- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.121
cnm ya ben de senin gibiyim hayırlısı ile bebişlerimiz doğsa da rahatlasak bişey olacak yada günahına giriyorum diye aklım çıkıyor kendimi tam iyi hissediyorum bişey oluyo bugün de annem aradı bir daha görüşmeme kararı aldık ikimiz içinde hayırlı olsun konuyu o kadar çok anlattım ki herkes bıktı artık:2:
:79::80::81:Mrb tatlı annelerDün kontrolümüz vardı oğluşumla. Geçen hafta yazmştım. Oğlumun kilosu azdı. Doktor çalışmama izin vermeyip ayırmıştı izne. Dinlenmek iyi gelmiş paşama. Geçen hafta 2 kilo olan oğluşum haftasını yakalamış 2640 gram olmuş kuzucum. Bir iki arkadaş daha yazmıştı karın çevresi 3 hafta kadar geri çıktı diye. Hiç üzülmeyin kızlar benimkide nerdeyse 4 hafta geri görünüyordu. Maşaallah 2 gün öne bile geçmiş. Bol bol dinlenin ve yediklerinize dikkat edin. Toparlıyor onlar kendilerini. Doktorum önerdiği besinler şunlar. Süt ve süt ürünleri, badem,ceviz, meyve(ben hergün 1 portakal, 1 elma, 1 muz yiyorum), yumurta, sebze,et,balık veya tavuk, Et sulu çorbalar, bakliyat ve bol sıvı, karbonhidratıda kısıtlamamı söyledi. Börek- çörek yeme dedi. Bende sabah kahvaltısı dışında ekmek bile pek yemedim. Böylece hem kendime kilo almamış oldum, hemde bebişim kilo almış oldu
kızlarr doktordan geldik. bebişim gününde çıktı2265 gram 45 cm oyy maşallah kuzuşuma yirim ben onu. kontrollerimiz 2 haftada 1 e düştü herşey yolundaymış çok şükür.
canım ya geçmişi okudum yeni gördüm yazdığını kusura bakma tatlım. çok şükür herşey yolunda. darısı başına tatlım. sen de beni habersiz bırakma
bende kontrolden geldim ve de 32 hafta raporumu aldım bu arada bebeğim daha dönmedine zaman dönecek bu çocuk ya...genelde 37de dönermiş ama nedense doktor umutsuz gibi gıcık oldum
Ahh bee güzelim 1 hafta ne olacak kapanır hemen.Bana doktorum 3 hafta geri dedi ben ne yapayımçok sevindim cnm drlar saolsun moralimizi alt üst ediyorlar yok karın çevresi geri yok gelişimi geri diye. benimkininde 1 hafta küçük çıktı karın çevresi. inş benimkide ayın 14 üne kadar kapatır aradaki açığı. çok sinirim bozuldu dr öyle deyince.
Maş. kuzuna canım yaaa çok sevinimkızlarr doktordan geldik. bebişim gününde çıktı2265 gram 45 cm oyy maşallah kuzuşuma yirim ben onu. kontrollerimiz 2 haftada 1 e düştü herşey yolundaymış çok şükür.
Cnm 37 ye kadar dönme ihtimali var bebeklerin sen canını sıkmabende kontrolden geldim ve de 32 hafta raporumu aldım bu arada bebeğim daha dönmedine zaman dönecek bu çocuk ya...genelde 37de dönermiş ama nedense doktor umutsuz gibi gıcık oldum
çok sevindim cnm drlar saolsun moralimizi alt üst ediyorlar yok karın çevresi geri yok gelişimi geri diye. benimkininde 1 hafta küçük çıktı karın çevresi. inş benimkide ayın 14 üne kadar kapatır aradaki açığı. çok sinirim bozuldu dr öyle deyince.
bende kontrolden geldim ve de 32 hafta raporumu aldım bu arada bebeğim daha dönmedine zaman dönecek bu çocuk ya...genelde 37de dönermiş ama nedense doktor umutsuz gibi gıcık oldum
kızlar bu hafta tv programlarının birinde gaz giderici bebek kremi çıkmış, kayınvalidem seyretmiş fakat ismini alamamış:44: Sanırım ünlü birisi kullanmış ve şu an bu kremin ithalatını yapıyormuş aranızda bu programı seyreden var mı?
Hepimize lazım olacak
Ben de çok sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmm((((
Aynen canım,ben de çok sıkılıyorum.Oysa izne ayrılmayı dört gözle bekliyordum ama şimdiden özledim okulumu:))
Ayyy valla ben evde çok mutluyum Allah şükür okulda çok yoruluyordum
tebrikler denizcim tatilin tadını çıkaran biri varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?