2011 Nisan Anneleri

Maş cnm yaaa Allah sağlık sıhhat versin yeter ki

Cm benim üzmeyelim kendimizi yaa inş hepimiz burdan güzel haberler verelim.Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum seni cumartersi günü.Ama eminim kilo almıştır annesi

Kızlar bence bünye meselesi sanki bu bebeğin kilo alması falan.Çok üzülerek söylüyorum ki, yediğime içtiğime çok dikkat edemiyorum.Hani sabahları peynirimi,yumurtamı yemeye çalışıyorum ama süt falan öyle içemiyorum.Yoğurt ve sebzeyle de çok aram yok.Allahtan meyve seviyorum.Canım acayip tatlı çekiyor, kısmadan yiyorum.Gerçi çok çikolata da zararlıymış.2 hafta önceki kontrolümde bebek tam bir tosuncuktu.
Üzmeyin kendinizi, bence kilolu olması çok sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor.Ben de boş kilo mu alıyor bu çocuk acaba diye dertleniyorum.Tatlı yiye yiye bu hale getirdim çocuğu.Zayıf bile olsa bünyesi sağlıklı olsun yeter.

aynen cnmm
bnm doktorumda % 80 bebeğin doğum kilosu ana babanın doğum kilosuna çeker dedi.
ben 3600 eşim ise 4 kiloyu geçkin doğmuşş
bebekte ana babaya çekiyormuş bi nevi.

canım bakalım benı ıyı yonde şaşırtr ınş bu sefer .
drum senın bunyenden kaynaklanıyor dedı.danonenın meyvalı yogurtlarından aldım gunde ıkı tane ondan yıyorum ayrıca calısyum varya çocukların boyunu uzatıyor dıye reklamlar ordan gordum

Son düzenleme:
selam kızlar biz geldik.
bugün şeker için kontorlümüz vardı gene allaha şükür ii gidiyo.haftaya gene çağırdılar tabi.
bu aralar baya iş var bizim evde sğrekli giremiyorum geçmiş baya kabarmış okuyamadım varmı yeni gelişmeler?
tatlişoğlum doğum yapıcaktı dün haber varmı?
bizimde dün balkon camımız kapandı birazdanda gelip silikon çekicekler.
oğlumun odası geldi ama kurulumu baya uğraştırcak sanırım.büyükbabam ve eşim dün dolaplarını kurdular bi beşik kısmı kaldı.onun içinde kurulum cdsi göndermişti adamlar ama kırılmış gelirken bugün yenisini verdiler kargoya yarın elimizde olucak artık yarın akşam kurulum biter herhalde.

Evt cnm dediğin gibi sağlıklı olmaları herşeyden önemli.

aynen cnmm
bnm doktorumda % 80 bebeğin doğum kilosu ana babanın doğum kilosuna çeker dedi.
ben 3600 eşim ise 4 kiloyu geçkin doğmuşş
bebekte ana babaya çekiyormuş bi nevi.
Hayyy maşşşşş

ayyy süpersin Erencim yaaa valla ben de mi denesem hadi bakalım sen bi git gel doktora faydasını görürsen ben de kullanayım

Tatlişoğlum doğurdu.Minik ilkecik dünyaya geldi.İkisi de sağlıklı çok şükür.Topiğimizin ilk göz ağrısı oldu...

gozun aydın canım.kolay gelsın yorma kendını gule gule kullanın

bı ara gttıgım de 600 gr almıştı ozamn da yemıştım dene sen de

kızlarr doktordan geldik. bebişim gününde çıktı2265 gram 45 cmoyy maşallah kuzuşuma yirim ben onu.kontrollerimiz 2 haftada 1 e düştüherşey yolundaymış çok şükür.

mrb kızlarrr nasılsınız benım çok ışathım açıldı ıkı gundur agzım hıç boş kalmıyor şiştim iiyice

leegorkem canım yanlış hatrlamıyorsam bugun dr gtcektın

canım ya geçmişi okudum yeni gördüm yazdığını kusura bakma tatlım. çok şükür herşey yolunda. darısı başına tatlım. sen de beni habersiz bırakma

çokk sevındım gozun aydınn darısı başıma ınşş.tabıkı hemen yazarım

Canım maşaallahNe güzel büyümüş prenses.

Kızlar bu hafta TV programlarının birinde Gaz Giderici Bebek Kremi çıkmış, Kayınvalidem seyretmiş fakat ismini alamamış:44: Sanırım ünlü birisi kullanmış ve şu an bu kremin ithalatını yapıyormuş aranızda bu programı seyreden var mı?

Hepimize lazım olacak

Tatlişoğlum doğurdu.Minik ilkecik dünyaya geldi.İkisi de sağlıklı çok şükür.Topiğimizin ilk göz ağrısı oldu...

allah analı babalı büyükmeyi nasib etsin inşallah.
diğer topiktede gördüm biraz önce.

gozun aydın canım.kolay gelsın yorma kendını gule gule kullanın
çok saol cnm.

kızlarr doktordan geldik. bebişim gününde çıktı2265 gram 45 cmoyy maşallah kuzuşuma yirim ben onu.kontrollerimiz 2 haftada 1 e düştüherşey yolundaymış çok şükür.
maşallah cnm kocaman olmuş bebişin

selam guzel anneler.herkese selam ıyı aksamlar.nasılsınız.ben cok duygusalım.sureklı aglıyorum.cok yanlızım aksama kadar evdeyım.tek basımayım.oyle canım sıkılıyokı.oglumu okula gondermesemı dıyorum bazen.ama mecburen gıdecek cocuk.komsum yok arkadasım yok.aksama kadar eve otur otur ıyıce bunaldım.sırt agrılarım sınır eıyor zaten.ıyıce sıkıldım yani

masallah canım.bebegıne masallah.bende pazartesı gıdecegım kısmet olursa.ama ben cok aglıyorum cok sıkılıyorum ne olacak bu halım bılmıorum

ayy cnm benim ya bende aynı durumdayım ama burda zaman geçiriyorum.sizler varsınız iyiki.
pozitif düşünmeye çalış.

cnm ya ben de senin gibiyim hayırlısı ile bebişlerimiz doğsa da rahatlasak bişey olacak yada günahına giriyorum diye aklım çıkıyor kendimi tam iyi hissediyorum bişey oluyo bugün de annem aradı bir daha görüşmeme kararı aldık ikimiz içinde hayırlı olsun konuyu o kadar çok anlattım ki herkes bıktı artık :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…