadığımızı bi Allah bi biz biliriz..proteinleri 3 katına falan çıkardım çok yedim de o hale geldi anca..olan bana oldu ben aldım kiloları

Kızlar ben 21 şubatta kontrole gitmiştim.
29. haftadaydım.
şimdi 32 ye girdim.
Yeni doktor, şu zaman gel filan demedi.
Sizce bir ayın dolmasını bekleyeyim mi yoksa daha mı önce gideyim.

yazarım tabı canım cmt kadar ıyıce beslenmem lazm dr bızım kızın buyumesıne borsa gıbı dıyor bakalım bu hafta borsa ne durumda dıye guluyor bı ınıyor bı çıkıyor yaa

yok cnm çalışmıyorum şu an.İzindeyim
İyi bari bol bol dinlenme imkanın olur ve bebiş de büyür böylece.
yazarım tabı canım cmt kadar ıyıce beslenmem lazm dr bızım kızın buyumesıne borsa gıbı dıyor bakalım bu hafta borsa ne durumda dıye guluyor bı ınıyor bı çıkıyor yaa

Hi hi esprili bir doktorunuz varmış

banada gelışım gerılıgı var dedıler dunyamı başıma yıktılar resmen uzuntuden mahfolduk.canım pekı kaçıncı haftanda dogum yapmıstın kaç kılo dogdu bbegın.bana 25oo anca dogar dıyor

29. haftadaydım.
şimdi 32 ye girdim.

benım drum artık haftalık çagırıyor bazıları 15 gunde bır gt ıstersen beklemeden

Cnm peki doğduktan sonra bi problem olmadı de mi gelişim gerliği falan???Yani herşey normal miydi??

29. haftadaydım.
şimdi 32 ye girdim.
Cnm genelde bi problem yoksa ayda bir çağırıyorlar...Ama sen bilirsin yine de

Gerçekten yaaa anne olmak ne kadar zormuş.Herşeyi düşünmek zorundasın...Zaten neden oldu nasıl olacak derken kendimizi yiyip bitiriyoruz

banada gelışım gerılıgı var dedıler dunyamı başıma yıktılar resmen uzuntuden mahfolduk.canım pekı kaçıncı haftanda dogum yapmıstın kaç kılo dogdu bbegın.bana 25oo anca dogar dıyor

canım hatırladığım kadarıyla yazıyorum
24. haftada 800 küsürdü
30. haftada 1600 dü
34. haftanın içinde 1800 dü.dr bu zaman dedi gelişim geriliği var 4 haftada 200 gr almış dedi.
ağla ağla mahvoldum.eti hergün tükettim
yumurtayı hergün yerdim bazı günler 2 ye çıkardım
peynir yoğurt kaplarının içine düştüm
sütü litre litre içtim
muz çok yedim
38. haftanın içinde gittim 2700 olmuştu
40 dolunca doğum yaptım 3100 gr

Cnm peki doğduktan sonra bi problem olmadı de mi gelişim gerliği falan???Yani herşey normal miydi??

çok şükür doğunca bir porblem olmadı sütüm yaradı
her ay 1 kilo aldı ek gıdaya geçene kadar.ne zaman geçtim alımı yvaşladı.sonra emekleme yürüme derken bir ara aylarca kilo almadı durdu.
şimdi 2 yaşına gircek 12.5 kilo

Canım üzülme. Bende boşuna üzmüşüm kendimi. Doktorumda dedi bazen bebeklerin kilo alması durur. Sonra birden alırlarmış. Bol bol dinlen canım ve yediklrine dikkat et. Kapatır bebişin farkı. Güzel haberlerini bekliyorum

Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Bol bol dinlenmeye fırsatın olduysa ve yediklerine dikkat ettiysen büyümüştür merak etme annesi

benımde 23 haftalık olması gerekırken 22 haftalıktı 450 grmdı ozamn ogrendık kuçk oldugunu prof gttık hemen ayrıntılıya çok uzlmuştum 1ogun sonra gttım 550 oldu 15 gunde bır 200 gr arttı 26 800gr 3ohaftada 1500 31+5 te 1600 şimdı cmt tekrar gtcez bakalım n e olcak çok ıyı beslenıyorum ınşş benımkıde buyumuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…