2011 Nisan Anneleri

mesa yanlış mı anladım annenlemi görüşmeme kararı aldın ? durmunu biliyorum ama yok ya yanlış anladım sanırım

çok sevindim cnm drlar saolsun moralimizi alt üst ediyorlar yok karın çevresi geri yok gelişimi geri diye. benimkininde 1 hafta küçük çıktı karın çevresi. inş benimkide ayın 14 üne kadar kapatır aradaki açığı. çok sinirim bozuldu dr öyle deyince.

gozunaydin canm benm.maasalah kizimiza.bak o kadar uzulmene degmedi toparladi hemen minigin.

bende kontrolden geldim ve de 32 hafta raporumu aldım bu arada bebeğim daha dönmedine zaman dönecek bu çocuk ya...genelde 37de dönermiş ama nedense doktor umutsuz gibi gıcık oldum

Ahh bee güzelim 1 hafta ne olacak kapanır hemen.Bana doktorum 3 hafta geri dedi ben ne yapayımİnş toparlar bir sonraki kontrolüme

kızlarr doktordan geldik. bebişim gününde çıktı2265 gram 45 cmoyy maşallah kuzuşuma yirim ben onu.kontrollerimiz 2 haftada 1 e düştüherşey yolundaymış çok şükür.
Maş. kuzuna canım yaaa çok sevinim

bende kontrolden geldim ve de 32 hafta raporumu aldım bu arada bebeğim daha dönmedine zaman dönecek bu çocuk ya...genelde 37de dönermiş ama nedense doktor umutsuz gibi gıcık oldum
Cnm 37 ye kadar dönme ihtimali var bebeklerin sen canını sıkma

kızlar babamız bize dün kalkmış kahvaltı hazırlamışş ayy ilk defa böle bişey gördügümden cook mutluyum canım kocam onuda oglumuda cok seviyorum allahım anneligi herkese tattırsın

Canım hiç üzme kendini. 1 hafta hiç önemli değil. Kolayca kapanır. Doktorlar herşeyi pat diye söylüyorlar. Hamile psikolojisini düşünen yok. Geçen hafta benim eşimde çok kızdı doktora. Gerçi bize gelişimi geri demedi. Küçük bebek olacak demişti. Üstelik 1 hafta değerlerin küçük çıkmasına nasıl gelişimi geri diyebilir. Çok normal bir durum. Bol bol dinlen. Yediklerine dikkat et. Bir daha gittiğinde öne bile geçer bebişin.

Ne güzel izne ayrılmışsın bol bol dinlenirsin canım. Döner canım üzme kendini. Bebekler doğum anında bile dönebiliyorlar. Doktorlar her zaman en kötüsünü düşünüyorlar nedense.

ben sureklı yazdıklarnızı okuyorum.yazdıklarınızdan da yrarlanıorum bazen.32+6 gunlugum bende.bu kremın ısmını vermedıler,sadece bunu almanyadan kadına akrbası getırmıs cok yararını gormus.bı kac arkadasına vermıs cok memnun kalmıslar.boylece bu ılacın ıthalatını yapmaya baslamıslar.isim vermek reklama gırdıgı ıcıcn vermedıler.bır anneenın basarısı olarak habeerı verdıler.eczanelere gıdıp soracakmısız.

kızlar rahatlık battı bize galiba bende böyle bi boşluğa düşmüş gibi oldum ama hemen toparlanıp tatilin tadını çıkaralım bir daha bu şansımız olmaz

hayırlı akşamlar kızlar
ben şubat annesiyim çok şükür oğluşuma kavuştum
darısı sizlerin başına rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize bahar bebişleri olcak sizin minikleriniz
uykularınızın değerini bilin kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…